Siste kvelden

Det kriblet i magen min, du så på meg og smilte. Jeg smilte tilbake. Det var sånn vi hadde holdt på i snart ett år nå. Du så på meg, flørtet, og smilte. Jeg så på deg, flørtet tilbake og smilte. Vi visste begge at vi ville ha hverandre. Men vi visste også at det ikke kunne bli slik…

Denne kvelden var spesiell. Siste treningen sammen før du reiste til usa. Du skulle være borte i nesten ett år. Et helt år! Jeg ble lei meg bare jeg tenkte på det. Det var ikke det at vi var forelska eller noe. Neida, vi hadde begge to våre ”bedre halvdeler” hjemme. Men dette var noe helt annet. Dette var en rå, fysisk tiltrekkning som jeg aldri hadde kjent før. Husker ennå første treningen med deg, jeg ble kåt allerede etter 10 minutter i samme rom som deg. Du hadde en enorm effekt på lystene mine. Jeg klarte ikke stoppe å fantasere om deg. Jeg hadde alle slags fantasier om oss to sammen. Men jeg hadde aldri drømt om noe så fantastisk som det som skjedde i kveld.

Vi trente i en liten gymsal, vi var vel en 20 stk på trening. Men som alltid så var det bare du og jeg som ble igjen til slutt. Vi hadde ansvaret for apparatene og låsingen av hallen. Det var sånn vi hadde blitt bedre kjent med hverandre. De siste ti minuttene alene, før vi forsvant inn i hver vår garderobe. Flørtingen var igang alledede før de andre hadde lukket døren bak seg. I kveld kom du bort til meg, tok meg i hendene og så meg dypt inn i øynene. Jeg kjente bare hvordan det ilte i kroppen min. Du får ha det bra da, sa du. Så ses vi om et år. Jeg kommer til å savne deg. De ordene gjorde så inderlig vondt. Jeg ønsket bare å kaste meg rundt halsen din, kjenne kroppen din mot min. Jeg ville så gjerne få oppleve noen av alle mine fantasier om deg. Du var så deilig. Du bøyde deg ned mot meg å gav meg en klem. Jeg kjente hvordan jeg hadde samme effekten på deg. Kunne kjenne hvordan det svulmet i buksa di når du klemte deg inntil meg. Du slapp meg med ett sukk, og smilte trist. Jeg gikk slukøret inn i garderoben.

Jeg kledde av meg plagg for plagg. Heldig vis var jeg alene. Jeg ville ikke at de andre skulle se. Jeg var blitt skikkelig kåt å kjenne deg. Jeg gikk inn i dusjen og begynte å såpe meg inn. Hendene gled over brystene mine. De struttet og jeg lukket øynene. Jeg klemte rundt nipplene og kjente hvor intenst lyst jeg hadde på deg. Uten å tenke over det gled høyre hånd ned mellom beina. Jeg kjente at jeg var våt allerede. Jeg lot fingrene spre leppene og gle rolig over klitoris. Plutselig fikk jeg en følelse av at noen så på meg. Jeg stoppet bevegelsen med hendene, og åpnet øynene. Der stod DU. Du holdt hånklet rundt livet, men jeg kunne se at du likte det du så. Du sa ikke ett ord. Bare kikkte bort på meg. Jeg begynte rolig å bevege hånden min igjen. Du slapp ikke øynene mine ett sekund. Jeg kjente det verket der nede, ville ha mer. Du slapp håndkleet og pikken din sto stolt oppover magen. Du tok et godt tak i den, og dro med rolige bevegelser, før du i to skritt va i dusjen hos meg. Vi smeltet sammen i ett fantastisk kyss, og hånden din fant fitta mi. Du var spredte leppene og lot fingen gli inn. Det var utrolig deilig. Jeg fant pikken din med hånda mi og tok ett godt tak. Den var stor og deilig. Du presste to fingrer opp i musa mi, og jeg kunne ikke unngå å stønne.. Hmmmh. Den andre hånden din var over hele kroppen min, i håret, nakken og brystene mine. Du stanset ved høyre bryst og maserte godt. Nippelen fikk sin tur den også. Jeg kjente bare hvordan saftene min begynnte å renne. Du trakk deg litt unna, og løftet meg opp. Jeg la beina rundt midjen din og kjente hvordan du styrte pikken din mot fitta mi. Du presset deg rolig inn. Jeg var våt og klar, men jeg var alltid litt trang. Du satte opp tempoet og jeg kjente hvor deilig det var å ha den store pikken din oppi meg. Jeg nermet meg kraftig en orgasme og du merket det. Du roet ned og tirret meg. Smilte lurt mens du rolig trakk deg utover. Jeg klemte meg imot deg, var så nære så nære. Du nøyt å tirre litt, før du gav meg alt jeg ville ha. Jeg kom i en voldsom orgasme og kjente hvordan fittesaften bare rant nedover skaftet og mellom beina mine. Du slapp meg ned på gulvet, og jeg bøyde meg fram og lot tungen gli over kukhodet. Du stønnet svagt når jeg lot den gli helt inn i munnen min. Du tok tak i håret mitt og jeg kjente hvor deilig du syntes det var å styre meg slik. Du pulte meg i munnen til du nærmet deg ditt nirvana. Jeg trakk meg vekk, og sudde rompa til deg. De sterke hendene dine tok tak i meg og trakk meg inntil deg. Den ene hånden fant veien til håret mens den andre fremdeles var plantet godt på hoften. Pikken din trengte inn i meg og jeg stønnet. Jeg var blitt så kåt at jeg ville ha allt du kunne gi. Jeg begynnte å bevege hoftene mine, brukte musklene til å bearbeide den deilige pikken din. Du stønnet og begynnte å jokke. Pikken din trengte inn, hardt og godt. Det var ikke mangen støtene som skulle til før vi begge eksploderte i en fantastisk orgasme.

Du bøyde deg ned, kysset meg ømt i nakken, før du rolig trakk deg ut. Jeg snudde meg mot deg, du smilte mens du rolig gikk mot døren. Du blunket til meg idet du åpnet døren og borte var du. Jeg stod alene igjen i det rennende vannet med den deiligste følelsen mellom beina. Jeg gledet meg allerede til du kom hjem igjen.