Sensommer

Det var sensommer og ennå varmt i luften. Vannet i sjøen holdt fortsatt 20 grader, og jeg tenkte på en badetur. Klokken var ikke så sent, men etter vanlig middagstid, så jeg trodde vel egentlig jeg skulle få mitt lille faste sted for meg selv.

Når jeg kom frem så jeg en søt nett jente ligge på mitt faste sted. Dette var ikke en veldig besøkt del av stranden, så jeg ble litt overrasket. Hun lå der solbrun, etter en hel sommer fylt med fint vær. Hun løftet hodet sitt opp og sa "hei". Det er ingen andre steder som er egnet for å legge seg ned, så jeg satt meg ved siden av henne. Tenkte at det kanskje kunne være hyggelig med en liten prat.

Hun introduserte seg før jeg rakk, og jeg skvatt litt til. Emma het hun. Et navn jeg har drømt om som mitt egent i mange år. Jeg sa mitt navn tilbake, og vi håndhilste. Veldig formelt, tenkte jeg, men hyggelig at jeg fikk legge meg ned ved siden av henne.

Jeg måtte spørre om hun hadde vært på denne stranden før, men dette var første gang. Hun hadde fått anbefalt dette lille "hemmelige" stedet av noen kjente, som bodde like ved. Jeg orket ikke spørre om noen navn.

Jeg la meg ned på magen ved siden av henne og begynte å sole meg. Hun spurte om jeg trengte hjelp med litt solkrem, selv om det strengt tatt ikke var så nødvendig siden jeg var god og brun etter en deilig sommer. Sola var jo ikke så sterk nå heller, men jeg tenkte at det kunne vært deilig å få ryggen smurt inn av en søt jente. Hun tok flasken min og smurte ryggen min ganske varsomt. Ikke sånn som venninnene gjør. Virket nesten som at hun likte det. Jeg likte det i alle fall, og jeg kjente at jeg begynte å bli litt kåt. Klitten min dunket og jeg begynte å få sexy tanker.

Hun kom til korsryggen og jeg ble litt trist over at jeg snart ikke skulle få kjenne de deilige hendene hennes på kroppen min lenger, men tok sorgene på forskudd.

Jeg skvatt ikke en gang da hendene hennes gikk nedover hoftene mine og bena mine. Det føltes så deilig, og jeg husker ikke dette helt, men jeg kan godt ha gitt fra meg et lite klynk. Hun flirte litt, men ikke på en slem måte, bare søt.

Så plutselig begynte hun å kose med rumpa mi, og stakk fjeset mellom skrittet mitt. Hun sa hun elsket å lukte, og jeg kan jo ikke si at det var så dumt å ha en så søt jente mellom bena. Hun slikket fitta mi, og jeg var knallvåt. Jeg bare lengtet etter noen fingre inni meg, og jeg kjente jeg begynte jukke-bevegelser mot fingrene hennes. Hun stakk tungen inn i meg. Inn og ut, før hun slikket fitteveggene mine til klitten min ble stor. Jeg var kjempeåpen, kåt og klar for å knulle.

Hun ba meg stelle meg på alle fire, og uten å kle av meg, puttet hun en finger inn i meg og lekte litt. Hun skjønte straks at hun måtte putte to fingre inn i meg, for jeg var så våt og vid at den ene lille fingeren hennes holdt ikke. Jeg er helt sikkert på at jeg stønnet ganske godt nå. Jeg ville på ingen måte at dette skulle slutte.

Jeg prøvde å snu meg, for å kanskje gi henne samme behandling som jeg fikk, men det ville hun ikke. Hun likte å gi og ikke å få, sa hun. Vel, jeg protesterte ikke så mye på dette. Det var kjempedeilig, og jeg hadde ikke hatt så mange opplevelser med jentesex. Noen har jeg selvfølgelig hatt, men dette var i friluft, og hva vet jeg, kanskje noen så på oss også. Da satt de i såfall ganske stille og gjemt.

Hun snudde meg runt på ryggen, og jeg brettet bena mine til side alt jeg kunne. Det var så deilig å se fjeset hennes i den våte fitta mi. Jeg var så nær ved å komme hele tiden at jeg måtte tenke på noe annet. Jeg ville virkelig at dette skulle vare lenge. Noe så deilig hadde jeg aldri hatt mellom beina mine før. Ingen pikk kunne slå det sexy syntes at å ha en spretten, deilig jente mellom beina. Hun nøt meg. Til slutt greide jeg ikke holde mer tilbake. Hun hadde nå 3 fingre inni meg og en ivrig tunge som masserte klitten min.

Jeg kom med et klynk og det ristet i hele kroppen min.

Hun spurte om vi skulle ta et lite bad som avslutning, og jeg klarte ikke si nei til noe hun foreslo.

Når vi kom i vannet fikk jeg lov til å kysse henne og ta på de perfekte brystene hennes. Men ikke noe mer. Jeg prøvde å ta fingeren under bikinien hennes, og hun lot meg kjenne fitta hennes en liten stund før hun tok vekk hånda mi. Teaser!!!

Etter badet, la vi oss ned på håndkleene våres igjen og pratet som to venninner som hadde delt en hel sommer sammen. Jeg ble veldig lei meg når jeg fikk vite at hun bodde på andre kanten av landet, men hun skulle jo komme tilbake neste år. Vi kunne kanskje avslutte neste sommer med samme stil?

Jeg håpet jo på det, men ærlig, så trodde jeg ikke at jeg kunne være så heldig flere ganger.

Og jeg hadde rett.

Den beste jentesexen jeg har hatt – får jeg nok aldri oppleve igjen.