Overraskelsen

Efter en hyggelig middag, med god mat, stearinlys og avdempet musikk, fulgt av god samtale og varme blikk, leide du meg inn på badet.
Der var badekaret allerede fylt med varmt, velduftende vann, og det stygge baderomslyset var slått av; i stedet hadde du satt stearinlys på vasken, og badekarkanten.

Sakte kledde du av meg, og lot meg forstå at jeg bare skulle nyde. Du dekket huden min med kyss efterhvert som den ble avslørt, og hendene dine var varme og kjærlige. Du strøk meg over huden, kysset meg, lot tungen din leke med brystvortene mine, og huden min nuppet seg i spent forventning.

Når jeg var helt naken, kysset du meg dypt, ømt, og med hendene dine ledet du meg opp i badekaret, og lot meg synke ned i det varme vannet.
Med øynene lukket, nød jeg varmen og omtanken, følte kjærligheten din omslutte meg, følte tryggheten ved å være din.
Du masserte skuldrene mine med en badeolje, og jeg kjente meg totalt avslappet, men likevel opphisset.
En merkelig kombinasjon, men aldeles skjønn.

Sakte vasket du kroppen min der du kom til, og det føltes langt mer som kjærtegn, enn noe annet.
Jeg hørte du satte på dusjen, og mildt vætet du håret mitt, før du sepet det inn og vasket det, med følsomme fingre som fikk det til å sitre i kroppen min. Du masserte opp et tett skum, som holdt holdt håret samlet, mens du brukte noe av skummet til igjen å massere nakke og skuldre med den ene hånden, og brystene mine med den andre. Jeg forsøkte å vri på hodet for å kysse deg, og møtte naken hud på magen din, som jeg fikk gitt et lett kyss, før du med et grep i nakken min ledet hodet mitt bakover, og begynte å skylle håret mitt med passe varmt vann fra dusjen. Forsiktig for ikke å få sepe i øynene mine, skylte du håret mitt helt fritt for sepe, før du med hendene ledet meg opp i stående stilling, og vasket resten av kroppen min.

Fingrene dine kjælte meg.
Ømt, men bestemt.
Fast, men kjærlig.
Opphissende og bevisst på hvor de beveget seg, hvilke punkter de konsentrerte seg spesielt om.
Du er svært klar over at kroppen består av en mengde erogene soner, spredt over alt, og du brukte dem, alle sammen, til å pirre meg, hisse meg opp, spille på kroppen min til den reagerte på dine berøringer som et velstemt instrument i fingrene på en virituos musiker.
Alle klangene i «instrumentet» fikk du frem; Gispende pust, lykkelige små «grynt», ilende grøssninger som gikk rett ned i underlivet, hud som nuppet seg i årvåken forventning, muskler som slappet av i himmelsk nydelse, kjønnsdeler som svulmet blodfylte opp mot fingrene dine. Brystvortene ble mørkt røde og stod som overfølsomme, velfylte bringebær på stramme bryster som hevet og senket seg i stadig økende tempo grunnet den opphisselsen du plantet i kroppen min. Bena skalv under meg i et forsøk på å holde kroppen oppe, og jeg lente meg tungt mot veggen, mens jeg nød dine bevegelser som stadig økte i intensitet.

Så kjente jeg dusjen igjen; Varmt vann som skylte over kroppen min og skylte av meg sepen, godt hjulpet av hendene dine som passet på at ikke en flik hud ble glemt, uansett hvor bortgjemt den måtte være…

Derefter lot du meg omfavnes av et mykt håndklæ, før du surret et annet håndklæ rundt håret mitt. Så begynte du å frotterte kroppen min tørr med myke, men bestemte bevegelser.
Huden brant under fingrene dine. Pusten var ujevn og hurtig. Kroppen skalv og det banket i kjønnet mitt.

Når du hadde frottert også håret mitt, ledet du meg inn på soverommet.
Stående ved sengen, børstet du håret mitt med den ene hånden, mens den andre vandret rundt på kroppen min og sørget for at spenningen og opphisselsen holdt seg konstant med berøringer og dype kyss.

Du la ned børsten, og hentet frem mansjettene. Bestemt festet du dem rundt håndleddene mine, og jeg kjente forventningen i kroppen som en bølge som feide over meg og endte i et gisp jeg ikke klarte holde tilbake, mens jeg igjen lukket øynene og nød følelsen.
Jeg kjente at du festet et mykt skjerf rundt hodet mitt og over øynene mine og derefter ledet du meg ned på sengen, stående på knær og hender med ansiktet mot fotenden.

Følelsen av noe mykt som presset seg inn under overkroppen min, viste meg at du la en pute eller noe der, og jeg vred ansiktet sidelengs, og hvilte hodet på den.
Jeg mer ante enn kjente at du stor foran meg, men merket godt når du grep fatt i først den ene håndem, så den andre, for å feste mansjettene til krokene i sengen….
– men jeg kjente at du presset deg inntil hodet mitt så kjønnet ditt streifet kinnet mitt, derfor hevet jeg hodet fra puten, snudde ansiktet mot deg, og fanget deg mellom leppene mine.

Duften av deg, smaken av deg…
– føle den faste mykheten i deg, den silkemyke overflaten som var så hard innenfor. Presset mot leppene når du banet deg vei innover i munnen min.
Pulsen i deg dunket mot tungen min, og jeg slikket forsiktig mot strengen, og undersiden av skaftet ditt, lot tungen min spille fritt på den glatte overflaten. Jeg nød å glede deg, nød å kjenne deg bli, om mulig, ennu hardere mot tungen min.
Hendene dine tok et godt tak i hodet og håret mitt, og på den måten styrte du meg til å suge deg i det tempo og den intensitet du selv ønsket.

Plutselig trakk du deg ut av meg, og jeg gapet sultet ut i tomme luften.
Men raskt merket jeg at du steg opp i sengen, bak meg, og jeg følte fingrene dine bane vei inn mellom bena mine. Fast, men likevel med lette bevegelser kjente du på min fuktighet, og jeg rødmet der jeg stod med bind for øynene og følte at du avslørte hvor opphisset jeg var.
Fingrene dine formelig flagret som sommerfuglvinger, pirret hele kjønnet mitt, leppene mine, selve åpningen, og klitorisen min, før de fant den kjente veien inn i meg og helt uten motstand gled inn i mitt pulserende, varme, våte indre.

Svaien i ryggen ble større; jeg skjøt underlivet mot fingrene dine for virkelig å føle deg inne i meg, føle bevegelsen av deg inne i kroppen min.
Et nesten uhørbart stønn fra munnen min gikk over i et klynk i det jeg merket at du brått trakk fingrene dine ut av meg…

For kun å bli erstattet av et godt hørbart grynt av vellyst når du grep tak om hoftene mine og med ett støt presset kjønnet ditt inn i meg.
Ett støt… og der ble du.
Dypt inne i kroppen min møtte pulsen i kjønnet ditt min egen puls, og jeg klarte ikke stå rolig, men måtte bevege meg mot deg, få deg til å støte i meg…
Forsiktig trakk du deg litt ut, før du igjen støtte inn i meg.
Så trakk du deg nesten helt ut, og presset deg så hardt, rått og bestemt inn i dypet av meg.
Jeg ville ha mer.
Mye mer !
Jeg ville kjenne deg i meg…
Kroppen min møtte deg i støtene, ivrig, sultent.
Jeg kunne ikke få nok av deg…
Følte behovet for å kjenne at du holdt meg fast i hoftene og virkelig brukte kroppen min…
– mer
– hardere
– raskere

Plutselig trakk du deg ut av meg, og det var umulig å holde tilbake et lite skrik. Men kun et lite, for du presset deg straks mot analåpningen min, og med så mye fuktighet som jeg hadde produsert, var det ikke noe som hindret deg i å gli sakte inn i meg.

Jeg rykket i armene; ville strekke armene bak og ta på deg.
Men mansjettene var solide, det samme var krokene, så jeg kom ingen vei.

Du bøyde deg over meg, bet meg lett i nakken, og la hendene om brystene mine.
Fingrene dine fant brystvortene og klemte til.
Den kjente følelsen av ild, smerte, lyst, pirring, og yr glede jog gjennom kroppen min og sendte ilinger rett ned i kjønnet mitt, som umiddelbart svarte med å tekke seg sammen og gjøre meg ennu trangere for deg.
Du lot brystvortene mine rulle mellom fingrene dine i et fast grep, samtidig som du brukte meg analt. Jeg kjente deg presse deg litt inn i meg, trekke deg sakte ut, for så å presse deg ennu lenger inn i meg, alt mens pusten din kilte i nakken, tennene dine småbet i huden der, og fingrene dine lekte med brystvortene mine. Følelsen av huden din mot hele ryggen min, lårene dine presset inntil mine, kjønnet ditt dypere og dypere i meg, fikk pusten min til å gå i hikstende gisp, og jeg kjempet for å komme løs med armene, om enn til ingen nytte…

Igjen trakk du deg helt ut av meg…
Igjen klarte jeg ikke å holde tilbake et frustrert lite skrik.
Jeg ville jo så gjerne ha mer…
Mye mer.
Der og da følte jeg en sult jeg ikke trodde jeg, noen gang, ville klare å mette.

Jeg kastet med hodet, tagg deg om å ta meg mer, bruke meg mer, tømme deg i meg.
Men kun latter var svaret på min frustrasjon.
Så kom stemmen din, hest hviskende i øret mitt:
«Stå slik, lille slavinne… på alle 4, med baken opp, og munnen din klar…
– uansett hva som skjer.»
Og så gikk du !

Jeg skalv i hele kroppen av begjær efter deg.
Dirret i armer og ben.
Sitret i underlivet.
Pusten gikk i hikst.
Saftene mine rant ned over innsiden av lårene mine.
Og så gikk du fra meg ?!?

Skrittene dine forsvant ut av rommet, og ned trappen til stuen.

Jeg hørte lyd i høyttaleren av en mobiltelefon som gjorde et eller annet.
Du satte på lav musikk nede i stuen, men her oppe var det kun stillhet, bortsett fra mine egne, opphissede, åndedrag.
Stereoanlegget her opp stod på, selv om det ikke spilte noe, så jeg hørte flere slike lyder som betydde at mobiltelefonen din «jobbet».

Sakte roet pusten min seg litt, men skjelven var jeg fortsatt.
Forsiktig lot jeg kroppen gli ned mot madrassen, for å avlaste ben og armer litt. Men likevel på vakt for lyder som tilsa at du var på vei inn til meg igjen; Du hadde jo gitt meg beskjed om å stå på alle 4, uansett hva som kom.
Det er merkelig hvor var man blir på alle måter når man har blindfold på; Alt annet blir, på en måte, forsterket.

Ehhh… «Uansett hva som kom» ???
Hva mente du med det ?
Skulle jeg straffes for noe ?
Hentet du pisken nede i stuen ?
Eller noen av de andre tingene du kunne finne på å bruke ?

Tankene spant i hodet mitt, men jeg var såpass opphisset at jeg ville tatt til takke med hva som helst fra deg, der og da, bare du tok på meg, brukte meg.

Plutselig hørte jeg en bil stoppe utenfor, og skrittene dine i gangen.
Jeg vred meg fort opp på alle 4 igjen, slik du hadde gitt beskjed om.
Så kjente jeg at jeg stivnet til, og holdt pusten.
Å stå her, alene, blindfolded, lenket til sengen med hendene, på alle 4, med fuktigheten rennende ned over lårene mine, nettopp brukt i alle 3 hull av deg, men fortsatt like skjelven og opphisset selv…
– og så får du besøk ?
Jeg bad inne i meg om at du måtte be dem, uansett hvem det var, om å gå.
Med en gang.
Slik at du kunne komme opp til meg igjen, la meg få kjenne deg, bli brukt av deg.

Jeg hørte svakt stemmer, men kunne ikke oppfatte hva som ble sagt.
Så ble ytterdøren lukket, og jeg lyttet vilt efter skrittene dine, stønnet lavt for meg selv, og var glad for at du hadde sendt dem av gårde.

Endelig hørte jeg skrittene dine.
Men…
Det var flere skritt !!!
Ikke kun dine !
Hjelp !
Du kunne da ikke ta med noen fremmede opp i annen etasje ?
Du hadde jo ikke lukket soveromsdøren, og her stod jeg bundet og totalt blottet i sengen !

Skrittene dine, samt de fremmede, nærmet seg, jeg talte, og fant ut at det måtte være kun en til i tillegg til deg.
Men ikke en lyd ble sagt…
– så jeg kunne slett ikke være sikker.
Kan hende du fortsatt var nede i stuen ?
At du bare hadde sendt noen andre opp til meg ?
Nei, det tror jeg ikke du ville gjort mot meg.

Jeg rødmet så meget at jeg er sikker på at det flammet over hele kroppen min.
Pusten gikk svært så anstrengt, og jeg følte meg så ydmyget og flau at jeg skalv, og denne gangen var det ikke av opphisselse !
Hvem i all verden var det du ville la se meg i denne stillingen, denne situasjonen ???

Så kjente jeg en hånd på hodet mitt, og en enset en kropp rett foran meg. Skjønte fort at det var deg, kjente det på duften av deg. Du hadde bare lår, men en truse eller noe på deg, som du nu flerret av, om du var naken ellers, vet jeg ikke.
Bestemt grep du fatt i håret mitt og ledet hodet mitt til kjønnet ditt.
Igjen presset du deg inn i munnen min, og jeg gapte villig opp for deg.
Et lite øyeblikk glemte jeg at det var en til i rommet, men det varte kun få sekunder, før jeg merket en som steg opp i sengen bak meg…

Hvem ?
Hvem var det du ville ydmyge meg så meget for at du lot vedkommende se meg i en slik posisjon ?
Var det en mann eller en kvinne ?
Hvem ?
HVEM ?

Jeg kjente fort at det var en mann, for det som strøk mot baken min kunne ikke være noe annet enn…
Hvem ?
Rødmet bølget gjennom meg, og jeg skammet meg over å bli sett slik.
Du fattet et bedre grep rundt hodet mitt, og styrte meg mens du brukte munnen min, og så hørte jeg stemmen din:
«Vær så god. Bare bruk henne. Hun er fin, er hun ikke ?»
Ikke noe svar, i alle fall ikke noe verbalt svar, som kunne gi meg noe hint om hvem dette var.

Hvem ?
Du viste tydelig at jeg skulle konsentrere meg om deg og ditt kjønn, men det var svært vanskelig, når jeg kjente en fremmed mann stryke fingrene sine i kjønnet mitt.

Igjen hørte jeg stemmen din:
«Har nettopp brukt henne selv, i alle hull. Åpnet henne for deg. Hun er våt og klar, så bare forsyn deg, om du ser noe du liker !»
Igjen kom det ikke noe verbalt svar, men to fingre ble presset inn i meg.
Åhhh….
Hvem ?
Åhhh…

«Gummi ligger på nattbordet»
Stemmen din var sterk og klar, og overhodet ikke preget av at du stod med kjønnet ditt langt inn i munnen min.

Fingrene trakk seg ut av meg, og jeg kjente bevegelse i sengen bak meg, før jeg hørte krasslelyd, og forstod at vedkommende tredde på seg en kondom.
Hvem ?
To sterke hender grep tak i hoftene mine, og jeg kjente et lem som dyttet mot kjønnet mitt.
Den ene hånden slapp taket i hoften min, lette seg frem mellom bena mine, banet vei, og ledet lemmet inn i meg.

Jeg ble brukt, vaginalt, av en mann jeg ikke ante hvem var, samtidig som du brukte munnen min.
Den fremmede sa ikke et ord, bare støtte inn i meg, i et stadig økende tempo, med hendene sine i et godt grep om hoftene mine.
Kraftige støt, som fikk kroppen min til å gynge med, og dermed styre tempoet jeg sugde deg med.
Lyden av den fremmedes pust ble tydeligere (uten at det sa meg noe mer), og jeg skjønte at han nærmet seg.

Jeg kjente på deg, min kjære, at du også begynte å nærme deg et klimaks; pulsen dunket kraftig i lemmet ditt, pusten din begynte å bli ujevn, og jeg er sikker på at om jeg hadde sett ansiktet ditt, ville jeg sett det vakre, konsentrerte uttrykket du har like før…

Den fremmede trakk seg ut av meg, og jeg hørte en tydelig lyd av et kondom som ble flerret av og sluppet på gulvet.
Han presset seg så inntil meg igjen, og nu kjente jeg tydelig at han onanerte kraftig, hånden hans gned hardt mot baken min.
Du slapp taket i håret og hodet mitt, og trakk deg ut av meg, du også.
Så kjente jeg at din hånd også var opptatt, du onanerte også, over skulderen min.

Jeg stod der på alle 4, svai i ryggen, med munnen vid åpen, og jeg er sikker på at kjønnet mitt var like åpent…
Lengtende…
Opphisset til det ulidelige…
Dryppende våt; jeg kjente det rant i strie strømmer ned over lårene mine.
Og så var det ingen som rørte meg ?
Hjelp !

Plutselig hørte jeg et grynt bak meg, og kjente spruten hans ut over baken og ryggen min.
Igjen og igjen pumpet han ut over meg.
Og samtidig kjente jeg låret ditt, som var presset inntil pannen min, stramme seg, og du begynte også å sprute på meg, på skulderen min og ned over ryggen min.
Jeg stønnet, vred på meg, forsøkte å strekke nakken så jeg kunne fange deg i munnen min, få smake på deg, svelge deg…
Men nei…

Spruten fra dere begge avtok, og jeg kjente at personen bak meg sank litt sammen i sengen, hørte han puste tungt ut, og merket så at han reiste seg opp og gikk ut på gulvet.
Du lot meg få slikke restene av tuppen din…
– det var alt… før du trakk deg vekk fra meg.

Noen skritt lød i øret mitt, og jeg ble klar over at dere begge to forlot rommet.
Hva ?
Hvem ?
Skal jeg ligge her alene, og opphisset ?
Skrittene lød ut på gangen rett utenfor soverommet, men det var kun et menneske som gikk ned trappen.
Så hørte jeg stemmen din igjen:
«Vi ringes»
Ikke noe svar, bare videre skritt ned trappen.
Og så dine skritt, inn til meg igjen.

Hånden dine strøk meg over hodet idet du passerte meg, og steg opp i sengen ved siden av meg, før jeg kjente at du stilte deg bak meg.
Derefter kjente jeg begge hendene dine stryke over ryggen min, og smøre sæden deres ut over huden, så hele ryggen føltes våt, seig, klebrig.

Jeg skalv.
Ryggen min svaiet seg maksimalt, jeg spredte knærne. Jeg blottet meg så totalt for deg som jeg overhodet kunne, forsøkte å invitere deg inn i meg, invitere deg til å bruke meg, ta meg, la meg endelig få utløsning for den opphisselsen som fikk hele meg til å dirre og fikk saftene til å strømme ned over lårene mine.

Du grep fatt i hoftene mine, og med ett støt, uten å måtte lede vei med hånden, presset deg inn i meg, like stiv og hard til tross for at du nettopp hadde hatt en utløsning.
Du tok meg.
Dyrisk.
Rått.
Hardt.
Støtte inn i meg i dype, harde tak.
Holdt meg om hoften med den ene hånden, grep frem og tok et tak i håret mitt med den andre, så du kunne løfte opp hodet jeg hadde borret ned i puten.
På den måten svaiet jeg ryggen ennu mer, og møtte deg, slik at du kunne støte ennu dypere inn i meg. Og støte gjorde du, til gangs. Et vilt ritt, hvor jeg møtte hvert støt, og nød å kjenne deg dypt i meg, samtidig som jeg verket efter en utløsning.
Ord jeg vanligvis ikke bruker, kom over leppene mine:
Knull meg !
Bruk meg !
Ta meg !
Fyll meg !
Jeg kjente jeg siklet av opphisselse.

Så trakk du deg ut av meg, og jeg skrek, men skrek ennu høyere når du støtte dypt inn i analen min i ett støt. Ikke av smerte; jeg var så våt at det var overhodet ikke noe problem.
Men av innestengt opphisselse, av dyrisk lyst.

Du grep om mulig ennu fastere tak i håret mitt, dro hodet mitt så langt opp at det nesten verket i nakken, og jeg gjorde meg så åpen jeg kunne for deg.
Da slapp du taket i hoften min, flyttet hånden frem til det ene brystet mitt, og kløp til i brystvorten min.
Ilingen gikk som et sjokk gjennom kroppen min.
Jeg kunne ikke engang si om det var smerte eller lyst som var den sterkeste følelsen; jeg var hinsides av opphisselse.
Det føltes som ild, som is, som…
Det ilte rett ned i kjønnet mitt av den merkelige forbindelsen som er mellom brystvortene og kjønnet, så musklene strammet seg brått, jeg knep baken sammen, og den strammingen var hva du behøvde; Med et stønn la du deg ned over ryggen min og tømte deg på nytt, denne gangen inne i meg.

Jeg kjente at nu var det ikke mulig å holde meg lenger, jeg var så på kanten som det var mulig å komme.
Men jeg vet jo godt at du ikke tillater meg orgasme uten å ha spurt om lov, så jeg stønnet frem;
«La meg… vær så snill… jeg må… kan jeg…»
«Ja, kjære, bare kom… KOM !»

Og så brøt bølgene gjennom kroppen min…
Det svartnet for øynene mine, ilden raste i meg, jeg kjente krampetrekningene i underlivet som et senter som utvidet seg til å gå i hele kroppen min…
Og jeg falt sammen på magen, liggende å gispe efter pusten, mens kroppen fortsatt rystet i efterdønningene.

På et eller annet tidspunkt hadde du trukket deg ut av meg, men jeg kan ikke si jeg merket at du gjorde det. Merkelig, for det er noe jeg vanligvis får med meg; Det er den verste følelsen jeg vet…
– å kjenne at du glir ut av kroppen min.
Jeg elsker jo å kjenne deg inni meg, og hater at du trekker deg vekk.

Sakte roet kroppen min seg, sakte fikk jeg pusten tilbake.
Sakte kom jeg «tilbake» til nutiden…

Følte meg svært avslappet, samtidig som jeg var litt opphisset fortsatt ved tanken på hva som hadde skjedd, i tillegg til å være svært flau og ydmyget, var det virr-varr av følelser som raste gjennom kroppen min.
Var jeg kun et…

«Lille ludderet mitt»
Stemmen din var så øm, så fylt av kjærlighet, så myk, så mild, som jeg skjeldent har hørt den før.
Forsiktig trakk du av meg blindfolden, og kysset meg ømt på øyelokkene.
Mykt løste du meg fra mansjettene, og så tok du rundt meg, hold meg hardt inntil deg, kysset meg på pannen, munnen, nesen, munnen igjen, mens hendene dine strøk meg varsomt over ryggen og baken…

«Jeg elsker deg, min kjære slavinne»
Jeg sukket henført, og gled inn i en total avslappelse inntil varmen fra kroppen din.
«Nu skal du for all fremtid få lure på hvem det var som brukte deg, elskede, det kommer jeg aldri til å svare på. Kan hende det var naboen, kan hende postmannen, eller kassereren fra butikken. Kan hende en totalt fremmed du aldri vil se mer, eller en av vennene mine, som du stadig kommer til å møte igjen…
– men vit at du er min eiendom, kun min, alltid, og jeg er utrolig stolt av deg»