Plaskvåt

..var det rette ordet. Først ble jeg overrasket, deretter forbanna. Jeg og en venninne hadde
tatt en tur på kino, noe som var alldeles unormalt. Forrige gang jeg hadde vært på kino var
mange år siden, men i dag hadde vi blitt enige om å rusle innom kinoen for å se Elling.. , filmen alle snakket om.
..en lyd fanget min interesse, det var nesten som om to klinkekuler smalt sammen rett bak ryggen min. Jeg snur meg rundt og oppdager at Elin, en jente jeg tidligere har snakket endel med og som nå er min datters lærerinne satt bak meg. ..Satt er nok ett feil ord å bruke, hun snarere lå bakover med rumpa på stolsetets kant. Skjørtet var trukket opp rundt magen, og jeg hadde ett flott utsyn til hennes truser, som hadde en frekk sprekk i midten. Jeg kunne se at fittesprekken var fuktig, og kjente også en lukt som jeg visste hva betydde. SJOKKET kom da jeg oppdaget min egen samboer på stolen bak henne. Han hadde den ene armen rundt livet hennes, og jeg oppdaget at den ene fingeren hans akkurat hadde massert klitorisen til Elin… jeg skrek opp, fikk øyekontakt med Reidar, min samboer. Han trakk til seg hånden og gikk med raske skritt mot utgangen.

Plaskvåt… jeg kjente mine safter smøre kusehullet mitt mens jeg kikket på Elin der hun forsøkte å samle skjørtet rundt seg igjen. Hun hadde store røde kinn, og var tydeligvis preget av hendelsen. Det ble ikke bedre når min venninne finner vaginakulene hennes på gulvet, og leverer de tilbake med ett smil. Jeg vet egentlig ikke hvorfor jeg nå er så kåt, men det er antakeligvis den spenningen jeg føler fordi det er skjedd noe som ligger utenfor den vanlige rutinen. Sex-livet til meg og min samboer hadde blitt relativt ordinært og forutsigbar etter hvert, men han hadde ikke tatt noen hint i den retning. …jeg satt egentlig her å var misunnelig på Elin, fordi jeg kunne tenkt meg å opplevd denne spenningen selv… faren for å bli oppdaget av andre pirret meg noe grenseløst….

…men Elin hadde blitt stille. Hun satt med hendene i fanget, og visste ikke om hun skulle bli sittende eller ikke. Jeg reiste meg, og satte meg ved siden av henne, tok tak i hendene hennes og fikk henne til å slappe av.
…jeg kjente at saftene mine begynte å gjøre g-strengen relativt våt. Jeg visste også at Elin fortsatt var kåt, og gjorde derfor noe jeg aldri hadde trodd at jeg turde.

Mørket i kinoen gjorde det vanskelig for andre å se hva som skjedde på bakerste benk. Det var jo også derfor Reidar hadde vært der. Jeg hadde fått vite at møtet mellom Elin og Reidar ikke hadde vært planlagt, og det gjorde meg litt mindre sint på han. Uansett, jeg var nå så kåt at hemninger og sperrer forlot hodet i ekspressfart. Jeg tok tak i Elins veske, og fisket frem vaginakulene hennes. Uten å spørre trakk jeg ned glidelåsen på buksa, heiset meg såpass opp at jeg fikk den ned over rumpa sammen med trusene og lot de gli ned på leggene. Jeg lente meg tilbake, trakk knærne til siden så langt som stillingen tillot, og lot begge kulene gli inn i meg uten mere dikkedarer… metallet var blitt kaldt, og det gikk en gysning gjennom kroppen min idet kulene passerte fitteåpningen på vei innover. ..jeg kjente at orgasmen lå å lurte da jeg kjente en annen hånd på klitoris. Det var Elin som hadde akt seg litt til side, og nå halvveis lå hun over tre seter med rumpa i været, og ansiktet hennes var rett over clit’en min. Jeg kjente pusten hennes mot min varme fuktighet, og kjente at fitta begynte å trekke seg sammen i regelmessige sammentrekninger .. uten at orgasmen kom helt til overflaten. Jeg lente meg tilbake å tenkte på Reidar, og skulle ønske at han var her og tilstede. Det var dobbelt erotisk å tenkte på at jeg lå i en kinosal med fitta til åpen beskuing, og med en kvinnelig bekjent som nå ga min stive klitoris små rapp av tungespissen samtidig som hun lot lepper og tunge skli frem og tilbake i min kåte spalte, helt ned til tråden som var festet i kulene. Hun tok tak i tråden med tennene, og smånappet i den slik at jeg kunne kjenne at de rørte på seg langt inni meg.

Plutselig slapp Elin tak i tråden, snudde hodet til side og sukket tungt… ..det var tydeligvis noe som skjedde, og veldig fort skjønte jeg hva det var. Plutselig så jeg at min venninne som jeg faktisk var her på Kino med stå på kne bak Elin. Hun hadde gått rundt seteradene, og satt nå rett bak Elin med tungen langt inn i hennes skjød. Skjørtene var løftet opp på ryggen, og fordi Elin nå stod på knærne hadde Solveig alle muligheter for å slikke henne opp og ned i kjønnsspalten. . og etter lydene som kom ut av Elin å dømme så gjorde Solveig en god jobb. Omtrent i samme sekund som Elin fikk orgasme klarte hun også å få meg til toppen, der jeg svevde ut på en orgasmesky som varte i over ett minutt. Jeg satt å ristet i stolen, samtidig som Elin forsøkte å slikke i seg alt det som kom ut av skjeden min. Solveig hadde også kommet nærmere, og lå nå mellom mine bein for å smake på mine safter. Hun tok varsomt tak i tråden og trakk denne ut, men da kom en foss av safter etter som gjorde blusen hennes helt våt fra halsen og ett godt stykke ned på magen.

Vi satt oss pent på plass ved siden av hverandre igjen og kikket oss rundt. Nei, ingen hadde oppdaget noe. Fortsatt noe tungpustet satt vi ved siden av hverandre, og alle hadde minst en hånd i skrittet på en annen av jentene. Jeg satt nå i midten, og hadde Elins finger i og rundt kuseåpningen samtidig som Solveig sirklet rundt klitorisen min….

…vi innså relativt snart at kjønnsluktene fra våre skrevende, våte og kåte kjønn begynte å bre seg rundt i lokalet. Vi ble derfor enige om å reise, og turen gikk derfor til min leilighet. Jeg hadde enormt lyst på kukk, og regnet med at samboeren var hjemme. Jeg ville benytte anledningen til 3 ting – bli venner med kjæresten min, få han med på noen nye sexaktiviteter, bl.a. trekant og partnerbytte, samt utforske de to andre jentenes nydelige kropper som hadde luktet og smakt så godt og pirrende….

..beklageligvis var ikke samboeren hjemme, han hadde skrevet en lapp der det stod at han hadde reist på hytta for å tenke på fremtiden…

Jeg ble litt redd, fordi jeg ikke kunne tenke meg ett hverdagsliv uten han. Jeg kunne imidlertid tenke meg mye mere spennende erotikk, og hadde nå fått tatt det skrittet som var nødvendig for å utforske dette. Det er jo ingen ting som er så deilig som dampende sex ..fuktige kuser, nydelige kroppslukter og pumpende store kukker som spruter ut sine gledesdråper etter at de har gjort sin jobb ..

….uansett, pikesex fikk en annen betydning for meg denne kvelden. Det var heftig og vått, og jeg har aldri fått så mange orgasmer i løpet av en natt. Men det kan allikevel ikke erstatte kukken til Reidar, den gir en ekstra følelse som pikesex aldri kan erstatte, bare komplimentere……

…..jeg kan neste ikke vente til han kommer tilbake…. da…