Slavinne på auksjon

Endeleg ferie, i år skal eg verkeleg gjere noko nytt, leve ut mine fantasiar. Det byrja med å svare på kontaktannonsar på internett, og no skal eg tilbringe ferien som slavinne. Det spesielle er at eg ikkje veit med kven, men på laurdag skal eg visast fram hjå vilt framande.
Det vert som ein auksjon, dermed vert det og litt å tene.
Slavekontraktar har eg utarbeidt i samarbeid med verten som står for auksjonen. Grenser for vold og for andre handlingar. Eg har bestemt det meste sjølv, den som kjøper meg signerar kontrakten. Ris må eg rekne med. Litt erfaring har eg, men mest for kosen og vorspielet sin del, ikkje som straff.
Elles meinar eg å ha fôrbredt meg godt. Ein del ting som ikkje var heilt nødvendig, men ein fordel har eg allereie gjort. Barbert mus har eg hatt i mange år, hår er for meg ekkelt. Mykje av følsemda er vekke når håret får gro for mykje. I og med at eg har piercing i frå før var det ikkje så vanskeleg å bestemme meg for å sette inn to ringar i fitteleppene. Dette gjorde eg for to månadar sia, og no har det grodd godt. Ganske herleg å kjenne ringane slå mot kvarandre.

Har øvd meg litt å feste lenke i ringane. Må vere fôrbredt på å bli leid med lenke festa i ringane, kanskje ei lenke mellom halsbandet og ringane. Ringane er til for å bli brukt.
Har og godt rundt mykje med ein fin liten gullforgylt hengelås i ringane, av og til let eg trusa gå innanfor lippene og festar låsen og legg igjen nøkklene heime. Eg får eit problem når eg skal tisse, eg får ikkje av meg trusa, og må rekne med å gå våt til eg kjem heim at.
Ventetida fram til at eg skal visast fram har gjort meg om mogleg enda meir kåt og fantasifull. Ikkje sjeldan at eg må ha ein orgasme midt på dagen. Eg veit at dette kan bli eit problem som slave, eg kan ikkje bli kåt utan løyve.
Ein god slave skal vere audmjuk og ikkje vere for mykje frampå. Ikkje nøle når nye ordnar vert gitt, og ikkje stille spørsmål. Må vere førebudd på å vise meg fram sjølv om andre er til stede. Eg har alltid vert ei forsiktig jente, har ikkje alt for mykje erfaring, men mangel på fantasiar har eg ikkje.
Kva venta meg som slavejente, ja det kan vel vere så mangt. Eg må vel stelle hus, lage mat, samtidig som eg til ein kvar tid er tilgjengeleg elles vankar det straff. Noko anna form av slaveutstyr treng eg ikkje å ha, det er dei eller den som kjøper meg som står for alt utstyr. Egentelg treng eg ikkje å pakke ned noko som helst utan som kle og toalettsaker.

Laurdagen er komen, og her står eg utanfor døra til verten. Døra vert opna av ei ung mann, muskuløs og tiltrekkande viste han meg inn. Er det slik han ser ut, tenkte eg i det eg gjekk inn døra. Eg hengde av meg kåpa og sette i frå meg kofferten der han peikte, for så å gå vidare inn til stova. Der satt det eit par i førti åra, han reiste seg og håndhilste. Eg kjende igjen stemma, det var han eg hadde snakka med før. Ikkje så verst å sjå på han heller. Kona reste seg og for å helse. Langt mørkt hår, slank med masse utstråling.

” du har allereie helst på tenaren vår, Frank. Gjestane kjem om ca ein time, det kjem tre par som vil vere med å sjå på deg. Du treng tida til å gjere deg klar, så følg med frank ut i gangen og kom inn igjen når du er ferdig”

ute i gangen bad han kle av meg, og gav meg ein ny kleshengar. ”alt? Skal eg kle av meg alt???” Spurte eg vantru. Hugs å ikkje stille spørsmål, sa han berre uinteressert. Eg kledde av meg, eg skjemmes ikkje av kroppen, men er ikkje van med å vise meg fram. Men det må berre til no som eg skal bli slave jente, det vert vel verre ting i vente.

Eg blir vist inn i stova at, og sette meg ned på ein stol framfor vertsparet. Naken satt eg der framfor dei, og tilsynelatande reagerte dei ikkje på at eg var naken. Vi tenkte du likegodt kan venne deg til å vere naken framfor andre sa han medan han informerte om kvelden.
”Når dei kjem skal du sette deg på stolen i kroken der, deretter skal du berre gjere som du får beskjed om”. Eg skal altså sitte i skammekroken tenkte eg, ja vel, no er eg ei slavejente.

Kvelden byrja men ei generell visning før middagen vert servert. Eg skal sitte på stolen om ikkje annar vert sagt.
”Reis deg opp og kom hit” stemma var bestemt men vennleg. Eg reiste meg og gjekk bort til der han satt. Han tok ut tre fingrar og la dei på musa mi, drog litt i ringane. Eg kjente sitringa, kneip saman rompa og ville bøye meg fram.
” Eg ville berre kjenne etter om du er blitt kåt” sa han og sende meg bort til husfrua som gjentok det same. Aldri har eg blitt befølt av ei av same kjønn, men det pirra meg, og det ville bli like før fittesafta ville bryte gjennom, og eg ville bli avslørt.

” når nokon tar på deg skal du ikkje knipe saman rumpeballane, det kan vere teikn på vegring, og for all del ikkje bøy deg unna. Sjå ned, ikkje vis at du likar det. Dersom du vil unngå rising, så ta med deg desse råda.”

No ringde det på døra og eg vert henvist til stolen, med ryggen til. Mange stemmer i rommet, men eg torte ikkje å snu meg. Kåtleiken var vekke, eg var for nervøs til det. Men eg skulle vore på do, kvifor tenkte eg ikkje på det tidlegare. Korleis skal eg no få sagt i frå, eg har ikkje lov til å snakke utan løyve.
Eg høyrte dei helste på kvarandre. Tonen var lystig, at eg satt der, naken med ryggen til, blei ikkje kommentert.

”Skål” det klirra i glasa og praten gjekk i eit, om kva dei hadde gjort sia sist, og om andre heilt kvardagslege ting. Lyden av champagne som blei helt i glasa gjorde meg ikkje mindre tissetrengt, det var vanskeleg å sitte i ro på stolen.

”Vi tar ein kort visning før middagen vert servert, så finn dokke kvar sin stol og sett dokke ned” Eg kjente med eit at nokon stod bak meg. Eit halsband kom på med tilhøyrande lenke. Det var tenaren Frank som kom for å hente meg. No byrjar det kviskra han i øyrene mine. ”eg e so tissetrengt” kviskra eg tilbake. ”Eg skal meddele det til herren” sa han i det han drog tak i lenka og førte meg bort til gjestane.

Vaksne folk, tenkte eg då eg kom fram. Alle mellom 40 og 50, damene i fine kjolar og herrane oppdressa. Frank førte meg fram og tilbake framfor der dei satt. Som eit fe blei eg observert og beskua, ingen sa noko. Eg var som i ein transe, no var eg i gang, berre gjer som dei sei, ikkje tenk. Gløymt at eg var tissetrengt hadde eg og.

Verten oppgav alle mine mål, og då eg hadde gått fram og tilbake ein del gonger sa han at det var tid for ein personleg beskuelse.
Den nærmaste herren reiste seg og kom bort til meg. Høg og kraftig, ja nesten feit. Håpar det ikkje vert han tenkte eg febrilsk. Medan han gjekk rundt meg såg eg på Frank han kviskra nokre ord til verten. Herren byrja å ta på meg. Behersk deg, ikkje knip, ikkje trekk deg, tenkte eg, og konsentrerte meg om oppgåva. Han tok om brysta mine, liksom veide dei og nikka annerkjennande. Lot fingrane stryke underlivet, med to fingrar gnidde han klitoris. Eg kunne ikkje unngå verken å knipe eller gje i frå meg eit lite stønn. ”snu deg rundt og bøy deg framover” eg gjorde som han sa. Eg kjente hender som glei over rompa. No blottar eg meg fullstendig, tenkte eg. Alle kan sjå rumpeholet mitt. Han stakk ein fingertupp inn utan forvarsel. Sjokkert som eg blei, kneip eg det eg klarte, eg var ikkje forberedd, helle ikkje på det svidande klapsa som kom momentant. ” det er ein del ting som ho må lærast opp til” sa han til verten. Snakka ikkje til meg i det heile, som eg ikkje var til stades.

” Ho er vist tissetrengd ” sa verten. ” ja vel, reis deg opp og snu deg” sa herren til meg. Eg stod framfor han. ”Då kan vi sjekke sjølvkontrollen” sa han medan han tok fatt i eit tomt glas og pressa det mot musa mi. ” Fyll det opp, men ikkje la det renne over” han såg på meg, men eg turte ikkje sjå han i auga, men såg blygt ned.
Tisse medan andre ser på, og ståande. Eg ser ikkje ein gong kor tid glaset er fylt. Dette er umogleg tenkte eg. Ikkje klarte eg å få ut noko heller sjølv om eg var aldri så tissatrengd. Han gjorde ikkje teikn til å flytte glaset, men stod berre framfor meg. Eg konsentrerte meg det eg kunne for å presse ut nokre dråpar, slik at han blei fornøgd.

”ho treng å mjuknast litt” sa han og drog meg i lenka samtidig som han sette eine foten opp på bordet. Før eg viste det låg eg over fanget hans. Han gav meg nokre kjappe rapp med flathanda. Eg kjente sveda, blei glovarm. Framleis med rumpa mot dei andre. Ved dei fyrste slaga kneip eg det eg kunne, før neste slag kom. Eg spente meg, men etter kvart som eg blei skikkeleg varm, slapp redselen. Heilt merkeleg, men brått tykte eg det var godt. Noko heilt nytt. Nesten som eg kom med rumpa i møte med handa. Varmen fylte heile kroppen. Midt i en slags transe rykte han i lenka, og eg stod igjen framfor han med glaset pressa mot musa. No kom det, og eg fylte glaset. Hadde ikkje heilt kontrollen om det rant over eller ikkje. Situasjonen var merkeleg. Det kjentes nesten som om eg har hatt ein orgasme. Heilt skjelven, ustø stod eg der, merka knapt at Frank tok over lenka og førte meg ut på do. Eg gjorde meg ferdig og reiste meg. Frank bøygde seg ned og slikka meg ”Ingen dame går på do her utan at eg gjer dei reine etterpå” sa han Eg haldt rundt hovudet hans og trykte det i mot meg, ville ikkje at han skulle stanse, eg ville ha utløysing. Han sleit seg laus og tok på nytt tak i lenka. ” Tenk på min straff om eg hadde gjeve deg orgasme” han førte meg på nytt inn til dei andre.

Kor mange hender som tok på meg den kvelden veit eg ikkje, men ei lang stund blei eg liggande over ein mjuk stolrygg, med beina i frå kvarandre, så innsynet til mus og rumpe var openbar.
Fingrar som kransa rund og etterkvart kjente eg ein finger som pressa seg inn i rumpeholet. ”Ikkje knip” lydde det bak meg, eg konsentrerte meg om å slappe av, opne meg så alle skulle vere fornøgde. Fingeren jaga etterkvart ut og inn, og med eit kjente eg ein lett finger tupp sirkle over klitoris. Eg reiste meg opp på tå, kroppen rista. Orgasmen var ungåeleg. Eit par sterke hender haldt meg nede, og fingrane fortsatte. Orgasmane kom etter tur og orden. Eg resignerte og sakk i hop. Hadde ikkje stolryggen vore der ville eg ikkje klart å halde meg på beina. Heilt skjelven.

Eg blei hjelpen bort at til stolen min. Denne gongen skulle eg ikkje sitte med ryggen til, men i mot gjestane. Med beina godt ut skulle eg sitte der medan eg skulle ta på meg sjølv. Knipe i brystvortene og ha ein finger i den opne fittesprekka. Eg er ikkje lenger kåt, men det er vel heller ikkje meininga at det er eg som skal tilfredstillast. Rolla er absurd. Gjestane pratar og diskuterar skålar og ler medan eg sitt for meg sjølv. Framleis er eg våt i frå i stad, fitta er hoven og eg lengtar nesten til kvelden tar slutt. Brått reiser dei seg, tar verten i handa og byrja å takke for seg. Eit av para kjem i mot meg, heldigvis ikkje han som eg slett ikkje ville ha.
Frua hektar lenka i frå halsbandet mitt og festar det i staden i ringane. ”kom” seier ho. No er du vår for ei veke. Ute i gangen får eg på meg kåpa mi, og eg snur meg etter dei andre sakene og kleda mine. Det nappa brått i fitteleppene. ”berre la det vere, du treng ikkje ha med deg meir” sa frua medan ho gjekk mot utgangsdøra.