På sykehuset…

Det hele begynte da en svært dyktig kirurg fra Oslo skulle begynne ved det lokale sykehuset.
Han het Anders Jørgensen og var flott å se på. En ung, sprek mann med mørkt hår og brune øyne med glimt i.
Søster Linda ble nokså ille berørt ved deres første møte, og måtte se ned da de ble presentert for hverandre.
Hun merket at hun rødmet og skyndtet seg avsted for å ordne et og annet. Kjente at hun ble litt perpleks. Så irriterende…hvorfor virket han slik på henne?
Hun var da vant til å omgås menn både privat og i sitt yrke, og pleide ikke la seg vippe av pinnen så lett.

I et hektisk miljø er det sjelden tid til romantiske forestillinger, så søster Linda forsøkte å jobbe ufortrødent videre, men oppdaget til sin forferdelse at hun ikke klarte slippe tak i møtet med denne nyansatte.
Ansiktet hans var som fastbrent til netthinnen hennes, og hun hørte ennå klangen av stemmen hans da han sa sitt navn mens han klemte hånden hennes i et nokså fast håndtrykk, og så henne rett inn i øynene. Han vek ikke en tomme, men det gjorde altså hun….og selv da hun så bort kunne hun kjenne øynene hans på seg.
Vel, dagen gikk som vanlig avgårde i et hektisk tempo, og snart var hennes skift slutt. Hun hadde ikke sett mer til den nye Dr. Jørgensen, og det var kanskje like greit tenkte hun. Hun anså seg selv for å være en nøktern kvinne som ikke hadde forlest seg på romantiske lege-noveller og lignende tåpelig stoff, så hun pleide da ikke å reagere så urasjonellt som det som altså hadde vært tilfelle tidligere på dagen.

Søster Linda skiftet av seg sykehusklærne, fikk på seg sine egne klær og begav seg på hjemvei.
Hun bodde bare et par kvartaler fra sykehuset hun jobbet på.
Etter skilsmissen hadde hun kjøpt seg en lettstellt leilighet i en gammel, koselig bygård slik at hun kunne ha gangavstand på jobb. Nær sentrum var det også, så hun var svært fornøyd med valget hun hadde gjort.
Det var deilig å komme hjem. Hun følte seg nokså ør og sliten.
At sykepleierne hadde fortjent et solid tillegg under lønnsforhandlingene var udiskutabelt. De som sitter med slike avgjørelser skulle bare kjent litt på ansvar og arbeidsmenge hos denne yrkesgruppen, men hun var glad i jobben sin. Det dreier seg ikke bare om lønn, men også trivsel og følelsen av å gjøre noe nyttig, for selv om hun var sliten mange ganger var det en givende jobb.

Hun varmet opp en rest gryterett fra dagen før og la seg så ned på sofaen for å hvile litt.
Hun hadde nettopp entret drømmeland da telefonen kimte, og hun skvatt til. Noe fortumlet løftet hun av røret og sa: Hallo!!!
Til hennes store forskrekkelse var det Dr. Jørgensen som ringte. Med ett følte hun seg lys våken, og kjente snevet av panikk… Hva i all verden ville han?
Han sa: «Jeg fikk vite at du sitter som tillitsvalgt og leder for de ansatte på avdelingen, og siden jeg er helt ny her lurte jeg på om du kunne gi meg litt bistand. Jeg trenger å vite litt om personalet, hvem som har ansvar for hva, etc, og håpet du kunne hjelpe meg litt med dette. Tenkte kanskje vi kunne treffes …allerede i kveld??…. om det kunne passe for deg?? «….
Linda snappet etter pusten og følte seg rent ille berørt. Hun ville forsøke konsentrere seg om å svare så rolig som mulig, men merket at stemmen skalv littegreanne.
Hun hørte seg selv si: «Ja, det kan sikkert la seg ordne. Jeg skal prøve å hjelpe deg med dette.»

De avtalte å møtes hjemme hos ham en time senere. Han bodde ikke langt derfra. Bare en liten spasertur, og hun tenkte at hun kom til å trenge litt frisk luft for å klarne tankene.

Hun skyndtet seg på badet, og tok seg en rask og oppkvikkende dusj.

Så sto hun foran døren hans og ringte på. Han åpnet nesten med en gang, og gav henne en liten klem og takket for at hun ville komme på så kort varsel.
Hun kjente igjen hvordan berøringen fra ham påvirket henne, og følte seg med ett liten og hjelpesløs. Hun kunne ikke forklare dette merkelige, kjemiske som skjedde i hans nærvær.
Hun ble vist inn i salongen. Det var koselig der. Han hadde tydelig sans for det vakre og estetiske, blandet med minimalisme i en fin mix.
Hun sa “Jeg så for meg en leilighet full av pappesker, siden du nettopp er flyttet til byen. “ Hun smilte litt forlegent.
Han svarte at han hadde kjøpt leiligheten for et par mnd. siden, ja rett etter at han fikk tilslaget på denne jobben. Han hadde vært her hver helg for å pusse opp og gjøre klart til innflytting. Visste at det nok kom til å bli hektisk å starte i ny jobb med alt ekstra det medfører, og syntes det var godt å ha det meste unnagjort på forhånd.
Han var tydeligvis et petimeter, tenkte hun. Forsøkte å gjøre seg noen negative tanker om denne flotte mannen som satt ved siden av henne i sofaen, i håp om at det ville hjelpe henne og beholde roen.

Han var faktisk svært hyggelig, og de snakket lett sammen. Hun slappet alt mere av.
Da han lurte på om hun ville ha et glass vin svarte hun ja-takk, siden hun likevel ikke hadde bilen med seg.
Han satte seg litt tettere inntil henne etterhvert, mest av praktiske hensyn tenkte hun, siden de hadde endel papirer på bordet foran seg.

De snakket både jobb og masse andre ting, og drakk vin begge to. Dette var kjempehyggelig. Hun merket at hun ble nokså het i kinnene, og fikk et deilig sug i mellomgulvet.
Hun la også merke til at han så på henne med et noe spesiellt blikk. Nesten gransket henne av og til. Men ikke på noen negativ måte. Hun følte tvert imot at han kanskje følte den samme dragningen som hun selv.
Gud, dette var spennende!!
Hun hadde vært single en god stund nå og hadde jo savnet sex enormt, siden hun av natur var en svært varm kvinne.. Nå kjente hun hvordan det blusset opp i henne.
Nyttet ikke å bare skylde på vinen. Han virket også litt små-pussa, og nå satt de så tett at det knapt var rom mellom dem. Hun snakket ivrig ivei og leste sakslista fra siste personalmøte for å oppdatere han best mulig. Hun merket ikke at han satt og betraktet henne.

Mens hun bablet i vei sa han plutselig navnet hennes , og hun snudde seg mot ham med et spørrende blikk. Hun rakk ikke tenke mer før hun kjente leppene hans lukke seg om hennes. Hjertet hoppet i brystet. Hun klarte ikke protestere. Det var uunngåelig. Det bare måtte skje.
Hun ble nesten overrasket over den gløden hun besvarte kyssene hans med. Følelsene som nå overveldet henne var ute av kontroll. Hun klamret seg til ham og gav seg over. Hendene hans var over henne….søkte seg frem til de mest intime og private steder på kroppen hennes. Hun stønnet høyt da han kneppet opp blusen hennes. Kjente at hun ville ha ham…Gud , som hun lengtet etter å kjenne denne mannen fylle hennes hulrom…ligge oppå henne, trenge seg inn i henne…
Han åpnet blusen og begynte å slikke brystene hennes. Hun kjente hvordan de stivnet til og ble harde i munnen hans. Hun vred seg av kåthet under hans kyndige behandling. Kunne plutselig forstå hvorfor han var en svært dyktig kirurg….de smidige hendene også…så følsomme…han var fantastisk.

Hun lengtet etter å smake ham. Hun bøyde seg frem og begynte å kneppe opp jeansen hans….kunne kjenne gjennom stoffet hvor hard han var. Han hadde ikke noe under. Hun ble litt forfjamset da den åpenbarte seg foran henne. Nærmest spratt frem som troll ut av eske.
Jeansen havnet så på gulvet og hun begynte å kysse ham oppover lårene…slikket og kysset begjærlig på ballene…lot tungen gli sakte bakover mot anus…kjente hvordan han dirret og rykket til. Kanskje han ikke likte det,? tenkte hun… men hun lurte ikke lenge før han stønnet så høyt at det ikke levnet noen tvil. Han var like kåt som henne. Hun lot tunga sirkle rundt anusåpningen…Hun beveget seg fremover igjen og begynte å slikke og kysse seg oppover skaftet…nærmet seg toppen. Hun likte å erte litt, og lot tunga leke nesten ulovlig lenge rundt hodet før hun gapet over og lukket leppene hardt rundt den deilige kuken hans. Den var lang og deilig. Hun elsket å ha den i munnen…

Åhh, så kåt hun var. Hun kjente at hun var svært våt nå. Lengtet etter å kjenne mer av ham.
Hun melket ham med den ene hånden samtidig som hun slikket og sugde ham så han nærmest så ut til å eksplodere snart. Men det måtte ikke skje enda… Han tenkte nok omtrent det samme, for nå trakk han seg ut av munnen hennes og kledte av henne resten av klærne…først henne, så seg selv. Nå var de helt nakne. Han tok hånden hennes og leide henne med seg inn på soverommet.

Han førte henne opp i sengen, Spredte bena hennes godt fra hverandre og la seg vel tilrette i mellom. Han var svært kåt nå. Hun kunne høre hvor tungt han pustet.. Han åpnet henne med tunga… Kjente hvor våt hun var. Han slikket i seg av saftene hennes. Hun elsket hvert sekund. Det tok ikke lang tid før hun måtte skyve hodet hans vekk en stund..Hun kunne gå av når som helst…ville drøye det litt, men han var nesten ikke til å stagge.
De inntok 69-posisjonen og hun slikket i seg de deilige dråpene som var piplet frem. De var som to primitive villdyr, umettelige og helt fra seg av begjær.

Men nå måtte hun ha ham fullt og helt. Ville kjenne ham langt der inne i seg.
Hun stillte seg på alle fire i senga og han besteg henne bakfra. Han lekte litt rundt hullet hennes før han lot den gli sakte inn i henne. Hun stønnet høyt..og etterhvert som han økte tempoet laget hun motjukk og kjente hvor langt inne han var. Han stanget hardt i henne , alt i et raskere tempo.
Hun masserte seg selv samtidig og kjente hun var like ved å eksplodere…
Hun klynket frem at hun nærmet seg, og han ba henne prøve å holde litt igjen, men at det var like før….
Det var helt utrolig deilig. De kom sammen i en herlig orgasme. Han sprutet henne full, og hun nøt hvert sekund, hver dråpe av den deilige sæden hans.

Det hele føltes så naturlig nå. De la seg tett inntil hverandre og kysset lange, dype tungekyss….

Hun kjente hvordan begjæret igjen begynte å vokse i henne … Ville ha mer og mer og mer …..De var som ett, helt oppslukt av hverandre og alt dette nye og spennende som var skjedd så raskt.

Men det var langt på natt nå, og morgendagen var hans første skikkelige arbeidsdag, så hun visste at hun ikke burde ligge over. Best å være våken og opplagt for en krevende dag som ventet, i det som nå føltes så fjernt, men som kun var få timer til.
Hun grudde seg litt for hvordan det ville bli å møte ham på jobb dagen etter, men de snakket om det og ble enige om å ikke nevne for noen at hun hadde vært der. Det kunne inntil videre være deres søte, lille hemmelighet.
De klarte nesten ikke løsrive seg fra hverandre. Han holdt henne hardt inntil seg, men hun gjorde seg hard, og motvillig frigjorde hun seg fra grepet hans.

Hun gikk inn på badet hans og ordnet seg litt før hun kledte på seg. Anders lå helt utslått i sengen. Han smilte varmt mot henne , og hun følte seg nokså ør av både glede og takknemlighet. For en fantastisk kveld dette hadde vært…….merkelig, men fantastisk!! Det hele virket nesten uvirkelig.
Han slengte på seg slobrokken og fulgte henne til døra.

De kysset lenge før de endelig klarte å si god natt. Begge visste at dette neppe ble siste gangen de lå i hverandres armer.
Ute blåste det en kjølig september-vind, men det enset hun knapt, for inne i henne blåste en varm fønvind som hvisket navnet på en bestemt herremann ved navn Anders Jørgensen.

Hun smilte fornøyd for seg selv mens hun sparket vekk et gulnet lønneblad fra skoen sin. ****