Ære være borrelås

Jeg og mannen min har vært gift i tyve år og har det fint sammen, både i og utenfor senga. Og vi fikk det enda finere da jeg sydde borrelås inn i noe gammelt undertøy jeg tenkte jeg skulle kaste.
Erik, som mannen min heter, visste ingenting. Det skulle være en overraskelse, for når det gjaldt sex, var mannen min glad i overraskelser. Jeg hadde klippet trusa i livet, på begge sider. Noen bikinier er knyttet sammen på sidene, men jeg festet trusa mi med borrelås på hoftene. Så sydde jeg borrelås på behåen. På ryggen og bak på stroppene som gikk over skuldrene. Nå kunne Erik flerre undertøyet av meg i et eneste jafs og ferdig med det. Jeg var kåt bare ved tanken mens jeg satt og sydde utstyret mitt. Og med det samme jeg var så godt i gang, sydde jeg like så godt et miniskjørt med borrelås, og gjorde det samme som på behåen, med en av mine gamle sommertrøyer.
Som ventet gliste Erik bredt da jeg ba ham om å ta tak i trøya mi og rive den av.
«Jammen, da blir den jo ødelagt, og det er ikke særlig behagelig for deg,» sa han og så på meg. Han var tydelig opphisset av tanken.
«Riv den av,» sa jeg strengt og trakk pusten dypt da Erik tok et godt tak i den og nøkket i.
Ritsj, sa det, og der sto Erik med trøyen i hånden og et litt forvirret uttrykk i ansiktet. Dette hadde gått alt for lett, for han hadde ikke tatt i i det hele tatt. Så gliste han og så tydeligvis for seg mulighetene, for han var ikke sen om å gripe etter skjørtet mitt også. Jeg gispet påtatt forskrekket og la hendene på kinnene da skjørtet også ble flerret av og jeg sto i bare undertøyet foran ham.
«Din gris,» hvinte jeg. «Rive klærne av en uskyldig jente.»
«Du ba om det selv,» smilte Erik og dro joggebuksa ivrig av seg. Nå skulle jeg tydeligvis tas.
«Åh, nei, vær så snill,» klynket jeg og rygget, lot som jeg var virkelig redd ham. Brystvortene under behåen min sto allerede stive og presset mot bomullsstoffet. «Ikke ta meg, ikke gjør det.»
«Hvorfor ikke?» Erik tok av seg t-skjorten også, og gikk mot meg med langsomme skritt. «Kanskje jeg skal rive av deg resten også? Hva? Skal jeg det?»
«Ååååneiiii, det må du ikke gjøre…» Jeg presset ryggen inntil veggen, klemte lårene sammen og så veldig ærbar ut der jeg sto. Erik strakte ut en hånd, tok et godt tak i behåen mellom brystene mine, noe som ikke var det enkleste for brystene mine er ganske store. Han nøkket behåen av meg med ritsjende lyder og brystene mine spratt duvende fram og pekte frekt mot ham. De dirret en liten stund mens Erik bare stirret og stirret, og slikket seg rundt munnen. De er ganske spisse, brystene mine, så de peker veldig bra. Brystvortene står godt ut og Erik forguder brystene mine. Det så jeg av blikket hans nå også. Jeg hylte lavt, kunne ikke forstyrre naboene heller.
«Hva er det du har gjort, din griiiis?» Jeg la hendene halvhjertet over brystene for å dekke dem, men det var det ikke mye vits i. Erik grep rundt håndleddene mine og presset armene mine ned. Jeg pustet like tungt som ham nå, og brystene mine duvet opp og ned. Han slapp den ene hånden min, holdt mykt rundt det ene brystet og bøyde seg ned for å ta det i munnen. Han gapte over brystvorten, sugde med vidåpen munn og lot tunga rotere rundt den knallstive brystvorten min. Jeg stønnet og lukket øynene da hånden hans gled over til det andre brystet og begynte å massere vorten mellom to fingre.
«Åh, gud, så godt… din grisete stygging, hva er det du gjør?» mumlet jeg og smøg en hånd under trusestrikken hans. Erik stønnet da jeg fant pikken hans og dro den ut i det fri. Jeg runket den langsomt og lot forhuden gli over hodet mens jeg klemte og runket. Plutselig grep Erik tak i trusa mi og rev den av. Så sto jeg der, fullstendig naken foran ham, og fristende som bare det. Musa var hoven og når jeg spredte bena, kjente jeg hvor våt den var. Erik gled nedover kroppen min, bøyde knærne og ble sittende på kne foran meg med nesen inni kjønnshårene mine.
«Du påstår at jeg er grisete, men det er du som griser til gulvet med kjønnssafter nå,» smilte han og så opp på meg. Hendene hans strøk meg oppover innsiden av lårene, jagde gåsehud over kroppen. Jeg gispet da fingrene hans kilte kjønnsleppene, skilte dem og fant skamleppene med en liten, kåt klitoris over. Med fingrene videt han kjønnet mitt ut og presset ansiktet inni. Tunga hans sveipet over klitoris og jeg rykket i kroppen, det var deilig. Mens han holdt ut kjønnsleppene mine med en hånd og slikket meg med raske bevegelser med tunga, førte han to fingre inn i meg. Da fingrene pumpet ut og inn, lød det smaskelyder fra den våte musa mi og jeg presset ryggen inntil veggen og krøket fingrene i Eriks hår mens jeg kjente at jeg steg. Klitorisen brant og fingrene hans i skjeden hadde funnet G-punktet. Søte bølger jòg gjennom underlivet og jeg ble kraftløs i bena da orgasmen flommet over meg. Det kjentes ut som om jeg satt på Eriks ansikt og red mens jeg skalv ukontrollert. Den galningen sluttet ikke, tunga hans virret rundt og rundt i musa mi og fingrene pumpet og pumpet, helt til jeg sank ned på gulvet. Da trakk han fingrene ut og erstattet dem med en stiv, sprengkåt pikk. Erik tok meg grundig denne kvelden. Flere ganger. Og hver gang måtte jeg kle på meg igjen, slik at han fikk rive klærne av meg.
Vi har brukt undertøyet mitt ofte etter dette. Kanskje et tips til andre lekelystne par?