Sammen inn i det nye året

Det var i 2001 at jeg traff henne. Denne nydelige skjønnheten fra Østen. En glødende solstråle som lyste opp kalde vinterkvelder, holdt meg varm, og løftet den årlige vinterdepresjonen min. Hun var min fra det øyeblikk jeg først så henne, og hver gang jeg så inn i de kullsvarte øynene hennes falt jeg for henne igjen. Fra den aller første gang vi tok på hverandre kjente vi lysten spre seg. Og vi visste den var gjensidig. Vi viste vi var like, og at vi trengte hverandre.

Denne kvelden sto jeg på rommet mitt. Det var nyttårsaften, og klokken var snart ti og jeg sto og kneppet igjen skjorten min. Det gikk sakte, for den siste måneden spiltes om og om igjen i hodet mitt.

”Gang på gang hadde vi endt opp i hverandres armer, rullet rundt i lakener og puter, kledd av hverandre ned til undertøyet, men stoppet der. Derfra hadde lekne tunger og utforskende hender glidd over hver eneste tomme av naken hud. Ertende lot vi hendene gli under stoffet i de få plaggene vi hadde på, men de rørte ikke noe. De gled frem og tilbake, kun en centimeter over overflaten av pulserende kjønn, og bryster. Vi kunne kjenne varmen strømme fra hendene og sende elektriske sjokk inn i de ventende, men forbudte områdene. Av og til klarte hun ikke mer… hun grep tak rundt den harde pikken min og prøvde fortvilet å dra den noen raske tak, men hver gang tvang jeg henne til å slutte… Det virket nesten som om det var verre for henne å ikke få lov enn det var meg å stoppe henne. Av og til lot jeg en finger li så nære de våte fitteleppene hennes at små dråper med kåte safter hang seg på, og jeg lot henne se meg slike det i meg. Hun smakte alltid deilig, og vi klarte aldri å stoppe med dette før vi visste at vi måtte, eller da vi sovnet sammenslynget i klamme dyner, presset sammen der nede; med hoftene buktende i rolige, naturlige rytmer”

I kveld hadde vi stått sammen på kjøkkenet og laget mat. Vi hadde endelig en hel leielighet for seg selv, og vi hadde planlagt en romantisk middag sent på kveld før nyttårsrakettene skulle markere et nye året. Jeg sto foran speilet og rettet på slipset, da hun kom ut fra sitt omkledningsrom. Borte var de ettersittende buksene, og den sorte toppen. Hun sto foran meg i en nydelig lyseblå, lang kjole, som satt perfekt etter den smale kroppen hennes, fremhevet de yppige brystene hennes. Glinsende silke, håndsydd et sted i det eksotiske Asia. Håret hennes var satt opp bak, men to lange lokker hang ned foran hvert av ørene, lett krøllet nederst, og innhyllet det gylne ansiktet hennes. Hun var som en gresk Sirene, for synet av henne tok fra meg stemmen, og dro meg bare sakte mot henne. Hun rødmet lett i ansiktet og brystet. Jeg visste at i kveld ville hun være perfekt for meg. Jeg visste det:

”Det var noen dager før juleaften at vi bestemte oss. Vi sa det egentlig ikke, men vi forsto det begge. Vi lå inne på mitt mørke rom, og aldri hadde vi vært så nære hverandre. Hun hadde fått lov til å ta på meg noen få ganger, og jeg hadde ertet den alltid våte åpningen hennes… Vi kysset heftig, gispet etter luft innimellom hverandres lekende tunger og sugende lepper. Så dyttet jeg henne lett unna, og så henne inn i øynene.
– Vil du være her på nyttårsaften? Bare du og jeg…
Mens jeg pratet lot jeg hendene stryke over den deilige rumpa hennes.
– Vi kan lage middag sammen, spise på stua kun omgitt av lys og musikk. Så kan vi gå ut å se på feiringen ved midnatt, og deretter være her, hele natten. Bare du og jeg.
De siste ordene hvisket jeg inn i øret hennes mens leppene mine så vidt berørte henne. Samtidig presset jeg hoftene hennes mot meg, så hun virkelig kjente hvor hard jeg var.
– Det vil jeg gjerne.
Svaret kom stille, og de sorte øynene lyste nesten i mørket, men ansiktet hennes var grav alvorlig. Hun forsto hva jeg ba om, og jeg visste hun lengtet etter det like mye som meg. Resten av den natten roet vi oss ned. Vi bare kjælte med hverandre, og koste oss. Nå visste vi at vi hadde en fantastisk kveld i vente. En kveld som vi begge ville prøve å gjøre helt perfekt!”

Og nå satt vi der foran hverandre, og alt var perfekt. Vi var staset opp for hverandre, Vi så fantastisk ut begge to. Middagen forløp sakte og uten for mye prating. Det var nesten så vi pustet tyngre bare ved å se på hverandre, og det var fortsatt en time igjen…
Turen ut ved midnatt ble en kald opplevelse vi nok trengte der og da. Vi traff noen venner og klemte hverandre godt nytt år. Vi Smilte mot fargesprakende raketter og skålte til alle som gikk forbi… men blikkene vi sendte hverandre betydde bare en ting: Det var ikke denne feiringen vi hadde sett frem til de siste ukene… Det var ikke dette vi lengtet etter!

Klikk! Døren ble låst bak oss, skoene sparket av, kåpe og jakke havnet på gulvet. Så lå vi der, på en seng i et sløvt opplyst soverom, kysset hemningsløst og stønnet mot hverandre. Så endelig. Hun satt overskrevs på meg, begge var vi fult påkledd. Hun rettet opp ryggen og så på meg, så begynte hun sakte å la de smale skulderstroppene på kjolen falle.
– Se på meg.
Hun hvisket mens kjolen gled nedover de glatte skuldrene. Så reiste hun seg helt opp, og uten en lyd falt kjolen til madrassen, lett som en fjær. Hun var den mest sexy kvinne jeg noen gang hadde sett. Slank mage, smale hofter og stram rumpe, og endelig fikk jeg se brystene hennes…for aller første gang. Du var ikke spesielt store, men de var faste, yppige og to mørke vorter, knoppet seg i den kjølige luften. Hun satte seg rolig ned igjen over meg, grep hendene mine og førte dem oppover. Jeg kjente det bruse i hele kroppen da jeg for aller første gang følte de deilige puppene hennes under håndflatene. Jeg klemte lett… deretter mer prøvende, og så forsvant hemningene våre igjen. Hun la seg på siden av meg, og fikk det travelt. Hun fikk av meg skjorte, deretter slips, og med erfarne hender var belte, og bukse åpnet. Jeg hjalp henne å få dem ned til knærne, og da kjente jeg kald luft som omsluttet den harde pikken min, i det den spratt ut i friluft. Hun grep den. Med en hånd som sa at NÅ var den endelig hennes. Mens hun runket meg lett hadde jeg sparket av meg ben klærne. Nå var det hennes tur! Jeg Fikk tak i begge sider av stringtrusa hennes og dro den nedover lårene. Hun så på meg med halvåpen munn, med en kåthet jeg aldri hadde sett hos noen kvinne, og så hjalp hun meg å få den av. Der lå vi… for aller første gang var vi to nakne sammen, og vi eide hverandres kropper og lyster for en hel natt.

Hun satt over meg igjen, akkurat så langt ned på lårene mine at hun kunne fortsette å runke meg, mens hun lente seg ned og kysset meg på brystet, munnen, deretter brystet igjen. Hun kysset nedover magen min, hendene hennes kilte meg nå langs siden. Jeg visste hva hun kom til å gjøre, og jeg følte på meg at det ville bli herligere enn noen gang tidligere… Jeg stirret opp i taket og ventet. Kjente kyssene stoppet et lite øyeblikk, og så befant pikken min seg dypt inne i munnen hennes! Herregud for en følelse, jeg så ned på henne, hodet hennes beveget seg opp og ned, men det svarte håret hennes skjulte all sikt. Jeg dro det til side, og synet var nesten mer opphissende enn den våte sugende følelsen som masserte pikken min i rolig tempo. Den lille, lille nydelige munnen hennes omsluttet over halve lengden av mine 21 cm, og hver gang hun dro hodet opp, kjente jeg den myke tungen hennes presse mot under siden av pikkhodet mitt. Jeg kunne ikke fatte at jeg klarte å holde meg igjen etter å ha ventet på dette så lenge, men det gjorde jeg. Hun sugde meg hardere nå, med raskere bevegelser. Av og til kikket hun opp på meg, og jeg kunne føle at hun smilte på måten hun behandlet meg på med munnen sin.
– Jig vil smake på deg
Hvisket jeg omsider. Jeg satte meg opp og dyttet henne forsiktig over på rygg, deretter la jeg med på plass, og ventet ikke et sekund. Den nydelige, barberte fitta hennes glinset mot meg. Jeg slikket henne, med rolige, rytmiske slikk. Tungen min boret seg langt inn i henne, og jeg fikk endelig smakt ordentlig på de nydelige saftene hennes. Hun pustet tungt, og jeg begynte forsiktig å fingre henne mens munnen min beveget seg mot klitten hennes. Med en gang jeg hadde en finger dypt i henne merket jeg at hun endret seg, hun begynte å jukke forsiktig mot hånden min, og jeg tok dette som et tegn på at hun ville ha mer. To fingre gled nå frem og tilbake i fitta hennes. Stadig fortere og fortere. Hun ynket seg nesten litt. Jeg fortsatte å la tungen spille over klitten hennes, og kjente fingrene mine bli våtere og våtere. Det rant nesten nedover håndleddet mitt. Nå var det nok forspill. Vi ville begge ha hverandre nå. Uansett hvordan! Det hadde allerede gått lang nok tid.
Hun trakk meg oppover og jeg satte meg på kne mellom bena hennes.
– Få kjenne deg inni meg!
Stønnet hun frem og grep tak i pikken min. Hun runket meg et par tak, før hun plasserte den i den dyvåte åpningen sin. Jeg gled rett inn. Hun var herlig trang, og jeg var nesten overrasket over at hun stønnet i vellyst da jeg sank helt til bunns i henne. At hennes lille, unge fitte skulle klare hele meg hade jeg ikke våget å håpe en gang. Men nå var det ikke noe mer å vente på. Jeg begynte ganske rolig, men jeg visste allerede at hun likte det hardt. Derfor klarte jeg ikke å holde tilbake lenge. Jeg satt på kne, med hennes lår over mine, og holdt henne rundt hoftene. Hun føltes lett i hendene mine, men likevel brukte jeg krefter på å dra henne fra og mot meg. De nydelige puppene hennes danset der hun lå, og hun holdt seg i håret med den ene hånden, den andre rund håndleddet mitt. Munnen hennes vart vidåpen, som om hun ville stønne høylytt men ikke fikk det til. I stedet kom det små kvalte klynk av kåthet fra tid til annen, og hun brukte virkelig hoftene mot meg.
– Du er så utrolig deilig.
Hvisket jeg til henne.
– Herregud; du også.
Svarte hun svakt. En siste gang trengte jeg meg til bunns i den myke grotten hennes. Så trakk jeg meg rolig ut.
– Snu deg rundt… Jeg vil ha deg bakfra.
– Ahhh, doggystyle?
Hun smilte lekent og slikket seg om munnen da hun sa dette, så snudde hun seg rundt og lot den fristende rumpa peke mot meg. Jeg styrte meg raskt på plass, men før jeg rakk å gli helt inn snudde hun på hodet og stønnet:
– Når du kommer så vil jeg at du sier fra, og kommer utover magen min. Jeg synes det er så deilig å se på og kjenne.
– Gjerne.
Var alt jeg klarte å stotre frem, så startet vi igjen. Hun klarte ikke å være like stille nå. Hver eneste gang jeg støtte inn i henne stønnet hun ut kvalte lyder og hodet hang tungt fra skuldrene. Jeg fortsatte å ta henne hardt i noen sekunder til, så lente jeg meg over ryggen hennes. Instinktivt snudde hun ansiktet mot meg og møtte meg i et dyrisk kyss. Jeg løftet overkroppen hennes mot meg mens jeg fortsatte å knulle henne, kysset henne og jeg merket hvordan jeg nærmet meg et uunngåelig klimaks.
– Får jeg komme utover deg?
– Ja, gjør det. Jeg vil kjenne det!
Jeg trakk meg ut, og hun la seg ned på ryggen og så på meg med kåthet og lyst. Jeg kunne ikke huske sist gang jeg hadde følt det sånn før en orgasme. Jeg kunne ikke huske sist en kvinne hadde fått meg til å føle noe som helst lignende. Jeg visste at dette ville bli en enorm utladning. Blikket hennes, de nydelige brystene, den våte fitta som jeg fremdeles kunne lukte, og de herlige saftene som gjorde pikken min glatt i hånden min… det ble for mye, jeg klarte ikke å holde tilbake, jeg klarte ikke tenke, jeg kom voldsomt! Den første spruten fløy helt opp på kinnet hennes, og hun skvatt til, resten av den varme sæden min ble skutt ut over de flotte puppene hennes og nedover magen. Hun lå der med smile øyne og halvåpen munn, og så på ladningene renne nedover kroppen hennes, og sprute ut av pikken min. En overrasket latter var det eneste hun fikk frem med det første.
– Så mye!?
Hun smilte til meg med noe som minnet mer om beundring enn kåthet.
– Likte du det?
Spurte jeg, mens en finger fant ned igjen til den våte åpningen hennes, og fingret henne lett.
– Åh ja.
Lo hun frem.

Vi kysset og koste med hverandre i timevis den natten, men det ble ikke mer sex. Vi var slitne, og hadde fått en opplevelse vi begge hadde lengtet etter. Vi hadde begge ønsket oss en perfekt nyttårsaften, og det fikk vi. Vi skapte den sammen, og dette var bare den første gangen vi fikk oppleve hverandre hud mot hud… Herfra var det ingen flere grenser!