Scooter og miniskjørt..

……kan være en god start, for en god slutt.

Ekshibisjonist er jeg ikke. Det er jeg for sjenert til. Jeg føler ikke for å vise meg fram, men følelsen å være naken synes jeg er deilig. Særlig når jeg bader naken i sjøen, eller i elva ved hytta. Oppe på hytta går jeg alltid naken når jeg er der alene, og været tillater det. Hjemme går jeg ofte med bare omslagsskjørt og topp. Når jeg er ute i hagen eller går tur i skogen, føler jeg en sitrende dristighet, ved å gå slik nesten uten klær.

Et stykke inne i skogen, bortenfor huset mitt, er det en gressvoll. Der har jeg mitt eget lille solested, hvor jeg kan ligge naken å sole meg, uten å bli forstyrret. Når jeg ligger der og blir varmet opp av sola, blir jeg noen ganger så varm mellom bena, at jeg bare må….. Masturbasjon har lenge vært en aktivitet jeg har satt pris på. Jeg vet ikke hvor gammel jeg var når jeg merket hvor godt det var å massere musa. Mamma maste mye om at jeg skulle ha hendene oppe på dyna når jeg skulle sove. Hun forsøkte også å skremme meg med at jeg kunne bli blind, at det var farlig og at jeg kunne bli syk. Ingenting hjalp, men hun fikk meg til å tro at jeg var unormal som koset meg på denne måten.

Min måte å masturbere på var nok litt utenom det vanlige. Jeg stakk aldri noen finger inn i musa. Det har jeg fremdeles sjelden behov for, selv om jeg nå har lært meg til å like det i enkelte situasjoner. Dildo har aldri vært noe for meg.

Etter at jeg kjøpte scooteren har jeg funnet en ny måte å hisse meg selv opp på. Når det er varmt i været, og jeg har på dongeriskjørtet på jobben, ender det oftest opp med at jeg må ta en ”dessertrunde” på senga før middagen. Egentlig kan jeg vel si at det er planlagt slik helt fra morgenen. For jeg vet allerede når jeg tar på meg miniskjørtet i dongeri, hva som kommer til å skje, når jeg kommer hjem på ettermiddagen.

Før jeg drar hjem fra jobben tar jeg av trusa, og legger den i sekken. Når jeg starter opp scooteren for å kjøre hjem, kjører jeg med bena sammen, og en viss frykt for at noen skal oppdage min lille hemmelighet. Når jeg kommer ut på landevegen er tiden inne for å la luftstrømmene slikke musa. Da setter jeg meg lengst fram på setet, og spriker litt med lårene, slik at vinden finner vegen inn mellom lårene, og stryker over mitt glattbarberte kjønn. Det føles både frekt og opphissende når luftstrømmene masserer meg på denne måten. Det kiler så godt når den kjølige lufta stryker over den blanke musa. Jeg blir skjelven, og gleder meg til jeg kommer hjem, og skal gi meg selv en kjempeorgasme.

Når jeg parkerer på gårdsplassen, henger jeg hjelmen på styret. Mens jeg låser opp døra kjenner jeg med hånden nede mellom lårene at jeg er fuktig mellom kjønnsleppene. Når jeg kommer inn i gangen sparker jeg av meg joggeskoene, og slenger fra meg sekken, og går direkte inn på soverommet. Der kaster jeg meg på magen opp i senga, drar skjørtet oppover magen, og sprer bena så mye jeg klarer. De hvite tennissokkene har jeg fremdeles på, det gir meg assosiasjoner til et bilde jeg så en gang av ei jente, som jeg likte veldig godt. Hun var så deilig, og mange ganger drømte jeg at jeg var henne når jeg masserte musa mi. Jeg legger puta dobbel under hoftene, og smyger begge hendene ned mellom bena. Legger ringfingeren og langefingeren på begge hendene på hver sin side av kjønnsleppene, og pekefingrene lirker jeg forsiktig inn mot den våte sprekken. Klitorisen blir liggende i press mellom pekefingrene, som jeg har smurt litt glidemiddel på. Så presser jeg langefingrene og ringfingrene oppover, så det nesten blir ubehagelig, og presser med tommelfingrene nedover oppå venusberget. Når jeg har ligget slik en stund kjenner jeg en liten nummenhet, og mens jeg lar hendene ligge i ro, roterer jeg forsiktig med hoftene. Dette gir også puppene, som ligger i press mot madrassen, en deilig massasje. Jeg kjenner brystvortene blir harde mot underlaget. Nummenheten i underlivet går over til en indre varme, og jeg roterer hoftene mer bestemt mot hendene. Hendene presses ned mot puta, og jeg kjenner at fuktigheten mot pekefingrene øker. Forsiktig beveger jeg fingrene litt fram og tilbake i sprekken, og lar dem bli dekket av honningen fra sprekken. Jeg passer på så fuktigheten dekker den harde klitorisen, og kjenner at friksjonen mellom klitorisen og fingrene blir mindre. Nå kjenner jeg at klimakset holder på å bygge seg opp inne i underlivet, og jeg roterer hoftene fortere og hardere mot hendene og puta. Når jeg kjenner at orgasmen løsner langt inne i musa, kaster jeg meg over på ryggen og gir klitorisen en våt massasje med den ene hånden, mens jeg legger den andre hånden over det ene brystet og masserer det, mens orgasmen bølger gjennom meg og det føles som tiden står stille mens jeg kommer og kommer og kommer, gang på gang. Den ene orgasmen avløser den andre, og jeg rister og skriker mens saftene nærmest spruter ut av musa mi. Honningen samler jeg opp med hånden, og gnir oppover venusberget og de øverste delene av lårene. Etterpå gnir jeg fuktighetene på fingrene rundt brystvorten, som står stivt rett opp på brystet mitt. To fingre finner vegen inn i munnen min, og jeg kjenner den søte saltsmaken mens jeg fukter fingrene i munnen, slik at jeg kan fortsette å massere brystvorten, uten at friksjonen blir for stor. Den andre hånden glir forsiktig opp og ned i den våte og ømme sprekken min. Det er på grensen til at det er vondt, men jeg vet akkurat hvor mye jeg kan kose uten at det skal være ubehagelig.

Etter et slikt klimaks blir jeg liggende utladet i senga, svett og klam og øm. Jeg føler meg privilegert som kan gjøre som jeg selv ønsker, uten at noen legger seg bort i det. Denne måten å massere ut saftene på har jeg lært meg selv, og den er vanskelig å beskrive. For meg virker den supert. Jeg blir så utladet etter en slik orgasme, at jeg tør ikke gjøre det andre steder enn hvor jeg vet at jeg bare er meg selv. En tindebestigning som dette, gir meg en indre ro. Det er godt å komme hjem til dette etter at jeg har gått hele dagen, og gledet meg til denne private hyrdestunden. En onanistund kan være en fin opplevelse. Det kan nesten være vanedannende, men hva gjør vel det?