Paret i fjerde….

Jeg og mannen min, Odd, hadde tatt oss en tur til Oslo på grunn av jobben hans. Hotellet vi tok inn på, var enkelt, men greit. Vi hadde alt vi trengte og mer til. To store vinduer ga utsikt mot gaten og på den andre siden lå en fin, gammel murgård. Det var lyst i fjerde etasje og jeg tenkte at det måtte da være pirrende å bo der og titte ned på hotellgjestene her i tredje. Panoramautsikt til live-show – hvis de ikke var så feige at de trakk for gardinene, da.
Tanken var pirrende og jeg bestemte meg for at hvis vi ble i humør til sex senere, skulle jeg insistere på å la gardinene være fratrukket. Kjente jeg Odd rett, ville han bare synes det var spennende, han. Han er fin sånn. Han er med på det meste, det er heller jeg som er hemskoen i forholdet.
– De har bra utsikt, de, sa jeg, så opp i leiligheten og så to skygger som beveget seg forbi vinduet.
– Kikkere, gliste Odd bredt. – … med en fint beliggende leilighet. De går kanskje og venter på at noe skal skje her nede. Vi kan vel ikke skuffe dem?
Han la armene rundt meg bakfra og kysset meg vått i nakken, og jeg visste at vi kom til å elske for åpen scene senere. Lysten til å gjøre det hadde i alle fall slått en spire i meg og vokste seg sterkere da jeg så at et par i fjerde sto og betraktet oss.
Vi pakket ut og slo oss til ro. Odd la seg på senga med fjernkontrollen i beredskap mens jeg dukket inn i minibaren og skjenket meg et glass hvitvin før jeg tok meg en god dusj. Da jeg kom ut igjen, tok jeg på meg undertøyet jeg hadde fått av Odd på bursdagen. Lilla tangatruse med blonder og en lekker behå i samme mønster. Jeg frotterte det lange håret mitt mens han lå på senga og så på tv’en.
– Har du lyst på litt hvitvin? spurte jeg og snudde meg mot Odd. Han smilte og vinket meg nærmere.
– Kanskje det, men ikke i glass.
– Å? Jeg la håndkleet over en stol, grep vinglasset og gikk mot ham med vuggende hofter og tenning i kroppen mens jeg fuktet leppene dvelende. En svak spenning ga meg sug i magen. Så satte jeg meg overskrevs, like over den voksende staken hans. – Og hvordan kan du drikke hvitvin hvis det ikke er av glass? Odds hender strøk meg varsomt oppover lårene, opp til hoftene og smøg seg oppover magen, helt opp til brystene mine. Knoppene stivnet mot varmen fra hendene hans, det kjentes godt gjennom det tynne blondestoffet. Jeg tok en slurk av glasset og kjente varmen i underlivet som indikerte at jeg var i ferd med å bløte ut trusa med mine egne safter.
– Jeg skal vise deg hvis du tar av deg behåen, smilte Odd. Jeg rakte ham glasset og smøg villig av meg det lille plagget. Med interesserte øyne fulgte jeg fingeren hans da han dyppet den i hvitvin, og da han strøk lett over en stiv, varm brystvorte med en kald finger, rettet jeg ryggen fort og gispet mens jeg smilte overrasket. Det kjentes jo godt ut! Riktig pirrende! Jeg fulgte Odds finger med blikket mens han vætet begge knoppene mine grundig, før han ba meg sette fra meg glasset. Og enda bedre ble det da jeg lente meg over ham med brystene like over ansiktet hans.
Odd gapte ivrig og stønnet da de varme leppene hans omsluttet mesteparten av brystet mitt, han sugde så mye som mulig i munnen. Jeg stønnet også, skjøv baken i været og kjente musa ulme som en rød glo. Odds hender strøk meg varsomt på rumpeskalkene, fikk det til å løpe herlig gåsehud nedover lårene og da han skjøv trusa til side og strøk en finger over den våte, sitrende musa mi, stønnet jeg langtrukkent av lyst.
Jeg løftet litt på meg så Odd fikk av seg buksene, og fikk nesten vann i munnen ved synet av den stive pikken hans. Men jeg fikk ikke smake enda. Det var fremdeles igjen rester av hvitvin. Og jeg protesterte ikke da han gapte over det andre brystet og strøk og masserte det våte, glatte kjønnet mitt med lekne fingre. Helt fra venusberget til halebenet fuktet han meg med mine egne safter og jeg nøt det han gjorde.
– Jeg vil smake deg, mumlet jeg bedende. – Kan jeg få suge, vær så snill?
– Snu deg, da, smilte Odd og jeg var ikke sen om å smette trusa mi av og skreve over ansiktet hans i en 69’er. Full av forventning og lyst senket jeg kjønnet ned mot den ventende munnen hans. Så stivnet jeg. Ikke fordi Odds tunge traff gledesknotten min så ivrig, men øynene mine falt på paret i fjerde. Yess, de sto og så på oss, og jeg så rett inn i øynene på en dame… ei jente litt eldre enn meg. Men blikket var det samme. Overraskelse, lyst og en liten tanke frykt? De var visst godt i gang, de også, for hun sto med oppkneppet bluse, hengende behå og blussende røde kinn.
– Nå tror hun at jeg styrter bort til vinduet for å trekke for gardinene, tenkte jeg og forbauset meg selv ved å bli sittende på Odds slikkende ansikt. – Men jeg kjenner henne ikke og kommer aldri til å møte henne igjen. Det gjør ikke noe om hun ser. Tvert imot.
Odd stønnet mot den murrende musa mi.
– Gud, hva er det du fantaserer om nå? Saftene dine renner jo, mumlet han og slikket videre uten å vente på svar. Jeg smilte svakt til jenta i vinduet, bøyde meg ned til den store kulen på trusa til Odd og smatt trusa av da han løftet opp rumpa. Jeg tok ham i munnen, dypt inn. Løftet hodet opp, sank dypt ned, løftet hodet opp, kjente smaken av de få dråpene sæd som ble presset ut av den sprengkåte pikken hans og smaken gjorde meg enda kåtere. Jeg kunne faktisk ikke huske å ha vært så kåt noensinne. Og hele tiden så jeg for meg i tankene, bildet av hun i fjerde og fyren som sto bak henne. Han satt på huk med tunga mellom lårene hennes før han reiste seg og lot pikken ta over for tunga, fantaserte jeg. Odds tunge virvlet som en kremvisper i dåsa mi og jeg fulgte villig anvisningene hans da han la hendene på rumpa mi og dyttet meg nedover. Her skulle det rides!
Mens Odd førte pikken sin på plass, sank jeg henført ned med lukkede øyne og kjente at han bunnet. Så hard han var! Eller var det jeg som var så kåt og hoven i kjønnet at det bare virket sånn? Gjett om jeg ga blaffen i det nå!
Jeg fuktet fingrene av gammel vane, selv om det slett ikke var nødvendig i det plaskvåte kjønnet mitt nå. Med peke- og langfinger masserte jeg klitten mens Odd pumpet ut og inn i harde tak. Brystene mine skalv for hvert støt. Jeg åpnet øynene og stirret rett inn i blikket hennes, oppe i fjerde etasje. Bølger av vellyst jòg gjennom meg ved synet av mannen bak henne. Han tok henne bakfra mens hun stirret ned på oss, og blikket hennes var sløret av nytelse. Det var så godt å se på. Så… opphissende, å vite at de to hadde blitt kåte av å se på meg og Odd, og drev nå og elsket mens de så på oss. Jeg kjente at jeg steg, søte ilinger sitret gjennom underlivet og orgasmen nærmet seg med rekordfart.
Var det bare hun som visste at jeg var klar over det? Jo, han så ut som han hadde nok med sin egen nytelse akkurat nå, for han sto med øynene lukket og pumpet henne taktfast og konsentrert.
Jeg la hodet bakover, svaiet ryggen idet orgasmen satte inn og sank sammen over Odds hårete lår og legger mens de deilige spasmene rykket dirrende gjennom hver nerve i kroppen.
– Still deg på alle fire, sa Odd andpusten da jeg kom til hektene igjen, og jeg krabbet bort til fotenden av sengen, satte stussen ivrig i været og tok imot ham mens jeg stirret på dem i fjerde. Det vibrerte innvendig av begjær ved synet av det jeg så. Sto hun ikke der og kom, hun også!
Jeg stirret på henne mens Odd pumpet og pumpet, helt til hun åpnet øynene og så på meg. Der sto vi, begge med en pikk dypt inn i oss bakfra, jeg på alle fire i senga og hun stående foran vinduet. Jeg sperret opp øynene og stønnet da hun fortrakk ansiktet i nytelse og kom igjen mens hun skrek. Med armene stemte jeg imot sengekanten og møtte Odds harde støt, fortere og fortere, høyere og høyere opp steg vi og jeg kjente på rykningene i musklene like over pungen hans, som dasket mot klitten min, at nå kom han. Som en storm. Jeg knep øynene igjen i konsentrasjon, ville bli med ham på bølgen.
– Gud, nå fyller jeg musa di til randen med sææææd… stønnet Odd gurglende.
– Jaaaa, skrek jeg og ble overmannet av en ny, hesblesende, rislende deilig orgasme.
Vi sank sammen på senga, jeg med ansiktet presset ned i dyna og Odd med brystkassen tett inntil ryggtavlen min. Jeg kjente at han var svett. Det var jeg også.
Jeg pustet tungt og løftet hodet, så opp på hun i fjerde. Venninna mi. Vi kjente ikke hverandre men var allerede verdens beste venninner. Nei, nærmere enn som så! Jeg smilte til henne og kjente en jublende glede innvendig, og en følelse av takknemlighet for at hun hadde gitt meg denne kåte, deilige stunden.
Jeg sa ingenting til Odd da han trakk seg ut for å tørke av snoppen, slik han pleier. Dette var bare min og hennes hemmelighet.
Vi hadde mange deilige stunder sammen i Oslo denne helga. Men ingenting kommer opp med den første gangen på hotellet.