På fergeleiet

Jeg sitter på fergeleiet på Nesodden og ventet på båten som skal ta meg med til Aker brygge på den andre siden av fjorden. Nesoddbåten. Jeg reiser med båten hver morgen og hver ettermiddag. Da jeg bor på Nesodden, blir det lettest sånn, for det er litt for langt å sykle hele veien til Oslo.
Vanligvis er det bare de samme kjedelige, trøtte trynene å se om morran, men ikke denne morran. Et nytt fjes. En stilig fyr. Han sitter på en benk og venter med blikket utover fjorden. Jeg kjenner et sug i underlivet der jeg sitter på muren og stirrer på ham. Mørkt, kortklippet hår, mørke øyne, markert hake og brede skuldre…
Tankene mine begynner å spinne. Fyrtårnet er ikke langt unna, og rundt fyrtårnet er det et par krinkelkroker det går an å stikke seg unna. Jeg kjenner at det blir varmt mellom bena ved tanken. Jeg ser ham for meg i tankene, ser at han setter det mørke, glitrende blikket i meg før han reiser seg og går mot meg med smygende skritt. Uten et ord vil jeg reise meg og bli med ham bort til fyrtårnet.
Jeg ser utover fjorden, ser at båten er i anmarsj men det er fremdeles i hvert fall ti minutter til den legger inntil, om ikke mer. Mens jeg betrakter fyren, fortsetter jeg å drømme. For vi har gått bak fyrtårnet nå. Og når ingen kan se oss, presser han meg inntil den kalde murveggen og ser på meg med begjær i blikket. Leppene hans ser myke ut og like før han presser dem mot mine lepper i et vått, begjærlig kyss, legger han en hånd bak nakken min. Tunga hans er myk og letende der den møter min og smaker på meg med sirklende bevegelser. Tenk å ha den tunga i musa!
Jeg trekker pusten der jeg sitter på muren, føler trang til å ta på meg selv men får meg ikke til det. Ikke her. Er for mange fok her. Jeg bestemmer meg fort, reiser meg og går bak fyret for å være i fred. Være alene med tankene og onanere.
Han har allerede åpnet buksene sine med god hjelp fra meg. Han er knallhard og blodfylt, har tydeligvis blitt opphisset av å sitte og se på meg. Med en fort begegelse drar han genseren over hodet mitt. Jeg kjenner brystvortene trekker seg sammen i den friske luften, før leppene hans lukker seg varmt om den ene mens hånden hans omslutter det andre brystet. Jeg stønner, legger armene rundt hodet hans, presser ham inntil brystet mitt og kjenner hvor våt jeg er.
Ja. Jeg er våt. Det kjenner jeg når jeg med vaktsomt blikk rundt meg og ørene på stilk, stikker hånden nedi joggebuksa og trusene. Herregud, det brenner uutholdelig i musa. Tenk om han kom rundt hjørnet og fikk se meg nå!
I tankene er vi nakne nå, begge to. Gir blaffen i at båten kommer, driter i om noen går rundt fyrtårnet og ser oss. Han presser meg inntil murveggen, gnir pikken mot musa mi og er så kåt at han knapt kan vente. Jeg legger bena rundt hoftene hans, lukker øynene i nytelse da han presser seg hardt inn og begynner å pumpe fort mens han holder hendene under rumpa mi. Murveggen er kald, men det gjør ikke noe.
Jeg fingrer med klitorisen min, masserer fort og kjenner at jeg begynner å stige. Jeg ser ham i tankene, han trekker seg ut og den store pikken er glinsende våt av saftene mine. Akkurat slik jeg elsker å fantasere om. Digre, sprengkåte, knallharde pikker som borer seg inn i meg og pumper. Og når de kommer ut igjen, er de glinsende og søkkvåte av fittesaftene mine. En hånd tar rundt pikken, drar skinnet litt fram og tilbake og nå er jeg inn i favorittfantasien min. Den jeg tar alle mannfolk med i som jeg fantaserer om. Og denne gangen var det fyren på fergeleiet som fikk bli med. Han står og runker med øynene lukket og ansiktet viser konsentrasjon om nytelsen. Da jeg legger hånden rundt pikken hans, åpner han øynene og lukker dem igjen når han slipper pikken. Jeg står på knær foran ham og runker ham med begge hendene. Plutselig griper han tak i panneluggen min, tar tak rundt pikken og dytter den inn i munnen min. Jeg gaper og tar imot.
Jeg smetter den andre hånden bak meg, forbi rumpa og smyger et par fingre inn i den plaskvåte åpningen min. Hele tiden sitter jeg og lytter om det kommer noen. Jeg har ikke lyst til å bli tatt på fersken. Brummingen fra fergemotoren lyder. Faen og! Jeg masserer hardere, fortere, ser enda en pikk i tankene. Den presser mot kinnet mitt og vil være med på leken. Kameraten hans? Vet ikke, for mannfolkene har mistet ansiktet. Det betyr ingenting åssen de ser ut for meg lenger, for det er pikkene jeg er konsentrert om. Jeg tar dem begge i munnen, må gape og lirke dem inn for de er så store. Men jeg runker dem begge, og slikker og suger fra den ene til den andre, kjenner på rykningene i pikkene at de begge er i ferd med å komme.
Da slutter jeg. For nå er det min tur. Jeg vil bli tatt. Hardt og brutalt. Og selv om jeg ber dem om å være forsiktige, hører de ikke på meg. De bryter meg ned i senga – for vi har havnet i ei seng nå, alle tre. Hvor det ble av fyrtårnet, vet jeg ikke, men det betyr så lite. Den ene holder meg mens den andre skiller bena mine og jager hardt inn i meg. Jeg skriker i vellyst, det sitrer i underlivet og jeg kjenner at jeg er i ferd med å komme. Gud! Ja! Akkurat i tide til å nå ferga. Den andre fyren stiller seg overskrevs over magen min. Presser brystene mine sammen rundt pikken sin. Vil runke mellom brystene mine og sprute opp på halsen min mens den andre fyller høna mi med sperm. Han klemmer med begge hender rundt brystene mine og masserer mens hoftene hans jukker frem og tilbake. Brystene mine er alltid større i fantasiene mine, akkurat som pikkene. Hva er vel ellers vitsen med fantasi? Jeg skriker ut igjen da fyren som driver og pumper musa mi, legger tommelen mot klitorisen og masserer.
Da kommer jeg som et uvær, må holde pusten for ikke å stønne høyt bak fyrtårnet. Kroppen stivner, musklene i underlivet rykker spastisk og jeg masserer forsiktig mens fingrene pumper fort ut og inn. Det blir våtere i buksa og jeg trekker pusten dypt mens fingrene forsvinner ut av joggebuksa.
Jeg retter på klærne, løper mot ferga og rekker akkurat å smette under bommen før den går ned og ferga legger fra kaia.
Da jeg går innover seteradene, får jeg øye på ham igjen. Jeg kjenner at kinnene blir røde, mens hjertet slår litt fortere. Han merker det sikkert, at jeg er kåt på ham. Og jeg er sikker på at han kan kjenne lukta av fersk mus når jeg går forbi ham, for han snur seg og snuser svakt inn med oppspilte nesebor. Blikket hans følger meg helt fra jeg får øye på ham og til jeg setter meg noen rader bak ham, på første ledige plass. Først da våger jeg å smile svakt, og får et varmt smil tilbake. Langsomt fukter han leppene før han snur seg og lar meg sitte igjen med søkkvåt, skrikende mus og fantasien min.
Det aner meg at jeg må gå på dassene bakerst i båten og onanere på vei over til Oslo.