Par søker etter tenestejente

Godt betalt tenestearbeid hos eit strengt par som krev alt av deg.
Som tenestejente er du til vår dispensasjon så lenge du er i teneste.
Sju dagar arbeid etterfølgt av to veker fri.

Søkarar med cv og bilde vert innkalla til interjuv.

Sitt framfor pc-en og slit med ordlyden i ein annonse til ledig jobb. Ideen er kome på bakgrunn av mange fantasiar som vi har hatt i det siste.
I dag har vi fri og har bestemt oss for å sette ideen ut i livet.

Heile dagen har vi eksa oss opp i spenning i over det som skal skje, og skrivinga har ved fleire høve vorte avbrote med hefti sex.

No når eg sitt naken og skriv, kjennes kuken tung og eg har bortimot spreng smerter. Sjølv etter fleire utløysningar har eg hatt konstant stå i heile dagen, og no sitt ho på kne under bordet og tar ein munnbehandling.

Vi har som sagt tenkt oss ei tenestejente i huset, kall det gjerne ei slavetaus, men vi har tenkt å betale ho godt til jobben.
Fantasiane og diskusjonen har vore omkring arbeidets innhald. Skal ho gå rundt i ”stuepike” uniform eller skal ho vere naken. Skal ho delta aktiv i vårt sexliv eller berre observere og serve oss. Skal ho ha eige soverom eller ligge på same rom som oss, og skal ho då ligge i senga vår?
Kona som vanlegvis er underdanig i vårt sexliv, korleis skal ho og tenestejenta stå i forhold til kvarandre? Vi har ein del venner som vi deler, om ikkje sexlivet med, så interessa for S/M.
Skal vi trekke dei inn i det dersom vi får anset ei slavetaus?

I lag har vi kome fram til nokre punkt som vert retningsgjevande, men det er på interjuvet som det meste vil kome på plass. Vi har eit forbehald at ingen melder si interesse, eller trekkjer seg etter interjuvet, men unnsett vil det vere ein opphissande historie for oss.

Ei slavetaus skal vere barbert, og det er ynskeleg at ho får sett inn ein ring i kvar fittelippe slik som kona har. Ikkje berre er det eit fint smykke, men også svært praktisk.
Av og til får ho på seg halsbandet, og ei fin lenke vert festa mellom halsbandringen og ringane i fitta.
Når ho står i skammekroken vert lenka festa mellom veggen og fitta, dette for at ho skal halde stilling.
Dagar som i dag då ho vert kåt og saftig våt allereie frå tidleg morgon, kan det vere ei hjelp å feste ringane til ein krok som er festa til elastiske band som ho har øvst på låra. Eit flott syn når ho går rundt med ”opa” fitte. Ser rett på klitoris og urinopninga.
Ho har og ein analplugg som har ei kort lenke som kan festast i ringane.

Slavetausa skal etter mørkets frambrudd opptre naken for sitt vertskap. Når ho ikkje er i aktivitet skal ho i sin stol sitte med beina spreidd, og til vår fornøing ta på seg sjølv.

Eg er ikkje så opptatt av å gje straff i form av pisk, men kona vert meir og meir kåt med tanken på ris, særleg når bjørkeriset vert teken i bruk. Av og til kan eg sende tekstmelding i frå arbeid om at ho må ut og plukke fersk ris. Då må ho sjølv velje om det skal vere kort eller langt ris, alt etter korleis ho vil stå eller ligge når ho får pisk. Tanken på å få smake bjørkeriset gjer ho plaskvåt til eg kjem heim. Etterkvart har vi og fått opp ei anmerkningsliste på veggen der ho samlar seg opp anmerkningar som igjen fører til pisk. Av og til er ho særs ivrig for å fylle ut den lista.

Ei slavetaus skal i fyrste omgong berre vere tilstades, og eventuelt vere behjelpeleg når kona får smake bjørkeriset. Tanken og fantasien er at vårt sexliv skal fortsette som før sjølv om ho er tilstades. Ho skal ignorerast, late som ho ikkje er der medan vi driv på. Tanken på at kona står bøygd over bordet eller ligg på fanget og får ris medan slavetausa går omkring får kuken endå meir stiv, og eg må styre intensiteten når ho sug ved å små rykkje i lenka som går i frå halsbandet til fitteringane.

Sjølvsagt kan det vere aktuelt å straffe slavetausa også om ho er ulydig eller ikkje er ufôrbehalden nok. Eg tenkte at problemstillinga vil bli tatt opp på eit eventuelt interjuv, og ho skal sjølv velje type straff og type pisk. Alt etter erfaring og tankar omkring det.
Eg fantaserar derimot litt om å lære opp jentene om å bruke pisken på kvarandre, og kanskje piske begge samstundes.

Det er like før det går for meg, og eg må ta ein pause i fantaseringa og skrivinga. Eg ber ho reise seg, og snur ho med rumpa mot meg. Ho bøyer seg ned, og spreier beina godt. Rumpa er frå før godt innsmurt med vaselin, slik at ein finger eller to lett kan trenge inn. Dersom ho knip at, vil det føre til anmerkning. Ho er flink, ho vil at eg skal trengje meg inn, og ho opna seg. Eg fører kuken inn i fitta medan ein finger jaga ut og inn av rumpeholet. Eg føler uante krefter, og jaga ut og inn. Ho nærmast skrik ut samtidig som ho jokkar i mot. Den tredje eller fjerde orgasmen i løpet av dagen nærma seg, og det får meg til å gje på litt ekstra. Ho ropar ut: det gåååår!!! Etter på synker ho i hop, skjelvande. ”åååååå, krampe” eg trur vi må gje oss. Kuken verkjer, framleis med ståpikk formulerar eg ferdig annonsen før eg sender ho inn via mail