Rumpa mi

Jeg visste ikke at jeg tente på ris. Ikke før jeg var på diskotek en kveld og gikk forbi en fyr som satt ved et bord nær baren. Jeg var på vei mot baren for å kjøpe en drink, da jeg så fyren. En helt alminnelig fyr. Glimtet i øynene hans fortalte meg at han likte det han så når han så på meg. Idet jeg gikk forbi, fikk jeg et realt håndflatt klaps på baken. Resultatet var totalt uventet. Kåtheten skyllet gjennom meg, med en styrke jeg sjeldent hadde opplevd. Det skrek mellom bena mens jeg konsentrerte meg om å huske hva det var jeg skulle bestille, men jeg kom ikke på det og det ble en halvliter i stedet. Jeg skalv på hånden da jeg skulle betale og da jeg gikk forbi bordet hans på vei tilbake, møtte jeg blikket hans. Det var det samme glimtet som så på meg, samt et gjenkjennende blikk.
«Jaha,» sa blikket. «Hun tente.» Og jeg trakk pusten med sammentrukne, stive brystvorter struttende under blusen min, han så det helt sikkert. Jeg håpet i alle fall at han gjorde det. Men forvirret over min egen reaksjon som jeg var, gikk jeg bare forbi ham uten å ta kontakt. Og hele tiden følte jeg blikket hans i ryggen. «Hun tente.»
Det var akkurat det jeg gjorde. Jeg tente som ild i tørr ved. Trusa var full av kjønnssafter og på den ene skinken sved det der håndflaten hans hadde truffet. Jeg koste meg med følelsen, nøt den brennende svien på baken og kjente hjertet stoppe av spenning da han plutselig sto foran meg og ba meg bli med ham hjem.
Vi havnet i senga så snart vi hadde trødd innenfor døren. Kastet klærne over alt på gulvet i soverommet hans og hoppet til sengs, jeg med en spenning i kroppen som tok pusten fra meg da han strakte seg etter meg, og et begjær jeg aldri hadde opplevd før.
Jeg protesterte ikke da han vred meg rundt for å ta meg bakfra. Et lite klaps på baken fikk overtalt meg om jeg hadde protester å komme med. Jeg satte stussen villig i været og stønnet da det første slaget kom. Gud, som det sved. Gud, så godt det var. Jeg stønnet og krøkte fingrene ned i dyna, svaiet ryggen så rumpa mi kom enda mer opp. Jeg kjente kjønnsleppene gli fra hverandre, fuktige av safter. Nå kunne han se musa mi.
Et nytt klaps. Jeg stønnet høyt og bøyde albuene, la kinnet mot dyna og førte en hånd under meg, til musa. Fingrene fant en klissvåt klitoris og da det tredje klapset kom, begynte jeg å massere meg selv. Det var nydelig, sanseløst deilig. Jeg glemte tid, sted, var bare bevisst det som skjedde og det han gjorde. Han vekslet mellom å klaske meg på rumpa og å la tunga sirkle rundt rosehullet mitt mellom skinkene. Jeg begynte å lengte etter å ha ham inni meg, men nøt behandlingen og lot underlivet vibrere i lyst og deilige sitringer mens fingrene mine gled rundt klitoris i sirkulerende, kjappe bevegelser. Det var fantastisk. Det kjentes som om den brennende svien frambragt av håndflatene hans, forsterket følelsen i nervene rundt klitoris når jeg masserte meg selv. Jeg kom til å få orgasme snart, det kjente jeg.
«Vær så snill,» ba jeg. «Ta meg når jeg kommer. Kjør pikken din langt inn i meg når det går for meg…»
«Nei,» sa han rolig.
«Vær så snill,» tryglet jeg og stønnet av kåthet, det brant i kroppen og det føltes som om jeg måtte ha ham, ellers kom jeg til å dø av lyst og vilt begjær.
«Nei. Du fortjener mer ris før du får smake pikk,» sa han rolig og stemmen hans var mørk og behersket. Gud, så dominerende. Det kjentes så godt ut, å være under ham også mentalt. Jeg stolte på ham, fullt og helt. Derfor kunne jeg også hengi meg til det som skjedde. Klitoris begynte å brenne uutholdelig og jeg masserte hardere nå.
«Så slå meg, da,» ba jeg tryglende. «Slå, gi meg ris, jeg fortjener det…» Baken min sved og brant mens orgasmen ristet gjennom kroppen min, jeg boret ansiktet i dyna og skrek. Hele kroppen sto i helspenn, ikke en muskel var slapp mens de himmelske bølgene overtok styringen. Og da spasmene var ferdig, veltet han meg rundt og så på meg med et brennende blikk. Han hadde ild i øynene.
«Nå,» sa han lavt, nesten truende. Jeg gispet av fryd. «Nå skal du få det du ba om. Nå fortjener du det.» Jeg ropte ut da pikken hans boret seg inn i meg, skilte kjønnsveggene og støtet til bunns. Det gjorde vondt, for han var så stor. Deilig vondt, gjorde det og jeg visste at jeg ville komme igjen. Ganske snart. For bølgene begynte å stige igjen, og steg høyere og høyere for hver gang han støtet inn i meg og trakk seg ut. Han økte tempoet, sto over meg med strake armer og knep øynene sammen i en nytelsesfull ansiktsgrimase, det så nesten ut som han hadde vondt. Vi stønnet og peste i takt. Så på hverandre og så begjær i den andres blikk. Så kåt, så ulidelig kåt jeg var. Jeg klorte ham på ryggen, boret neglene i baken hans og hjalp ham å støte, skjøv ham inn i hvert støt, kunne ikke få ham langt nok inn, selv om han var til bunns.
Jeg bet ham i skulderen da jeg kom igjen og stønnet fortvilet. Hele kroppen ristet og verden forsvant et øyeblikk mens orgasmen overmannet meg og jòg deilige sitringen gjennom underlivet, opp til hårrøttene, ned i tærne og opp igjen. Og da han kom, støtet han hoftene fram, svaiet ryggen og gurglet stønnende mens han knep ansiktet igjen i en orgasme jeg aldri hadde opplevd hos en mann før. Baken hans knøt seg, jeg kjente musklene under hendene mine. Kroppen hans dirret og han sank ned over meg med all sin tyngde, boret ansiktet mot halsen min og ropte i nytelse mens han ristet.
Vi pustet ut sammen etterpå. Så sto vi opp og spiste litt før lysten ble for sterk og jeg fikk en omgang ris igjen. Denne gangen bandt han meg fast i senga med ansiktet ned i puta, mens han ga meg en skikkelig omgang ris før han tok meg bakfra som et vilt dyr.
Vi har holdt sammen siden da. For vi fant begge en som kunne stilne hverandres lyster. Og siden denne første natten sammen, har vi hatt mange deilige omganger med ris. Han er alltid den dominerende, jeg er alltid den som trygler og ber.
Det tenner vi mest på.