Reiselyst

– Toogtyve kroner! Stemmen kvitterte hyggelig.
Jasså, så det var hun som var sjåfør i kveld. Jeg smilte tilbake til henne. Hun var ei ung dame i midten av tredveårene og het Grete, hvis jeg hadde oppfattet det riktig. Jeg har alltid likt kvinnelige bussjåfører, de har en avslappende kjørestil som passer godt på lengre turer. Kanskje jeg fikk sovet litt underveis.
Jeg rotet litt rundt i lommeboken før jeg slapp toogtyve kroner ned i hånda hennes. Billetten la jeg i lommen.
Den sugende lyden av døres som gikk igjen blandet seg med brølet fra en sliten bussmotor, og bussen seg sakte fremover. Jeg gikk bakover i bussen.
Et raskt overblikk og jeg fant et ledig sete sånn omtrent midt i bussen. Lengst bort fra dørene foran og bak, og mest strategisk for å unngå trekken fra dørene når de åpnet.
Det var nesten tomt på bussen i kveld. Som alltid. De fleste reiste vel innover til byen på denne tiden, ikke ut på landet. Men det var der jeg hadde sengen min, så jeg hadde ikke noe valg. Sånn er det når en velger husvære over internett, spesielt når en ikke er kjent i området. ‘5 minutter fra sentrum’ hadde det stått i annonsen, men sentrum som det refererte til besto av en butikk, vel og merke med alt en kunne forestille seg av utstyr en måte trenge, men det var ikke helt det jeg hadde forestilt meg allikevel. Så det betydde førtifem minutter hver vei med buss for å komme meg på jobb. Jeg gjespet og gned hånden over den ubarberte haken min.
Bussen stoppet og en ung dame i tyve-årene med ildrødt langt hår steg på. Hun var rød i kinnene av kulden utenfor, og tennene lyste hvitt når hun smilte til Grete, bussjåføren. En innertier på min skala, tenkte jeg, og plystret stille. Hun fant et sete på skrå overfor meg. Bak henne, og rett overfor meg, satt det to unge tenåringsjenter, ei lys og ei mørk. Helt foran i bussen satt det et godt voksent ektepar, og så vidt jeg hadde registrert satt det en ung gutt og halvsov bakerst i bussen. Flere var det ikke.
Det var godt og varmt på bussen nå, så jeg tok av meg jakken, brettet den sammen og la den i setet. Jeg lukket øynene, og umiddelbart tenkte jeg på Tove.
Tove var en kollega av meg og en meget snerten dame på noen-og-tredve år. Hun var tilhenger av det minimale og gikk nesten alltid i korte skjørt, trange topper og høyhælte sko. Garderoben var dessuten nesten utelukkende lys, og det gjorde at man som regel kunne se hva hun hadde under. En varm sommerdag hadde hun sågar valgt å gå på jobb uten noe under blusen. De tunge velformede brystene hadde fylt den tynne blusen til bristepunktet, og konturene av brystvortene hadde en nesten magisk virkning på alle menn som kom i nærheten av henne. Denne intense oppmerksomheten ble nok for mye for henne, for jeg så henne aldri mer på jobb uten BH. Men hun fortsatte å gå i de minimale og lyse settene, til stor glede for de mannlige ansatte, inkludert meg.
Og i dag… herregud… bare synet hadde skapt ufrivillige reaksjoner nedenfor mageregionen, og med en stadig voksende kul på buksa var jeg glad for at jeg satt bak en kontorpult. Hun hadde kommet inn på kontoret mitt i et nytt sett i en off-white glinsende farge. Blusen var dypt utringet med knapper foran, skjørtet, som var av den korte typen, hadde tilsvarende splitt på den ene siden. I hånden hadde hun en bunke med papirer som hun ville jeg skulle signere. Men i stedet for å komme opp på siden min hadde hun stilt seg rett overfor meg, lagt papirbunken på pulten foran meg, og så bøyd seg fremover for vise meg hvor jeg skulle signere. Og hun viste meg alt. For rett foran øynene mine åpnet blusen seg og jeg kan sverge på at jeg så helt ned til navlen hennes. Jeg signerte uten å ta øynene vekk fra brystene hennes. BlondeBH’en som hun hadde på seg fremhevet bare den perfekte tyngden som var i brystene, og jeg kunne se brystvortene knoppe seg under det tynne stoffet.
Hun reiste seg plutselig opp, som om nok fikk være nok, ordnet litt på klærne og snudde seg for å gå, men i bevegelsen mistet hun noen av arkene ned på gulvet. Og det var da jeg fikk dette synet som satte meg helt ut. I stedet for å bøye seg ned for å plukke opp arkene, tok hun et skritt bakover med ansiktet mot meg, og satte seg på huk. Det vil si, hun prøvde, for akkurat i det hun satte seg ned fikk hun overbalanse bakover og måtte ta seg for med hendene. Resultatet var at den litt dydige stillingen med knærne tett samlet forsvant, og kombinasjonen med at det korte skjørtet sklei faretruende langt oppover, ga meg fri utsikt til det som ikke var ment for andre enn hennes mann, og knapt nok det. Jeg satt som forstenet og jeg stirret. Ikke bare fordi situasjonen fortonet seg som noe uvirkelig, men jeg hadde bare ikke forventet dette.
Tove hadde ikke truse på seg.
Det ble pinlig stille et øyeblikk, før Tove med blussende kinn fikk rasket sammen papirene. Hun reiste seg opp og med den lille verdigheten hun følte hun hadde igjen rettet hun ryggen og marsjerte ut av kontoret mitt.
Synet av den nakne fittesprekken med den lille mørke dotten danset foran øynene mine, og på et øyeblikk hadde fantasiene mine gjort meg sprengkåt, jeg satt og gnei ubevisst utenpå buksene på det steinharde lemmet mitt…

Knisingen vekket meg. Jeg skvatt opp og så meg rundt, en smule desorientert før jeg skjønte at jeg måtte ha duppet av. Små lys lagde striper i vinduet, men mørket utenfor gjorde at jeg kunne se meg selv.
I vinduet så jeg ei av tenåringsjentene peke på meg og fnise. Det var de som hadde vekket meg. Jeg snudde hodet og så på dem og skjønte at det var meg de lo av, der de stakk hodet sammen og hvisket, før de igjen kikket nysgjerrig bort på meg. Jeg la den ene hånden i fanget og forsto med en gang hva de kikket på. Lemmet mitt var fremdeles stort og hardt etter drømmen, og jeg funderte et øyeblikk på om jeg i halvsøvne hadde gnidd meg selv utenpå buksene. Skitt au, tenkte jeg, og smilte oppmuntrende til jentene på den andre siden av midtgangen. Så satte jeg meg litt bedre til rette og med lange rolige bevegelser førte jeg hånden oppover og nedover kulen på buksen. Det hadde sin virkning. Jentene ble tause, og storøyde fulgte de armbevegelsene mine mens rødfargen kom til syne ansiktene deres. Den nærmeste av jentene, brunetten, så meg inn i øynene. Hun flyttet litt på seg slik at hun satt lent inn til den andre jenta, så løftet hun den ene foten opp i setet og førte en hånd nedover innsiden av låret, før hun med to fingre begynte å gni seg utenpå buksene i skrittet. Hele tiden mens hun så meg inn i øynene. Jeg smilte bredt da jeg kunne se rødmen som spredte seg i ansiktet hennes, men ingen av oss stoppet. Nå og da kastet hun et blikk rundt i bussen for å se om noen så hva vi gjorde, men ingen gjorde det. Den andre jenta fulgte oppmerksomt med, og jeg mer ante enn så at hun også hadde en hånd mellom bena.
Nå var jeg blitt kåt igjen og dristigheten økte. Skulle jeg? Jeg lot det stå til og kneppet opp knappene i gylfen, en etter en. Jentene så på meg med store øyne, det vil si, de så på hendene mine og det som kanskje snart skulle skje. Den siste knappen var åpnet, så jeg tok tak i det halvstive lemmet mitt og vippet det frem. Jentene hylte begeistret, og et øyeblikk var jeg sikker på at jenta med rødt hår som satt foran dem ville snu seg, men hun fortsatte å se ut av vinduet.
Jeg satte meg bedre til rette og førte hånden min opp og ned av staken min i seige rolige tak. Det var helt utrolig, her satt jeg og onanerte på bussen mens to jenter satt og så på! Det knyttet seg i ballene, men jeg fortsatte å ronke meg selv sakte.
Nå var det jentene sin tur. De snakket lavt seg i mellom, og ble enige om et eller annet for de byttet plass. De var faktisk veldig søte, begge to. Jeg smilte oppmuntrende til hun som satte seg nærmest meg, det var hun som var blond, men hun blunket bare skjelmsk tilbake. Jenta som satt bak hadde nå begge armene rundt jenta foran seg, og hun lot hendene gli over genseren. Hendene formet seg rundt brystene hennes og nå så jeg hvor store de var, de var rett og slett svære som meloner. Jenta med brystene så at jeg stirret og smilte faktisk ertende til meg. Så, etter å ha sett seg om, trakk hun opp genseren. Jenta som satt bak hadde allerede løsnet BH-stroppen og brystene veltet ut. De var svære, men så ut til å være utrolig faste og fine. Jenta bak henne grep tak om brystene og begynte å massere dem, først forsiktig, så litt fastere. Jenta med brystene så på meg med øyene halvveis igjen, hun stønnet lavt, det var tydelig at hun nøt behandlingen hun fikk.
Så kikket hun på pikken min som fremdeles var steinhard, og om mulig enda større. Hun lot genseren falle og mens hun fremdeles ble befølt på brystene åpnet hun buksene sine. Et raskt blikk rundt seg og hun heiste rompa litt opp og vippet buksene av hoftene. Trusene hennes lyste hvitt mot meg mellom bena hennes, og jeg kunne tydelig se den våte flekken som var blitt synlig over fitta. Hun tok tak i trusestrikken og trakk den også ned i en rask bevegelse. Både buksa og trusene var nå nede på knærne, og da hun trakk knærne opp under haken var innsynet til fitta hennes perfekt. Jeg kjente det knøt seg i ballene ved synet av en naken fitte.
Fitta var nesten helt glatt, bare en liten lys dott over fitta fortalte meg at denne jenta var ekte blondine. Jeg stønnet lavt i det hun med pekefinger og langfinger skilte fitteleppene slik at jeg kunne se hele den fuktige sprekken. Øverst i spalten så jeg klitoris som en hoven og struttende minipikk. Med den ene hånden begynte hun nå å massere klitten, den andre hånden fulgte linjene langs låret og snart så jeg en finger forsvinne inn i fittehullet. Da den kom ut igjen glinset den av fittesaft. På ny førte hun den inn i fitta, og snart fikk den følge av en finger til. Paralysert fulgte jeg med på det som skjedde, og kåtskapen bygget seg opp i meg og gjorde at jeg måtte slippe pikken for at det ikke skulle gå for meg der og da. Jenta hadde nå lukket øynene og hun hadde et henført drag over munnen. Hendene hennes arbeidet intenst med fitta nå og jenta bak henne hadde fremdeles hendene rundt brystene hennes, hun knadde dem hardhendt. Den lyse jenta la hodet bakover og jentene møttes i et heftig tungekyss idet sitringen i lårene til den lyse jenta tiltok, fingrene jagde inn og ut av fitta hennes, jeg kunne høre den plaskende lyden helt dit jeg satt, samtidig som klitoris ble stimulert med raske sirkulerende bevegelser. Plutselig stivnet hun helt, før hun skjelvende ga seg over til orgasmen som skyllet igjennom henne. Et halvkvalt stønn unnslapp leppene deres, og fingrene hennes gjorde noen små bevegelser til før de stoppet helt. Hun sank sammen i setet.
Nå reiste den mørke jenta seg og kom over til meg. Hun satte seg på kne foran meg og uten å nøle tok hun tak i pikken min og begynte å ronke den. Hun så meg inn i øynene, og med et forventningsfullt smil tok hun pikken min i munnen. Følelsen var fantastisk. Hun lot tungen spille over kukhodet, før hun i en rask sugende bevegelse svelget pikken til roten. Dette gjentok hun flere ganger og da hun samtidig begynte å massere steinene mine tok det ikke lang tid før jeg nådde klimaks. Jeg stønnet ut en advarsel, men hun bare fortsatte. Gang på gang fylte jeg munnen hennes med sperm, og hun svelget villig unna.
Med den ene hånden kneppet hun nå opp buksene sine samtidig som hun holdt meg varm med den andre. Nå brydde hun seg tydeligvis ikke om at det var andre i bussen. Hun sparket buksene av seg og trusene gikk samme vei. Jeg kunne se at hun var kjempekåt. Hun kysset meg heftig og jeg kjente smaken av mitt eget kjønn. Så satte hun seg overskrevs over bena mine, førte pikken mot den overmodne fitta si, og styrte pikken min helt til bunns i fitta si. Et høylytt stønn og hun begynte å ri meg i et vilt tempo. Brystene gynget under genseren og jeg la hendene mine på dem. Øyeblikkelig vrengte hun av seg genseren og BH’en. Hun satt der splitter naken. Jeg kjente at pikken vokste av synet, og hun satte opp tempoet mens hun stønnet høyt. De andre i bussen kunne umulig unngå å se hva som skjedde, men sant og si så brydde jeg meg døyten. Jeg la munnen inntil det ene hoppende brystet og sugde i meg den mørke brystvorten, jeg bet forsiktig til. Hun hylte, grep meg om hodet og presset meg mot brystet sitt. Jeg lot en finger følge linjen i ryggen hennes nedover mot rompesprekken, og samtidig som jeg lot en finger spille over en hoven klitoris, lot jeg en finger pirre rompehullet. Reaksjonen kom øyeblikket og hele kroppen ristet i det orgasmen reiv og sleit i kroppen hennes. Hun druknet hylet i munnen min og sank sammen i armene mine.
-Unnskyld, kan jeg få lov?
Jeg kikket overrasket opp, og der sto hun, den rødhårete jenta. Håret var slått ut, jakken var borte og hun slikket seg forventningsfullt om munnen. Jeg nikket stumt og hjalp jenta som lå i armene min ut av setet. Så satte jeg meg opp for å hjelpe Rødtopp av med klærne, men hun dyttet meg tilbake i setet, snudde ryggen til meg og begynte å kneppe opp buksene.
Noen særegne lyder foran i bussen fikk meg til å se opp. Synet var utrolig. Det voksne ekteparet var i full gang, hun sto og skrevde foroverbøyd i midtgangen, skjorten hun hadde på seg var åpnet og brystene duvet nakne i takt med mannens rytmiske hoftebevegelser. Han sto med buksene på anklene og med et fast grep om konas hofter pumpet han pikken ut og inn av fitta hennes. Begges oppmerksomhet var rettet mot det som skjedde i midten av bussen der vi satt. Det er å underdrive å si at situasjonen gjorde meg opphisset.
Mindre opphisset ble jeg ikke da jeg oppdaget at den unge gutten som hadde sittet og halvsovet bak i bussen nå var kommet frem og var i ferd å bli sugd av den blonde jenta med de store puppene. At han også visste å sette pris på puppene var tydelig, han grafset det han var kar om. Den mørke jenta hadde tydeligvis kommet seg fra orgasmen jeg ga henne, for hun sto på kne bak blondinen og fingret henne samtidig som hun brukte tunga på klitoris. Blondinen vred seg i nytelse, og hennes høye stønn blandet seg med den smattende lyden av tunger i fri utfoldelse. Gutten så et øyeblikk på meg og ga meg et ekstatisk smil, før han igjen ga seg hen til nytelsen.
Rødtopp trakk buksene og trusene ned i en bevegelse og sto et øyeblikk med rompa i været. Rompesprekken delte seg innbydende, og rompehullet snurpet seg fristende og rødt. Jeg var på nippet til å sette meg opp og stikke tunga langt opp i hullet, men behersket meg motvillig. Fittesprekken glinset svakt i lyset fra lampene i busstaket, og bleke lyserøde hår omkranset kjønnet hennes perfekt. Nå lå buksene og trusa i en bylt på gulvet.
Uten å se på meg tok hun et skritt tilbake, spredte bena og lot seg senke ned mot den steinharde pikken min som bankende ventet på den villige fitta. Rødtopp holdt seg i setet ved siden av og lot kukhodet beføle en hoven klitoris. Så slapp hun seg sakte nedover det harde lemmet mitt til hun satt helt nedpå. Et stønn kom over leppene hennes. Med sirkulerende bevegelser begynte hoftene å bevege seg, først sakte og så litt fortere. Pikken min sklei ut og inn av den dryppvåte fitta, og følelsen av det trange kjønnet hadde sin virkning på meg, jeg kjente det nærmet seg klimaks. Men nå hadde jeg fått nok av å være passiv tilskuer til min egen nytelse, jeg satte meg opp og løftet Rødtopp av pikken min.
Hun snudde seg rundt med et litt misfornøyd uttrykk i ansiktet, men jeg enset ikke det, bare beordret henne ut i midtgangen. Der løftet jeg henne opp og ba henne holde seg i hattehyllene på hver side. Og med en fot oppi setene på hver side av midtgangen sto hun og skrevde foran meg.
Ekteparet foran i bussen hadde nå satt seg i setet igjen, fremdeles med blikket rettet mot oss. Hun hadde satt seg til rette i fanget hans og satt og hoppet opp og ned på pikken hans. Han holdt de fyldige brystene hennes i et fast grep. De pustet tungt begge to og det var nok ikke lenge igjen før de kom. Blondine og brunetten hadde også forandret stilling, de hadde nå lagt guttungen ned i midtgangen og satt og rei på hver sin kroppsdel, blondinen hadde tredd seg ned på pikken hans og satt og jukket i et vilt tempo, brystene hoppet for hver bevegelse. Den mørke jenta satt med ett bein på hver side av hodet hans og gnei fitta mot ansiktet, mens en krevende tunge pulte fitta hennes som en liten pikk, selv masserte hun klitoris intenst med den ene hånda. Jentene tungekysset og befølte hverandres bryster. Det var helt vilt å se på, og nå ville jeg knulle!
Men først satte jeg meg på huk foran Rødtopp som sto og skrevde foran meg. Jeg så på den deilige fitta med de hovne og lett synlige fitteleppene som var våte av fittesaft. Klitoris sto og vinket stivt til meg. Jeg bøyde meg frem og sugde klitoris inn i munnen. Et stønn og en lett sitring i lårene, denne jenta var kåt! Jeg lot tungen gli opp og ned av spalten hennes, og så stakk jeg tungen så langt inn i fittehullet jeg kunne, jeg druknet ansiktet mitt i fitte, det luktet herlig kjønn og jeg pulte henne med tungen min. Hoftene hennes begynte å støte i mot. Plutselig trakk jeg meg vekk, bøyde meg under henne og sto på huk bak henne. Hun viftet baken mot meg og jeg tok i mot innbydelsen. Med hendene skilte jeg rompeballene, Rødtopp svaiet skikkelig i ryggen for å gi meg god tilgang til fitta, men det var ikke dit jeg skulle. Jeg slikket henne nedover rompesprekken, helt ned og forbi rompehullet, sveipte innom fitta, før jeg igjen slikket meg oppover rompesprekken. Rødtopp småhylte av slikkingen og beordret meg frem til fitta, men jeg overhørte det og begynte å slikke henne forsiktig rundt rompehullet. Jeg kjente Rødtopp stivne et lite øyeblikk, kanskje nytelsen var uvant for henne, men så begynte hun å stønne lavt i takt med berøringene mine. Jeg lot tungen spille i og rundt rompehullet, smaken var syrlig og mildt sagt opphissende. Jeg gjorde rompehullet dyvått med tungen min, la litt press på og dyttet tungen sakte inn i det varme og trange hullet. Først holdt Rødtopp igjen, men plutselig slapp hun opp og tungen sklei helt inn. Rødtopp skalv i hele kroppen, men det var nok like mye anstrengelsen for å holde seg oppe som av følelsen av en tunge dypt inne i rompa. Jeg begynte å jukke henne med tunga og hun fulgte på ved å presse i mot med hoftene. Den ene hånden min fant veien fremover til klitoris og jeg masserte den lett, i visshet om at dette snart ville bringe henne til klimaks. Snart gikk pusten hennes tyngre og jeg skjønte at det nærmet seg, så jeg ga henne et siste jukk med tunga, før jeg bøyde meg frem under henne og reiste meg foran henne. Hun svelget kyssene mine grådig, tydelig opphisset av smaken av sin egen kropp.
Jeg tok tak rundt livet hennes og styrte pikken opp i fitta hennes. Noen raske jukk tok meg til bunns i fitta hennes og jeg kjente at det brant i pikken min. Jeg satte opp tempoet. Rødtopp hadde nå foldet bena rundt livet mitt og gjorde kraftige motstøt. Jeg kjente at jeg bunnet henne og hver gang skrek hun opp, men øynene var igjen og hun var helt hinsides. Nå nærmet det seg toppen, jeg kjente det bygget seg opp helt fra hælene til hodet, følelsen var ubeskrivelig, nesten smertefull. Det knøt seg i ballene og jeg satte inn de siste kraftige støtene. Vi kom samtidig i en kraftig orgasme, kroppene våre ristet og pulserende støt i underlivet fylte fitta hennes med sperm. Det var som et jordskjelv hvor alle andre sanser ble borte, det eneste jeg enset var orgasmen som reiv og sleit i kroppen min. Vi falt sammen i midtgangen, og med pikken inne i henne kjente jeg hvordan fitta melket staven min tom til siste sæddråpe. Jeg lukket øynene i pur nytelse…

-Unnskyld? En prikkende finger i skulderen vekket meg, Jeg så opp. Det var Grete, bussjåføren.
-Siste stasjon, forklarte hun unnskyldende, og pekte ut av det mørke vinduet. Jeg kikket meg forvirret rundt og så at jeg var alene i bussen, alle de andre var gått. Hadde jeg sovnet? Vel, uansett, det hadde vært en deilig tur, faktisk så deilig at jeg måtte le. Grete så forbauset på meg, og måtte smile.
En innskytelse fikk meg til å snu i busstrappen. Grete sto på toppen, klar til å lukke døren etter meg. Jeg gikk de få trinnene opp igjen til jeg sto ansikt til ansikt med henne. Så la jeg en arm rundt livet hennes og trakk henne inntil meg. En bestyret mine og milde protester hjalp ikke, jeg kysset henne på munnen, først forsiktig, så litt mer krevende. Snart ble protestene erstattet av en varm og leken tunge, og lenge sto vi slik omfavnet. Så slapp jeg henne.
-Tusen takk for en deilig tur, sa jeg og blunket til det blussende ansiktet hennes. Øynene hennes lyste faktisk i halvmørket der hun trakk etter pusten. Så gikk jeg rolig ut av bussen og satte kursen hjemover.
Da jeg satte nøkkelen i døra på huset sto hun der fortsatt og kikket etter meg, og jeg gledet meg allerede til neste busstur.