På ferie… sammen

Det var en av de få gangene vi var på ferie sammen.
De pleide som regel å være han på gutte tur, og jeg på jente tur.
Men denne gangen var det bare oss.
Vi hadde egentlig bare hoppet på et fly, en ren impuls handling, og havnet til slutt på en øy i Thailand

Første kvelden ble brukt til å finne et hotell, og utforske stedet.
Det var ubeskrivelig varmt og jeg følte meg egentlig ganske trøtt og sliten.
Vi spiste litt og endte med å gå en tur. Mens solen sank vandret vi lenger og lenger vekk fra de mest siviliserte områdene og fant oss selv i, heter det skog når det er palmer?
Vi slo oss ned ved en liten foss, vannet hadde dannet en hel innsjø, innrammet av palmene.
Jeg sparket av meg sandalene og lot føttene leke i de svale vannet.
Mens jeg satt der kjente jeg Henrik mot ryggen min, han hadde satt seg bak meg med ett ben på hver side av meg og la begge armene sine rund magen min. Han strøk nesen sin forsiktig i nakken min, og jeg kjente pusten hans langt nedover ryggen.
Plutselig hadde han hånden sin i skjortsen min, jeg viste veldig godt hva det betydde og jeg dyttet hen bort.
Jeg var på ingen måte i form til å ha sex, og tenk om noen kom?..
Da jeg snudde meg mot han for å fortelle at det var uaktuelt, fant jeg to bedende øyne lyse mot meg i havmørket.
Jeg smeltet som en isbit på en varm kokeplate og kjente varmen stige i kroppen min.
Men jeg ville på ingen måte gi han noe gratis. Han skulle pokker meg få jobbe for det han ville ha. I og med det at han hadde en viss tendens til å ta meg hard og brutalt når han først kom i gang.

Skjortsen var fremdeles kneppet opp og jeg lot den gli nedover hoftene mens jeg studerte ansiktet hans.
Jeg så at han fulgte den med øynene og stoppet blikket på fitten min ide stoffet forsvant nedover lårene mine.
Han tok et raskt skritt mot meg, men jeg kom han i forkjøpet. I en og samme bevegelse rev jeg av meg toppen og stupte ut i vannet.
Det lukket seg om meg og jeg kunne høre bruset fra fossen.
I det jeg brøt vannflaten igjen klarte han å fange meg.
To sterke armer lukket seg rundt meg og holdt meg fast. Jeg skulle til å forlange at han skulle slippe da han kysset meg. Og før jeg fikk gjort noe mer ut av saken hadde han et godt tak i det ene brystet mitt, han smilte i det han dukket under og jeg kjente en tunge gli over det før han lukket munnen rundt den nå veldig stive knappen.
For en følelse, settingen kunne ikke vært bedre. Tanker og bekymringer forsvant, så herlig dette var.
Han hadde kommet opp igjen nå, og dro meg tilbake til vannkanten.
Jeg viste at det ikke var mulig og stoppe han nå, han hadde fått klar signalet og nå skulle jeg knulles.
Han fant en liten stein hylle, akkurat rett under overflaten, og parkerte meg på den.
Det var egentlig bare å ligge stille og la han styre showet. Noe han med glede gjorde. Det var nesten som om han ikke hadde sett kroppen min før, han var helt oppslukt der han lot hendene gli over magen, brystene, lårene. Pusten min gikk i hiv nå, jeg så han inn i øynene, øyne som nå var mørke av begjær.
Fra førte gang vi lå sammen har han likt å strekke og bøye meg i alle retninger, og aldri skulle jeg få lov til å være på toppen.
Og som etter en fasit tok han tak i den ene ankelen min og la benet på skulderen sin.
Jeg trakk pusten og slappet av i alle musklene.
Han var stor, veldig stor, og stillingene han foretrakk ga han fri adgang. Og hvis han støtet hardt mens jeg lå sånn ville det gjøre ubeskrivelig vondt.
Han støttet seg opp på fjellet under meg og holdt kneet mitt på plass med den andre hånden, jeg så at han siktet seg inn og umiddelbart kjente jeg han mot åpningen.
Han presset på, hele veien inn, jeg kjente at han bunnet meg, men han fortsatte å presse.
Jeg kjente steinen under meg skrape mot ryggen idet jeg ble dyttet bakover, jeg gav fra meg et kraftig stønn for å vise han at han ikke kunne komme lenger inn i meg, og strammet musklene rundt han.
Jeg strammet fortsatt da han trakk seg tilbake, klar for et nytt angrep.
Igjen og igjen støtet han, pompet det store lemmet sitt inn i meg. Stønnene mine gikk over i hikst, som igjen gikk over små skrik. Det var så godt, og det var så vondt, jeg klarte ikke å finne ut av hvilken som var sterkest. Fortere og fortere gikk det, jeg kikket opp på ansiktet hans. Med et godt tak i benet mitt og sammenbitte tenner knullet han meg som bare han kunne. Det begynte å bygge seg opp i meg nå, kroppen min begynte å bue seg. Han fortsatte med sitt da jeg skrek ut, fortvilet prøvde jeg å holde fast i noe, jeg fant armen hans, den han hadde støttet seg på hele tiden, det rykket i han da jeg boret neglene mine i den muskuløse underarmen hans, men jeg klarte ikke bry meg, det frie benet mitt plasket i vannet da orgasmen tok tak i meg, jeg lukket øynene, alle lyder forsvant. Jeg kjente bare han. Den sterke hånden hans som holdt meg fast, lemmet hans dypt inni meg, kroppen hans som beveget seg over meg.

Han holdt fortsatt på da jeg kom til meg selv igjen.
Det var som om han ikke kunne komme langt nok inn. Det var som lynglimt hver gang han kjørte den til bunns i meg, hardere og hardere for hver gang.
Jeg prøvde å trekke til meg benet, jeg var sliten av å ligge sånn. Han kunne godt ha knullet meg hele natten, det var ikke det, men jeg måtte skifte stilling om jeg ikke skulle bli sånn for evig. Jeg klarte å sette den ledige foten i brystet hans, og krabbet på albuene for å komme litt bort. I en bevegelse løftet han meg ut av vannet og flippet meg over på magen.
Han hadde penetrert meg igjen før jeg traff vannet igjen. Med begge hender på hoftene mine tok han i av alle krefter, han fikk mer makt over meg i denne stillingen, jeg kjente hvor ivrig han ble. Det var nesten så han løftet meg opp på det stive lemmet hver gang han støtet.
Jeg snøftet og klynket, han hadde aldri tatt meg så hardt før, aldri, det var som om all fornuft hadde forlatt han, men hvor godt var det ikke. Jeg kjente en mørk lyst, han rå knullet meg, stor og sterk som han var.
Jeg forsøkte å melke han så godt jeg kunne, men han var så stor at jeg var strekt til bristepunktet. Vannet skvulpet rundt oss, da han plutselig stønnet; sammen?
Han hadde ikke gitt fra seg så mye som en lyd, det var nesten så jeg skvatt.
Jeg nikket til svar, og viste at han hadde fått det med seg.
Knærne mine gnisset mot det harde underlaget, palmene suste, det var som om jeg skulle revne, fitten min var strekt til det absolutt maksimale. Igjen kjente jeg følelsen, som en storm raste den gjennom meg, jeg hylte ut av alle krefter og kjente samtidig at Henrik la seg over meg, presset meg ned mot steinen, jeg holdt pusten så godt jeg kunne, jeg hørte stønnene hans delvis over delvis under vann, jeg kunne trekke pusten da han trakk seg ut, og holdt den da han fylte meg på nytt.
Han ga meg et siste kraftig støt, og jeg kjente spruten hans, dypt inni meg ett sted. Alt gikk i spinn, opp var ned og ned var opp, hele kroppen min ristet, alle musklene hans var spent i en bue over meg.
Sånn lå vi, helt til de siste dønningene ga seg.
Jeg hadde ikke krefter, jeg var så sliten som jeg aldri hadde vært før.
Forsiktig begynte jeg å krype mot land. Jeg kjente han gli ut av meg.
Helt utkjørt kollapset jeg på det myke gresset, og kjente han falle sammen ved siden av meg.
Mørket var totalt nå, og det siste jeg husket fra den dagen var han som la to beskyttende armer rundt meg, før jeg sovnet.

Legg igjen en kommentar