Seieren

Jeg løper ellevill inn på den tomme stua, danser rundt og jubler høylydt og skingrende. Bikkja som ligger under bordet, legger på ørene og kikker forskrekket på meg.
«Jeg fikk det til,» synger jeg jublende. «Jeg fikk det til!» Når bikkja kommer kravlende fram, legger jeg armene rundt den og ler lykkelig med gråten i halsen. Den gir blaffen i hvorfor jeg er lykkelig, bare den får kos.
Ja, jeg er lykkelig, men jeg er også litt trist. Min første vaginale orgasme og du var ikke her og fikk ta del i den. Du sitter akkurat nå og humper i en gammel trailer på endeløse, kjedelige, uhissende norske veier et sted mellom Trondheim og Stavanger. Jeg savner deg nå. Mer enn noen gang. Følelsen hadde vært så intenst, orgasmen hadde vært så brennende og altoppslukende… akkurat slik jeg gjerne vil ha dem med deg. Det skulle vært pikken din som pumpet ut og inn i høna mi, ikke den sorte dildo’n du kjøpte til meg.
Jeg setter meg ned i sofaen og gråter litt. Kroppen er full av følelser og jeg tenker på hva jeg gjorde. Begynner å skjønne hva jeg gjennom hele livet mitt har gjort feil. Jeg har lært mye av deg, men alt har jeg gjort selv. For ingen kunne gjøre det for meg.
Det var først når jeg ble modig nok til å ta på meg selv mens du så på, at orgasmene begynte å komme på løpende bånd. Du gjorde meg trygg, fikk meg til å slappe av og bli trygg på meg selv. Og selv om det var jeg som gjorde det selv, føltes det alltid som om det var vi som masserte meg fram til toppen. Fingrene mine, fuktige av fittesaft, jagende rundt og rundt over klitorisen mens sitrende ilinger stadig spredte seg og ble sterkere og sterkere mens jeg lå i armene dine, kanskje med munnen din godt festet rundt den ene brystvorten, kanskje med to av fingrene dine rundt den andre brystvorten…
Det var slik det begynte. Og så fikk du meg til å fantasere. Ikke bare om oss to, men også om andre. Det var lov, sa du. Det føltes rart ut, og også litt vondt å tenke på at du fantaserte om andre mens vi elsket, men da jeg tok sjansen, og brøt ned enda en mur og gjorde som du sa, forsto jeg hvorfor.
Da jeg leste i et blad om g-punktet, fikk jeg blod på tann. Mye vil ha mer, som man sier. Orgasme ved hjelp av klitoris var plutselig ikke nok, jeg hadde fått et nytt mål å nå, en ny seier å jakte på. «Enklest å få til alene,» sto det. Og nå, når jeg satt i sofaen og snufset av lykke og savn, forsto jeg at de hadde hatt rett, de som skrev det.
Jeg hadde smurt hårfjernekrem rundt hele musa da jeg sto opp i morges før jeg dusjet. I lysken og helt ned til rumpa. Lot det være igjen en søt dott på venusberget, men skamleppene ble fullstendig hårløse. Jeg visste ikke enda hvordan det så ut, men dusjet og brukte den velduftende dusjsåpa jeg hadde fått av deg, ville være snill mot meg selv i dag. Det duftet grapefrukt. Vel ferdig i dusjen hadde jeg gått inn på soverommet for å finne noe spenstig å ha på. Selv om jeg skulle være alene i hele dag, ville jeg gjerne føle meg fin. Da jeg gikk forbi helspeilet, klarte jeg ikke vente lenger. Jeg stilte meg med skrevende ben foran speilet, skjøt hoftene litt frem og gjorde store øyne. Jøss. Med ivrige skritt hadde jeg gått bort til sengen, åpnet nattbordskuffen og tatt fram det store speilet. Lagt meg på sengen, skrevd med bena og stirret på speilet. Ei helt hårløs mus. Så fin den så ut… så… Fristende. Jeg syntes det kjentes rart ut å ligge der og tenne på sin egen mus, men det var altså det jeg gjorde. Den så nemlig ut som ei anna si barberte mus. Og like utenfor åpningen glinset det allerede i safter.
Jeg trengte ikke tenke lenge. Jeg la fra meg speilet i senga, grep dildo’n i skuffa, fuktet den litt med tunga… skulle vært pikken din jeg slikket, men du var nå engang ikke her. Stappet dildo’n godt inni og bøyde bakenden litt nedover. Jepp, den traff g-punktet. Den umiskjennelige følelsen av å måtte tisse dukket opp, slik som det hadde vært beskrevet. Jeg smilte spent, fuktet fingrene og begynte å gni klitoris med langsomme bevegelser. Før hadde jeg bare brukt dildo’n inni uten å jage den ut og inn, bare for å kjenne at høna ble videt ut av noe stort, slik at jeg kunne late som om det var du som hadde stappet pikken din inn mens jeg masserte meg selv. Men nå var jeg mer opptatt av å la venstrehånden – den som lå under det venstre låret mitt med et godt tak rundt enden på dildo’n – føre staven ut og inn, hele tiden med trykket opp mot g-punktet ved å presse bakparten på staven ned. Følelsen av å måtte tisse gikk over i en mer intens nytelsesfølelse, spredte seg mer utover i høna og jeg fuktet fingrene igjen for å holde klitten i gang. Egentlig trodde jeg ikke det var nødvendig, men jeg torde liksom ikke å la være. Jeg lukket øynene, så i tankene et par tjukke negerfingre som pumpet ut og inn av den hårløse dåsa mi, blanke av saftene mine. Venstrehånden min økte takten og pusten min gikk fortere. Jeg hørte din stemme i tankene, når du sa at mange ble kåtere av å høre sin egen opphisselse. Jeg pustet tungt, gispende, stønnet klagende og kjente musa sitre sterkere. Kunne like gjerne sluttet å massere klitten, for det eneste jeg kjente, var staken som pumpet ut og inn. Faen at jeg skulle bli så fort sliten i venstrehånda. Jeg skiftet grep, la bare et par fingre på enden og dyttet den fort inn, den sèg ut av seg selv, akkurat fort nok til at jeg kunne holde tempoet. Jeg klynket hvinende for hver gang jeg pustet ut nå, steg og steg og brått kjente jeg orgasmen feste seg i høna og jage utover i kroppen. Jeg tror jeg ropte i ekstase da, husker ikke helt for orgasmen tok liksom over hele kroppen. Og da venstrehånda ikke orket mer og staven gled ut av høna, var jeg så gjennomført lykkelig, utmattet og tilfredsstilt at jeg begynte å gråte. Jeg tørket av dildo’n, la den fra meg, snøt meg og spratt opp av senga. Løp bort til helspeilet, så på meg selv. Tårevåte, røde øyne, røde kinn, stive brystvorter på mellomstore, runde bryst, eggeglassformede hofter og en søt, liten dusk på venusberget, over hårløse lepper.
Så klarte jeg ikke holde meg lenger, men spratt inn på stua for å juble. Her jeg sitter nå og skriver dette, har tårene sluttet å renne igjen. Egentlig er det ingen grunn til å gråte. Det er bare litt sårt at jeg fikk dette til alene, for jeg ville ha delt det med deg. Eller er det kanskje omvendt, at det er bra at jeg først fikser det alene, slik at det da blir lettere å få det til med deg når jeg har øvd meg nok? Jeg velger å tro det.
Jeg håper dette leserbrevet kan være til hjelp for andre jenter. Har de problemer med å få orgasme, må de ikke gi opp! Det er lettere å gjøre det selv og videreføre dette til samleiet. Vær ikke redd for å gjøre noe nytt, tenke annerledes, og for all del; å snakke sammen. Ta på deg selv og bruk fantasien, for mesteparten av et samleie – og en onanistund – foregår i hodet ditt. Er ikke tankene ordentlig med, da fikser ikke kroppen orgasmen på egen hånd. Det har i alle fall jeg erfart. Du også, som sitter i traileren din og kanskje har en pause nå. Tar du en runk mens du tenker på meg?
Jeg tørker tårene, smiler til bikkja, reiser meg og går inn på soverommet hvor speilet og dildo’n ligger og venter på meg. Våger jeg å forsøke en gang til?
I kveld skal jeg ringe til deg. Gi deg noe å fantasere om når du stopper på neste hvilepause.
Kanskje jeg har dildo’n i høna når jeg gjør det.