Skogstroll kan temmes

Den fullstendige hjelpeløsheten gjør meg gal av lyst. Jeg kjenner at fuktigheten brer seg og flyter utover fitta mi. Hendene mine er bundet rett opp over hodet. Strekker meg slik at jeg akkurat når underlaget med bena.

Det solide bjørketreet, med en tykk gren i passe høyde, gjør nytte for seg denne solrike ettermiddagen. Solen varmer ikke så mye nå på ettersommeren, så den ellers nakne kroppen min skjelver lett. Noe pga temperaturen, noe pga forventingene og frykten. Brystvortene knopper seg. Du ser på meg, fornøyd. Spør om jeg fryser. Venter ikke på svar, men kommer helt bort til meg. Brystklemmene du har i hånden plasseres der de skal. Sånn, sier du, nå trenger du ikke fryse der mer ihvertfall.

Jeg stønner lett når de plasseres på vortene mine. Den lette smerten de gir med en gang tenner meg bare mer. Du drar litt i de. Kjenner etter at de sitter ordentlig på plass slik de skal. De sitter. Trenger vel litt varme på rumpa også du da, halvveis spør du, halvveis konstaterer. Klapset på rumpa med flathånda kjennes på den litt kalde rumpa mi. Du fortsetter litt mildere. Varmer meg opp.

Varmen brer seg i meg, ikke bare på rumpa, men over hele kroppen. Sitringen i meg tar over det som var bare vondt. Nå kjenner jeg at jeg vil bare ha mer. Og jeg vet jeg får det jeg ønsker. Vet at du vil og ønsker at jeg har det bra. Vet at du leser kroppspråket mitt så bra at jeg ikke trenger å si noe som helst. Stønner lett når jeg ser hva du har i hånda nå. Den store pisken ser farlig ut, ser vond ut.

Du gir meg et hardt slag. Kroppen min spenner seg. Smerten går fort over i varme. Slagene fortsetter, noen harde, noen lette. Jeg vet aldri hva som kommer. Det spiller ingen rolle for meg heller akkurat nå. Øynene mine er lukket, kroppen spenner seg for hvert slag. Noen ganger er de så harde, så overraskende at jeg skriker til. Men like fullt nyter jeg det. Nyter varmen som fyller hele kroppen min. Nyter å se deg når jeg åpner øynene. Nyter å se at du også liker det.

Hendene dine kommer bakfra. Lukker seg om brystene mine. Drar i klemmene. Glir nedover magen min og ned til den bløte fitta mi. Masserer klitten min. Åh, stønner jeg. Du fortsetter, raskere, mer intenst. Den andre hånden din tar tak i håret mitt. Snur hodet mitt litt mot siden. Åpne øynene, sier du, se opp i skogholtet der.

Liker du at det står folk og ser på deg, spør du, samtidig med at jeg oppdager to menn halvveis gjemt bak noen busker litt opp i skråningen som skjuler oss fra veien. Hånda di har hele tiden massert meg, og jeg kjenner at kåtheten i meg tar helt av. Kroppen min eksploderer i orgasme. Skammen min over at jeg er utstilt slik at andre kan se meg overgår det meste, men ikke det faktum at jeg tenner voldsomt på å vite at andre ser meg slik. Hjelpeløs. Bundet. Pisket. I orgasme.

Ingen grunn til å slutte, sier du, lille kåte hora mi. Kanskje de burde få se mer av deg siden de først har kommet for å se, tenker du høyt. Mest for å la meg vite hva du vil gjøre. Samtidig med usikkerheten min om hvor langt du vil gå med å vise meg frem. Tauene du fester rundt brystene mine er stramme. De løfter brystene opp og frem. Slik at de blir enda mer følsomme enn de allerede er. Jeg tenker et øyeblikk på de som ser meg slik, skammer meg litt. Men kåtheten tar fort overhånd. Får meg til å glemme dem.

Ridepisken smeller over brystene, etterlater små røde striper. Først smerten, så den uendelig deilige varmen den gir. Ti rapp gir du meg. Jeg skjelver, vet ikke hvilken del av kroppen som får neste slag. Du stopper opp, stryker meg over brystene og kjenner varmen du har laget. Ømheten. Ser at jeg trekker meg litt bakover idet du stryker, men vet at jeg nyter det like mye som du. Rumpa sin tur igjen. Sår og øm allerede, men klar for mer.

Jeg aner ikke hvor mange ganger pisken danser over rumpa mi, kjenner bare du treffer igjen og igjen. Noen slag hardere enn andre, gjør at jeg skriker til. Ikke bare fordi det gjør vondt, men fordi jeg ikke er forberedt på dem. Du stopper opp igjen, stryker meg over den ømme rumpa. Peker opp i skogholtet igjen. Ser du, spør du. Ja, jeg ser. Ser ikke bare de to som var der isted, men en til. De er ikke så skjult nå som tidligere. Jeg ser at alle tre står og runker pikken sin. Ser ut som om de nyter synet av meg, samtidig som de kanskje er litt sjokkert. Sjokkert over behandlingen du gir meg, men også sjokkert over reaksjonen min.

Du fortsetter. Lar pisken treffe rumpa mi bakfra og fremover mot fitta. Jeg kjenner det smeller rett ved siden av klitten min. Venter på neste. Åh.. igjen og igjen. Jeg begynner å se stjerner. Kroppen spenner seg. Ett slag til treffer meg på samme sted. Fitta mi brenner. Lengter etter å bli berørt. Brystene er oppsvulmet, harde og ømme av tauene som er surret rundt dem. Du kommer bak meg igjen. Klemmer hardt på brystene mine. Lar hendene gli nedover magen min. Finner fitta mi, masserer lett. Tre sekunder tar det. Hele meg sitrer, brenner og jeg kommer i en voldsom orgasme som får meg til å dirre i hele kroppen.

Hånda di fortsetter lett på samme punktet. Sårt og ømt med en gang, men det går fort over i en herlig følelse. Kjenner at det er like før jeg kommer atter en gang. Da stopper du. Jeg åpner øynene og ser at nå står de tre bare ett par meter vekk fra meg og runker. Blikket mitt sier bare; ta meg, ta på meg. Ser at du nikker til dem. Jada, bare rør ved henne, sier du. Kjenn på fitta hennes. Smak gjerne. Du flirer. Ser skammen, frykten og kåtskapen i øynene mine. Jeg vet at jeg er trygg. At du aldri ville tillate dem å gjøre meg noe jeg ikke vil selv.

Plutselig har jeg hender overalt. Brystene mine. Fitta mi. Magen min. Ryggen min. Jeg brenner snart opp. Ser at du står med begge hendene nede i bagen. Henter frem en stor dildo. Gir den til en av mennene. Vær så god, sier du, bruk den som du vil. Hun er våt nok så noe mer smøring trengs neppe. Ser at du flirer. Vet at dette gjør meg gal av lyst. Idet dildoen puttes inn i fitta mi kommer jeg igjen. Voldsomt. Henger som ett brukt slips i treet. Sliten, svett og varm. Saftene renner nedover lårene mine og jeg kjenner en tunge som slikker det i seg. Fortsetter opp til fitta mi og gir den en behandling som får meg til å våkne til liv igjen.

Kjenner at det er deg som kommer opp bak meg. Tar ett godt tak i det ene brystet mitt. Den andre hånda di fingrer med det bakre hullet mitt. Presser inn en finger. Fort. Nådeløst. Samtidig jager dildoen ut og inn av fitta mi. Jeg kommer igjen og igjen. Aner ikke hvor mange ganger. Jeg er borte, helt i en annen verden. Bare nyter, samtidig med at jeg kjenner smerten i brystene. Klemmene er vonde nå. Stripene etter ridepisken såre. Ømme etter tauene som er bundet rundt.

Endelig løsner du tauene. Lar meg slippe vekk fra treet. Men det varer ikke lenge. Du tar tak i håret mitt. Presser meg med ansiktet ned i bakken. Den andre hånda di hjelper pikken din på plass bak i rumpa mi. Tar meg hardt og brutalt. Vet at dette greier jeg ikke motstå. Ligger til slutt igjen skjelven som ett aspeløv. Sæden din renner ut av rumpa mi. Kroppen min er dekket av sæd ellers også, etter de tre andre som har sprutet utover meg.

Jeg føler meg liten nå. Skamfull over kåtheten min. Over å ha blitt brukt på denne måten. Samtidig nyter jeg det. Helt til du avslutter det hele med å si: Legg igjen hver sin tier til henne. Syns dere ikke hun fortjener det ? De smiler. Graver i bukselomma. Hiver pengene bort til meg og sier takk for titten. Skamfullheten min vil ingen ende ta. Tårene renner nedover kinnet mitt. Kryper bort til deg og kjenner armene dine rundt meg. Nyter trøsten og de siste rykningene som farer gjennom kroppen min.