Personalfest med etterspill

For noen år siden arbeidet jeg på et sykehus som vi her lar være unevnt. På avdelingen var flere vakre kvinner som jeg fantaserte om, men de var dessverre gift alle sammen. Mot jul ble det arrangert personalfest på et nærliggende hotell, og jeg benyttet anledningen som bød seg til å danse flere ”trykkere” med jentene på min avdeling som en slags fattigmannstrøst å huske når jeg skulle hjem til min enslige seng. En av pleierskene fra en annen avdeling var god venninne med Anita fra ”min” avdeling. Hun var middels høy, med langt, glatt og lyst hår, grenset litt mot det lubne, men gjorde det på en meget sexy måte. Denne kvelden hadde hun på seg et litt for trangt miniskjørt og hvit, halvgjennomsiktig topp. Vi ble sittende med samme bord, og jeg kunne se alle blondene på hennes BH når hun lente seg frem for å høre hva som ble sagt rundt bordet. Jeg begynte så smått å bli litt tent og spurte Anita hvem hun var.
– Du vil ikke rote med henne, hun har en bisk mann sittende hjemme, dessuten ville jeg aldri la dere finne på noe.
Hvorfor ikke ? spurte jeg halvt flørtende, og la til :
-Du kunne kanskje tenke deg å ha meg for deg selv ?
-Ikke tøv deg, jeg har sett hvordan du kler av oss på avdelingen med øynene, og er ikke så veldig imponert over hvordan du oppfører deg.
Den satt, jeg krympet meg litt sammen og og kjente at dette kunne gå riktig ille, men tok mot til meg og fortsatte:
-Men hvorfor ville du ikke la oss finne på noe ? Om mannen er en sinnatagg hadde vel ikke jeg vært det verste byttet hun kunne gjort. Hva hun nå heter ?
La jeg håpefullt til, i tro på at Anita ville si navnet og jeg kunne by den lyshårede opp til dans.
Anita snudde seg mot meg med et direkte blikk:
-Fordi jeg for 2 år siden fikk vite at mannen min hadde vært utro på en firmafest, og alt det styret som fulgte unner jeg ikke noen.
Jeg ble sittende helt uten noe å si, men tenkte at de er da sammen ennå, det virker jo som et godt forhold, hvordan kunne han være utro mot henne, hun er jo den lekreste på hele sykehuset. Anita bare kikket på meg med sine dypgrønne øyne, men nå var de tristere enn jeg noensinne hadde sett dem.
-Hva tenker du på ? spurte hun.
-Helt ærlig så tenker jeg at jeg ikke kan fatte hvordan mannen din kunne overhodet se på noen andre.
Det var helt utrolig, Anita var det vakreste kvinnemenneske jeg noen gang hadde sett, med kobberbrunt hår, en slank og smekker kropp og bryster som bare skrek ut ”se på oss”. Jeg hadde alltid kikket på henne, men med viten om at hun var langt utenfor min rekkevidde. Selv om dette var en fest, var jeg fremdeles klar over at jeg ikke akkurat var Guds latinoelskergave til kvinnene på vår jord, og nærte ingen håp om Anita uten i fantasien.
-Tusen takk, sa Anita,- Forresten heter hun Karen.

Karen spratt opp da jeg bød henne opp til dans, og smilte lurt da jeg tok henne i hånden for å føre henne ut til dansegulvet. Heldigvis begynte orkesteret akkurat med en rolig sang, og hun trykket seg tett inntil meg. Jeg følte det nesten for tett, for jeg kunne kjenne Anitas øyne på oss, og kunne ikke helt slippe det hun hadde sagt. Etter hvert som kvelden skred fremover glemte jeg imidlertid mer og mer Anitas ord. Karen ble sittende med meg ved bordet og vi var stadig ut og danset. Vi ble tettere og tettere utpå gulvet, og da Karen kjente at ting begynte å skje i mine nedre regioner trykket hun underlivet sitt hardt mot min halvstive pikk og fikk akkurat den respons hun ville. Jeg så inn i øynene hennes og lot hånden gli nedover hennes runde og deilig rumpe. Hun lente hodet mot mitt og hvisket svakt:
-Jeg er så kåt, og har så lyst på deg i kveld. Vil du ?
Jeg ble overrasket av spørsmålet, det er da ellers meg som pleier å stønne slike ting inn i øret på kvinner like før de klapser til meg.
-Selvsagt, det kjenner du vel ? svarte jeg, og trykket meg litt tettere. Karen smilte og lot en hånd stryke tilfeldig mellom oss og gav pikken min en rask klem på veien.
-Hvordan skal vi snike oss unna de andre? Karen så på meg og fortsatte, – alle har jo tenkt seg på det samme nachspielet på din avdeling.
-Vi får henge litt etter ut, og komme sist i drosjekøen. var det beste jeg kunne komme på. Det øverste hodet fungerte ikke helt på topp, og det nedre begynte å ta mer og mer kommando.
Vi ble stående litt bak bakerste mann, og hendene våre gikk mer og mer på vandring over den andres kropp. Altfor fort ble det vår tur, og vi smatt inn i drosjens baksete og lot fingrene finne nye og myke steder. Drosjesjåføren gav vi etter hvert blaffen i, og når vi svingte inn til min leilighet hadde jeg et mykt og deilig bryst i munnen, fingrene langt inni en varm og våt fitte og en hånd som gled opp og ned min pikk.
Jeg så at vi nærmet oss og kvapp plutselig til. Der utenfor min leilighet stod Anita og halve avdelingen. Karen og jeg fikk ordnet klærne omtrentlig og betalte drosjen.
-Heeiii ! Vi skal ha nachspiel hos deg Per ! Hvor har du vært’a. Vi har venta evig!
Det var ikke til å unngå. Jeg måtte slippe dem inn. Jeg så Karen stå litt til side, og fikk henne med inn, men så en deilig natt gli ut mellom fingrene på meg. Jaja, da ble det meg og frøken Høgre i kveld igjen da. Faen og!
Vel inne fikk jeg plassert alle i stoler, og havnet ved siden av Anita. Hun så på meg og sa:
-Vel, jeg sa jo at jeg ikke ville la dere finne på noe.
Det viste seg at hun på egenhånd hadde sanket inn folk og arrangert nachspiel hos meg… Da skar det en faen i meg og jeg tenkte at to kan spille dette spillet. Jeg la meg ordentlig i selen for å være vert, og fikk skjenket mye drikkevarer til alle gjestene, fullt klar over at disse folkene ikke var ute så ofte. Jeg snek meg til å fortelle Karen om hva Anita hadde gjort, og hun ble med på opplegget. Det tok ikke lang tid før den ene etter den andre begynte å duppe med hodet og finne ut at det var på tide å komme seg hjem. Karen ble med meg ut på kjøkkenet og spurte om jeg trodde Anita ville gi seg nå?
-Jeg vet ærlig talt ikke, det virket veldig viktig for henne, men hun kan da for pokker ikke følge etter oss ut på soverommet?
Karen så på meg og svarte mykt:
-Hvis hun gjør det, får vi gi henne en ordentlig overraskelse, ikke sant? Vi lo begge to og gikk inn i stua for å føyse ut de siste gjestene så vi endelig hadde bare hverandre. Vi fikk stablet den siste gjesten inn i drosjen, og gikk inn for å utforske hverandre. Vi lot tungene leke mot hverandre en stund før Karen satte seg ned foran meg og åpnet gylfen og lot min stive pikk slippe ut i friluft. Hun tok noen forsiktige runketak før hun lot leppene gli over hodet og begynte å suge meg.
-Akkurat, hva er det dere tror at dere gjør ?! Anita sto i døråpningen til stuen med hendene i siden og et skarpt blikk.
-Anita, nå suger jeg pikken til Per, og elsker det. Hvis du ikke takler det kan du pakke deg ut, eller sette deg ned å se på. Karen så på Anita og slikket seg om leppene,
-Du hadde kanskje trengt litt variasjon du også ?
Anita ble sprutrød, men ble til min overraskelse stående. Karen fortsatte å suge meg, og vi flyttet oss over til sofaen. Jeg satt og så på Anita som sto der som en gudinne, fullstendig hypnotisert av Karens bevegelser over min pikk. Jeg følte et behov for å løse dette snart, det var litt underlig å bli sugd mens en annen kvinne bare sto der.
-Anita, kan du ikke i hvert fall sette deg ned, vi kommer ikke til å slutte på en stund, og det er litt rart der du står. Ordene mine lot til å vekke Anita delvis, hun gikk sakte over til sofaen og satte seg ved siden av meg uten å slippe Karen med blikket. Karen kikket opp på henne og smilte uten å miste en rytme i sugingen. Jeg begynte å kle av Karen og nyte synet jeg fikk. Anita satt fremdeles ved siden av oss uten å si et ord. Jeg tenkte at det fikk bære eller briste og snudde meg mot Anita og la armene rundt henne og drog henne inntil meg. Hun fulgte mykt med og så meg inn i øynene. De dypgrønne øynene som tidligere hadde vært så triste skinte nå med en annen glans. Jeg nærmet meg forsiktig leppene hennes og ble møtt av et kravstort kyss. Nå reiste også Karen seg og satte seg på den andre siden av Anita. Vi la en hånd på hvert av hennes lår og lot det arbeide seg opp under kjolekanten. Når jeg nådde hennes stramme silketruse og lot en finger gli inn kjente jeg at hun var plaskvåt. Anita stønnet og lente seg bakover.
-Dere må ikke, nei…Åhhh.
Verken Karen eller jeg lot oss stoppe så lett, og jeg lot meg gli ned til hennes truse og begynte å fjerne den, mens Karen åpnet kjolen hennes og slapp ut de mest praktfulle bryster jeg har sett. Jeg lente meg over Anita og sa
-Nå må du overta der Karen slapp, for nå skal jeg gjøre det godt for henne. Som hypnotisert grep Anita tak i pikken min og drog prøvende i den. Jeg bøyde meg over til Karen og dro av henne kjolen og slikket henne utenpå trusa. Så drog jeg ned trusa og begynte å slikke forsiktig på fitteleppene hennes. Det var en av de vakreste fitter jeg hadde sett, med en liten strek av hår øverst og nydelig muslingformet åpning. Jeg stakk tunga inn og fikk et høyt stønn til svar. Plutselig kjente jeg en varme omslutte pikken min, jeg kikket og så denne utrolig vakre kvinnen gape over min pikk og slikke forsiktig med tunga. Anita økte farten og jeg kjente at dette ikke ville holde.
-Stopp. Anita, legg deg ned og ta imot meg! Fremdeles virket det som hun ikke tenkte på å protestere, men da jeg begynte å presse pikken min mot hennes glattbarberte kjønn så det ut som hun våknet.
-Nei, Per, du må ikke, Per!. Jeg gned pikkhodet opp og ned sprekken hennes og hun stønnet mens hun prøvde å feste blikket på meg.
-Per, hva gjør du, Ååhhhhh, det er godt
-Jeg har tenkt til å knulle deg hardt og lenge, be meg om det.
-Mnei,jahh, Åhhh TA MEG!!!
De siste ordene skrek hun ut og trykket fitta mot meg så pikken min gled helt til bunns.
Jeg presset mot henne det jeg kunne og tok samtidig tak i Karen og drog henne ned sammen med oss.
-Karen, nå er det din tur. Jeg trakk meg ut av Anita og lente meg over Karen som åpnet hele seg for å slippe meg inn. Mens jeg pumpet ut og inn av Karen brukte jeg fingrene på Anita og så på henne hele tiden.
-Vil du ha mer? Jeg hvisket inn i øret til Anita. Hun bare så på meg og lente seg bakover. Jeg trakk meg ut av Karen og stilte meg opp foran Anita.
-Hva vil du ha ? Du får si hva du vil ha… Anita stirret på meg og nesten ropte;
-Pikken din, Jeg vil ha pikken din inni meg nå ! Det var like før det gikk for meg der og da, her lå denne vakre kvinnen og ropte på min pikk! Verden blir ikke stort bedre.
Jeg la meg ned og drog henne over meg. Hun satte seg ned over pikken min og ledet den inn i sin herlige våte grotte. Så startet hun å bevege underlivet i sirkler, mens hun stønnet frem stadig grovere ord.
-Jaahh, så godt å ha pikken din i fitta mi…Åhh, knull meg hardt…oohhhhh…Guuud, så deilig pikk…ÅÅÅÅhhhhhh. Hun sank fremover og kysset meg hardt mens hele kroppen hennes ristet.
-ÅÅÅhhjaaaaahhh. Det gåååår, åh..åh…åh. Fittemusklene hennes klemte til rundt pikken min og jeg klarte ikke å holde tilbake.
-Jeg kommer, nå spruter jeg inni deg, Anita.
Jahhh, kom ,sprut, fyll meg.. Vi ristet begge to i en voldsom orgasme, og ble liggende og holde hverandre hardt.
-Hva med meg da ? Karen så ertende på meg og Anita. Hun satt naken rett ved siden av oss og hadde tydeligvis fingret med seg selv mens hun hadde sett på oss.
-Hva sier du Anita ? Skal vi ikke stelle litt pent med henne ? Anita så litt tvilende ut, men nikket og smilte. Jeg begynte å kysse på Karens store deilige bryster, mens Karen førte Anitas hode inn mellom bena. Snart var Anita i full gang med å slikke Karen som lå med lukkede øyne og stønnet stadig høyere. Jeg kjente en hånd gli mot pikken min. Karen så på meg og smilte mens hun begynte å leke med mitt halvstive lem.
-Tror du jeg får liv i den ? sa hun ertende og grep litt hardere til. Hun halte meg opp til sin munn og begynte å leke med tungen over kukhodet. Det tok ikke lang tid før jeg var stiv igjen.
– Jeg vil knulles nå! Anita, la Per komme til, du har gjort det deilig for meg, men nå vil jeg ha noe annet enn tunge. Anita flyttet seg litt til siden, men tok pikken min og førte den inn i sin munn. Hun slikket en to-tre ganger rundt hodet og tok så og ledet pikken mot Karens ventende grotte. Karen stønnet da min pikk gled sakte inn i henne.
– Åhhh, jaaaaaa…
Jeg begynte å bevege meg sakte ut og inn av hennes åpning. Det var en utrolig deilig følelse å ligge der og gli sakte inni henne fitte. Anita la seg ned sammen med oss og strakte hodet mot meg. Vi ble liggemde og kysse mens pikken min gled ut og inn av Karen. Karen begynte å stønne mer intenst, og ba meg om å trykke dypere. Jeg lå oppå henne og så dypt inn i øynene til Anita.
-Skal jeg sprute henne full?
Anita ser ertende på meg og sier:
-Per, sprut henne full, tøm deg i henne, la henne få det, knull henne HARDT!
Jeg tar de siste drag, og faller oppå Karen som en tomsekk.

Neste morgen fikk Anita og Karen liv i meg igjen, men det er en annen historie.

Legg igjen en kommentar