Peiskos

Jeg sitter her ved peisen vår og tenker på deg. Du er langt borte nå. Mange vonde mil. Det er alltid verst for den som sitter igjen alene hjemme og venter. Lengselen blir så mye større når en har lite å gjøre, lite å beskjeftige tankene med. Så tankene mine dreier seg stort sett om deg, mens lengselen suger i kroppen og savnet gjør meg tom og hul innvendig.
Du skal komme hjem i kveld, men jeg vet ikke når. Hvorfor måtte du begynne å kjøre vogntog? Hvorfor kunne du ikke fått deg en normal jobb med normal arbeidstid? Men det er vel urettferdig av meg å klage, slik arbeidsmarkedet er i dag. Jeg har i alle fall funnet ut at sex ikke blir bedre fordi vi lever mye adskilt. Den blir heftigere, villere, mer desperat men slett ikke bedre. At orgasmene er mer voldsomme skal være sikkert og visst, men jeg liker dem svake, langtrukne og intense. Jeg liker ikke livet mitt akkurat nå. Det eneste som holder motet mitt oppe, er vissheten om at det bare er for en stund. Til vi har tjent nok til å kjøpe vår egen trailer og leie sjåfør.
Takke faen for mobiltelefonen. Da kan jeg snakke med deg når lengselen blir som verst. Jeg skal ringe deg snart. Fortelle at jeg sitter foran peisen vår og tenker på deg. I hånden har jeg et glass rødvin, flammene slikker oppover veden og jeg har hentet varmeteppet så jeg skal slippe å sitte på gulvet. For jeg er naken. Har nettopp dusjet og er ren og deilig og fristende.
Du ville likt å være her nå, tenker jeg. Da skulle du fått ligge naken foran meg, på ryggen. Mens jeg strøk den glatte, hårløse, brune brystkassen din med lette fingertupper, skulle pikken din reist seg i forventningsfull majestet. Jeg skulle bøyd meg ned og kysset brystvortene dine lett før jeg holdt rødvinsglasset over deg og tømte en liten skvett på magen din. I navlen. Som en liten innsjø av rødvin.
Jeg tar en dyp slurk av glasset før jeg legger meg ned på varmeteppet og stirrer inn i flammene mens fantasien fortsetter.
Jeg bøyer meg ned, dypper tunga i rødvinsdammen. Kjenner den ene hånden din stryke brystet mitt, det henger like over håndbaken din og du blir fristet. Du fingrer litt med brystvorten min, klyper lett så jeg kjenner det langt nedi magen, nedi underlivet, et sting av nytelse. Jeg lepjer i meg rødvinen og følger en stripe av hår fra navlen og nedover. Gjør hårene fuktige i en sti skapt av tunga mi.
Hendene mine stryker fra det ene brystet til det andre mens jeg ligger med lukkede øyne og ser innover. Hører peisveden knitre mens flammene langsomt fortærer den. Løfter hodet et øyeblikk med kinnet tett inntil lemmet ditt, ser på deg og begjæret i øynene dine. Du ønsker at jeg skal ta deg i munnen men maser ikke. Nyter øyeblikket, nyter å vente. Jeg kan nesten kjenne forventningen sitre under huden din. Tar tak rundt staken, drar forhuden tilbake, blotter hodet ditt. Skiller leppene, stikker tunga ut og merker at kroppen din rykker til i et lite stønn da tungespissen min møter det lille øyet på tuppen der sæden kommer ut. En liten dråpe ligger allerede og venter, jeg slikker den bort og gaper over deg, tar deg dypt inn i munnen og nyter smaken av deg.
Jeg ligger slik at du lett kommer til med fingrene, du kiler meg oppover innsiden av lårene, finner kjønnsleppene og stryker lett fra åpning til spalteslutt. Smyger en finger mellom leppene, inn i foldene og finner klitten, gledesknoppen. Gnir fingeren lett over, gang på gang, får nervene til å skjelve innvendig og skyter stråler av deilighet utover i underlivet mitt. Jeg suger deg litt hardere…
Fingrene mine har vandret fra brystene og ned til underlivet. Rødvinsglasset er tomt og jeg er full av begjær. Med venstre lang- og pekefinger skiller jeg kjønnsleppene og blotter musa mot den varme peisen. Den svake heten kjærtegner kjønnet mitt. Jeg strekker meg, lar høyre langfinger gli nedover, over klitten, ned til åpningen og lar den gli dypt inn i grotten. Gud, så våt jeg er. Blir alltid sånn av å tenke på deg. Tar ut fingeren, gnir den lett over klitten, skaper en søt, intens fornemmelse, en intens følelse. Det er godt. Jeg ser fingeren din mens jeg gjør det. Kjenner hendene dine dytte meg på plass over deg. Jeg skrever godt og senker kjønnet ned mot den åpne munnen din, den ventende tunga. Har hodet ditt i munnen og lar tunga rotere rundt og rundt og rundt, kniper øynene igjen og puster dypt inn da leppene dine lukker seg godt rundt skamleppene og tunga dekker klitten. Du presser den myke tunga mot kjønnet, masserer meg…
Langfingeren har fått hjelp av resten av fingrene på høyre hånd. Det er så vått av saftene mine, de glir lett frem og tilbake over den lille, harde, strålende knoppen mens jeg skrever, roterer litt med hoftene og svaier rygg i nytelse. Skulle hatt pikken din i munnen nå. Jeg gaper litt, stikker tunga ut og ønsker at det fantes et pikkhode foran ansiktet mitt jeg kunne smake på.
Du ruller meg rundt, står overskrevs over hodet mitt, nøttene henger tungt i pungen din og du borer pikken så dypt ned at jeg må stoppe deg med tunga ellers får jeg for mye. Og du stopper lydig, legger armene rundt lårene mine så du får hendene ved baken min. En finger fra hver hånd synker inn i åpningen mens tunga di jager fort og lett over knoppen.
To fingre inn bakfra, jeg ligger på venstre hånd, krumbøyd for å komme bedre til. Høyre langfinger stikker jeg i munnen, slikker ren alle fingrene for safter og fører den mellom bena igjen, masserer meg selv mens jeg kjenner tunga di jage frem og tilbake i musa og fingrene dine massere meg innvendig. Jeg smyger en hånd opp til baken din, fører en finger langs sprekken mellom rumpeballene dine, kiler deg eggende, helt bort til pungen og opp igjen, gang på gang. Vet du liker det, vet at dette gjør deg kåtere. Og til slutt holder du ikke ut lenger. Du krabber oppover kroppen min, tar tak i skuldrene mine, reiser meg opp og dytter meg fram så jeg blir stående på alle fire med den fristende, lyserøde spalten mot deg som en blomst med lukkede folder. Når jeg sprer bena litt, åpner kronbladene seg ørlite.
Jeg ruller meg rundt på magen, stikker de to våte fingrene på venstre hånd i munnen og smaker på meg selv før jeg fører dem inn igjen, bakfra. Høyre hånd smyger jeg under meg, mellom bena, masserer klitten mens jeg fører de to fingrene ut og inn. Det er ikke det samme som pikken din, men jeg har ikke noe annet for øyeblikket. Ser deg i tankene, med en hånd rundt pikken for å styre, og en hånd på baken min, du fører hodet opp og ned i spalten for å fukte hodet, før du trenger inn i meg med et nytefullt stønn. Mens jeg masserer meg selv i tankene slik jeg gjør foran peisen, kjenner jeg at jeg stiger og stiger. Sitringen i underlivet blir sterkere, sprer seg utover i kroppen og tar over kontrollen. Jeg rister svakt, kjenner at skjedemusklene trekker seg urytmisk sammen i orgasme rundt fingrene og jeg synker sammen på varmeteppet. Alene og litt sorgfull.
Legger meg på ryggen, puster ut. Slikker fingrene rene, legger en ny vedkubbe på peisen og reiser meg for å hente mer vin. Skvetter litt da telefonen ringer. Jeg griper den trådløse.
– Hallo?
– Jaså, har du onanert igjen? lyder stemmen din i øret mitt og jeg gisper glad og overrasket.
– Hei, er det du? smiler jeg til røret. – Jeg ventet ikke å høre fra deg så tidlig i kveld.
– Å, du likte ikke å bli avbrutt midt i onaneringa, tenker jeg, sier du ertende.
– Jammen, jeg lengtet sånn. Dessuten er jeg ferdig, du er et minutt for sent ute for å avbryte. Hvor er du nå?
– Det blir nok tre-fire timer før jeg er hjemme, sier du med beklagelse i stemmen og noe synker inni meg. Så lenge å vente.
Vi småprater litt før du sier at du må legge på, veien blir smal og du har nok å konsentrere deg om med kjøringa. Jeg legger røret på med en følelse av tomhet og føler trang til å gråte. Ensomheten føles plutselig dobbelt så stor.
Brått løfter jeg hodet, lytter. Jovisst! Lyden av traileren din høres utenfor huset. Har jeg blitt sprø av lengsel? Jeg spretter opp, står naken i vinduet og ser rett inn i øynene dine. Du smiler. Du er hjemme.
Din luring. Tenk å lyve slik for kona si. Yr av glede løper jeg mot utgangsdøra for å stå klar til du kommer inn. I hånden har jeg et glass rødvin som vi kan dele i dusjen.
Jeg tar imot deg med åpne armer, naken kropp og en fin fantasi vi kan fullbyrde foran peisen vår.