Sex på loftet

Mens jeg studerte, var jeg også DJ på den lokale studentklubben.
På den tiden var jeg sammen med en frodig jente med digre, deilige pupper. Jeg har alltid likt store pupper, og her hadde jeg nok for en stund. Samtidig var puppene en av hennes erogene soner, slik at når jeg lekte med puppene hennes, ble hun skikkelig kåt.
En kveld, mens jeg hadde pause, satt vi oss sammen i et mørkt hjørne av diskoteket. Jeg kysset henne lenge og la forsiktig hendene mine over puppene hennes. Hun så seg rundt for å se om noen så oss, og da det ikke var noen i nærheten, hvisket hun: «JA» i øret mitt.
Jeg kjærtegnet de deilige muggene hennes, og jeg kunne høre at hun pustet tyngre og tyngre. Hun lot hånda si sakte gli nedover kroppen min og stanset når den kom til skrittet. Hun begynte å massere min allerede stive kukk utenpå buksene.
Jeg lot en hånd gli oppunder skjørtet hennes og stakk en finger inn i fitta hennes gjennom trusene. Det var ingen tvil om at den var våt.
Noen mennesker hadde begynt å legge merke til hva vi drev på med, men jeg ga blanke nå. Jeg var kåt, hun var kåt og verden var deilig.
Etter en stund spurte hun om det var et sted vi kunne gå. Jeg visste at det ikke ville være noen på «kontoret» vårt, så jeg foreslo at vi skulle gå dit, vel vitende om at nøkkelen ikke var det hardeste i lomma mi.
«Kontoret» lå på loftet, så vi måtte ta heisen opp. I det vi gikk inn i heisen, tok jeg ut redskapen så hun kunne få en aperitiff før hovedretten.
Da vi kom innenfor døra, reiv vi omtrent av oss klærne og begynte å kjærtegne hver centimeter av kroppen.
Jeg trengte tunga mi langt opp i fitta hennes, og hun begynte å suge pikken min.
Jeg kjente at jeg holdt på å eksplodere og spurte om hun var klar for deilig mannefløte. «La meg få alt», skreik hun og jeg eksploderte i munnen hennes. Samtidig kom hun med et voldsomt skrik. Hun svelget unna så godt hun kunne, men mye sæd rant nedover haka. Jeg hadde aldri smakt sæd før, men nå snudde jeg meg rundt og begynte å slikke haka hennes. Jeg må innrømme at den salte smaken var god.
Hun satte seg opp i hundestilling og skreik: «PUL MEG NÅ!».
Jeg var klar for en ny runde og kjørte pikken inn bakfra. Å se rumpa hennes strutte ut på denne måten, gjorde meg bare enda kåtere.
Med pikken ut og inn av fitta hennes og synet av dem herlige rumpa hennes, gikk det ikke lenge før hun eksploderte på nytt.
Jeg kjente at jeg nærmet meg klimaks. Jeg begynte å pule henne hardere og hardere. Hun skreik ut både av glede og smerte. Jeg kom i den deiligste utløsningen jeg noen gang hadde hatt. Det var som om verden fløt bort idet jeg kjente sæden bli pumpa opp i fitta hennes.
Vi fortsatte å kjærtegne hverandre og etter en stund var begge to klare til en ny omgang. Bare noen ganger har det gått for meg to ganger, og nå var jeg klar for en tredje!!
Hun la seg ned på et bord, så jeg kunne leke med puppene hennes. Hun runka meg voldsomt og jeg trykka omtrent ansiktet mitt gjennom puppene hennes, idet jeg slikket og kyssa dem.
Jeg merket hvordan det rykket i kroppen hennes. Det holdt på å gå for henne igjen. Jeg putta forsiktig en finger inn i den dyvåte fitta hennes, så to fingere og til slutt var det plass til hele handa. Hun runka meg fortere og fortere. I det det gikk for henne, skreik hun: «BIT!», så jeg tok hele den ene puppen hennes i munnen, men hun fortsatte å rope «BIT!».
Jeg kjørte tennene inn i det deilige myke skinnet og beit det jeg kunne. Begge to eksploderte med et hyl som jeg er sikker på kunne høres i mils omkrets.