Oralsex-nekt

Denne artikkelen er skrevet fra en manns synspunkt. Problemstillingen kan imidlertid gjelde både menn og kvinner, og løsningen er den samme uansett hvilket kjønn din partner har, så dersom du er en kvinne og har dette problemet med din mann, vennligst erstatt alle «hun» med «ham».

Du er i seng med en dame som tenner deg vilt. Dere kjenner hverandre godt, dere har god kommunikasjon og massevis av deilig sex, men det er én ting hun ikke vil gjøre og det er å gi deg oralsex.

Du har spurt henne, du har fortalt henne at du ville satt pris på det og du har forsøkt alle triks du kjenner for å overbevise henne om at du virkelig ville satt pris på om hun kunne suge deg… bare litt. Men hun vil fortsatt ikke… Hva skal du da gjøre?

Det første du må gjøre er å finne ut hvorfor hun ikke vil gjøre det. Dette er alfa og omega, du har ingen mulighet overhodet for å løse et problem om du ikke vet hva som egentlig er problemet. I vår kultur er det fortsatt slik at en rekke personer ser oralsex som noe skittent, noe man kan risikere å havne i helvete for om man gjør. Det er naturlig at hun ikke umiddelbart putter munnen sin i nærheten av ditt underliv dersom hun hele livet har hørt at det er galt, skittent eller rett og slett syndig. Kanskje er det slik at hun er av den oppfatning at kjønnsorganer og munnen ikke hører sammen? Hygieniske årsaker er antageligvis den vanligste grunnen til at både menn og kvinner kvier seg for å ha oralsex.

Dersom det dreier seg om hygiene, ta en dusj sammen. Vask underlivet godt og kanskje partneren kan hjelpe til? Oralsex rett etter en dusj er så rent som det får blitt… Ta det rolig, ikke forvent en halv time med ivrig tunge og lepper til å begynne med, vær takknemlig om du får bitte litt… så kanskje du får bitte litt mer neste gang? Det eneste som er helt sikkert er at dersom du maser om at partneren skal fortsette lengre enn hun (han) egentlig vil, kan det bli lenge til neste gang dere tar en dusj sammen.

Å bruke en kondom, eller plastfolie (på kvinner) kan også være en løsning, i hvert fall i en overgangsperiode, siden kjønn og munn da ikke kommer i direkte kontakt med hverandre. En del kvinner (og menn) er redde for smaken av kjønn/redde for å komme i kontakt med det. Kondomer kommer med alle mulige rare smaker og plastfolien smaker absolutt ingenting. Og om du VIL den skal smake finnes det en rekke glidemidler med smak på markedet. Yep, det er ikke like bra som uten kondom/plastfolie, men det er uansett bedre enn ingenting og et sted må man begynne. Etter hvert som hun blir mer komfortabel med det kan du jo ymte frampå om å ta av kondomet. Om hun er redd for å få sæd i munnen, kan hun nøye seg med å slikke skaftet. Etter hvert slikke hodet og etter hvert litt mer.

Sørg for guds skyld for å ikke komme brått og overraskende i munnen hennes som en slags «haha got you,» overraskelse… Det er den sikreste måten å sørge for at hun ALDRI vil suge deg igjen. Til syvende og sist så gjelder det å ta det med ro, la ting skje i hennes tempo. Utidig masing bringer sjelden noe godt med seg… om hun er villig til å gi LITT viser det at hun faktisk ØNSKER å gjøre det for deg og da er det en innmari dårlig ide å ødelegge det med å prøve å få ting til å gå fortere.

Dersom det er andre grunner, som religiøs overbevisning eller generell overbevisning om at oralsex er feil, er det MYE vanskeligere. Dersom hun er overbevist om at dersom hun suger deg, så er hun en hore, eller at hun kommer til å havne i helvete… så har du et problem om oralsex er viktig for deg. En mulighet er alltid logikk, men svært ofte er slike indoktrinerte meninger basert på ulogiske ting, så det nytter rett å slett ikke å snakke om det.

Du kan prøve å snakke med henne, det er faktisk den eneste muligheten du har og om du har fremgang, ta en kikk over på hvordan man gradvis utvikler oralsexen videre. Som oftest er det uansett slik at det er nytteløst… hennes overbevisning om at hun er en hore eller havner i helvete om hun suger deg, sitter så dypt at logikk ikke er et relevant våpen. Du kan aldri, uansett hva du gjør endre hvem et menneske er. To mennesker sammen vil over tid endre seg, et menneske alene vil også endre seg, men dette er naturlige ting som skjer. Du kan aldri bestemme deg for at «jo nå skal noe endres her.» Det vil ikke skje, men mindre du tyr til psykologiske trusler/løfter/press mot henne… Og selv da vil det bare tilsynelatende ha noen effekt. I virkeligheten vil hun spille et skuespill for deg… kanskje hun elsker deg så høyt at hun er villig til å føle seg som en dritt for at du skal ha det bra. Det finnes kvinner (og menn) som er villig til å ofre seg selv for partneren… Men disse kvinnene (og mennene) fortjener en partner som ikke prøver å manipulere dem. Ønsker du da egentlig at hun skal suge deg? Er det så viktig for deg å få en blowjob at hva partneren føler egentlig ikke spiller noen rolle? Du er villig til å la henne føle seg som en hore eller la henne leve i troen på at helvete er neste stoppested? Vel, da får du ha meg unnskyldt, men da er du et rasshøl og jeg håper partneren din gir deg et spark i ræva.

Det finnes en rekke mennesker som lever i forhold hvor oralsex er et ikke-tema. Mange av disse menneskene klager over mangelen på oralsex, både ofte og høylydt. Vel, om det er så viktig, så finnes det kun en løsning: Finn deg en ny partner. Om partneren ellers er så god at det oppveier mangelen på oralsex… Slutt å klage. Akseptér at slik er tingene. Lær deg å leve med det. Enkelt og greit.