På besøk

En kveld jeg satt hjemme og kjedet meg fant jeg ut at jeg måtte ta meg en luftetur ett eller annet sted. Etter å ha tenkt litt så fant jeg ut at det var lenge siden jeg hadde besøkt Monica som var en god venninne av meg som bodde en ca 30 minutt kjøring fra meg. Tenkte på veien at jeg kanskje burde ha ringt for å sjekke om hun var hjemme. Hun ble glad når jeg ringte og sa jeg var hjertelig velkommen. Hadde mange ganger fantasert om sex med henne, men det hadde bare blitt med tankene. Vi hadde ett veldig godt forhold, og kunne diskutere alt fra husarbeid til erotiske fantasier. Kjente at jeg var yr i dag, men ble enig med meg selv at jeg bare måtte glemme de tankene for det var nok uoppnåelig, og jeg mente å høre at det var besøk hos henne uten at hun sa noe om det. Jeg ringte på og etter en liten stund så åpnet hun. Hun ga meg en god klem før hun inviterte meg inn. Hun sa at hun dessverre måtte gå i ett møte snart, men hun regnet med å bli vekke en times tid. Hun fortalte og at hennes venninne Anne midlertidig bodde i kjellerstuen mens hun lette etter ett sted å bo. Hun ba meg bli værende til hun kom tilbake og foreslo at jeg kunne gå ned til Anne for å holde henne med selskap. Sa at jeg skulle gå ned til Anne for jeg hadde jo tross alt danset og pratet med henne på en av Monicas fester.

Når jeg kommer ned så sitter Anne bare i morgenkåpen og ser på fjernsyn. Vi hilser og jeg studerer hennes flotte kropp. Vi prater om løst og fast. Neste gang jeg lar blikket følge hennes kropp ser jeg at morgenkåpen hadde sklidd til side og jeg kunne se rett på henne kjønn. Har vanskeligheter med å ta blikket vekk og er ikke sikker på om jeg skal gi henne beskjed eller ikke. Men til slutt så sier jeg ” Din morgenkåpen hadde glidd til sides.” Jeg ble nesten lammet når hun sa ” Jeg vet det. Liker du det du ser?” Sier hun uten å se på meg. Jeg ble helt stum og kommer ikke på hva jeg skal si til henne. Hun sier at hvorfor kommer du ikke nærmere så at du kan få se bedre. Kjenner hvordan det begynner å vokse i buksen. Men sier jeg. Det kan komme noen sier jeg med en klump i halsen. Anne sier at det er minst en time til Monica kommer så jeg må komme nærmere om jeg har lyst.

Jeg reiser meg og går bort til henne, og setter meg ned på kne mellom henne ben. Ser henne i øynene mens jeg beføler fra knærne og opp mot kjønnet på innsiden av lårene. Hun tar av seg morgenkåpen og jeg ser på hennes små men faste bryst. Jeg bøyer meg fremover og tar den ene vorten i munnen og kjenner hvordan den stivner. Fortsetter behandlingen av vortene samtidig som jeg fører fingrene mot hennes fuktige hull. Fukter fingeren før jeg begynner å behandle klitten. Hører at hun blir mer og mer tungpustet. Nå vil jeg smake på henne og senker hodet sånn at jeg kan bruke tungen på hennes klitoris. Jeg gjør tungen stiv og fører den inn i hennes ventende kjønn. Hun tar tak i mitt hode og presser det mot seg. Jeg finner igjen klitoris og behandler den med tungen. Fører en finger inn i kjønnet. Kjenner hvor vår hun er. Fører fingeren inn og ut samtidig som fortsetter behandlingen med tungen. Hun ynker og vrir seg, og kommer i en kraftig orgasme med ett kort skrik.

Nå vil jeg ha mitt for lemmet sprenger på i buksen.. Jeg vrenger fort av meg klærne og lemmet står rett opp. Hun berører den forsiktig med sine myke hender. Jeg setter meg i sofaen og hun er ikke sen om å ta den i munnen. Når jeg ser hennes munn behandler den og kjenner hennes tunge som jobber så må jeg kjempe for å ikke komme med en gang. Jeg vil så gjerne komme i hennes deilige kjønn. Jeg innser at det ikke nytter å la henne fortsette behandlingen så jeg trekker meg ut av hennes ivrige munn. Hun ser litt snytt ut, men jeg sier at jeg vil ha den inn i henne. Hun reiser seg og setter seg over meg. Jeg styrer det stive lemmet inn i hennes ventende kjønn. Hun begynner å ri meg langsomt. Jeg har det flotte brystene foran ansiktet så jeg suger og små biter i vortene. Å det er så godt og uten forvarsel så kommer hun igjen og når jeg kjenner hvordan hennes muskler drar seg sammen rund mitt harde lem så kommer jeg og. Jeg fyller henne med min sæd og hun faller sammen oppå meg.

Jeg våkner til når jeg merker at Monica stryker meg gjennom håret og sier hei vennen. Hun spør om vi har tenkt å slutte, eller om hun og kan få være med på leken? Hennes hender fortsetter nedover brystkassen til hun finner brystvortene mine og napper litt i vortene. Hun spør Anne om jeg var god? Anne kikker opp på venninnen og sier at det være en fantastisk opplevelse. Hun reiser seg og forlater rommet for å gå på badet. Monica kommer rundt meg og berører mitt slappe lemm. Jeg kikket på henne og så at hun hadde ett lurt smil rundt munnen, og da spurte jeg henne om hun hadde planlagt dette? Ja vi har nok det sa hun, men det virker ikke som du har noe imot det. Hennes berøring fortsatt og det varte ikke lenge før jeg var stiv igjen. Vi kysset hverandre og jeg hjalp henne med å ta av seg klærne. Jeg spurte henne om hun hadde stått lenge å sett på? Hun bare lo og la seg på ryggen og sa at jeg ikke måtte prate men heller bruke tungen min på hennes glattbarberte kjønn. Jeg lar meg ikke be to ganger for er det noe jeg liker så er det å slikke ett glatt kjønn og kjenne smaken av en kvinne. Jeg plasserer hodet mellom hennes ben og fører tungen forsiktig over klitoris. Hun stønner i nytelse og fører fingrene gjennom mitt hår. Jeg fører en finger inn i henne og fører den inn og ut. Etter en liten stund så fører jeg enda en finger inn mens jeg fortsetter med slikkingen. Da kjenner jeg hen hånd som koser med min pung. Jeg innser at Anne er tilbake igjen.

Hun leger seg til rette sånn at hun kan ta lemmet i munnen samtidig som hun koser med pungen. Jeg blir nesten svimmel av kåtnet når jeg kjenner Annes behandling samtidig som jeg har ansiktet plantet i Monicas kjønn. Da sier Monica at hun kommer snart og da vil hun vil ha det stive lemmet i seg. Motvillig forlater jeg munn og hender som gir meg den gode behandlingen. Hun styrer meg på plass og vi finner en rytme som blir raskere etter hvert. Ta meg hardere sier hun. Jeg øker tempoet enda mer og støter hardt. Det tar nå ikke lang tid før Monica kommer i en kraftig orgasme.

Det har enda ikke gått for meg så jeg får beskjed om å legge meg på ryggen for det skal ta hand om meg. Anne begynner med en gang å suge meg mens Monica slikker pungen min og frister meg rundt anus. Jeg trodde at det ville gå en stund før jeg kom, men med behandlingen til de to deilige jentene, varer det ikke lenge før jeg kommer og spruter i Annes munn og ansikt. Monica slikker først meg ren før hun slikker i seg dråpene som Anne hadde fått i ansiktet. Vi sitter og prater og koser med hverandre en stund til jeg finner ut at klokken er over tolv og at jeg må komme meg hjem for jeg skal ta ett fly klokken syv om morgenen.

Begge gir meg ett dypt kyss og takker for en deilig kveld før de går hånd i hånd i dusjen.