På treningsleir

Da jeg steg på toget følte jeg meg både opprømt og glad, – endelig var dagen kommet da jeg skulle på ei ukes treningsleir. Det var fjerde sommeren på rad, og jeg gledet meg like mye hver gang, selv om jeg egentlig begynte å bli vel gammel for dette nå.
Jeg vinket farvel til min bror som hadde kjørt meg til toget, lempet bagen opp i bagasjehylla og dumpet ned i setet mitt i det toget rullet ut fra perrongen. Det var ganske mye folk i kupeen, og like overfor meg satt ei jente som jeg anslo til å være omtrent like gammel som meg selv, rundt 20 år.
Ettersom jeg ikke hadde noen i setet ved siden av, la jeg føttene opp i setet, satte meg godt til rette med lukkede øynene og forsøkte å gli over i min egen lille tankeverden. Det ville ta en og en halv time før vi var framme, og eneste skår i gleden var at jeg måtte dra ifra Rambo som sikkert ville fly på femte vegg mens jeg var borte. Rambo var en strihåret Vorster som elsket å fly rundt i skog og mark sammen med meg. Nå ville det bli 7 dager med båndtvang, – stakkars Rambo!
Jeg måtte smile for meg selv. Alle hadde snakket om hvor fælt det ville bli for kjæresten min når jeg dro bort i ei uke, og alt jeg tenkte på var Rambo! Men Bjørn ville nok klare seg utmerket uten meg ei uke, selv om han hadde forsøkt å overbevise meg om det motsatte kvelden før. Som så ofte før, når jeg ikke orket tanken på å elske i bilen, hadde vi funnet oss en mosegrodd plett i skogen hvor vi kunne være i fred. Været var strålende og varmt, og for første gang hadde jeg latt Bjørn slippe til i mitt bakerste hull, – noe han garantert kom til å få prøve igjen… Jeg begynte å bli småkåt av mine egne tanker, så jeg forsøkte å konsentrere meg om noe annet.
Det ville ta en og en halv time før jeg var framme, så jeg krøp sammen i setet og tvang meg til å tenkte på dagene som lå foran meg. Jeg håpet å treffe noen kjente fra i fjor, da det ville lette innkvarteringen noe. Vi ble innkvartert to på hvert rom, og vi kunne stort sett selv velge hvem vi ville dele rom med, og jeg foretrakk helst å dele rom med noen jeg kjente fra tidligere. Kanskje var det noen kjekke gutter der også i år…
Jeg våknet med et rykk, toget hadde stoppet og begynte å bevege seg med et rykk igjen. Jeg så skrekkslagen på klokka, men det var ennå 45 minutter til vi skulle være fremme, og jeg trakk et lettelsens sukk. Jeg satte meg på plass i setet mitt igjen, og tittet på min medpassasjer som satt midt imot. Hun stirret ut av vinduet det meste av tiden, så jeg hadde god anledning til å studere henne, og jeg slo fast at hun var ganske pen å se på. Hun var lang og slank, rundt 1,70 høy, med langt, mørkt hår som hang nedover skuldrene. Men øynene fikk jeg ikke helt tak i fargen på slik hun satt og så ut av vinduet.
Kanskje merket hun at jeg studerte henne, for plutselig snudde hun på hodet, så litt usikkert på meg og smilte forsiktig, før hun igjen begynte å studere landskapet som fôr forbi. «Wow!», tenkte jeg, «hvilke øyne…!» De var knall blå og omkranset av tette øyevipper som liksom satt sammen to og to, slik at det nesten så ut som det strålte av øynene hennes.
Jeg forsøkte å konsentrere meg om landskapet utafor vinduet, men tok meg hele tiden i å gløtte over på min medpassasjer. Hun var virkelig en flott pike med riktige former der de skulle være. «Ikke slik guttekropp som meg», tenkte jeg med et stikk av misunnelse. Jeg følte meg mer som «den stygge andungen» i sammenligning med min atletiske kropp og bare 1,60 m.o.h.
I øyekroken kunne jeg se at hun så på meg når jeg så bort, uten å gjøre noe tegn til å si noe, så slik ble vi sittende å smugtitte på hverandre en stund. For å få slutt på stillingskrigen og tausheten, fant jeg ut at jeg måtte si noe, selv om jeg slett ikke var i pratehumør.
«Skal du langt?» buste jeg plutselig ut med.
«Hva?! …Jeg?… Nei. – Jeg skal bare til Evje…» sa hun noe overrumplet. «På treningsleir…» la hun så forklarende til.
Jeg måtte le litt for meg selv, og hun så spørrende på meg.
«Unnskyld…», sa jeg, «men jeg skal også til Evje… på treningsleir», sa jeg med et smil.
«Skal du?» sa hun overrasket, og jeg nikket bekreftende.
«Det er fjerde gangen jeg skal dit» opplyste jeg. «Har du vært på treningsleir før?» spurte jeg nysgjerrig.
Hun ristet forsiktig på hodet. «Nei, aldri. Dette er første gangen, så jeg vet egentlig ikke hva jeg har gitt meg ut på,» sa hun noe usikkert.
«Å, det er kjempeartig!» utbrøt jeg. «Om du liker å plage deg selv litt da» la jeg smilende til. Og så begynte jeg å legge ut for henne om opplegget, hvilke aktiviteter hun kunne melde seg på o. s. v. Dermed gikk praten av seg selv, og vi visste ikke ordet av det før vi var fremme.
Vi, – som viste seg å være i alt 6 stk fra toget, ble hentet med minibuss og kjørt ut til leiren, som i virkeligheten var en gammel nedlagt militærleir, nå mest brukt til leirer og andre ferieformål. Jeg kjente bare igjen to gutter fra året før, så da vi skulle innkvarteres på rommene i jente-brakka, spurte jeg Stine, min nye venninne fra toget, om hun ville dele rom med meg, og hun følte seg tydelig lettet over å få bo sammen med noen hun kjente i alle fall lite grann. Hun hadde fulgt meg som en skygge siden vi forlot toget…
Da vi hadde funnet rommet vårt, kylte jeg bagen under senga og hoppet opp i senga for å ta meg en strekk. Senga var hard som stein, men jeg var vant med det. Jeg ble liggende å se på at Stine pakket ut sine klær og la dem pent og ryddig i skapet. Hun var bare SÅ pen slo jeg fast, og jeg kunne ikke la være å følge bevegelsene hennes med øynene. Mest oppmerksomhet fikk den stramme fine rumpen og de store faste brystene.
Plutselig ble jeg nesten flau over meg selv. «Hva i alle dager er det du holder på med Lillie?» tenkte jeg iltert. «Har du begynt å tenne på jenter også nå?» Jeg fikk ingen svar, men for å overbevise meg selv om hvor uinteressert jeg var, snudde jeg meg resolutt over på magen med ansiktet mot veggen og mumlet noe om hvor deilig det skulle bli med en liten hvil. Det hadde blitt lite søvn siste natt, og det var ennå to timer til samling i matsalen.
Jeg sovnet nesten med det samme, og drømte at jeg og Stine var ute i skogen med Rambo. Da vi stoppet opp for å ta en pause, begynte vi å kysse hverandre lidenskapelig. Vi falt om i en het omfavnelse, og jeg var så kåt at jeg holdt på å sette til. Så begynte Stine å kysse meg på halsen og nedover til brystet. Hun sugde brystvorten min inn i munnen, og jeg vred meg i vellyst. Så kysset hun seg vei nedover magen og begynte å dra av meg treningsbuksa og trusa…
«Lillie! Du må våkne!» Stine stod bøyd over meg og rusket meg forsiktig på magen.
«Pokker heller..!» hveste jeg og spratt opp i sittende stilling med hodet i hendene. Jeg pustet tungt av opphisselse, og Stine så rart på meg mens jeg prøvde å få alt under kontroll igjen. Jeg våget ikke å se på henne, – ålte meg bare forbi henne og la på dør i retning av toalettet…
«Vi skal samles om 15 minutter!» ropte hun etter meg.
Vel inne på toalettet dro jeg ned buksene og fant fort veien ned mellom mine oppsvulmede kjønnslepper. Jeg var plask våt så det formelig surklet da jeg masserte meg til en etterlengtet orgasme mens bilder fra drømmen passerte mitt indre øye i et voldsomt tempo. Jeg tror aldri det har gått for meg så fort før, og jeg ble sittende helt skjelven tilbake og undre meg over hva i all verden som var gått av meg de siste timene! Jeg følte meg flau over meg selv, og ille berørt over hele episoden med Stine da hun vekket meg. Jeg som alltid var så full av selvtillit, var ikke så helt høy i hatten lenger…
Resten av dagen forsøkte jeg å holde meg litt på avstand fra Stine mens jeg forsøkte å få litt orden på tankene. Men det var lettere sagt enn gjort. Stine hadde tydeligvis adoptert meg som sin beskyttende engel, så hun fulgte meg stort sett overalt. Jeg hadde meldt meg på handball, volleyball og svømming, og jeg ble egentlig ikke særlig overrasket da jeg oppdaget at Stine hadde meldt seg på de samme aktivitetene.
Ettersom det var første dagen, var det heller lite å foreta seg foruten å bli kjent med noen av de andre leirdeltagerne. Vi samlet oss etter hvert i «storstua» hvor noen hadde satt på litt musikk, og noen danset. Selv krøp jeg sammen i en sofakrok og forsøkte å konsentrere meg om å se på de som danset mens Stine la ut om alle sine inntrykk under dagen. Av og til måtte jeg bare studere henne, og jeg ble helt rar i hele kroppen av å se inn i det intense blå blikket som formelig lyste av iver…
Da klokka nærmet seg elleve, begynte det å tynnes ut med folk, og vi begynte å rusle mot sove-brakka vår. Det var en bit å gå, og Stine virket noe engstelig i mørket, så hun tok meg i armen så vi ble gående arm i arm. Jeg kunne kjenne hvordan hoften hennes støtte borti min fra tid til annen mens vi gikk, og jeg kjente hvordan den forræderske rislende følelsen var på vei tilbake mellom beina mine.
«Du Lillie?» sa hun plutselig.
«Ja?»
«Hva var det du drømte om da jeg vekket deg i kveld?» spurte hun, og jeg kunne føle at hun smilte i mørket.
«Drømte? .. Hehe… Nei… Må jeg si det da?» Forsøkte jeg desperat å vri meg unna.
«Nei, – jeg bare lurte,» sa hun smilende, «jeg bare regnet med at det var en kjæreste med i bildet eller noe…» fortsatte hun og lo litt genert. «For du har vel en kjæreste, du som er så pen?» la hun spørrende til, og jeg grep halmstrået.
«Joda, jeg har da en kjæreste,» slo jeg hurtig fast, som om det var han jeg hadde drømt om, pøh! «Enn du da? – Du har vel også en kjæreste?»
«Nei, ikke nå lenger,» sa hun litt vemodig. «Det blir liksom aldri noe særlig med meg og gutter,» sa hun svevende.
«Du får ordne deg ei jente da,» glapp det ut av meg, og jeg kunne bitt av meg tunga med det samme. Sånt sier man bare ikke, tenkte jeg febrilsk, og forsøkte å fleipe det bort mens jeg følte meg rød i hele hodet! Stine flirte litt genert og sa ikke mer om den saken.
Vel inne på rommet begynte jeg å pakke ut sakene mine for å slippe å se på at Stine kledde av seg. Jeg følte meg slett ikke trygg på meg selv lenger, så da Stine forsvant mot dusjen, trakk jeg et lettelsens sukk og planet ut på senga helt gjennombløt av svette og med en følelse som om jeg hadde feber over hele kroppen. En del av meg ville nok helst ha blitt med i dusjen, men ennå var det fornuften som vant over følelsene…
Da Stine kom tilbake, var jeg liksom «akkurat ferdig» for å gå i dusjen. Jeg rasket med meg en håndduk, men akkurat i det jeg skulle gå mot døra, tok Stine av seg morgenkåpen og stod med ryggen til bare iført ei lita truse. Så hoppet hun i køya, og jeg stod som fjetret og stirret på noen store, deilige, runde og faste bryster. Hun satt i senga og begynte å børstet det lange mørke håret, og jeg kunne se hvordan brystene hevet og senket seg ettersom hun løftet på armene. Plutselig så hun rett på meg med et underfundig smil om munnen.
«Liker du dem?» spurte hun plutselig ertende, og jeg blusset opp som en overmoden tomat med det samme. Jeg kunne bare nikke stumt, – stemmen ville ikke lystre.
«Synes du ikke de er vel store da?» sa hun alvorlig og veide et bryst i hånden. Jeg bare ristet på hodet som svar. Så rev jeg blikket til meg, og fôr på dør med hjertet bankende helt oppe i tinningen. Jeg skrudde dusjen på kaldt, og lot det iskalde vannet kjøle min opphetede kropp lenge. Jeg forsøkte å tenke på kjæresten med pikk i alle lignelser, men det gjorde meg bare ennå mer opphisset.
Med alle mine forvirrede tanker og pinsler i kroppen, var det vel ikke til å unngå at det skjedde en ulykke. Da jeg skulle trå ut av dusjen, skled jeg på en gammel såpebit, – jeg kjente bare hvordan beina forsvant under meg, og følte en skarp smerte i skulderen i det jeg landet mot dørterskelen på dusjkabinettet. Det svei noe infernalsk, og skulderen føltes helt nummen, men ellers kjentes alt ut til å være like helt. Jeg kom meg på beina, fikk rundt meg morgenkåpen, og tasset tilbake til rommet.
Stine lå heldigvis med dyna oppunder haka da jeg kom tilbake. Jeg kastet av meg morgenkåpen og satte i en ed i det stofftet raspet over den ømme skulderen.
«Har du skadet deg!» utbrøt Stine. «Jammen du blør jo…! Hva har skjedd?!» sa hun engstelig og stod plutselig like bak meg i bare trusa. Hun rørte forsiktig like ved såret, og jeg stønnet langt høyere enn smerten tilsa.
«Forsiktig!» pep jeg, mest fordi det gikk som et støt gjennom meg da hun rørte ved meg.
«Men, du er jo iskald! Hva har skjedd?!» gjentok hun engstelig, og jeg måtte tilstå hva som hadde skjedd. Jeg nevnte ingen ting om det iskalde vannet. Så la jeg meg splitter naken på magen i senga.
«Å Stine,» sa jeg med ynkelig stemme. «Orker du å finne fram noe gasbind og tape fra bagen min?»
«Selvfølgelig,» sa hun, og begynte å romestere under senga mi. Snart hadde hun lagt en pen bandasje over såret, og hun undret seg på om jeg hadde skadet meg mer…
«Nei,» sa jeg. «Er bare litt øm og stiv etter fallet,» sa jeg lett.
«Da er det nok best at jeg masserer deg litt» sa hun, «så du ikke blir helt maroder i morgen!»
Å fri og bevare meg, tenkte jeg. Om du skal massere meg, kommer jeg nok snart til å eksplodere både her og der! Men jeg sa ikke noe da hun kom med oljen, skrevde over låra mine og begynte å dryppe olje nedover ryggen min. Det gikk som små gys gjennom kroppen hver gang en dråpe falt, og jeg måtte anstrenge meg for ikke å stønne høyt.
Stine var fantastisk til å massere, og jeg kjente bare hvordan kroppen slappet mer og mer av etter hvert. Jeg hadde nok vært mer anspent en jeg var klar over den dagen, og mens Stine gikk helt opp i oppgaven uten å si et ord, kjente jeg hvordan jeg nøt mer og mer av hennes berøring. Jeg håpet bare at det var for mørkt der hun satt til å oppdage hvor våt jeg var blitt mellom beina. Det måtte snart ha samlet seg en hel liten innsjø oppå dyna!
«Jeg skulle ønske jeg hadde en slik kropp som deg!» sa hun plutselig med misunnelse i stemmen og sukket mens hun konsentrerte seg om rumpeballene mine.
«Nei, gi deg nå!» gryntet jeg med forpint stemme, mens jeg grep fatt i puta med begge hender så knokene ble hvite.
«Jo,» sa hun og lot hendene vandre over rumpeballene mine igjen. «Du har en fantastisk fin kropp, – mye finere enn min…!»
Jeg forsøkte å protestere, – ville protestere, men stemmen ville ikke lystre meg. Stine måtte ha oppfattet hvordan det var fatt med meg, for hun begynte å sirkle bevegelsene mer og mer inn mot skrittet mitt. Plutselig la hun en tommeltott på hver side av sprekken min, og lot de gli nedover kjønnsleppene mine, en på hver side, – helt ned dit jeg aller helst ville hatt mer, og jeg slapp ut et langt stønn.
«Her var du virkelig anspent, – gjorde det vondt?» spurte hun ertende, og jeg kunne ikke annet enn å flire. Jeg forsøkte å snu meg rundt i senga, men Stine holdt meg fast.
«A, a, – ikke se, bare føle!» irettesatte hun meg, og jeg ble lydig liggende. Jeg skulle så utrolig gjerne fått lov til å ta og føle litt på Stine, og bare tanken på å få kysse henne, fikk det nesten til å gå rundt i hodet på meg. Men jeg var redd for å skremme henne bort, for jeg visste at det ikke ville ta lang tid før jeg ville eksplodere slik som hun holdt på, så jeg konsentrerte meg om å slappe av. Jeg fikk vel en sjanse siden, håpet jeg.
Stine fortsatte å konsentrere massasjen rundt skrittet. Hun lot fingrene gli helt ned til klitten og opp til rosetten bak igjen, og jeg klynket og bar meg om kapp med de våte smaskelydene som kom fra Stines fingre. Herrejøsses så deilig det var mens hun bearbeidet mitt plaskende våte kjønn. Så lot hun et par fingre gli inn i den varme, fuktige grotten, – inn og ut, inn og ut, raskere og raskere, mens hun mer og mer konsentrerte seg om å massere klitten min. Jeg visste at jeg måtte være stille p.g.a. alle de andre jentene på brakka, men da hele underlivet begynte å dra seg sammen i den første voldsomme krampetrekningen, grov jeg ansiktet langt ned i puta for å kvele alle mine ulyder. Det sitret og rykket i hele kropen, og jeg ropte ut min nytelse nedi puta.
Stine la seg over meg og kysset meg i nakken og på kinnet, og da jeg omsider med en kraftanstrengelse klarte å få snudd meg rundt, møttes våre lepper i et langt og inderlig kyss. Det føltes nesten som hele brystet skulle sprenges av følelser og det knyttet seg i magen da jeg kjente den lille, våte tunga hennes sno seg om min. Små stønn og klynk presset seg fram over leppene mine og pusten begynte igjen å gå tungt. Jeg kjente de deilige faste brystene hennes mot mine, og da jeg strøk hendene oppover ryggen, føltes det nesten som å ta på den mykeste fløyel. Det var så uvant å ta slik på en kvinnekropp, – helt ulikt det jeg ellers var vant med…
Stine var også tydelig opphisset nå, men plutselig rev hun seg løs. «Nei,» sa hun andpustent, «nå må vi sove!» slo hun fast, snurret rundt og var på vei til senga.
«Å, neiiii….Stine da!!» ropte jeg, «… ikke nååå! …Hvem fan klarer å sove nå…?! Og hva med deg da?» utbrøt jeg, og min skuffelse var til å ta og føle på. Men Stine var allerede godt begravd under dyna si, og avviste alle mine forsøk på å ta opp tråden. – Hva i alle dager gikk det av henne, tenkte jeg. Man kan da ikke bare skru følelsene av og på slik?! Jeg skjønte ingen ting, men våget ikke å presse henne heller.
Jeg snudde meg noe snurtent mot veggen og forsøkte å sove, men det var ikke håp i havet heller. Jeg ble liggende å vri meg som en plaget mark, og jeg kunne ikke la være å tenke på hva som hadde skjedd. Jeg kjente ikke meg selv igjen, og hva med Bjørn? Han kom til å flå meg levende dersom han fikk vite hva jeg hadde latt meg inn på. Men «skitt au», tenkte jeg, – han var ikke verdens mest trofaste han heller… Og det er gjerne andre regler for menn enn for kvinner, hadde jeg erfart.
Etter en times tid slo jeg på lyset over senga, tok forsiktig på meg morgenkåpa og gikk meg en tur på toalettet. Mens jeg satt på toalettet lot jeg en finger gli over min aldeles våte mus, – ah, så følsom den var. Jeg vurderte om jeg skulle fortsette til jeg fikk tappet ut den verste energien, men lot det være. Jeg returnerte tilbake til rommet igjen, slengte av meg morgenkåpa og listet meg bort til Stines seng.
Hun lå vendt mot veggen og sov så søtt med dyna dratt nesten ned til livet så jeg kunne se de deilige brystene hennes som rørte seg når hun pustet. Jeg fikk sammentrekninger i skrittet bare ved tanken på å få røre dem. Så smatt jeg forsiktig inn under dyna og la meg tett inntil ryggen hennes. Hun rørte litt på seg da jeg la meg inntil henne, men så sov hun rolig videre. Jeg la en hand på magen hennes og lot den rolig gli oppover mot det ene brystet. Snart kunne jeg kjenne hvor deilig mjukt det var å ta på et kvinnebryst, – det var så annerledes og fremmed, – slett ikke som å ta på seg selv. Og brystvorten hennes var som så hard at den kilte meg i håndflaten…
Jeg dro Stine litt over på ryggen, fikk lirket et kne inn mellom beina på henne slik at jeg hadde henne delvis under meg, og bøyde meg så ned og tok den ene brystvorta i munnen. Den hardnet til med det samme, og Stine begynte å bli urolig. Jeg bøyde meg over det andre brystet og tok det i munnen. Da våknet Stine med et gisp!
«Hva i… Lillie? Hva holder du på med?!» ropte hun forskrekket og forsøkte å vri seg unna, men jeg holdt henne fast.
«Jeg klarte ikke å la være…» innrømmet jeg skyldbetynget, «og det er din skyld!» sa jeg med ettertrykk og forsøkte å kysse henne på munnen, men hun vred seg unna. Jeg stoppet opp og så oppgitt på henne.
«Hva er det med deg egentlig?» sa jeg frustrert. «I det ene øyblikket er jeg OK å leke med, men i det neste er jeg ikke noen ting tess. Hva vil du egentlig? Vil du at jeg skal gå min vei?» Stine ristet bare på hodet og så ulykkelig ut, og jeg ble forvirret.
«Hva vil du da da?» fortsatte jeg. «Sier du at jeg skal gå, så skal jeg gå… jeg lover…» sa jeg med overbevisning i stemmen.
«Nei, nei!» sa hun lavt, «jeg vil ikke at du skal gå… Jeg vil ha deg akkurat der du er, men jeg kan ikke…» Stine var helt på gråten nå, og jeg kunne ikke fatte hvorfor.
«Kan ikke?!» sa jeg, «hvorfor ikke? … Selvsagt kan du det…» Jeg var et eneste stort spørsmål.
«Nei, – hvis jeg sier det, vil du i hvert fall gå din vei,» sa hun ulykkelig.
«Tull og tøys» sa jeg og kysset henne lett på munnen. «Ingenting av det du sier kan få meg til å gå noe som helst sted, – æresord!» sa jeg og så kjærlig på henne. Jeg strøk henne over kinnet mens jeg smilte beroligende til henne. «Fortell meg hva som plager deg, så kanskje jeg kan hjelpe deg,» sa jeg oppmuntrende, men Stine bare ristet sørgmodig på hodet.
«Ingen kan hjelpe meg,» sa hun mørkt, og jeg forstod absolutt ingen ting. Først ble jeg bare frustrert, men så ble jeg sur, – tok tak i trusa og rev den av henne med en eneste bevegelse. Stine skrek til og forsøkte å dekke seg med hendene, men jeg rakk å se det jeg så, – Stine hadde pikk !!
Jeg rykket til med det samme og dro til meg hendene som om jeg hadde brent meg. Bevegelsen min var akkurat stor nok til at senga ble for trang, og jeg braste baklengs i gulvet mens eder og forbannelser lyste om meg. Jeg måtte selvsagt treffe gulvet med den ømme skulderen! Stine så forskremt ned på meg.
«Slik gjør de hver gang!» sa hun så, tydelig skuffet.
«Hva da?» sa jeg og så dumt opp på henne. «Faller i gulvet..?!»
«Nei…» sa hun mens det rykket lett i munnvikene. «Blir skremt og drar sin vei mener jeg!» Hun var alvorlig igjen nå.
Jeg ble sittende på gulvet og holde meg rundt skulderen mens jeg følte meg aldeles forvirret. Aldri hadde jeg sett ei jente med pikk før?! Tankene surret rundt i hodet på meg, – Stine hadde jo de store og lekre brystene, hvordan i all verden kunne hun da ha pikk? Var hun gutt eller var hun jente? Jeg klarte ikke å samle tankene, og må ha sett temmelig forvirret ut der jeg satt. Det var Stine som brøt tausheten.
«Vil du flytte til et annet rom nå? – Eller vil du at jeg skal finne meg et annet rom?» spurte hun omsider.
Jeg fikk endelig karret meg opp fra gulvet, og satte meg på sengekanten hos Stine mens jeg desperat forsøkte å samle tankene. Jeg kunne ikke la være å la blikket gli inn mellom beina til Stine hvor det hang en aldeles perfekt og halvstiv pikk som formelig skrek til meg etter litt oppmerksomhet. Hun gjorde ikke lenger noe forsøk på å skjule seg, og til min store overraskelse ble jeg bare kåt av det jeg så, så uvirkelig det enn føltes. Kanskje nettopp derfor?
«Flytte..?» sa jeg fraværende. «Jeg skjønner ikke hva du snakker om… Det vil si… jeg skjønner absolutt ingen ting lenger…» sa jeg forvirret og så opp på Stine som gransket meg intenst med sitt herlige blikk. «Jeg skjønner ikke noen ting lenger…» gjentok jeg bare og tittet ned på pikken hennes igjen. Jeg kjente hvordan jeg fikk små, deilige sammentrekninger i musa og det gikk små gys oppetter ryggen. Den så rent for fristende ut, – kanskje ikke av de største jeg hadde sett, men dog fullgod for å kunne sende meg til himmels og ned igjen.
«Det der…» sa jeg med en håndbevegelse mot pikken. «…Kan den brukes slik som gutter gjør..?» Jeg visste ikke hva jeg skulle si og følte meg som en tosk som spurte.
Stine så på meg og nikket langsomt. «Ja,» sa hun. «Har du lyst på den?» spurte hun forsiktig med et ørlite håp i stemmen. Så tok hun hånden min og la den forsiktig over pikken sin som raskt begynte å reise på seg. Det gikk som et støt gjennom kroppen min med det samme, og da jeg grep rundt den stadig voksende staken og så Stine dypt inn i øynene, var jeg totalt solgt.
Jeg bøyde meg frem og kysset henne på munnen, først forsiktig, så mer og mer krevende mens jeg kjente hvordan tunga hennes snurret rundt min. Små lyder presset seg over leppene mine, og jeg var hinsides all fornuft. Jeg nesten kastet henne overende på ryggen og begynte å kysse henne som om jeg var redd hun snart skulle forsvinne for meg. Jeg fortsatte nedover halsen og på brystene, mens jeg hele tiden bearbeidet pikken hennes med den ene hånden. Min tidligere forvirring gjorde seg nå utslag i en opphisselse som jeg aldri hadde kjent maken til.
Stine klynket og bar seg under behandlingen, og grov hendene dypt ned i de fra før så viltre krøllene mine, og jeg trodde hun skulle dra av meg hele håret. Men det var nok å ta av, og når sant skal sies, så var det ikke akkurat håret som opptok meg mest der og da. Jeg kunne kjenne hjertet dunke tungt i brystet, det sitret i hele kroppen, og jeg måtte formelig hive etter pusten for å få nok luft. Endelig kunne jeg få ta og føle så mye jeg ville på Stine, og følelsen var helt berusende deilig!
Jeg gløttet opp på henne. Hun lå og så på meg med halvt igjen lukkede, slørede øyne og pustet tungt mens hun masserte brystene sine intenst med den ene hånden. Brystet hevet og senket seg i takt med pusten, og i det jeg nådde ned til pikken og kysset den lett på tuppen, rykket hun til i hele kroppen med et stønn. Jeg så vekselsvis på Stines deilig bryster og på den herlige staven jeg hadde i munnen, og kunne ikke fatte at det hele var sant. En jente med pikk måtte da være alle pikers drøm, tenkte jeg, og måtte konsentrere meg for ikke å begynne å flire.
Jeg var så til de grenser kåt at jeg bare måtte få kjenne henne inni meg. Jeg satte meg opp over Stine slik at jeg kunne se når det herlige stive lemmet gled langsomt inn i meg, og jeg var på grensen til å komme bare ved synet. Jeg stoppet opp litt for å roe meg ned, men Stine begynte i stedet å støte opp i meg så jeg måtte bare gi meg over, og jeg kom i en voldsom og lang orgasme som fikk hele kroppen til å ryste, og jeg falt sammen som om jeg var skutt.
Jeg merket knapt at det ikke hadde gått for Stine, men hun visste hva hun ville ha. Hun smøg seg ut under meg, tok tak rundt hoftene mine og løftet meg opp så jeg ble stående på kne. Så trengte hun raskt inn i meg bakfra og begynte å støte på i et voldsomt tempo. Jeg var så gåen at jeg seig sammen i armene og ble liggende med rumpa i været og hodet begravd i madrassen. Det voldsomme tempoet til Stine fikk det til å sende deilige rislinger gjennom underlivet mitt igjen, og da jeg kjente at hun begynte å sprute stråle etter stråle med varm sæd opp i meg med et brøl, gikk det for meg igjen.
Vi falt sammen som en fillehaug, og jeg følte meg mer død enn levende etterpå. Stine lå og strøk meg over ryggen, og kysset meg nå og da i nakken og på kinnet. Hva resten av den uka hadde å by på mellom meg og Stine, er det fortsatt bare oss to som vet…