Slavinnen kapittel 10: Å bli brukt som straff

Jeg har aldri elsket med en pike før på denne måten.
Javisst har jeg «rotet» med venninder når vi var i tenårene, men det har vært mer utprøving av ens egen seksualitet, enn virkelig å elske med en av samme kjønn.
Nu føles det som dette er det eneste riktige i øyeblikket, varmen hennes strømmer mot meg, både fysisk og psykisk. Jeg ligger med øynene nesten igjen, har bare noen små sprekker jeg kan se henne gjennom.
Hun er så vakker der hun ligger, ser fornøyet og tilfredstillet ut, øm og kjælen som en kattunge.
Hun formelig lyser av en indre ro. Kanhende har han rett som sa at «intet er så vakkert som en kvinne som nettopp har hatt orgasme», men for det første var det en mann som sa det, og for det andre virker det som banaliteter i forhold til det jeg føler nu.
Vi er to kvinner, som har gitt hverandre noe av det beste som finnes;
Ømhet, nærhet, omtanke, kjærlighet, kjærtegn, en seksuell opplevelse som ikke kan sammenlignes med noe annet jeg vet om. Vi er begge slavinner, som for en stakket stund har sluppet oss løs i hverandres favntak, tatt og gitt i en vill glede over livet og det det byr oss.
Dette er akkurat slike stunder som en skulle ønske kunne vare evig !
Forsiktig rører vi på oss, stryker hverandre på kroppen der vi kan komme til, forsiktig og ømt som skulle det være sommerfuglvinger og ikke hender. Jeg har ikke lyst til å lukke øynene ordentlig opp, vil ikke gi slipp på øyeblikket. Jeg kan se at hun også ligger med halvlukkede øyne.
Kanhende hun føler det samme som meg ?
Men sakte kommer virkligheten tilbake, og vi ser på hverandre. Litt generte, litt sky, akkurat som vi ikke helt vet hva vi skal si eller gjøre når fortryllelsen som har vært over oss blir brutt.
Hele tiden kommer vi bort i hverandre, små diskrete kjærtegn som ikke er til å unngå. Vi reiser oss opp fra sengen sammen, går ut på badet sammen, og stiller oss opp foran speilet, hånd i hånd.
Jeg synes det er et flott syn; To slavinner, begge med slavinneutstyret på, med en slikematt glans i øynene på grunn av det som nettopp har hendt.
Blikket vårt møtes i speilet, så snur vi oss mot hverandre og klynger oss til hverandre i en vill omfavnelse. Ikke et ord er blitt sagt siden vi la oss sammen, men det er ikke noe savn.
Vi har gitt utrykk for meget mer en det ord kan gi uttrykk for likevel, med blikket, hendene, kroppen. Vi beveger oss ut av badet, og videre ut i stuen. Jeg tar frem to vinglass og ser spørrende på henne. Hun bare nikker, og jeg snur meg for å gå ut på kjøkkenet for å hente en flaske hvitvin i kjøleskapet.
Men før jeg får tatt et eneste kritt i den retningen, kjenner jeg hendene hennes på hoftene mine, og så at hun forsiktig dytter meg fremover. Slik går vi sammen ut på kjøkkenet, hun helt inntil ryggen min, med en hånd rundt hoften min og en rundt livet mitt. Der ute trekker jeg opp vinflasken, og mens jeg gjør det har hun åpnet en flaske sitronfarris som hun fant i kjøleskapet.
Vi sitter tett sammen i sofaen, drikker gespritzte, stadig vekk gir vi hverandre små kjærtegn, noe som føles helt naturlig, i og med det vi nettopp har delt.
Det går lang tid før noen av oss sier noe, vi bare nyter det å ha hverandres nærhet. Hun bryter stillheten først:
Tenk om våre Herskere hadde sett oss nu ? Tror du de ville hatt noe imot det ?
Jeg tenker meg om, men kommer til at det kan ikke gjøre så mye for dem. De har fortsatt kontrollen over vårt seksuelle forhold til dem, som våre Herskere og Herskerinner.
Dette er noe annet, dette er to slavinner som har funnet et fripunkt, en mulighet til å få utløsning for følelser de ikke klarer åbringer frem i oss. Dette sier jeg til henne, og hun er enig med meg. Men vi blir enige om at dersom situasjonen tilsier det, skal vi fortelle dette til dem.
Det er helt stille i leiligheten, kun svak lyd fra verden utenfor trenger inn. Men plutselig blir alt avbrutt av telefonen.
«Crissy» Jeg svarer med mitt eget navn når jeg er hjemme.
«Det er meg !»
Min Herskers bestemte stemme lyder i øret mitt. Jeg kjenner jeg rødmer over hele kroppen, og jeg tror nok den andre slavinnen har lagt merke til det, for hun ser på meg med et spørrende uttrykk i ansiktet. Det føles som å bli tatt på fersken i noe ulovlig, selv om jeg aldri har fått et forbud mot slikt som hendte i dag.
«Hvor har du vært i hele eftermiddag og kveld ? Vi har forsøkt å ringe flere ganger, kun telefonsvareren har vært på !»
Jeg føler meg helt andpusten, men klarer å mumle frem et svar.
Telefonsvareren, den har vel ikke jeg tenkt på i kveld !
Jeg har hatt mye viktigere ting å beskjeftige meg med. Ikke har jeg lagt merke til at telefonen har ringt siden vi kom hjem til meg heller, men det er jo fullt mulig at vi bare ikke har hørt det.
«Da sees vi om en halv time, mer skulle du ikke trenge for å komme deg hit !» Et klikk forteller meg at han har lagt på, jeg fikk ikke en gang tid til å svare.
«Var det dem ?»
Hun sier det så lavt at det er nesten ikke hørbart, og stemmen er full av skuffelse. Jeg må bare svare ja på det, og forteller henne at jeg er ønsket i deres hus om en halv time. Jeg forteller også at de har ringt flere ganger i eftermiddag og kveld, at det kun har vært telefonsvareren å få fatt i.
Da smiler hun litt, så smiler jeg, og derefter begynner vi å le begge to.
«De skulle bare visst, men det er kanhende like bra de ikke gjør akkurat nu !» sier hun.
Jeg er enig i det, og tar tak rundt henne, nå som hun har reist seg opp. Hun prøver å frigjøre seg, meg jeg holder så godt jeg kan. «Du må slippe meg» sier hun. «De venter deg om en halv time, og du skal vel stelle deg litt først ? Jeg får reise hjem til Herskeren min.»
Jeg har ikke lyst til å slippe henne. Jeg vil holde henne, kose for henne, kysse henne i evigheter. Hun gir meg et kyss på munnen, og så frigjør hun seg fra grepet mitt. Jeg blir stående og se på henne, hun er så vakker !
Jeg får ikke gjort noe, bare ser på henne mens hun finner frem klærne sine, kler på seg, børster håret sitt. «Fort deg, vi kan ta følge et stykke !»
Jeg tar meg sammen, løper ut på badet, river av meg slavinneutstyret, hopper inn i dusjen, og er så rask at jeg er ute igjen før all sepen er skyllet av. Derfor må jeg en tur til inn i vannspruten, men så er det bra.
Jeg frotterer meg tørr, og hun står bak meg med et annet håndklæ og frotterer ryggen min. Så tar jeg på meg slavinneutstyret igjen, finner frem de samme klærne jeg hadde på meg da jeg gikk ut på byen tidligere i kveld, tar en siste sjekk i speilet, og ser at jeg må børste håret, det har jeg glemt. Alt er over på 10 minutter, men det tar tross alt litt tid å komme seg bort til dem også.
Jeg ringer efter en drosje, og heldigvis er det noen inne på holdeplassen rett nede i veien, så den kommer med en gang. Vi gir hverandre et siste kyss før vi åpner døren, og løper ut i drosjen.
Hun sier en adresse først, jeg kjenner den ikke igjen og ser derfor litt spørrende på henne.
«Det er en paralellgate til den gaten jeg bor i, vi har ingen vinduer mot den veien «, hvisker hun.
Nei vel. Det forklarer det. Jeg presser benet mitt inntil hennes i baksetet, og hun legger hånden på låret mitt og klemmer forsiktig til. Rett efter er drosjen fremme, og vi ser intenst på hverandre før hun går ut døren med et lite «Ha det !»
Jeg får akkurat stukket et visittkort i hånden hennes før hun smeller igjen døren. Jeg gir drosjesjåføren adressen til min Hersker og Herskerinne, og idet han svinger ut fra fortauet, snur jeg meg for å vinke til henne.
Men hun er allerede forsvunnet.
Jeg ser klokken fremme på dashbordet i drosjen, og ser at det er ikke mer enn tiden og veien. Blir jeg sen, skal det i alle fall ikke være mer enn et par minutter.
Sjåføren sier et eller annet, men jeg oppfatter det ikke, og må beklage det. Jeg sitter litt i min egen verden, tankene er fulle av det som skal komme nu, hva nu enn det måtte være. Men det var kun banalt småprat han kom med, så det var visst ikke så farlig.
Vel fremme betaler jeg, og gir ham litt ekstra i driks. Jeg føler meg som på skyer, forventningsfull, spent, og med en god følelse i kroppen på grunn av det som har skjedd med den andre slavinnen.
Hun åpner døren omtrent i det samme jeg har satt fingeren på ringeklokken, på «ding», før klokken har rukket å si «dong», så hun har vel stått parat ved døren for å sjekke at jeg kom presis.
«Nu, der er du. Og presis, det var ikke verst. Vi trenger en servitør i kveld. Ta av ytterklærne, slaveutstyret skal være på. Så, marsj inn i stuen.»
Jeg har hengt av meg kåpen i gangen mens hun snakket, og går foran henne inn i stuen.
Der får jeg et lite sjokk, for gjesten er den andre Herskeren, og slaven, som ligger og er fothviler for føttene hans.
«Der var hun, ja dere fikk i alle fall tak i henne til sist. Jeg må nok stramme opp min slavinne ordentlig, hun har ikke spurt om tillatelse til å være borte i mer enn 2 timer, og hun er jo ikke hjemme ennu».
Jeg kjenner jeg rødmer, men sier selvfølgelig ingen ting. De prater litt frem og tilbake, og av samtalen skjønner jeg at hun, den andre slavinnen, kun har tillatelse til å være borte fra huset i mer enn to timer når hun er på jobb, utenom det må hun ha særskildt tillatelse hver gang.
Stakkars, nå får hun vel gjennomgå når Herskeren hennes kommer hjem.
Jeg får ordre om å servere drinker, og gjør selvfølgelig som jeg blir bedt om. Men borte ved sofaen snubler jeg nesten i bena til slaven, og dermed er det gjort. Jeg har sølt ut litt av drinken, på teppet, samt noen dråper på skoen til den andre Herskeren.
Et sviende slag på baken forteller meg at slikt ikke er tilgivelig.
«Ned på kne ! Slikk skoen hans ren !»
Min egnen Herskers stemme er kald som is.
Jeg stotrer og stammer, og rødmen brenner. Men et hardt slag til på baken får meg fort ned på kne. Skoene hans er skinnende blanke, og jeg ser godt hvor drinken har sprutet. Derfor begynner jeg å slikke med en gang, slik at min Hersker og Herskerinne ikke skal skamme seg over meg mer enn nødvendig.
Jeg kan i øyekroken se ansiktet til slaven, men utrykket hans er ikke lett å tyde; det ser nesten skadefro ut ?!
Så hører jeg en hvisling i luften, fulgt av en skarp smerte på begge runpeballene.
eg klarer ikke å holde det tilbake, et au kommer over leppene mine, både fordi det gjorde vondt, og fordi det var så uventet. Det må være den ni-halede katten, det kjenner jeg på slaget.
Men det kjennes ikke ut som det er min Hersker eller Herskerinne som slår. Jeg hever hodet litt, og får bekreftet min mistanke, det er den andre Herskeren.
Men jeg bøyer fort hodet ned mot skoen igjen, for min Herskerinne, det skjønner jeg på den tynne, spisse hælen, setter benet mellom skulderbladene mine, og presser meg ned, samtidig som hun i klare ord gir beskjed om at jeg skulle slikke skoene rene, ikke studere omverdenen.
Så jeg gjenopptar slikkingen, selv om jeg ikke for mitt bare liv kan skjønne at det er noe søl igjen. Det var jo bare noen dråper !
Men jeg kan ikke reise meg heller før jeg får ordre om det. Et nytt slag med pisken over baken, hardt og bestemt.
«Jeg synes 10 slag til for å se seg rundt i stedet for å utføre ordre !»
Den andre Herskerens stemme er hard, og høres ut som den er uten følelser.
Og til min fortvilelse er min egen Hersker enig i det. Jeg venter på slagene, men hvislingen i luften uteblir. Jeg tør nesten ikke puste av redsel for å irritere denne Herskeren, og så kommer hvislingen, jeg spenner meg, men i stedet for et slag kommer det kun en latter.
«Det er en livlig rumpe, det der !»
Den andre Herskeren morer seg tydligvis. Og latteren har skjult den neste hvislingen, så slaget kommer uten at jeg får forberedt meg.
Jeg klarer å la være å skrike, men et lite stønn kommer ut, forhåbentlig så lavt at de ikke hører det.
å kommer resten av slagene fortløpende. Den andre Herskeren er ikke akkurat forsiktig, men jeg har vel fortjent det. Det kan jo skyldes flere ting, som gjør at aggresjonen nu går ut over meg;
Jeg var ikke inne når de ønsket meg, den andre Herskeren har ikke fått tak i sin slavinne når han ville det, jeg sølte ut drinken på ham og på teppet.
Mens slagene faller prøver jeg å telle dem inni meg. Det gjør mer vondt enn jeg er vant til når det gjelder den pisken, men det tror jeg kommer av at han slår hardere enn det min Hersker og Herskerinne pleier å gjøre.
På de to siste slagene blir det ikke mulig å holde inne, tydelig hørbare stønn kommer ut i rommet, og jeg kjenner det kommer tårer i øynene mine. Men så er det over, og jeg får beskjed om å reise meg. Selvfølgelig adlyder jeg, og prøver å blunke vekk tårene slik at de ikke skal se dem.
«Snu deg med baken til oss, bøy deg forover og spre bena !»
Min Herskerinnes stemme er mild, men bestemt. Jeg føler meg beklemt av å spre bena samtidig som jeg bøyer meg, det betyr jo at de kan se rett inn i skrittet mitt. Det eneste som er der utenom meg selv, er de to tynne remmene på slaveutstyret, og de skjuler ikke mye.
En hånd som stryker meg lett over baken er det neste jeg kjenner, før jeg hører min Herskerinnes stemme igjen:
«God og varm, fløyelsmyk hud med svake striper. Er det ikke fint å se på ?»
Jeg fanger blikket til slaven der jeg står, og nu ser jeg det, han har virkelig et skadefro uttrykk…
Uff, jeg prøver å klemme knærne sammen slik at jeg ikke skal stå så åpen, men et slag med hånden på de brennende rumpeballene mine får meg fort til å spre bena ordentlig igjen.
Jeg kjenner at noen stryker meg fra rumpeballene og inn mot skrittet, og så hører jeg en rå latter;
Jamen tror jeg ikke slavinnen deres er blitt kåt, selv om hun klynket som en kattunge i sted ! Her er varmt og vått og velkommen for hvem som måtte føle for det.»
Skamfull kjenner jeg at jeg rødmer, og igjen prøver jeg å klemme knærne sammen og samtidig trekke baken inn og ned, slik at jeg på den måten kan skjule meg litt mer. Men en finger presses lynsnart inn i meg, og jeg blir formelig heist opp efter den.
Det er både vondt og godt på en gang, og pinlig på en måte, for jeg vet ikke hvem av de tre det er som nu har en finger inne i meg så langt det lar seg gjøre. Jeg senker hodet ennu mer, slik at jeg kan se bakover mellom mine egne ben, og da ser jeg at det er den andre Herskeren som bruker fingeren inne i meg.
Jeg lukker øynene, for det er for pinlig å se på dem fra den posisjonen jeg har ansiktet mitt. Så kjenner jeg noen lette kyss på baken, samt en kiling ved siden av. På grunn av kilingen skjønner jeg at det må være min Herskerinne som har bøyet seg slik at håret hennes henger ned over baken min.
Jeg prøver å konsentrere meg om følelsen hun frembringer med sine kyss og sin lette småbiting, men klarer ikke helt å koble ut den fingeren som er inne i meg.
I alle fall ikke når jeg kjenner at den fingeren får selskap av en til.
Når jeg så i tillegg kjenner noe mot leppene mine, åpner jeg øynene igjen, og ser at det er min Hersker som står på kne bak meg, og presser pikken inn i munnen min.
Hvilket syn dette må være for slaven ! Meg, skrevbent, foroverbøyet, som suger min Hersker, mens min Herskerinne småbiter og kysser baken min, og hans Hersker bruker fingrene på meg.
Jeg prøver å se ham mens jeg suger min Hersker, og får et glimt i øyekroken av ham. Han har flyttet seg litt fra i sted, nu står han på kne, slikker min Herskerinne i skrittet, samtidig som han bruker hånden på sin Hersker’s pikk.
Altså kan han ikke se noe som helst i øyeblikket, vel, da slipper jeg i alle fall å føle meg brydd ved tanken på at han eventuelt kan se meg…
Et tydelig «au» fyller rommet, og jeg vrir meg i gjen for å se. Det er slaven som blir mer eller mindre heist opp efter håret og øret. «Det er greit at han slikker meg, det fikk han jo ordre om, men hvem i helvete gav slaven din lov til å gni den usle slavepikken sin mot leggen min ?»
Min Herskerinnes stemme er tydelig irritert.
Et solid tak i håret mitt tvinger meg til å forsette sugingen av min Hersker, noe jeg tydeligvis har stoppet opp med, fordi jeg ble distrahert. Nu styrer Herskeren min hodet mitt med jernhånd.
«Han er jo ikke perfekt, det tar lang tid å få en slave til det stadiet. Men han vet inderlig godt at hans sekualitet kun skal komme til uttrykk efter nærmere ordre, så hva synes du er passende straff ?»
Den andre Herskeren høres ut som om han hadde ventet seg noe slikt, han er ikke forbauset i det hele tatt, kun litt oppgitt i stemmen.
«Den slavepikken tåler i alle fall ikke mye mer, det er helt tydelig. Bare han ikke søler på gulvet eller noe slikt, det kan vi ikke tålerere. Kanhende vi skal be han gå ut på badet og tømme seg i do ? Det er det eneste stedet slikt passer.»
Jeg lytter med ørene på stilker, uten å glemme det jeg gjør for min Hersker selvfølgelig. Jeg skal i alle fall vise meg fra den best mulige siden slik at min Hersker og Herskerinne slipper å skamme seg unødvendig over meg.
«Hva sier du om å pine ham litt ekstra til straff ? Vi kan bruke slavinnen deres. Tre på ham en gummi slik at hun ikke blir klint inn med slavesølet han, og la henne sette seg på ham. Han skal selfølgelig ikke få lov til å komme inne i henne, selv ikke med gummi på, men vi kan få noe O.K. å se på.»
Hva ???
Skal jeg brukes til å straffe eller pine den andre slaven ? Jeg får ikke engang protestert, for munnen min er full av Herskerpikk.
«Ja, det var ikke så dumt.» Mine Herskers stemme.
Å nei, han er enig ! Da er det vel ingen vei tilbake.
Stemmen hans fortsetter:» Dermed kan vi se om begge to kan kontrollere seg. Det skal ikke gå for noen av dem. De skal kun holde seg på grensen. Når det skal gå for dem er det jo selvfølgelig opp til oss å bestemme.»
ermed trekker han seg ut av munnen min, den andre Herskeren trekker fingrene ut av underlivet mitt, og slaven får beskjed om å legge seg på ryggen på bordet, efter at jeg har ryddet bort det som står i veien og satt det på hjørnebordet i stedet.
Jeg tør ikke en gang prøve å se på slaven nu, jeg rødmer over hele kroppen, og det føles ikke så rent lite flaut å skulle knulle en jeg ikke kjenner, og enda til skal det være som en straff for ham !
Slaven får slengt til seg et kondom, og han fumler nok mye når han tar det på, for jeg hører de andre i rommet sukker, og min Herskerinne ber han forte seg.
Så krabber han opp på bordet, og legger seg på ryggen, som han fikk beskjed om. Jeg har ennu ikke sett på ham, og kroppen brenner av skamrødmen.
Noe så flaut, jeg er ikke mer verdt enn at de skal bruke med som et slags strafferedskap !
Jeg kjenner jo at tanken pirrer meg også, det føles veldig varmt og fuktig mellom bena mine. I alle fall gjør jeg som jeg er blitt bedt om, jeg krabber efter opp på bordet, og setter meg på kne over hoftene hans.
For første gang efter at jeg ble klar over at jeg skulle være en straff, ser jeg på ansiktet hans, og blir forbauset; Han ser ikke ut som om det bekymrer han det minste, hva som nu skal skje.
Han smiler et slags Mona Lisa-smil, og ser nesten forventningsfull ut. Jeg beveger meg litt forsiktig over ham, bare slik at jeg kjenner pikken hans mot undelivet mitt.
Den kjennes benhard ut, og ligger stramt opp langs magen hans. Jeg forstetter å bevege meg, nu i hans’ kropps lengderetning, litt opp og ned, for liksom å prøve å bli kjent med den pikken som skal inn i meg.
Men dette går tydeligvis for sakte for slaven, for han hever underlivet mot meg, og lukker øynene forventningsfullt. Det er visst flere som synes det går sakte, for min Hersker ber meg se å få slavepikken på innsiden. At meningen er delt blir tydelig når den andre Herskeren ber slaven sin «tørke av seg det førnøyde gliset, og la ting gå sin gang, han skal få kjenne en ekte slavinnefitte, men nåde han om han lar det gå inne i den!».
Jeg kniper rumpen sammen, og skyter hoftene så langt frem jeg kan. Jeg må spre knærne litt mer, for å komme langt nok frem. Så presser jeg skambenet ned mot magen hans, samtidig som jeg vipper hoftene bakover. Da klarer jeg å fange tuppen på pikken hans.
Min Hersker og Herskerinne har tatt tak i hver sin arm, så det er tydelig at jeg ikke skal få hjelpe til med hånden.
Ved å skyve meg nedover kroppen hans håper jeg å fange inn pikken hans, men pikken skvetter unna.
Jeg gjentar bevegelsene, og denne gangen går det. Han er inne i meg, og et dypt sukk kommer over leppene mine, for det er så godt. Jeg er nok kåtere enn jeg trodde, for alle følelser av flauhet er nu borte, og kun en følelse av nydelse er tilbake.
Jeg må ha lukket øynene et lite øyeblikk, for et klask, fulgt av en skjelving gjennom kroppen under meg får meg til å bli klar over omgivelsene igjen. Et nytt klask, og nu ser jeg hva det er; Det er den andre Herskeren som slår slaven sin i ansiktet.
Du skal ikke se på dette som en begunstigelse ! Du skal ikke tillate deg å nyte det så meget at det går for deg. Du skal kun vise oss at du blir ridd, og mestrer det, mestrer å kontrollere din egen orgasme.»
Den andre Herskeren er hard i stemmen, men det har visst ikke stor virkning, for jeg kjenner at han beveger seg ganske kraftig mot meg nedenfra. Selv begynner jeg å ri ham, først forsiktig, sakte, men følelsene som fyller meg gjør at jeg øker tempoet, uten egentlig å være klar over det selv.
En sviende smerte på nederste del av ryggen får meg til å bråstoppe;
Det er pisken ! De bruker pisken på meg mens jeg rir slaven !
«Fortsett!»
Stemmen til min Herskerinne hveser mot meg. Jeg gjenopptar ridingen, og på ny kommer smerten. Ikke så voldsom denne gang, og lenger ned, og jeg kjenner at slaven under meg rykker ganske kraftig til, han også. De bruker pisken så langt ned på baken min at noen av endene treffer ham, og noen andre meg.
Slaven får et forpint utrykk i ansiktet, og kroppen hans kjennes plutselig stiv ut. Jeg roer meg ned jeg også, jeg vil jo ikke at det skal gå for ham. Men så begynner han å pumpe som besatt mot meg, jeg klarer ikke å presse ham stille ned mot bordet, og så kjenner jeg rykningene inne i meg.
Det har gått for ham, og jeg er så kåt selv at jeg gir blanke, og prøver å ri meg frem selv…
Men det skal jeg bli blå for, det er klart. For et grepa tak i meg regelrett løfter meg rett av pikken hans, som spretter ut med et svupp.
Jeg blir satt rett på gulvet, og føler meg helt frustrert, for jeg vill så gjerne ridd litt til, bare litt til var det som trengtes. I alle fall føltes det slik. Men det er nok en til som føler seg forvirret.
Slaven hever hodet, plutselig er slavinnerytteren, meg, borte, den fitta han var så godt inne i ble revet vekk. Ja, han ser ut som om han har falt ned fra månen.
«Du !»
Den andre Herskeren stemme er hard og kald som stålis.
Du fikk utrykkelig beskjed om å ikke la det gå for deg inne i slavinnen, men se her !»
Et sveip med pisken mot skrittet hans får ham til å rykke i kroppen, og et skrik kommer fra ham. Pisken har nok truffet blink.
«Opp og stå !»
Slaven reiser opp i sittende stilling, og ser like forvirret ut. Så svinger han bena ut over bordkanten, og står omsider på gulvet.
Jeg undrer meg på hvordan han føler seg nu. Tenk å akkurat ha fått orgasme, så kommer noen og bare river fitta og slavinnen vekk fra deg. Du har ikke en gang fått sprutet ferdig, de siste små støtene holder forsatt på. Det er ikke rart han ser desorientert ut.
«Du !»
Min Herskerinnes stemme er myk, men bestemt.
«Bort til korset, på baksiden, ansiktet ut i rommet.» Jeg gjør som jeg får beskjed om, skjelven i bena fordi organsmen var så nær. Samtidig lurer jeg litt på hva som skal skje med den stakkaren som ikke klarte å holde seg.
Min Hersker og Herskerinne spenner meg fast, slik at det er plass bak meg, og jeg har fritt utsyn fremover. Håndledd og ankler blir forsvarlig festet efter manskjettene, slik at jeg ikke kan gjøre så mange sprell.
Så går de fra meg, og bort til de to som står på gulvet. Slaven ser rett ned, han ønsker vel ikke møtet blikket til noen akkurat nu, siden han antagelig har summet seg så meget at han har forstått hva som er i vente.
«Bøy deg, stå klar !»
Det er den andre Herskeren som kommanderer slaven sin. Meg har de visst glemt for øyeblikket. Slaven sprer bena, og bøyer seg fremover slik at han står som en omvendt V. Jeg ser han i profil fra min stilling på korset.
eg blir vàr en bevegelse til venstre for meg, og snur hodet. Det er den andre Herskeren som åpner buksen sin ! Og tar frem pikken !!! De har vel ikke tenkt å… ???
Jo, han går frem, spytter en diger klyse i hånden og gnir slavens analåpning med den. Så tar han et grepa tak i hoftene hans, og trenger seg inn, hardt og brutalt, i ett støt.
Et skrik kommer fra slaven, men det bryr han seg ikke noe om. Stakkars slave. Akkurat nu føler jeg med ham. Det er godt med analsex, men det må skje svært forsiktig og med gradvis inntrenging, ikke så hardt og rått som dette.
Jeg lukker øynene, men åpner dem fort igjen, for nu smeller pisken over baken min.
«Dette er jo egentlig din skyld. Du skulle ikke ridd så hardt at det gikk for ham. Derfor må vi lære deg en lekse også !»
Min egen Hersker er hes i stemmen, og på ny og på ny rammer pisken rumpeballene mine. Min Herskerinne har også flyttet seg, hun står nu foran meg og småbiter i det ene brystet mitt, mens hun vekselsvis klyper og klemmer det andre. Over hodet hennes har jeg full utsikt ut på gulvet, hvor slaven blir pult hardt og grundig bak.
Det neste jeg kjenner er at min egen Hersker stikker to fingre inn i meg, og jeg hører han kommenterer til de andre at det er veldig vått her.
Forsatt suser pisken over baken, lårene og nederste del av ryggen min, men det er bare godt. Dette har jeg lenget efter !
Det gir meg en skjønn pirrende følelse, som bygger seg ganske raskt opp i meg. Han fingerpuler meg hurtigere, og jeg jukker mot fingrene hans det beste jeg kan klare, til tross for at jeg er godt festet. Jeg mer eller mindre henger efter håndleddene, for på den måten kan jeg få baken lenger ut og møte fingrene hans bedre.
Plutselig trekker han fingrene ut av meg, og et stønn av skuffelse er ikke til å holde tilbake. På grunn av at jeg har trukket meg så langt ut fra korset som jeg kan klare, har min Herskerinne sluttet å småbite i brystvortene mine, nu knar og klyper hun heller brystene mine med begge hender.
Pisken kjenner jeg heller ikke mer til i øyeblikket.
Et grepa tak i venstre hofte er det neste jeg registrerer, men det skjer så fort at jeg ikke får tid til å tenke på hva som kan komme nu, for i nesten samme sekund kjenner jeg at min Hersker kjører pikken sin inn i meg.
Så kommer hånden hans rundt kroppen min, og opp til ansiktet. Fingrene hans lukter kåtskap og fitte, og det er ikke så rart, efter at han har fingerpult meg.
Han presser fingrene inn i munnen min, og vil tydeligvis at jeg skal slikke i meg min egen fittesaft. Det er en litt annen smak enn det det pleier å være, men det er sikkert fordi slaven brukte kondom, og noe av glidemiddelet på kondomen sitter igjen inne i meg.
Likevel er det opphissende, for smaken av fitte, lukten av kåtskap, synet av slaven som blir knullet så brutalt foran meg, og min Herskerinne som knar brystene mine, gjør at hele rommet er ladet med sex.
Et stønn kommer fra den andre Herskeren, og han har presset seg inn i slaven så langt det må være mulig. Det ser i alle fall slik ut for meg. Noen små vibrasjoner i Herskeren rumpe gir inntrykk av at han sprøyter sæden sin inn i slaven, og det ser ut til at slaven er like tent.
Pikken hans er stiv, og butter mot magen hans for hvert støt Herskeren gir ham. Så synker Herskeren litt sammen, og trekker seg ut av slaven.
«Snu deg ! Rengjør meg !»
Og slaven adlyder selvsagt sin Hersker, han snur seg og suger Herskerens pikk langt inn i munnen. Samtidig tar han tak i sin egen pikk for å ronke litt, men blir stoppet av sin Hersker, som tar tak i begge hendene hans og holder dem på ryggen hans.
Slaven suger sin Herskers pikk, mens jeg suger min Herskers fingre, og nyter min Hersker som knuller meg der jeg står festet til korset.
Brystene mine får temmelig hardhendt behandling av min Herskerinne, men det er så skjønt, så skjønt.
Jeg kjenner det bygger seg opp i meg, jeg blir mer og mer urolig, og river i festet til mansjettene fordi jeg føler at jeg ikke får beveget meg så mye som jeg ønsker. Min Hersker knuller meg hardere og hardere, han har tatt fingrene vekk fra munnen min, og holder meg nu i begge hoftene for å kunne styre meg.
«Ut og vask deg ren, helt ren !» Den andre Herskeren trekker seg ut av munnen på slaven sin, og gir han et dytt i retning badet. Et slag over baken i det han begynner og gå, og så en siste formaning;
«Ikke noe ronking der ute, pikken din skal være like stiv når du kommer inn igjen !»
Jeg er snart helt på kanten, det er bare så vidt jeg registrerer det som skjer, så kåt er jeg. Den andre Herskeren kommer bort mot oss, og går rundt på baksiden av meg. Jeg mer merker enn ser at han bøyer seg og tar opp noe, og så kjenner jeg pisken. På ryggen og øverst på baken. Men selv om jeg egentlig vet at han slår mye hardere enn min egen Hersker, kjennes det ikke slik ut.
Det kjennes skjønt, det kjennes godt deilig, nydelig og jeg vet ikke hva.
Jeg river i mansjettene, jeg vrir meg, og så kjenner jeg en hånd som tar tak i håret mitt og trekker hodet bakover. Det må være den andre Herskeren, for min Hersker har fortsatt begge hendene på hoftene mine for å prøve å styre meg.
Så kommer jeg…
Som en flodbølge raser orgasmen gjennom meg, det er ikke til åstoppe, det er så skjønt. Jeg enser ikke hva som skjer rundt meg, alt er bare meg og mitt, jeg eksploderer.
Litt efter kommer jeg sakte til meg selv igjen, og henger efter håndleddene på korset. De to Herskerene står foran meg på gulvet, min Herskerinne står ved siden av meg og stryker meg over håret.
Slaven kommer inn i rommet, pikken hans er klistret opp efter magen, så han har nok ikke ronket mens han vasket seg, enten det, eller så har han en pikk som burde være en drømmepikk for de fleste, en som tåler flere orgasmer før den siger sammen.
Han ser ned i gulvet mens han går, og stiller seg opp foran Herskeren sin.
«Ønsker du ?»
Hans Hersker har ikke rettet spørsmålet mot slaven sin, men mot min Hersker. «Ja, hvorfor ikke, det kan være godt å tømme seg i en trang gutterompe av og til !»
Det kan ikke være lett å bli lånt bort slik, men egentlig burde jeg ikke reagere på det, for jeg får jo samme behandling selv, og jeg liker det jo !
«Bøy deg ! Stå klar !»
Igjen inntar slaven posisjonen som en omvendt V, og min Hersker trenger inn i ham. Ikke så brutalt som hans egen Hersker, men hardere enn han har gjort mot meg.
Det skal ikke mye til; To, tre støt fra Herskeren min, et tungt sukk og litt skjelving i rupeballene hans. Så lener han seg over slavens rygg og stryker ham et par ganger over håret før han trekker seg ut.
Pikken glinser, men det er ikke så rart. Først har han vært inne i meg, som var så kåt at det formelig rant nedover lårene mine, derefter inn i slaven, som først var blitt fyllt opp av sin egen Hersker.
Pikken er ikke så stiv lenger, men det har jo også sin helt naturlige forklaring.
«Ut og rengjør deg igjen, helt ren denne gangen også !»
Den andre Herskeren sender slaven ut på badet igjen, og denne gangen sier han intet om at slaven ikke får ronke, men han får beskjed om å raske på…
Meg tar de ingen notis av, jeg har efterhvert kommet meg på bena, slik at jeg kan avlaste håndleddene mine. De begynte åbli litt slitne av å holde kroppsvekten min, men bena bar meg ikke, så jeg hadde ikke annet valg.
Min Herskerinne gir meg et dypt tungekyss, så bøyer hun seg og kysser begge brystene mine, før hun gi meg et lett kyss på nesen. Derefter snur hun seg og går bort til de to Herskerene.
«Det er godt at vi fant ut det med *helt ren*. En øreskylleballong kan jo også brukes til å skylle skjeder og slaveanaler med.»
Min Herskerinne ler litt av kommentaren til min Hersker, før hun smyger seg inn i armene hans og lener hodet på brystet hans.
«Ja, ellers ville jeg ikke latt deg tømme deg i andre slavers analer, det skjønner du vel !»
Stemmen hennes er kattemyk, men en hører tydelig at det ligger alvor bak. Heldigvis, synes jeg, det blir ikke helt som å rote rundt i andres morro når det er slik slaven må vaske seg *helt ren*.
Slaven kommer ut fra badet igjen, og denne gangen er pikken hans bare halvstiv. Vel, så har vel han fått litt igjen, han også.
«Kle på deg, vi skal hjem og se om den andre tøyta har funnet det for godt å infinne seg !»
Den andre Herskeren er hard i stemmen.
Henne, ja…
Jeg hadde nesten glemt henne nu…
Vel, hun kan vel vente seg litt av et oppgjør i natt. Dessverre kan jeg ikke ringe henne, den eneste telefonen der tilhører Herskeren. Men hun kan ringe meg når hun vil. Hun har jo både adressen og telefonnummeret siden jeg rakk å gi henne visittkortet mitt.
Slaven har kledt på seg, og forsvinner ut i gangen, og den andre Herskeren takker min Hersker og Herskerinne for i kveld. Meg verdiger han ikke et blikk, der jeg fortsatt er fastspent på korset.
Når døren har lukket seg efter ham, kommer min Hersker bort til meg, og løser først armene mine, derefter bena mine. Det er godt å kunne bevege seg igjen, for jeg har stått ganske lenge i den stillingen nu.
Han masserer håndleddene mine, og min Herskerinne kommer, bøyer seg ned og masserer anklene mine.
Så omfavner de meg begge to, slik at jeg står i midten.
«Du var O.K. i dag » sier min Herskerinne.
«Vi er førnøyd med deg. Men nu er det sent, og det er blitt kaldt ute. Gå ut på badet og stell deg, så skal jeg ringe efter en drosje til deg. Du skal slippe å gå hjem, og siste trikken er gått for lenge siden. Vi spanderer drosje på deg ikveld, ikke sant, kjære ?»
Min Hersker nikker, så kysser de meg på hvert sitt kinn, før de slipper meg og gir meg en vennlig puff mot badet.