Sevilla

Dette er en utveksling av mail på www.spray.no der han og hun er fullstendig ukjente for hverandre. Historien ble skrevet i løpet av et par dager, og bærer nok preg av å ha blitt til på en slik måte; noen skriveleifer og unøyaktigheter.

Han
Hva vil du gjøre i dag?

Hun
Tapas på en tapasbar i en smågate i Sevilla etterfulgt av en spasertur rundt katedralen før vi går på hotellet kanskje ????

Han
God ide. Vi roter oss inn i en tapas-bar der ingen andre enn ekte innfødte andalouciere har satt foten sin – nesten som en kantine med en svær bar der tapasene ligger klare. Bare menn. Og deg.

Deilig å sitte på de høye, vaklevorne stolene og grabbe til seg av tapas. La oss bestille vin. I dag drikker vi Sangria, slevfølgelig gjør vi det! Vi har trasket lenge under den stekende solen, svetten renner av oss og du er så søt med håret ditt som klistrer seg til kinnene. Vi er tøste og heller i oss Sangrian som det skulle vært bringebærsaft.

Du har tatt på deg det korte skjørtet ditt, og du spriker litt frekt med bena dine der du sitter ved siden av meg på barkrakken. Vil du gjøre meg en tjeneste, spør jeg…

Hun
Jeg ser litt forskende på deg. Ser at du spekulerer på noe lureri. Tenker meg godt om og sier : Jaaaa med en tvilende stemme.

Mens jeg venter på at du skal svare, titter jeg meg rundt og oppdager alle mennene som sitter og drikker sangría, vin og øl og spiser tapas. De titter på meg alle sammen. Jeg blir litt flau og litt stolt på samme tid. Flytter stolen min litt nærmere din og legger en hånd på låret ditt ……

Han
Du vet god hva jeg vil, sier jeg og legger hånden min på din. Du rynker på nesen og ser på meg med de lekne øynene dine. Uten å senke stemmen sier jeg » Gå og ta av deg trusen din med en gang, det er altfor varmt her til denslags» Du sklir ned fra stolen, i et øyeblikk ser jeg en liten flik av den hvite trusen din som du snart skal fjerne.

Jeg smiler til deg, sender deg et lite slengkyss og ser deg gå mot toalettet.

Du kommer tilbake, litt hektisk i kinnene og åler deg opp på stolen igjen. Du ser så sexy ut! Deg, byen, varmen og sangrian har gjort meg vill og yr og jeg kjenner det strammer seg i buksen min. Jeg lener meg forover, legger hånden mellom bena dine, og sakte men sikkert sklir jeg den under skjørtet ditt, Jeg kjenner ditt deilige, fulktige kjønn mot fingrene mine. Jeg dypper raskt en finger i deg, tar den mot munnen og smaker på deg som en sann gourmand.

Lokalet er ennå fullere nå. Folk henger over baren og jeg flytter meg nærmere, helt inntil deg. Nå er det bare lov til å prate grisete sier jeg. Sånn at alle hører oss.
OK sier du Men la oss håpe at ingen av dem har tatt brevkurs i norsk, legger du til.

Hun
Mmm …. sier jeg, men først må du skaffe oss litt mer å drikke. Jeg er blussende rød i kinnene av varmen, opphisselsen og vinen. Lener meg mot deg og kysser deg på munnen mens jeg lar hånden min gli opp i bukselommen din. Dytter noe nedi. Hva er det ? sier du. Trusen min, sier jeg. Hvis du kjenner etter så kjenner du at den er fuktig i skrittet fordi jeg har tenkt på deg i hele dag. På hvor lyst jeg har på deg, sier jeg med et smil. Jeg lar hånden min gli oppover låret ditt. Kjærtegner det, smiler til deg. Vil du at jeg skal ta på deg ? spør jeg med min aller søteste stemme.

Han
Hva sa du, spør jeg: Vil du at jeg skal ta på deg gjentar du høyere og ser at mennene rundt oss kaster nysgjerrige og begjærende blikk mot deg, Jeg tror jeg aldri har sett deg deiligere, mer sexy, kokett søt og samtidig så beregnende og selvsikker.
Jenta mi, du gjør meg sprø, sier jeg. Beviset er her sier jeg og peker diskret mot buksen min. Konturene av pikken min vises gjennom det tynne buksestoffet. Mmm sier du og slikker deg rundt munnen for å erte meg mer. Vi snur på oss så vi blir sittende ved siden av hverandre igjen, med bena delvis skjult under disken. Du legger hånden din på låret mitt og lar den gli ned mot stoltheten min. Hyggelig å hilse på deg sier du for deg selv og klemmer rundt den. Du ser bort på meg og skjønner at jeg er kåt og forvirret. Hvordan i all verden skal vi komme oss herfra, på en sånn delvis sømmelig måte?

Er det godt spør du ertende. Du vet selvfølgelig svaret, men liker å ha deg i din makt. Jeg svelger.”Jeg greier ikke mer, jenta mi” Vi må gå nå!” OK, sier du og smiler. Du dytter meg forsiktig ned fra stolen og jeg ser at du smiler lurt når du ser min tilstand.
Så vanvittig , sier du når vi er på vei ut av lokalet. Så vanvittig hva da? sier jeg. Å gå uten truse, vel. Jeg er så ustyrtelig kåt på deg. Fitta mi er plaskvåt Etterpå skal du få slikke fitta mi, og se selv. Hvis du er snill gutt, da. Vi ler og i det jeg åpner døren og varmen utenfra slår mot oss, ser jeg et bord med unge fire interrailere – to gutter og to jenter – og med norsk flagg på sekken.. De har hørt alt og fniser og skuler mot oss….

Hun
Jeg har ikke sett dem, så jeg går rett ut døra. Venter på deg utenfor. Du lukker døra og det kommer en liten vind pga lufttrykket. Skjørtet mitt løfter seg litt og jeg tar fort tak i det så det ikke skal blåse opp og avsløre alt. Jeg smiler bredt og sier: Det kunne blitt farlig spennende ….. Du hiver litt etter pusten. Tanken på at skjørtet mitt kunne ha blåst opp og avslørt at jeg gikk truseløs, gjør deg enda kåtere. Jeg går helt inntil deg, presser kroppen min mot din og kysser deg heftig. Har du lyst på meg ? sier jeg mens jeg lar en hånd gli ned mellom oss og kjærtegne deg forsiktig på pikken. Ja hvisker du. Fint, sier jeg og flytter meg bort fra deg. Tar deg i hånden og begynner å gå bortover mot katedralen …

Han
Ertejenta mi, hvisker jeg i øret ditt, mens vi, fnisende som to tenåringer beveger oss på de trange fortauene. Vi er på vei til katedralen, verdens tredje største katedral, et gigantisk underverk, i sterk kontrast til de smale gatene vi baner oss gjennom.
Det er tettpakket med mennesker i alle aldre. Jeg ser hvordan du stirrer på de kjekke forbipasserende matadorene. Du smiler forførende til dem vel vitende om at jeg ser hva du driver med. Jeg dasker deg lett på din vuggende, deilige rumpe, som straff. Du ser ungpikeaktig opp på meg og sier et tøysete unnskyld. Jeg stopper opp, trekker deg til siden, holder ansiktet ditt mellom hendene mine og kysser deg dypt og deilig. Pikken min reiser seg igjen resolutt når du presser låret ditt mot den. Du kjenner det og jeg vet at det gjør deg forventningsfull og kåt.

Vi svimer videre, i en aura av kåthet og beruselse. Vi skal jo på sightseeing. Katedralen er vårt mål. Det er enda varmere nå. Jeg har tatt ut den lille trusen din, tørker frekt bort svetteperlene fra ansiktene våres før jeg legger den mot nesen og nyter lukten av deg.

Vil du gjøre noe riktig syndig, spør du, når vi entrer katedralen. Jeg er med på alt jeg, svarer jeg forhåpningsfullt. Følg meg sier du og tar hånden min. Du leder meg inn i katedralens underfundige arkitektoniske system. Du leder vei og jeg kan skimte kjønnet ditt der vi klatrer opp en bratt tårntrapp. ”Her!”, sier du bestemt og trekker meg inn i et lite kammer ved siden av trappen. Herr og fru Schmidt som kommer bak oss smiler til oss og stabber seg på sine slitne pensjonistben opp trappen. Vi smetter inn på avsatsen. Det er akkurat passe stort, og har et lite skjult rom som svinger seg under trappen. Her! gjentar du, og stiller deg bredbent mot den kjølige, 1000 år-gamle murveggen. Slikk meg, Kjenn hvor våt jeg er.

Du holder dine løfter, tenker jeg, heiser opp skjørtet ditt, trekker bena dine lenger fra hverandre, og setter meg på kne foran deg. Så vakker du er! Du har stelt deg igjen ser jeg, stusset og klippet. Åhhh, jeg klarer ikke å vente. Går rett til verks. Stikker tungen min inn mellom kronbladene dine og kjenner du flommer over av safter. Du ser så utrolig sexy ut der du står, med løftet skjørt, svett og med en topp som ikke gjør annet enn å fremheve din deilige kropp. Jeg slikker deg som en katt som lepjer i seg melk, kysser perlen din og slikker deg deretter med bred, grådig tunge i lange, kåte og bestemte tak.

Hun
Jeg stønner og hvisker: Du er så god. Jeg blir så kåt av deg. Jeg har lyst til å komme, men jeg vil også spare meg til etterpå. Vanskelig å velge. Jeg sprer beina mine mer. Nyter at du slikker. Stønner igjen. Litt høyere denne gangen. Vi hører skrittene til de som går fordi og tanken på at noen kan komme inn og se hva du gjør med meg, gjør at jeg blir enda kåtere. Jeg dytter deg bort. Vil ikke komme nå. Drar deg opp til meg istedet og kysser deg på munnen. Slikker på leppene dine. Kjenner smaken av meg selv. Spør om du bli kåt av at jeg har lyst på deg. Ja sier du med halvkvalt stemme. Jeg stikker hånden min ned i buksen din. Griper om deg. Du er knallhard og varm. Nesten så du verker. Jeg runker deg noen tak, før jeg slipper deg og tar hånden min ut av buksen din igjen. Tar deg i hårnden og leder deg ut av avsatsen og opp i trappen igjen. Vi går helt til toppen av tårnet. Jeg stiller meg foran deg med rompen mot lårene dine. Vi ser på utsikten. Presser meg bakover mot deg. Det er bare ekteparet Schmidt som er her oppe sammen med oss. Jeg sier: Løft opp skjørtet mitt og ta meg bakfra ……..
Spørsmålet er om du tør …..

Han
Jeg ser meg om. Herr Schmidt har dratt opp en gammel svær kikkert fra flybagen sin og skuer utover byen. Fruen napper ham i armen og spør om han ser noe. Tydeligvis gjør han det og blir irritert på sin lille kone og sier Nein, Nein, Nein. Jeg ser mitt snitt til å åpne buksen min.
Pikken min er hard og strekker seg stolt opp mellom oss. Du beveger bena dine diskret fra hverandre. Jeg kjenner hvordan pikken min,nærmest på egen hånd, instinktiv finner veien mellom lårene dine og du gisper når du kjenner at jeg glir inn i deg. Jeg støter tre-fire ganger. Du beveger deg mot pikken min frustrert; du vlle så gjerne ha knullet hardt og vilt. Jeg lener meg over deg bakfra, med pikken dypt inni deg og hvisker ”rolig”…

Plutselig aner jeg at Heinz og Klara Schmidt har fått nok av kikkerten sin. De småprater om kirken og er uenige om når den ble oppført. Føler at et spørsmål er på vei, og kvekker til da fru Schmidt stiller meg et spørsmål. Jeg er ingen mester i tysk,det er latinske språk som er min greie, og jeg prikker deg på skulderen og ber om at du svarer dem. 1100 svarer du kontant og gjør deg usympatisk. Vil slettes ikke ha selskap. Vielen dank, sier de og spør deretter om hvor vi er fra, men midt i vårt svar fatter fru Schmidt opplegget vårt og snur seg for vi får sagt …wegen.

Jeg er i ferd med å gå fra vettet. Jeg er kåt forvirret, beruset, vill, gal og forelsket. Når jeg endelig ser Shmidts blanke isse forsvinne ned trappen, og vi står alene, støtetr jeg pikken min i deg, hardt, dypt og inderlig. Du stønner og du er så våt at det renner ned på ballene mine.
Stopp, sier du. ”Vi må videre” Men først skal du også ta av deg trusa. På vei ned trappen smetter jeg innom vårt sakrale lille hjemmested og får av meg trusa som jeg legger igjen som et lite ”I was here”

Hun
Jeg ler av deg som litt klønete får dratt av deg trusa og lagt den inne i avsatsen. Du gjør meg glad, lykkelig og vill av begjær. Jeg vil kjenne deg inne i meg, at du skal ta meg hardt uten å måtte stoppe fordi du er redd for å bli oppdaget. Vi går bort til mirvaen og til altertavlene for å se nøyere på dem. Vanligvis ville jeg vært full av kommentarer om det jeg har lest for å kunne diskutere symbolikken i dekorasjonene, men jeg er så kåt at jeg nesten gir blanke i alt. Jeg vil bare knulle med deg. Etter mye tull fram og tilbake klarer vi å komme oss ut av kirken og ut på gaten. Rett over veien er det en café. Vi setter oss for å puste litt og fordi vi begge trenger noe kaldt å drikke. Jeg tar en av isbitene i isteen min i munnen uten at du ser det og gir deg et langt dypt og kaldt tungekyss. Vannet renner ut av munnvikene dine og jeg slikker det i meg med tungen. Ser deg inn i øynene. Tar hånden din opp til munnen min og lar tungen min slikke på pekefingeren din. Suger på den. Lar den gli ut av munnen et øyeblikk og sier: Tenk hvis det var pikken din som var i munnen min nå ……..

Han
Jeg blir blank i øynene. Du vet hvor mye jeg elsker at du suger meg. Du lener deg mot meg og legger hånden din mot pikken min og får bekreftet hvilken mystisk kraft det er i dine forførende ord. Tenker på de gangene du har sittet over meg og sugd og slikket meg til vanvidd. Pikken min reiser seg igjen og jeg nyter å kjenne at den kan reise seg i all sin prakt, fri for boksershortsens stengsel. Gi deg nå, ellers så kommer jeg her og nå, sier jeg
Du fører pekefingeren din foran trutmunnen din. Ikke mer snakk!

Jeg tar av meg høyreskoen og legger foten min mellom skjørtet ditt. Fører tærne helt opp til ditt fuktige tempel, lar den ligge der og kjenne hvordan det banker mot den i fuktigheten.

Isbitene i glassene våre er i ferd med å smelte. Jeg ber kelneren om mer is. Han kommer straks. Jeg tar ut en isbit og lar den dryppe fra hånden min. Idet jeg lener meg mot deg for å kysse deg, smetter jeg en hånd innunder skjørtet ditt og skyver inn isbiten, som den kåte fitta di sluker med velbehag,,,

Hun
Jeg skjønner at du plutselig fikk det travelt, men hvor skal vi nå ? Skal vi dille mer rundt i byen og kåte hverandre opp eller er det på tide å dra tilbake til hotellet for en «siesta» ? Dessuten er jeg litt skeptisk til å gå rundt med isbiten inne i meg. Du er ivrig og trekker meg i armen. Jeg lar meg villig lede gjennom folkemengden på plazaen og gjennom noen små gater. Innimellom stopper du og trekker meg inntil deg. Kysser meg. Presser deg mot meg. Kjærtegner rompen min. Jeg er så kåt at jeg ikke aner hvor vi går. Hadde blitt med deg uansett hvor du tok meg med. Kjenner at isbiten smelter inne i meg og at det renner nedover innsiden av lårene mine. Det er kaldt og varmt på samme tid og det kiler. Neste gang vi stopper, griper jeg etter rompen din. Presser deg inntil meg og kysser deg hardt på munnen. Sier til deg: Vi må gå på hotellet. Jeg er så våt og kåt at jeg ikke holder ut lenger. Hvis du ikke tar meg til hotellet nå, så må du ta meg med bak i smuget og knulle den kåte musen min til jeg kommer ……….

Han
Jeg henter nøkkelen og vi tar heisen opp opp i fjerde etasje. Vi fikk ikke utsikt mot katedralen, men slår oss til ro med vindu ut mot Sevillas travle bakgater og spanske naboer bare en fem-seks meter fra vinduet vårt.

Vi smelter sammen i et rått heftig kyss i det heisdørene gli igjen. Jeg kjenner på deg under skjørtet og du stikker hånden din ned i lommen min og runker meg litt klønete. Åhh jeg er så sinnsykt kåt på deg, får jeg frem, som om ikke det skulle være obvious! Jeg og sier du og stikker to fuktige fingre i munnen min.

Vi hiver oss inn i rommet når jeg omsider får låst opp. Air-conditioningen er ødelagt og rommet er varmt som en badstue. Jeg må ha deg nå, mumler du mens du febrilsk åpner beltespennen og buksen faller på gulvet. Du setter deg på knærne foran meg. Ser på den høyreiste pikken min med fryd og kåthet, runker den lett og legger munnen din over den.

Jeg vil litt mer. Vent sier jeg og går mot vinduet, åpner det, og slipper inn en svak bris fra gatene. Det er fritt inssyn fra naboens og inn i hotelrommet. Jeg går deretter tilbake til deg, kysser deg og befrir deg fra dine små plagg. Oj så sexy du er, tenker jeg og sier: Nå kan vi fortsette der vi slapp.

Hun
Jeg ser på deg og smiler. Setter meg på knærne foran deg. Griper rundt deg med hånden min og runker deg sakte, nesten så sakte at du blir frustrert. Du lukker øynene og grynter litt og jeg øker tempo. Se på meg, hvisker jeg og ser opp på deg. Prøver å fange blikket ditt. Åpner munnen min og stikker tungen ut. Slikker deg forsiktig på skaftet fra rot til tupp, men gir meg før jeg kommer til hodet. Tilslutt når hele skaftet er vått, slikker jeg forsiktig på hodet. Du stønner. Jeg åpner munnen litt mer og sluker deg sakte mens du ser på. Suger deg og kjæler med ballene dine. Du begynner å bevege hoftene mot meg. Jeg tar deg ut av munnen og sier med tilgjort streng stemme: Det der er ikke lov. Suger videre på deg. Tar pauser inni mellom og slikker deg. Når du tror at det nesten kommer til å gå for deg, lar jeg deg gli ut av munnen min. Jeg setter meg på sengen med ansiktet mot vinduet og sprer beina mine sakte. Lener meg halvt bakover og støtter meg på armene mine. Se på meg, sier jeg.

Han
Jeg adlyder og ser på deg med sultne øyne. Du er vanvittig frekk og sexy der du ligger med bena dine vidt sprikende. Du fører en hånd ned og tar på deg selv, fører hånden din opp og ned på din våte fitte og masserer knappen din. Du vrir deg av nytelse og jeg ser hvordan ettermiddagssolen lyser opp rommet og legger seg som et bredt bånd over gulvet og opp på den utrolige kroppen din.
Se på meg gjentar du mens du beføler de faste puppene dine og stikker tre fingre opp i deg selv. Du smaker på deg selv, liker det, både smaken og situasjonen. Vet at fremmede på den andre siden av den smale gaten også kan se deg nå.
Det rykker i deg og du er i ferd med å komme. Ohhh det var en liten forsmak sier du når du er i ferd med å roe deg ned litt.
Jeg beveger meg opp til deg. Det renner av pikken min nå. Du tar det våte med fingeren og fører det mot munnen din og kysser meg frekt så jeg får smake på meg selv..
Jeg legger meg over deg og knuller deg i lange tak. Du ser meg over deg, svett og sterk. Du er så våt som du aldri har vært før.
Nå kan vi gjøre det du alltid har drømt om å gjøre, sier jeg. Menførst: Still deg på alle fire…

Hun
Jeg ser litt forskrekket på deg først. Slutte nå som det var så godt ? Du kan da ikke være alvorlig ? Men skjønner at du mente det du sa. Litt skuffet snur jeg meg og stiller meg på alle fire. Beina litt fra hverandre, svai i ryggen, håret flommende nedover ryggen. Snur ansiktet mot deg og sier: Sånn ?

Han
Helt perfekt svarer jeg. I det jeg plasserer meg bak deg ser jeg at det beveger seg bak halvt gjenlukkede vinduslemmer. Det er den yppige jenta jeg så i går kveld da vi ankom hotellet. Jeg later som ingenting, holder et godt tak i pikken, fører den såvidt inn i deg, lar den skli litt opp og ned i det fuktige, treffer klitten din som jeg masserrer.

Hun
Jeg stønner halvhøyt, sprer beina mine litt mer. Vil at du skal komme helt inn i meg. Lengter etter å bli knullet sønder og sammen. Beveger meg litt bakover i håp ok´m at jeg skal lure deg inn i meg. Men du ser hva jeg holder på med og trekker deg bakover. Litt frustert sier jeg: Åh ! Du er slem mot meg. Jeg vil bare at du skal ta meg ……..

Han
Du ligger med ansiktet boret ned i sengen og rumpa i været. Den ene hånden din masserer fitta og du stønner av opphisselse og gjentar Ta meg! Jeg vil kjenne deg i fitta! Nå…
Du har aldri pratet sånn til meg før, så dyrisk rått. Jeg reagerer spiontant, ikke mer lek nå, jeg støter pikken min i deg, hardt og kraftig, holder deg rundt hoftene, knuller deg som besatt. Svetten driver av oss, vi er gale av kåthet og jeg hører dine halvkvalte stønn mot sengeteppet.
Det glinser av pikken min der den farer ut og inn av deg. Vi er i ferd med å komme da det banker på døren…
…..
Hun
Nei, det er ikke mulig tenker jeg. Også akkurat nå. Ikke stopp, sier jeg, bare ignorer dem så blir de borte. Jeg skyver rompa enda litt høyere opp så du skal komme enda lengre inn i meg. Du fortsetter, men jeg merker at bankingen distraherer deg. Tilslutt trekker du deg ut og sier: Beklager elskling, men jeg må åpne. Jeg legger meg skuffet ned i sengen, Bestemt på å spille fornærmet når du kommer tilbake. Legger teppet over meg og gir deg en pute du kan gjemme stoltheten din bak når du åpner døren. Du går til døren og åpner.

Han
Jeg åpner døren forsiktig, titter ut i korridoren. Jenta utenfor skyver døren opp og sier et langsomt og sexy Hola senor mens hun betrakter meg meg med de store brune øynene sine. Så ser jeg hvem det er… nabo-jenta! En nydelig, frekk, sexy skapning. Hva vil hun? Hvordan har hun greid å komme seg opp hit?
Que passa? Sier hun og ser ned på puten foran den steinharde pikken min. Jeg svarer henne ikke, snur meg for å se din reaksjon. Vi vet begge hva hun vil, hun har sett hele showet vårt og har nå sneket seg inn for å delta. Men vil vi det? Du har da aldri ytret noe ønske om å leke med jenter før? Skal vi bare erte henne mer kanskje?

Hun
Jeg ser på deg og smiler. Slipp henne inn, sier jeg. Du går til siden og hun kommer inn. Du lukker døren bak henne. Vienes sola ? spør jeg og hun nikker. Søren, sier jeg. Jeg skulle så gjerne hatt med kjæresten hennes som jobber i resepsjonen nede. Jeg slenger teppet til side, reiser meg fra sengen og går mot henne. Kler sakte av henne mens du synker ned på sofaen foran sengen. Kroppen hennes er rundere enn min og myk å ta på. Jeg løfter puppene hennes i hendene mine og kysser dem. Lar hånden min gli mellom beina hennes, masserer henne. Lar en finger gli inn i henne. Tar den ut og smører fuktigheten rundt leppene dine. Hun tar meg i hånden og leier meg opp i sengen. Hun legger seg på ryggen med spredte bein og trekker meg over seg til jeg står på alle fire med hodet mellom beina hennes og mine bein spredt over hennes ansikt. Sakte begynner vi å slikke hverandre. Hele tiden passer vi på at du kan se hva vi gjør. Etter en liten stund titter jeg opp og bort på deg. Munnen min er fuktig av saftene hennes. Jeg sier: Kom vennen min, kom til oss.

Han
Vent litt, sier jeg… Jeg har lest dine tanker Har sett hvordan du har begjært den kjekke typen i resepsjonen. Juan husker jeg det sto på navneskiltet hans. Jeg tar av telefonrøret og får kontakt. Bestiller fresón con nata montada og ber om at Juan kommer opp til oss med det.

Jeg åler meg opp i sengen, der du står på alle fire over Carmen og slikker henne med den største iver. Legger meg mellom bena hennes så vi kan slikke henne begge to. Vi leker katt og mus med tungene våre, vi kysser hverandre dypt og rått, før vi igjen forsyner oss av denne fantastiske delikatessen.

Du vrir på deg og elsker å bli slikket av en jente. For en myk og våt jente-tunge. Hun vet instinktivt akkurat hvordan du vil ha det.

Det banker på igjen, Det er Juan med jordbær og krem…. Gå å åpne du sier jeg mens Carmen legger munnen over pikken min.

Hun
Jeg kaster et raskt blikk på deg før jeg reiser meg og går mot døren. jeg vet at du følger meg med blikket, så jeg passer på å gå ekstra sexy og jeg tar ikke noe over meg. Jeg åpner døren på gløtt og titter ut. Der står Juan. Jeg sier: Hola Juan, quieres relamer la nata de mis tatas ? mens jeg stikker fram en hånd, tar litt krem på en finger og smører på den ene puppen min. Juan åpner munnen, men det kommer ikke noen lyd ut. Han går inn, lukker døren etter seg, setter det han bærer på på bordet, legger armene rundt meg og begynner å slikke meg på puppene. Jeg ser bort på deg og Carmen. Hun slikker og suger på pikken din med stort begjær. Du har lukkede øyne, men åpner dem og ser på meg. Jeg sender deg et slengkyss og sier: du kan ta henne hvis du vil.

Han
Du også jenta mi! La ham knulle den deilige fitta di… Juan mumler Non comprendo for seg selv, men skjønner nok hva vi tenker på…

Juan river av seg klærne og du måper når du ser hans veltrente kropp og den lekre store, pikken. Frekt tar du kremen og smører den utover kuken hans. Det ser så rått ut! Du setter deg i stolen, ber ham om å legge den mellom puppene dine og smører alt utover så det blir deilig og delikat og grisete. Du legger munnen din over den store og grove pikken hans, og gaper over den så godt det lar seg gjøre. Fortsetter med å slikke bort kremen. Alt sammen. Pikken vipper av spenning og opphisselse.

Jeg har lagt Carmen på maven, oppå et helt berg av puter. Jeg står bak henne og lar pikken min pumpe inn i henne.

Kom sier jeg til deg mens jeg ser at hvordan du blir spiddet av pikken hans. Jeg legger Carmen på rygg med hodet utenfor sengekanten. Samtidig legger jeg meg over henne og fører pikken inn i fuktigheten Slikk henne mens jeg knuller henne, sier jeg til deg. Jeg peker på Juan og ber ham sette seg på kne foran henne så hun kan suge ham…

Hun
Jeg tar med meg Juan bort til dere. Carmen griper raskt rundt pikken hans og begynner å suge ivirg. Jeg blir stående et lite øyeblikk å se på at den store pikken hans forsvinner inn i munnen hennes. Så legger jeg meg halvt over Carmen og begynner å slikke henne forsiktig. Hun rykker til og jeg kjenner det er like før hun kommer. Jeg slikker videre. På klitten hennes og nedover mot hullet. Tungen min streifer pikken din innimellom. Først tilfeldig, så skjønner du at jeg gjør det med vilje. Hånden min griper forsiktig om ballene dine og masserer dem veldig sakte og ømt. Carmen vrir seg, stivner og kommer i krampetrekninger. Juan glir ut av munnen hennes. Pikken hans står rett ut. Den er enda større og hardere enn i sted. Jeg tar den i munnen min og suger på den. Kjenner at han vokser. Det er like før han kommer. Tar han ut av munnen min og lar han sprute over Carmens store pupper. Slikker spruten hans av henne. Ser på deg og sier: Nå er det vel snart min tur igjen ?

han
Jada jenta mi, nå er det din tur! Hva du måtte ønske! Åh som jeg er kåt på deg! Leppene dine glinser i sæden til Juan og du trekker meg til deg, frekt, kysser meg dypt og puster hektisk og kåt mot meg. Jeg møter blikket til Carmen som allerede er klar for mer. Vi bytter plasser. Nå er det du som skal behages. Nå er det du som igjen skal stå på alle fire. Jeg stiller meg bak deg mens Carmen tar plass under deg så dere får nyte av hverandre. Dette er helt absurd tenker jeg og knuller deg hardt. Ser for meg hvordan Carmen slikker deg. Og hvordan du nyter å leke med tungen din over fitta hennes, langt inn i henne.

Juan har kommet til hektene igjen og plasserer seg ved siden av meg. Han gjør tegn til meg at jeg skal ta en pause og setter seg på huk bak rumpa di. Tar fuktighet fra fitta og fører den inn i ditt bakerste. Slikker deretter i lange tak og presser tungen sin inn. Den åpnes mer og mer, og du tar lett i mot ham når han presser inn to fingre.

Jeg vil ha dere begge sier du, mens du slikker febrils på Carmen

Hun
Du ser på meg og sier: er du sikker ? Jeg nikker ivrig. Jeg er utrolig kåt og så våt at det glinser av meg. Jeg slikker Carmen ivirig og hun begynner å vri seg og stønne høyt. Presser tre fingre inn i henne og hun kommer med et lite skrik. Så flytter hun seg. Gjør tegn til at Juan skal legge seg på ryggen. Han ser opp på meg med et glis og sier vines ? Quiero sentir tu flor …. Jeg ser på deg som for å spørre om det er greit. Du nikker og jeg setter meg på han. Sakte glir den store harde pikken hans inn i meg. Du står bak meg og holder meg rundt puppene. Jeg begynner å ri Juan sakte for å venne meg til størrelsen hans. Det er deilig hvisker jeg. Lener meg forover så jeg blir stående på alle fire over Juan med pikken hans inne i meg. Ta meg i rompa sier jeg. Vær så snill vennen min ……

Han
Med pikken stående som en korde stiller jeg meg bak deg. Du stønner høyt når du kjenner jeg presse pikken inn i deg. Jeg tar det med ro de første takene. Lar bare litt av pikken gli inn i deg, venter på at du skal åpne deg mer. Du gisper av henrykkelse der du blir fylt – en helt insain følelse å bli knullet av to menn sånn. Jeg kjenner pikken til Juan mot min, der han støter inn i deg, og kjenner at det bygger seg opp i meg for alvor.

Juan er åpenbart i samme situasjon og setter ned farten litt. Continuar! Stønner du mot ham. Du jukker imot ham helt vilt. Du hikster av kåthet. Du er som i en annen verden. Jeg skjønner at orgasmen din er på vei og når Juan fosser din sæd inn i deg kommer du… Som gigantiske dønninger slår orgasmen mot deg, du bukter deg under dem, vrir på deg som en orm, skriker ut din vellyst. Jeg trekker meg ut og sender kraftige stråler mot rumpa di…Sæden min renner ned mot fitta og blander seg med dine egneog Juans safter..

Carmen er fra seg av kåthet etter det hun har vært vitne til. Hun gnir seg frenetrisk samtidig som hun legger seg mellom bena dine. Du setter deg opp og lar henne drikke sæden av fitta di, det renner som glasur inn i munnen hennes… så utrolig vilt, så absurd, tenker jeg og jeg kjenner pikken vokse…

Jeg ser på deg. Du har lagt deg utmattet og lykkelig på sengen. Jeg legger meg ved siden av deg, nyter deg og din frekkhet, kysser deg som nyforelsket på munnen. Juan og Carmen har gått inn på badet for å ta seg et bad… Jeg hører hvordan de tøyser og ler, tydelig fornøyde og tilfredsstilt og glade for å ha fått nye venner…

For en dag….