Sex null, hjemmeseier

«Hei, sitter du der?» Jeg smilte til samboeren min, som satt i sofaen. Så lukket jeg ytterdøren bak meg og satte plastposen på gulvet før jeg begynte å ta av meg yttertøyet.
«Var det mye folk i byen?» Mats gløttet opp fra avisen han satt og bladde i, og smilte til meg.
«Som vanlig på en lørdag,» svarte jeg og smatt av meg skoene før jeg gikk inn på stua med plastposen i hånden. Jeg forsøkte å gjemme den på ryggen så han ikke skulle se hvor jeg hadde vært. Hjertet banket litt hardt. Jeg var oppspilt og kroppen kjentes stiv ut, av idiotisk nervøsitet.
Mats og jeg hadde vært samboere i nesten et og et halvt år, allikevel kunne jeg bli nervøs i situasjoner som dette. Og jeg visste at Mats kunne se det på meg. Han satte seg bedre til rette i sofaen og hevet det ene øyenbrynet mens han smilte skjevt. Han kjente meg så alt for godt, leste meg som en åpen bok.
«Hva har du kjøpt, da? Noe til meg?»
«Det nytter ikke å overraske deg,» smilte jeg oppgitt. «Du er håpløs. Men det er noe til oss begge – tror jeg.»
«Da blir det en overraskelse likevel da, når jeg får se hva det er,» konkluderte han. «Får jeg se hva det er?» Jeg kjente et sting av spenning i magen.
«Da må du vente litt.»
«Okay.» Mats blunket oppmuntrende til meg da jeg gikk forbi ham.
Jeg gikk opp i andre etasje og inn på soverommet. Kroppen var anspent. Dette hadde jeg aldri gjort før. Jeg visste ikke engang om han kom til å like det. Kanskje han tvert imot kom til å le. Jeg trakk pusten dypt, sukket og snudde plastposen opp-ned så innholdet falt ned i dobbeltsengen.
Fingrene skalv da de åpnet beltespennen i buksa. Jeg tok dem av, sammen med strømpebuksene og trusene. Så dro jeg av meg genseren og smatt bh’en av. Splitter naken. Spent. Og en liten tanke opphisset. Det sitret under huden og jeg så på meg selv i speilet. Kanskje han kom til å bli kåt?
Jeg pakket ut silkestrømpene og smøg dem på bena. De hadde en slags plast under strømpebåndet helt øverst, slik at de ikke skulle skli ned hvis jeg brukte dem uten strømpeholdere. Det føltes litt pussig å stå slik med strikken litt stramt rundt lårene og uten truse. Føltes mye mer åpent, liksom. Litt pirrende. Så tok jeg den halvt gjennomsiktige babydollen ut av emballasjen og foldet den ut. Gjennomsiktig mønster foran, svart silke på ryggen, smale stropper og knepping foran. Fra livet og ned til hoftene sto det ut som et slags skjørt, litt stivt og i folder. Blonder i svart, akkurat som strømpebåndene. Så var det trusas tur, den hørte med til settet. En bitteliten, lekker, svart truse med tynne tangastropper over hoftene. Fra babydollen gikk strømpeholderne ned under skjørtet, det var bare å smette på. Lett nok når en har gjort det før, litt plunder hvis en aldri har sett slike.
Og spesielt litt vanskelig hvis en attpåtil var nervøs. Jeg ristet på hodet og fiklet med klipsene på strømpeholderne. Fingrene glapp taket på den første, så den spratt tilbake med et ertende smekk.
«Din lille dumming,» mumlet jeg til meg selv og plasserte den ene foten i sengen, så jeg slapp å stå så bøyd. «Hva i all verden er du nervøs for?»
Jeg visste så alt for godt hva jeg var nervøs for. At Mats skulle le, eller at han skulle riste på hodet og synes det var tåpelige ting å kjøpe, at han ikke skulle bli opphisset av det… Hvis han lo eller sa noe annet som gjorde meg flau, visste jeg at dette ville bli første og siste gang jeg brukte sexy undertøy. Jeg var litt tander på nye områder innen erotikk. Men han kom nok ikke til å le, Mats var snill sånn.
Jeg rettet ryggen og så på meg selv i speilet. Det kunne vært en modell tatt rett ut av et moteblad for delikat undertøy. Synet gjorde meg mer avslappet og optimistisk. Jeg følte meg sexy og likte det jeg så. Og nå gjensto det bare en ting: Å gå ned til Mats som satt og ventet.
Jeg gikk ut av soverommet og halvveis ned i trappen, det kilte i magen og jeg kjente nervøsiteten komme tilbake.
«Klar?» ropte jeg ned trappen og kjente hjertet slå fortere.
«Bare kom igjen,» svarte Mats og jeg trakk pusten dypt.
Jeg klarte ikke se på ham mens jeg gikk ned. Jeg holdt blikket trygt festet i gulvet og følte trang til å dekke meg med noe, selv om jeg egentlig på en måte var påkledt. Jeg bet meg svakt i underleppen, kremtet og så på Mats mens jeg merket at tv’en sto på.
«Som jeg sa, så var det til oss begge…»
Tv’en sto på! Lørdag og tippekamp. Liverpool og Manchester City. Faen. Liverpool var favorittlaget til Mats og jeg mistet det lille motet jeg hadde klart å opparbeide foran speilet. Borteseier. Null-en til Liverpool.
Jeg svelget, ble plutselig så tørr i munnen. Blikket fant veien til gulvet igjen mens skammen spredte seg i ansiktet som varm rødme. Jeg begynte å svette i hodebunnen, som om rødfargen spredte seg over hele hodet.
«Det… var visst ikke så… så lurt, dette,» stammet jeg og kjente at ansiktet var stivt og numment. Jeg snudde for å løpe skamfull opp trappa.
«Karin…»
Stemmen til Mats fikk meg automatisk til å stoppe på det andre trinnet. Jeg snudde meg halvt, holdt pusten nervøst, fremdeles varm og rød i ansiktet. Så dum var det lenge siden jeg hadde føtl meg.
Mats reiste seg fra sofaen og først nå så jeg uttrykket i ansiktet hans. Med et raskt grep rev han t-skjorten over hodet så overkroppen ble bar. Den fine, muskulløse overkroppen med de velproposjonerte armmusklene.
«Til helvete med Liverpool.»
Jeg slapp pusten ut gjennom åpne, oppspilte nesebor, følte meg som en hoppe i brunst. Mats kom bort til meg, så opp på meg der jeg sto i trappa og la hånden på låret mitt. Jeg kjente varmen fra hånden hans gjennom den tynne silkestrømpen.
«Du er nydelig,» sa han lavt og opphisselsen vistes tydelig i ansiktet hans. Øynene var blanke og brystkassen hevet og senket seg i tunge åndedrag. Blikket hans gled nedover kroppen min. «Du er dritsexy.»
Han stirret på brystene mine, de kunne skimtes under det gjennomsiktige, mønstrede stoffet. Jeg følte at brystvortene stivnet av blikket hans og kjente et sting av begjær mellom bena ved tanken på at han så at de vokste. Hånden hans strøk opp fra låret, over trusa, brettet opp det korte, stive skjørtet og strøk oppover magen så det datt ned igjen, fortsatte opp mellom brystene hvor han fikk selskap av den andre hånden. De fant hvert sitt bryst, strøk lett. Stoffet var stivt og tynt, jeg kunne tydelig kjenne varmen fra hendene hans på huden. At det lå et syltynt lag med stoff imellom, økte opphisselsen min. Med tommelfingrene strøk han over brystvortene så de stivnet enda mer, fikk strenger inni meg til å skjelve av kåthet.
«Faen, så fin du er,» hvisket han, snudde meg rundt og la hendene på rumpa mi, skjøv lett. «Gå opp.»
Jeg adlød. Ville ikke ha motsatt meg denne orderen for alt i verden. Silketrusa var kjølig mot rumpeskalkene, hendene hans varmet stoffet og jeg stønnet lavt mens jeg gikk opp trappen med Mats tett etter meg. Jeg ble holdt igjen på det øverste trinnet, han tok tak øverst i trusestrikken og dro den ned. Kunne ikke dra den av, strømpebåndene holdt den igjen. Men rumpa ble blottet, og det lille rumpehullet og det våte, duftene kjønnet under der igjen. Jeg utbrøt et kort «Åh,» da tunga hans boret seg inn mellom kronbladene på kjønnsblomsten min, fant knoppen og bearbeidet den lett. Den stive kanten på blondeskjørtet stakk ham i pannen uten at han fant det som grunn for å slutte. Raske, lette slikk med en spiss tunge, det rykket i kroppen mens sitrende bølger strålte ut fra underlivet og fikk klitorisen til å brenne. Tunga hans gikk like fort som ei mus kunne springe, like rasende hurtig som fingrene til en pianist over tangentene midt i Humlens Flukt. Jeg sto med øynene lukket og nøt, klarte ikke å gå videre før han la hendene på rumpeskalkene mine og skjøv meg opp det siste trinnet. Vi kom oss inn på soverommet, omfavnet hverandre i et heftig kyss og falt ned i dobbeltsenga med meg underst. Famlende fikk han av seg buksene og presset det stive lemmet mot silketrusa mi.
«Er det den du vil ha?» hvisket han tett inni øret mitt før han tok noen runder med tunga. Jeg grøsset av nytelse, fikk frysninger nedover halsen og i hodebunnen av behandlingen.
«Ja,» hvisket jeg og tok imot munnen hans med min egen i et vått, dypt, roterende kyss. Han gned lemmet mot venusberget, herregud så hardt det kjentes ut, så stivt, så stort. Jeg ville ha ham dypt inni meg, ville kjenne pikken hans stange seg inn, skille kjønnsveggene fra hverandre og støte helt til bunns.
«Vil du kjenne denne inni deg, hva?» Mats løftet hodet og så ertende på meg med et blikk fullt av begjær. Så kåt var det lenge siden jeg hadde sett ham, så kåte var det lenge siden vi begge hadde vært. «Vel, du får den ikke enda.»
«Maaaats,» klynket jeg bedende og klorte ham på ryggen. Fingrene hans fant klipsene og fomlet irritert. Jeg hjalp ham, smatt dem av slik at trusa hadde fritt leide nedover lårene.
Det føltes underlig å ligge så påkledt mens fingrene til Mats gled forsiktig rundt i det varme, våte kjønnet mitt og masserte. Babydoll, silkestrømper og blottet kjønn. Han dyttet meg lenger inn på sengen, strøk hendene over strømpene og nøt å kjenne hvor glatte bena mine var. Glatte, slanke, påkledte, elegante, og de varme hendene hans gled opp til kjønnsleppene hvor de skilte alt for å la tunga komme bedre til.
Jeg stønnet da tunga hans fant klitoris og boltret seg i kjønnssaftene mine. Jeg kneppet opp babydollen så hendene hans kunne kna brystene, vred kroppen i nytelse og ropte ut da han førte to fingre inn i skjeden mens tunga jobbet vilt. Jeg steg og sank, fløt og svevde på bølger av nytelse. Sitrende støt av begjær, strømninger av kåthet, alt overmannet kroppen min mens Mats førte meg lenger og lenger fram.
Så kom jeg. Som en nyttårsstorm i medvind. Ryggen svaiet seg da kroppen ga seg over for den mest voldsomste orgasme jeg hittil har kjent. Bare hælene, baken og bakhodet berørte madrassen mens hendene krafset ukontrollert i lakenet og dro det opp. Resten var hinsides sammen med bevisstheten og det tok et øyeblikk før jeg kom til meg selv igjen etter at bølgene hadde gitt seg.
Mats løftet hodet, stirret på meg og slikket seg rundt munnen mens øynene hans ble smale. Det var Dyret i ham jeg så. Og det både skremte og frydet meg.
«Og nå,» sa han lavt og truende,» … skal jeg ta deg som du aldri har blitt tatt før.»
«Åh gud,» gispet jeg anpusten etter orgasmen, satte meg opp og strakte hendene ut mot Mats. Ordene hans hadde fått tenningen min til å vedvare. Begjæret var lite forbannet sterkt og kroppen ville ha mer. Men nå ville jeg føle makten hans, styrken, villskapen, mannen i ham. Og Mats kjente meg så alt for godt. Han grep hendene mine og dyttet meg ned i sengen igjen så brystene skalv. Som et dyr var han på meg, boret pikken dypt inn, helt til bunns og jeg skrek ut i vellyst. Mats smatt armen under det ene låret mitt, dro benet opp, presset kneet mitt ned så han virkelig skulle støte til bunns og tok et godt tak i panneluggen min med den andre hånden. Jeg boret neglene inn i rumpeskalkene hans, heldig for ham at jeg nettopp hadde filt dem ned. Mats stønnet og lukket øyene, pumpet som besatt og for hvert støt sitret nye stråler rundt i underlivet. Han satte opp et forrykende tempo, pikken gikk som et stempel inni meg, jòg ut og inn i vill fart. Han åpnet øynene, så på meg med et sløvt blikk og halvåpen munn. Så presset han leppene mot mine og kysset meg begjærlig uten å senke tempoet. Jeg stønnet for hvert støt, begynte å stige igjen.
«Mats,» mumlet jeg i munnen hans. Han løftet hodet, så på meg, omtåket av nytelse. «Jeg… kommer igjen… Åh gud…»
«Kom da,» hvisket Mats og flekket tenner. «Kom da, Karin, så skal jeg pumpe deg så full av sæd at du renner over…»
Jeg skrek og lot rykningene overmanne kroppen igjen, kjente at Mats slapp seg løs samtidig og stønnet gurglende mens han svaiet ryggen og skjøt hoftene fram i et siste, sitrende, skjelvende støt. Et krampaktig pump, ett til, så sank han over meg med tung pust, bankende hjerte og utmattet kropp.
«Herregud,» mumlet han. «Det utstyret der kan du ikke ha på deg for ofte, Karin. Du tar jo livet av meg.»
«Neida,» smilte jeg, tilfredsstilt, utmattet og stolt. «Vi tåler da såpass.»
«Blir du fornærmet hvis jeg kreker meg ned og ser resten av tippekampen?»
«Slettes ikke.»
Mats trakk seg ut og smilte.
«Fy faen, du er virkelig sexy.» Så gikk han ut av soverommet og inn på badet for å vaske snoppen og se resten av kampen. Jeg gliste bredt.
Nei, det gjorde meg aldeles ingenting at han forlot meg på soverommet for å gå ned og se på Liverpool. Denne kampen var det nemlig jeg som hadde vunnet. Meg – Liverpool, sex – null. Altså en klar hjemmeseier.
Og i alle fall ikke siste gang jeg brukte undertøyet.