Rikke, Lars & Emma

Den lange viseren på klokka flytta seg enda et hakk fram og landa på tolv. Nå var endelig klokka syv. Ved et bord ved vinduet på kafeen sitter Lars. Han har sittet der en stund. Vært ute i god tid. Han merker at han er litt nervøs, kaffen han bestilte gikk merkbart raskt ned.
Blikket hans søker ut av vinduet. Men siden han ikke er sikker på utseendet til personene han skal møte gir han opp, tar fram avisa han allerede har bladd gjennom noen ganger og begynner på nytt.- De er vel her snart, tenker han .
– Hei har du tenkt å sitte her resten av kvelden? Stemmen får Lars til å forflytte blikket fra en uinteressant reportasje og opp på jenta som står ved bordet hans. – Emma, tenker han før han får stotret fram et hei og hilser ordentlig mens han studerer henne. Hun blir stående .Lars smiler av det litt rampete utseendet. Hun har en svart lang kåpe på seg og det eneste han kan se av det som er under, er 2 lange støvletter som forsvinner oppunder kåpe. Det korte illrøde håret passer til det frekke blikket hun har når hun sier at de skal møte Rikke på en pub litt lengre oppi gata.
Lars kler på seg jakka og de går oppover. Småprater litt om hvordan reisen inn til byen gikk og den evinnelige snøen som enda ligger og nekter å forsvinne. De kommer fram til pub’ en som ligger i en kjeller på et større forretningsbygg.
Inne er belysningen dempet og den behagelige bakgrunnsmusikken pakker den lille puben inn i en rolig og intim stemning. Rommet rundt baren er delt opp i «båser». Emma ser seg rundt og smiler når øynene treffer kvinnen hun leter etter.
Rikke sitter i en bås midt fram for baren. Hun har latt håret henge løst ned over skuldrene.Den svarte kjolen hun har valgt i kveld kler henne virkelig og Emma kommenterer hvor sexy hun ser ut før hun presenterer Lars for Rikke.
De bestiller noe å drikke og etter første runde ber Rikke Emma om å vise Lars det nye undertøyet sitt. Emma tar hånda til Lars og legger den på det bare kneet sitt og fører den opp til den allerede fuktige fitta hennes.. – Keiserens nye klær altså? Sier Lars og lar en finger stryke oppetter spalten og får Emma til å slippe fra seg et svakt stønn.. og spre beina enda mer,for så å slippe hånda til Lars enda bedre bedre til. Fingeren rører glatt ved clitten og glir nedover og inn iden våte, varme fitta. Emma presser hoftene mot hånda til Lars for å få kjenne fingeren så langt inn som mulig..
Rikke sparker av seg den ene skoen og lar foten sin stryke innsiden av kneet og opp til innsiden av låret på Lars. Tærne rører mykt ved den harde pikken som sprenger på under klærne. Lars glemmer et øyeblikk hånda si og blir oppmerksom på Rikkes fot.- Dere gjør meg som vanlig utrolig kåt begge to, sier han.
– Ja lille venn, skal du ta den utfordringa jeg ga deg i sted ? Sier Rikke og smiler til Emma. Emma hvisker til Lars om hun får lov til å sitte på fanget hans litt. Han ser litt forfjamset ut men Rikke sier at det er jo et utested, og det er vel ikke så merkelig om ei jente sitter på fanget til mannen, og at han burde benytte muligheten. Han nikker og lar Emma sette seg på fanget hans med ryggen mot ansiktet hans Hun trekker opp skjørtet så rompa er bar mot den harde bulen mellom beina hans. Med lette fingre åpner hun buksa til Lars og slipper løs pikken.
Den er allerede stiv og får stryke imot den våte silkemyke fitta til Emma når hun letter seg litt fra fanget hans, før hun styrer pikken inn mot åpninga og setter seg tungt ned og blir sittende.. Lars stønner og vil la pikken gli inn og ut av Emma, men for ikke å vekke oppmerksomheten til de andre i baren så blir han sittende i ro. Kjenner kåtheten verke i hele kroppen… fittemusklene til Emma som klemmer om pikken som bare blir hardere og hardere.
– Fornøyd Rikke? Spør Emma der hun sitter pent og pyntelig på fanget til Lars. -Jada , du er så flink så. Men nå er det nok, svarer Rikke og ber Emma om å sette seg tilbake ved siden av Lars. Pikken blir dratt ut av fitta og stengt inne i buksa igjen. Lars ler og kan bare konstaterer at disse jentene er helt utrolige og om ikke de skal fortsette kvelden et annet sted en i denne pub ‘ en , ellers blir han nødt til å dra dem begge to med seg inn på et toalett og hamre løs.
De tre tar ei drosje hjem til Rikkes leilighet. I yttergangen binder Rikke et silkeskjerf foran øynene til Lars og han blir geleidet av jentene inn på noe som han raskt skjønner at er soverommet, siden alle klærne hannes blir kledd av og han blir puffa ned på senga. Der blir hendene hans bittet fast og han liker naken og forventningsfull og venter på hva jentene kommer til å finne på.
Det blir helt stille. Lars kjenner en munn presse mot sin egen til et kyss, og kysser tilbake.. et dypt og lengtende kyss og lar tungene leke med hverandre. Han merker at leppene trekker seg lengre fra han og han prøver å følge etter, men blir holdt igjen av tauene som er bundet rundt hendene.
Lange negler klorer han på brystet og lager kåte rislinger igjennom hele kroppen hans, leker med brystvortene hans, drar litt forsiktig i dem samtidig som de klyper..
Samtidig stryker ett par hender seg oppover lårene og mot pikken.. kiler ballene og griper rundt rota på den. Forhuden trekkes tilbake og myke lepper legges mot pikkhodet , presser forsiktig imot og lar pikken gli inn i den varme våte munnen.. Lars stønner og nyter behandlingen han får.. kan nesten ikke tro at jentene gjør dette med han. Bindet for øynene skjerper alle sansene hans.. men han ber jentene om å få se dem leke med han…og Rikke knyter opp og tar vekk skjerfet. Da får han se Rikke la tunga leke med brystvortene hans mens Emma pleier pikken hans med sin myke deilige munn. Bare synet av jentene gjør han enda kåtere og han kjenner orgasmen nærme seg pikken.. og det knyter seg i ballene.. Emma merker det og holder rundt dem mens hun suger enda kraftigere. Lars greier ikke å holde igjen, rekker bare si – Nå kommer jeg, før han sender sæden sin ned i halsen på Emma. Samtidig med orgasmen gir Rikke Lars et dypt tungekyss så han skal bli helt fanget av de deilige følelsene.
De roer seg.. pulsen til Lars begynner å nærme seg det normale igjen. Han blir løsnet fra tauene og ligger og ser på jentene som ligger foran han. – Bare se men ikke røre sier Rikke til Lars og snur ryggen til han og legger hodet mellom beina på Emma. Tunga hennes leker med fitta hennes.. glir lett og raskt over clitten og får Emma til å stønne og vri seg..
Lars greier ikke å la være å røre…pikken hans er blitt stiv igjen allerede og han reiser seg fram og tar et tak rundt rompeballene til Rikke som står på alle fire og slikker Emma som raskt får orgasme av den lekende tunga til Rikke samtidig med et par fingre som presser på det lille harde stedet litt inn i fitta. Lars bøyer seg ned og lar tunga smake på saftene hennes.. det er søtt og salt på en gang.. en deilig varm smak som gir hormonene hans enda et kick og lar tunga hans gli opp i den dyvåte fitta…Rikke presser kroppen mot ansiktet til Lars, snur seg og ber om å få kjenne pikken hans presse seg inn i henne slik han står nå.
Han kan ikke si nei til dette tilbudet, med en slik deilig kvinne foran seg.. han presser pikken i henne og hun stønner av følelsen av å bli fylt opp på denne måten.. hun reiser seg opp så begge står på kne, Lars med pikken sin jagende ut og inn av fitta hennes bakfra. På denne måten presser pikken akkurat på de rette stedene. Rikke støtter seg på senge gavelen når kroppen ikke vil holde henne oppe lenger.. Emma har kommet med tunga si på clitten hennes, og med pikken støtende opp i henne samtidig slik, blir det for mye for henne.. hun kommer i en voldsom orgasme som river i hele kroppen hennes.. Lars på sin side greier heller ikke å holde igjen, tar godt tak om de deilige faste brystene til Rikke og lar orgasmen ta over enda engang.. det knyter seg i ballene hans og han kommer deilig når han kjenner tunga til Emma slikke ballene lett og raskt..
Alle tre synker sammen i senga.. matte av deilige orgasmen alle sammen. Rikke pusker med Lars og han med Emma som igjen pusker med Rikke.. herlig trekant som ikke er ferdig for kvelden ennå…*s*