Randi og jeg

Min venninne Randi er alt jeg ikke er. Hun er høy, blond, langbent og ikke minst vakker. Hun har et smil som kan smelte is, en sjarm som ingen unngår å legge merke til og en kropp som de fleste jenter misunner henne. Hun er 29 år mot mine 40, så at hun idet hele tatt vil ha meg er for meg en stor gåte. Hun kunne fått hvem hun vil når hun ville, problemet er, for dere menn, at hun er lesbisk. Bortkastet vil nok noen si og jeg kan ikke være mer enig. Noen ganger er jeg glad hun er det, ellers ville det ikke blitt stort igjen til oss mer normale jenter.

Nå lå denne vakre skapningen naken foran meg i sengen. Hennes lange ben lå rundt livet mitt og kysset hennes sendte ilinger langt ned i tærne mine. Det var ikke første gangen hun og jeg elsket sammen, men det var like spennende og like deilig vær gang fordi du aldri visste hva hun ville finne på. Men denne gangen hadde jeg også en overraskelse til henne, selv om jeg visste at det var helst jeg som ville sette pris på det.
Hun slikket underleppen min forsiktig før hun bet i den, hvisket at jeg var deilig og at hun var glad i meg. Jeg kysset halsen hennes, tungen min lekte med huden hennes, vandret nedover til brystene hennes, som alt annet på henne var selvfølgelig de også perfekte, runde, myke og med stive vorter. Jeg strøk en finger over dem og vortene stivnet deilig og pirrende for meg. Hun stønnet og vred på den deilige kroppen sin. Jeg lot tungespissen leke ertende med den ene vorten hennes og forsiktig sugde jeg den i munnen min mens jeg strøk henne forsiktig over det andre brystet og nedover livet og hofta hennes. Armen min gled under korsryggen hennes og presset henne inntil meg.
Hun var så myk og så deilig at jeg bare lengtet etter å kjenne tungen hennes leke på min kropp, men først var det hennes tur.

Jeg vandret med munnen og tungen min nedover den flate magen hennes og kjente det luktet deilig av kåt kvinne. Hun presset meg nedover ved å holde hendene sine på skuldrene mine. Hun ventet utålmodig på at jeg skulle smake på hennes deilig grotte.
Jeg la hendene på lårene hennes og presset dem forsiktig godt til siden slik at kjønnet hennes åpnet seg for meg. Randi liker, som jeg, å barbere seg og hun lå våt, glatt, myk og åpen foran øynene mine. Jeg elsker synet av henne og jeg bøyde meg frem og pustet forsiktig på knoppen hennes. Hun svarte med å stønne høyt, tok tak i hodet mitt og trykte meg mot åpningen sin. Jeg lot tungen gli forsiktig over sprekken hennes og som vanlig smakte hun bare deilig, deilig kvinne. Hun åpnet seg for meg ved hjelp av fingrene sine og tungen min gled forsiktig fra rumpehullet hennes og opp til den struttende knoppen. På veien kjente jeg saftene hennes mot tungen og jeg stønnet mot kjønnet hennes. Stakk tungen min så langt inni henne som jeg kunne og presset ansiktet mitt mot henne. Hun gned seg mot meg, roterte med hoftene og stønnet navnet mitt. ”Gud slikk meg, slikk min våte fitte, få meg til å komme vennen, la meg komme over munnen din” Ordene hennes tente meg og jeg sugde knoppen hennes forsiktig mens jeg lot to fingrer gli sakte inn i henne, lette meg frem til punktet hennes og masserte forsiktig. Virkningen lot ikke vente på seg, hun skrek høyt av nytelsen og saftene rant nedover hånden min. Jeg slikket og sugde henne, knullet henne med fingrene mine til hun strammet seg over hånden min og stønnet høyt at hun kom. Hele kroppen hennes ristet og hun knullet mot fingrene mine. Hun vred på den deilige kroppen sin, holdt meg fast med hendene sine og gned seg mot meg. Jeg sluttet ikke å suge henne før hun roet seg og pusten ble mer normal igjen.

Hun drog meg opp til seg og kysset meg ømt og forsiktig, slikket i seg smaken av sine egne safter, hendene hennes strøk meg over korsryggen og rumpa og jeg ble kåtere og kåtere.
Jeg løsnet meg fra grepet hennes. Hun stirret forundret på meg, men jeg stilte meg med ryggen mot veggen og ba henne ligge stille. Hun forstod straks hva jeg ville, jeg spredte bena og senket meg sakte ned over munnen hennes. Hun spisset tungen sin og jeg gled sakte ned på den, spiddet meg selv og gned meg mot henne. Knullet meg selv på den deilige tungen hennes. Hun slikket min glatte fitte så mykt og deilig. Tungen hennes skiftet plass med fingrene og hun førte dem sakte langt oppi meg, roterte med dem, pirret og ertet meg mens munnen hennes lukket seg om klitorisen min. Gud som hun kunne slikke! Det brant mellom bena mine og jeg klarte ikke å holde meg. Saftene rant nedover haken hennes og jeg kjente hun fant punktet mitt. ”Gud jeg kommer” stønnet jeg. ”Ja kom i munnen min, la meg kjenne saftene dine” Randi presset fingrene sine hardt ut og inn av meg. Jeg kjente kroppen stramme seg og den deilige følelsen fra orgasmen spredte seg i kroppen min og fulgte strømmen av saftene mine fra fitta mi og ned i munnen til Randi. Jeg falt sammen over henne og ble liggende og puste tett inntil kroppen hennes.

Jeg ble aldri mett av å se på henne. Hun er så vakker at det er til å miste pusten av. Derfor tok det ikke lange tiden før jeg var kåt igjen og ville ha mer av henne.
Jeg gikk ut på kjøkkenet og hentet en flaske vin og glass og serverte henne iskald hvitvin. Hun så på meg over kanten av glasset, smilte det vakre smilet sitt og sa at jeg var deilig, hun elsket å ha sex med meg. Vi skålte og møttes i et deilig pirrende kyss som smakte av kjønnssafter og hvitvin. En deilig blanding. Plutselig hørte vi en lyd fra gangen, jeg smilte forsiktig og sa at jeg hadde invitert en til. Du så litt forundret ut, litt sint, men samtidig nysgjerrig på meg. Vi snudde oss mot døren og der stod du. Smilende, forbauset og med et blikk som tydelig fortalte hva du syns om det du så. To nakne jenter i sengen, bustete og varme og med alle tydelig merker om hva som hadde skjedd.
Jeg presenterte dere og ble ikke forundret over virkningen hun hadde på deg. Hvem kunne motstå denne vakre skapningen. Selv Randi virket en smule betatt og hjertet mitt banket raskere. ”Nå blir han borte for meg, nå tar hun ham fra meg som hun har gjort så mange ganger før, enda hun liker jo ikke menn engang”. Jeg angret på at jeg hadde inviterte deg, følte vibrasjonene i rommet og blikkene deres. Randi bøyde seg frem mot meg og spurte hvem du var og hvor jeg hadde funnet deg. ”Gud han er sexy, han er som et vilt dyr, søkende, ertende og du vet aldri hvor du har ham”. Hun malte nesten som en katt der hun målte deg opp og ned. Jeg ba deg hente deg litt vin og et glass og du forsvant, men ikke før jeg så blikket du sendte venninnen min. Du var så kåt på henne at pikken din hadde vokst seg stor i buksen din, det klarte du ikke å skjule når du kom tilbake. Jeg hadde lagt meg ned mellom bena til Randi og slikket kjønnet hennes. Fingrene mine åpnet henne og knoppen hennes stod stor og klar til å bli sugd og slikket på. Du stønnet ved synet av oss og kledde raskt av deg og kom oppi sengen til oss. Jeg ville hatt deg bak meg, ville kjent tungen din mot min våte grotte, mens du hadde andre planer. Du stilte deg ved hodet til Randi og begynte å runke deg selv rett over ansiktet hennes. Sakte beveget du hånden din og plutselig tok hun deg i munnen. Hun som aldri hadde fått pikk før sugde deg forsiktig, tungen hennes lekte med pikkhodet ditt og hun stønnet da du gled ut og inn i munnen hennes. Hun masserte pungen din og hun ble mer og mer kåt. Hun gned seg mot ansiktet mitt og tungen min lekte med knoppen hennes. Fingrene mine knullet den myke fitta hennes og hun ble mer og mer våt.
Plutselig flyttet du deg, stilte deg bak meg og tok tak i hoftene mine og førte pikken din mot åpningen min. Presset deg forsiktig inn, gud så deilig. Du er så stor og hard og du passer kjønnet mitt helt perfekt. Du gled lett inn i meg da jeg hadde blitt våt og var mer enn klar for deg. ”Ja, knull fitta mi, knull meg hardt, vilt og deilig, få kjenne pikken din langt inni meg” jeg stønnet ordene frem og det var himmelsk å ha pikk inni meg og samtidig slikke den deilige fitta til Randi.
Randi stønnet høyere og høyere og skrek at hun også ville ha pikk. Jeg fant frem strap-on og tok den på meg. Jeg så du ble skuffet, men det spilte ingen rolle der og da, der gikk grensen for meg. Ingen knulling med andre, det var ikke snakk om. Randi stilte seg på alle fire, skjøt rumpa si ut mot meg og åpnet seg med fingrene sine. ”Knull meg jenta mi, la meg kjenne din deilige pikk inni meg, ta meg hardt, gud ta meg hardt”!. Jeg førte dildoen mot åpningen hennes, og presset den på innsiden. Den var stor og grov, men gled lett inn i henne da hun var utrolig våt. Gud så deilig. Fitta hennes tok imot dildoen, det surklet når den gled ut og inn i henne. Plutselig kjente jeg tungen din mot klitorisen min. Du hadde lagt deg ned under oss og nå slikket du både meg og Randi. Fingrene dine gled inn i meg og munnen din sugde klitorisen min så himmelsk. Randi skrek at du måtte slikke henne hardere, tungen din begravde seg i fittene våre, hver gang jeg gled ut og inn av Randi, fulgte du rytmen vår og slikket oss begge. Det var himmelsk. Du runket deg selv og alt var bare himmelsk.

Jeg ville ha pikk og ba deg ta meg hardt bakfra mens jeg knullet Randi. Følelsen av pikken din inni meg, samtidig som jeg knullet Randi var ubeskrivelig. Du presset mot meg og jeg mot henne og sammen fant vi rytmen. Jeg lot en finger gli inni rumpa hennes. Sakte ut og inn og hun stønnet at hun ville kommet snart. Jeg knullet henne hardere og hardere, fingeren lekte med rumpa hennes og så kom hun voldsomt over dildoen. Hun knep rundt den og skrek og stønnet. Jeg knullet henne helt til hun roet seg. Jeg tok av meg strap-on mens du fortsatte å ta meg bakfra. Jeg ba Randi ligge slik at hun kunne slikke meg mens du knullet meg. Hun lekte med meg, pirret og ertet, masserte klitorisen min til jeg kjente det strammet seg. Orgasmen tok meg og sendte meg rett til himmels. Jeg falt sammen ved siden av deg, snudde meg på magen og så du stod å runket over oss. Randi lå med bena spredt ut til siden. Du førte pikken din mot åpningen hennes og presset deg på innsiden. Hun løftet de lange bena og la dem på skuldrene dine. Du holdt om lårene hennes og knullet henne hardt. Jeg lukket øynene, ville ikke være med på dette, men hvilket valg hadde jeg? Hun tok hånden min og klemte den hardt, jeg kjente henne godt nok til å se at hun fikk orgasme, hun presset seg mot deg, så hun melket pikken din. Du kastet hodet bakover og stønnet. Du skrek at du kom og jeg reiste meg opp, dyttet deg vekk fra Randi og fortet meg å ta deg i munnen. Den første strålen traff ganen min med voldsom kraft og sendte mengder av sæd nedover halsen min. Resten lot du sprute over ansiktene og brystene våre. Det var så deilig å se på deg. Du var hinsides kåthet og falt sammen ved siden av oss.
Når vi endelig kom til oss selv igjen, var Randi borte. Bare en lapp lå igjen ved glasset hennes hvor det stod: ”Han var deilig jenta mi, men det er fortsatt deg” klem Randi.