Skremmende deilig

Linda våknet med et rykk, gjennomvåt av svette… Nok en gang hadde fortidens ubehagelige opplevelser trengt igjennom og ødelagt hennes sårt tiltrengte søvn. Hun satte seg opp i senga og strøk fingrene gjennom det lange mørke håret som lå klistret til pannen. Så sukket hun tungt, steg ut av senga og beveget seg i retning badet.

Linda hadde fått en dyp rynke i pannen. At denne marerittlignende drømmen skulle dukke opp akkurat nå var vel ikke så rart kanskje, – hun hadde jo truffet Magda igjen, – lange, kraftige og uberegnelige Magda som hun ikke hadde sett siden skoledagene! Men noe var forandret… Linda rynket pannen, hun skjønte ikke riktig hvorfor, men hun var ikke redd Magda lenger…

Hun skrudde på dusjen så det skrek i vannrørene, – ikke akkurat noe luksushotell, men om to dager var konferansen over, og da ville de dra hver til sitt igjen, hun og Magda… Kanskje like greit det, men Magda var ikke slik som hun husket henne lenger. Hun virket til å være helt som alle andre, og ikke den plageånden hun en gang hadde vært… Linda hadde studert henne i løpet av dagen, og jo mer hun så, desto mer urolig hadde hun følt seg, men ikke på samme måte som før…

Egentlig hadde Magda aldri gjort henne noe av betydning i løpet av alle de årene de gikk i samme klasse på skolen, men Linda hadde alltid vært redd for Magda på et vis, selv om hun også beundret hennes overlegenhet. Magda var like lang som Linda var liten, strek som en okse, banket alle guttene på skolen, best i all fysisk aktivitet, men når det kom til skolefag, lå Linda et hestehode foran. «Kanskje derfor at hun alltid var så fiendtlig innstilt til meg,» tenkte Linda mens det varme vannet strømmet nedover den lille, slanke og velskapte kroppen.

Linda forsøkte å skyve tankene på Magda bort, og gikk så tilbake til senga for å forsøke å få seg litt søvn igjen. Klokken var passert to, og det var helt stille over hele hotellet. Bare støyen fra den stadig avtagende trafikken utafor trengte inn i rommet. Hun slokte lyset og la seg bedre til rette slik at ikke det kraftige gatelyset skulle sjenere henne så mye. Snart krøp søvnen innover henne igjen og hun drev langsomt bort i en urolig søvn.

Plutselig ble hun revet ut av søvnen igjen ved at en hånd ble presset mot munnen hennes. Linda slo opp øynene og stirret skrekkslagen inn i de selvsikre øynene på Magda. Hun smilte infamt mot Linda.

«Hysssh! Det er bare meg» snøvlet Magda, hun virket ikke helt edru. «Jeg kom bare for å hente deg. Eva og jeg trenger noen vi kan leke oss litt med, og etter alle de blikkene du har sendt meg i dag, syntes vi du var helt perfekt til formålet!» la hun til mens hun fortsatt holdt en hånd over Lindas munn og smilte dette infame smilet som fikk det til å gå som små gys nedover ryggen på Linda.

En hel storm av forvirrede tanker fôr gjennom Lindas hode. Den verste skrekken roet seg fort, men da betydningen av Magdas ord begynte å gå opp for henne, ble redselen erstattet med forbauselse og etter hvert nervøsitet over hva som var i ferd med å skje. Linda var slett ikke innstilt på å være noens leketøy, eller var hun det? Tankene svirret rundt og rundt, og tanken på Magda, kanskje naken, fikk henne til å få gys av vellyst nedover ryggen igjen. Var hun kåt på Magda? Eller kanskje det ikke var noe sånt hun hadde antydet? Linda ble rød og varm og forvirret i hodet ved tanken, og slo blikket ned. Hun følte seg helt lammet og ute av stand til å røre seg, selv om hun visste at hun burde protestere vilt.

«Nå tar jeg bort hånden,» sa Magda truende, «og dersom du skriker opp, skal jeg sørge for at typen din aldri vil kaste et blikk på deg mer..! Bare tenk hva jeg kan finne på å fortelle ham om oss… Skjønner du?!»

Linda visste utmerket godt at Magda var troende til å sette sine trusler ut i livet. Men ville Kristian tro på beskyldningene? Hun hadde jo ikke gjort noe galt ennå, men han visste jo at hun tente på jenter, selv om hun aldri hadde gjort noe for å omsette det i praksis. Så uansett om hun motsatte seg Magda nå eller ikke, så var hun ute på tynn is. Innerst inne var hun fristet til å la seg styre av Magda, – hun kunne jo skylde på at hun handlet under tvang dersom noen fikk vite noe?

«Skjønner du?!» hveste Magda igjen mens hun presset hånden hardere mot munnen hennes, og Linda nikket instinktivt. Hennes egen vilje var i ferd med å smuldre bort, og nervøsiteten overtok igjen. Hva var det hun var i ferd med å gå inn i? Hun hadde absolutt ingen erfaring med jenter, og så skulle hun plutselig kastes inn mellom to jenter som sikkert hadde lang erfaring i faget…

Magda tok forsiktig bort hånden fra Lindas munn og så anspent på henne med de intense blå øynene. Et lite kny og hun ville være over henne igjen, så Linda knep munnen igjen og Magda roet seg. Hun reiste seg opp, og Linda syntes hun minnet om en ninja-kriger der hun stod i sine trange svarte dongeri og høyhalsede sorte genser som fremhevet den perfekte kroppen. Bare det lyse, kortklippede håret stod i kontrast til alt det svarte. I et rykk rev hun av henne dynen, og Linda forsøkte nytteløst å skjule sin nakenhet.

«Ah… Hvilken herlig kropp du har!» snøvlet Magda ustøtt mens hun saumfarte kroppen hennes med sløret blikk. Så tok hun resolutt tak under henne og løftet henne opp i fanget som om hun var et lite barn. «Nå skal Eva bli glad nå…» sa hun og satte kursen mot døra. Linda hang der viljeløs mens tankene raste om kapp i den forknytte hjernen hennes.

Hun tenkte febrilsk på hva som kunne komme til å skje, og da det gikk opp for henne at de kanskje ville forlange at hun slikket dem der nede mellom beina, begynte Lindas mage å knytte seg. Enn om hun ikke likte det, – kanskje hun ville få panikk når de satte seg ned over ansiktet hennes… Men samtidig var det noe fristende og pirrende ved tanken. Hun visste at hun hadde fått en sjanse som hun ikke hadde lyst til gi slipp på selv om hun visste at hun ikke hadde lov… Hun måtte bare fullføre det uansett resultat, ellers ville hun for all ettertid gå å gruble på hvordan det ville være…

Magda bar henne lett som ei fjær bortover korridoren, og Linda var mer nervøs for det som lå foran enn tanken på at noen skulle komme og se henne naken i armene på Magda. Magda beveget seg grasiøst som en panter, så var de framme ved rommet til Magda og Eva. Døra var åpen og Magda gikk rett inn.

I dobbelsenga lå Eva naken, delvis dekket av et laken. Hun var litt kraftigere bygd enn Magda, med brune øyne, et pent ansikt omkranset av mørkt halvlangt hår, og store faste bryster. Og der, ved siden av Eva i senga, ble Linda nesten kastet ned, – før hun gikk for å låse døren.

Linda følte seg ille til mote og visste ikke riktig hva hun skulle foreta seg. Kroppen var i helspenn og blikket var stivt festet på et punkt øverst på motsatt vegg. Likevel var hun fullstendig klar over hver minste bevegelse i rommet rundt seg. Hun kunne fornemme Evas blikk som gled opp og ned av den nakne kroppen hennes, og hun fikk gysninger nedover ryggen igjen.

«Ah! Hvilken lekkerbisken du har funnet denne gangen…» sa Eva lett henvendt til Magda som nikket og lo hæst.

«Ja, er hun ikke deilig? Jeg har alltid hatt lyst til å lære den lille bitchen ei lekse…» klukket Magda fornøyd, og Linda krympet seg av omtalen. De snakket som om hun ikke var tilstede, og hele tiden kom de med hentydninger til noe som skulle skje, og Linda følte seg ille til mote. Hun visste at hun burde protestert høylydt, men i stedet lå hun der og ble kåt av å bli tiltalt på en slik nedlatende måte. Hun skjønte ikke helt hva det var som gikk av henne.

Linda rykket til da Eva la en hånd på magen hennes. I øyekroken kunne hun se at Eva smilte da hun bøyde seg over henne og presset ei våt tunge inn mellom leppene hennes og kysset henne mykt men krevende. Det var uvant å bli kysset av ei jente, hun strittet først imot, men noe skjedde med henne og så slappet hun av og lot følelsene få ta overhand. Det var så mykt og annerledes. Linda lukket øynene og lot seg rive med i kysset, – hun kjente at hun bare ville ha mer og mer etterhvert som kysset ble mer intens og pusten begynte å bli støtvis. Hun kunne ikke unngå at det kom små stønn over leppene hennes, og hun hørte Magda le høyt.

«Jammen tror jeg ikke hun tenner på deg Eva!» Linda åpnet øynene og fikk øye på Magda som holdt på å kle av seg «ninja-drakten». Eva fniste og avbrøt kyssingen, og Linda følte det som et tomt sug i brystet med det samme, – hun ville ha mer… men hun våget ikke å si et ord. Hun stirret bare på det samme punktet mens oppmerksomheten var fokusert på Magdas slanke, spenstige kropp. Linda følte det som hun sitret innvendig av en forventning og spenning som hun aldri hadde kjent maken til før.

«La oss for sikkerhets skyld binde henne!» kommanderte Magda og tok fatt om anklene på Linda, mens Eva tok fatt i håndleddene hennes. Linda kjente plutselig hvordan en merkelig panisk lammende redsel begynte å bre seg i kroppen igjen. Dette gikk for vidt for henne! Hun ville rope nei! Men hele kroppen hennes ville noe annet, og hun kjente en gryende orgasme bygge seg hurtig opp idet de to brettet henne brutalt ut i senga til allmenn beskuelse. Hun følte seg plutselig blottet både på kropp og sjel, og det pirret henne grenseløst å ligge slik og vise fram sitt kåte, dryppende lystsenter for alle og enhver.

Linda ble helt forvirret over sine egne følelser, og jo mer hun ville protestere, jo kraftigere bygget de voldsomme følelsene seg opp. Hun holdt på å drukne i sin egen kåte verden, og gjorde en kraftanstrengelse for å komme seg løs, samtidig som hun visste at det ville dytte henne over kanten og ut i en voldsom orgasme. Det begynte som en prikkende følelse i hele kroppen som så gikk over i ukontrollerte rykninger, kjønnsleppene sprengte og hele underlivet knyttet seg sammen i spastiske tak, og dermed eksploderte hele kroppen mens hun ropte ut et fortvilet «Neeeeeeei….!!»

Både Magda og Eva så overrasket på henne der hun vred seg stønnende og skjelvende i sine kramper. «Tror du pinadø ikke det jævla ludderet ligger her og forlyster seg på vår bekostning!» utbrøt Magda og så megetsigende på Linda som krympet seg av skam. Noe så pinlig hadde hun aldri opplevd før. Hun visste ikke hva hun skulle si, for hun forstod seg ikke lenger på seg selv… Hun visste bare at hun hadde opplevd følelser så sterke at hun aldri ville drømt om at det var mulig…

Før hun rakk å komme helt til hektene igjen, hadde de to bastet og bundet henne på hender og føtter så hun lå utbrettet som en stor X i senga. Eva satt seg skrevs over ansiktet på henne med ordre om at hun skulle slikke henne det beste hun var kar om, og Linda rakte instinktiv ut tunga mot den gapende røde og fuktige åpningen som senket seg over henne. Det luktet kåt kvinne og smakte slett ikke som forventet, – kanskje litt salt og en anelse metallisk, men slett ikke ubehagelig, – mer slik som hun selv smakte når hun var kåt… Hun ville gjerne tatt hendene til hjelp, men de var hjelpeløst fast.

Linda ble overrasket over situasjonen, og hvor kåt hun ble av å slikke en annen kvinne. Hun skjønte ikke hvorfor, men samme kunne det være. Hun var mer opptatt av hvor deilig Eva bearbeidet brystene hennes, og da hun plutselig kjente den våte tunga til Magda mellom sine vidt utspredte bein, måtte hun ta seg kraftig sammen for ikke å ryke ut i nok en ukontrollert orgasme.

Magda slikket så guddommelig at Linda ikke kunne ligge i ro, og klynket svakt mens hun hjelpeløst forsøkte å kontrollere seg om den dryppende fitta til Eva. Eva tillot henne ikke et øyeblikks pause heller før hun gned fitta si mot den febrilsk arbeidene tunga til Linda, som for å oppmuntre henne til mer innsats. Linda forsøkte å kopiere den vidunderlige behandlingen hun fikk av Magda, men hun kjente bare hvor sliten hun var i ferd med å bli i tunga. Det verket både i kjake og tunge, og hun lå fast som i en skruestikke, så hun våget ikke å stoppe.

Linda kjente hvordan en ny orgasme bygget seg opp igjen, men denne gangen var de to obs og stoppet akkurat i tide. Linda var helt på kanten av en utløsning da de to plutselig trakk seg unna og løsnet hender og føtter på henne, før de snudde henne rundt så hun ble liggende på magen med ansiktet i fanget til Eva. Magda dro henne opp på kne, og da hun tittet ned mellom sine egne bein, fikk hun et glimt av Magda stående på kne der bak med en kjempedildo sprettet på seg. Så tok Eva resolutt tak i håret hennes og plasserte henne tilbake på plass i sitt kåte skjød.

Eva var tydelig på vei mot en orgasme da hun ble stadig mer og mer urolig, så Linda stakk et par finger opp i fitta på henne og det kunne hun tydeligvis like. Hun stønnet og roterte med hele underlivet, mens Magda hadde hastverk med å få inn løskuken i henne bakfra. Linda måtte slippe ut et stønn i det den enorme dildoen ble kjørt til bunns i henne og Magda begynte å knulle henne med lange seige tak. Magda prustet og stønnet om kapp med Eva, det var ikke vanskelig å høre hvem som nøt av behandlingen, og Linda holdt på å få alldeles kåtesjokk.

Magda begynte å øke takten da hun hørte at Eva var på vei mot sin orgasme, og for hvert støt hun tok, ble Linda most opp i fitta på Eva. Ingen virket til å bry seg med Linda som begynte å riste i nok en orgasme før hun kjente fittemusklene til Eva begynne å melke fingrene sine. Evas ansikt ble helt fordreid av nytelse, og dermed brølte de tre ut sin orgasme idet Magda tok et siste jukk og stivnet skjelvende med løskuken begravd i Lindas orgasmepulserende fitte.

Det tok flere minutter før de tre kom såpass til hekter at de kunne snakke igjen. Magda tilbød Linda å bli der natta over, men hun takket nei. Da hun var på vei ut døra ropte Magda: «Du vet hvor jeg bor om du skulle få lyst til å komme å besøke meg!» Linda nikket nesten umerkelig før hun smatt ut på gangen og lukket døren stille bak seg…