Slavinnen kapittel 12: De to (tre)

Herskeren:
Jeg lever to liv. Et er offentlig, alle vet om det. Jeg er en effektiv medarbeider som jeg tror mine kollegaer liker godt. Jeg er høflig, dannet, møter i rett tid på jobb, tar ofte med meg arbeid hjem, for det gir godt inntrykk hos sjefene.
Mine venner, de offentlige vennene mine, omgår jeg som alle andre omgår sine venner; Vi ringes, tar en tur på byen sammen, prater og diskuterer sammen, og dyrker våre felles interesser.
Men jeg har et liv til, et som bare noen meget få utvalgte vet om. Innen denne gjengen er vi diskresjonen selv. Ringes vi av en eller annen nødvendig grunn på arbeidsplassen, spør vi hverandre alltid om det passer at vi snakkes nu. Vi møtes jevnlig, men bruker aldri firmabiler eller andre lett gjenkjennelige kjøretøy når vi skal til vår spesielle møtested, SM-klubben.

Jeg bor sammen med en vidunderlig kvinne som er på den dominante siden, slik jeg selv er, og vi har skaffet oss en slavinne som kommer til oss på vår befaling, og selvsagt gjør sitt beste for å tilfredstille oss. Vi er også med i en SM-klubb, hvor vi kan leve ut våre lyster og behov i en atmosfære hvor en er trygg.

Det er her snakk om to vidt forskjellige omgangskretser, som ikke vet om hverandres eksistens. Men i det siste har jeg opplevet at grensene blir mer og mer uklare. Min beste barndomskamerat, som ikke vet noe om mitt hemmelige liv, har jeg oppdaget at kjenner slavinnen vår godt. Jeg har forvisset meg om at hun ikke sier noe til ham, selvfølgelig, en slavinne adlyder ordre.

Men det er ikke bare dette. En felles venninde av meg og min barndomskamerat viser tydelige tegn til seriøs interesse for SM, og siden hun har vært sammen med min barndomskamerat i en periode, har hun funnet ut en del ting. Han liker for eksempel å ha den fulle kontroll over den han elsker med. Han har eksperimentert med å binde henne fast i sengen.
Det kom frem litt om litt, et tabubelagt emne som i begynnelsen kun ble snakket om over noen drinker. I den senere til har denne venninden og jeg pratet om SM ganske åpent, men jeg har ennu ikke sagt til henne at jeg er medlem i en slik klubb. Jeg får nok brutt den barrieren også, før eller senere, selv om jeg ennu ikke er helt klar for å stå frem slik for henne.

Men tilbake til denne barndomskameraten. Han er visst ganske frisk, i følge noen av hans eks-damer som jeg kjenner. Mens han utad virker som den blyge, generte gutten, er han visst en råtass på de seksuelle områder.
Opp gjennom årene har jeg vært til trøst og støtte for flere av hans venninder når forholdet har gått skeis. Efterhvert har jeg dannet meg et bilde av han som ikke er så ulikt meg selv, bortsett fra at jeg lever det ut i et klubbmiljø hvor likesinnede kan møtes under trygge forhold, og har en samboer som jeg deler en slavinne med.

Han lever litt i SM-verdenen som «free-lancer», men jeg husker fra den tiden jeg begynte å bli mer sikker på mine følelser, at jeg ønsket jeg hadde noen å snakke med. Kanhende det er likedan med han, bare at han er så fastgrodd i rollen som den generte og blyge fyren, at han ikke tør? Jeg har i alle fall funnet ut at dette vil jeg gjøre noe med. Vi må få anledning til å ta oss en skikkelig gutteprat !

Slavinnen:
Min Hersker ringte og bad meg møte ham nede på bryggen i byen. Han hadde noe viktig å prate med meg om. Selvfølgelig møtte jeg opp, og iført de klærne han liker; Høyhælte sko, strømper og hofteholder, bluse som det er lett for han å stikke hendene inn under. Og,- naturligvis:
Truseløs. Jeg lurte litt på hvorfor vi skulle møtes der, og ikke hjemme hos min Hersker og Herskerinne. Han bad meg også om ikke å ha på selve slaveutstyret.
Mystisk.

Jeg var ute i litt god tid, for jeg vet jo at han kan bli temmelig vred dersom jeg ikke er presis. Derfor ble jeg gående litt frem og tilbake langs bryggekanten mens jeg ventet på ham. Og plutselig hører jeg bak meg, en lav og velmodulert stemme;
Hvordan står det til med slavinnen min i dag ?
Jeg skvetter til, for han har kommet så stille, men jeg snur meg med et smil, og strekker meg på tå for å gi ham et kyss. Han vrir seg vekk med et «så,så», så jeg bare går stille ved siden av ham. Ikke et ord blir sagt, men vi beveger oss mot en liten resturant han sier han har vært på før, hvor de har rolige båser som en kan prate uforstyrret i.
Kelnerene er også ganske diskrete på stedet, i alle fall ifølge min Hersker.

Vel inne i resturanten får vi satt oss ned på et dertil egnet sted, og så begynner Herskeren min å fortelle om planen sin.

Herskeren:
Du vet John, kompisen min ? Han er nok litt mer inn i SM enn det vi tror, det er bare det at jeg ikke er sikker på om han vet nok om det selv ennu. Jeg hadde i helgen en lengere prat med venninden hans, og det er ikke få ganger hun er blitt bundet fast i sengen, og han har «voldtatt» henne.
Han kan visst være ganske bestemt, og eksperimenterer med både det ene og det andre. Men som du selv vet, utad virker han blyg og genert, og jeg har aldri sett navnet hans i forbindelse med klubben, selv om jeg har hatt ansvaret for utsendelse av post tidligere.
Kanhende vet han ikke at klubben eksisterer, hva vet jeg, men det er på tide jeg tar en alvorsprat med ham, mann til mann, for i det siste er jeg blitt mer og mer sikker på at han ville ha et stort utbytte av å bli medlem i klubben.
Det å kunne leve ut følelsene sine, uten å være redd for dem rundt deg, nettopp fordi du vet at de har de samme interesser som deg, betyr enormt mye. Og det er her du kommer inn. Du skal være med på dette, selvfølgelig uten at John vet det, i alle fall i begynnelsen.

Jeg har planlagt å be han med ut på hytta, til en «gutta-kveld», bare ham og meg. I alle fall er det det han skal tro. Du skal reise ut i forveien, og gjemme bilen din godt, slik at han ikke ser den når vi kommer. Vel ute i hytta skal du ta på deg mansjetter, både rundt håndledd og ankler, samt halsbånd. Så skal du ha på deg strømper og hofteholder, selvfølgelig uten truse.
Om du ønsker det selv, kan du få lov til å ha på deg et av korsettene dine, men sørg for at det er et av dem som kan la puppene dine henge ute!
Om ikke du lar puppene være ute med en gang, se det får vi se på, men jeg skal i alle fall ha mulighet til å ha deg som en ekte slavinne, til å servere oss toppløs dersom jeg føler for det. Skulle du ønske å ha på deg fullt slavinneutstyr, er det OK for meg.

Du skal holde deg inne på soverommet mitt, og ikke gi fra deg en lyd, uansett hva som skjer. Du skal få høre på samtalen oss i mellom, men selvfølgelig skal du holde deg skjult. Jeg skal la John få gjesterommet, det ligger jo som du vet på andre siden av kjøkkenet, så han vil ikke ha noe behov for å komme inn på soverommet mitt.
Når du kommer ut på hytta skal du selvfølgelig sjekke at det er sengetøy på gjesterommet, slik at vi ikke trenger å lete efter det.
Vi gutta skal sprette noen øl eller en flaske vin, og jeg skal sakte dreie samtalen inn på jenter.

Efterhvert skal jeg også dreie samtalen inn på SM, og finne litt mer ut av hva han føler for. Selvfølgelig skal jeg ha med meg en del blader, slik at vi kan bla i dem og finne diskusjonstemaer. Når tiden er moden for det, skal jeg enten rope deg inn, eller hente deg inn i stuen, iført det antrekket du har fått beskjed om.
Det kan skje nokså raskt, eller det kan ta litt tid.
Men du får sørge for at du har det du trenger der inne, slik at jeg kan være sikker på at det ikke blir nødvendig å vise deg frem før tiden er moden for det.
Hva som skjer videre vil tiden vise, du har selvfølgelig bare å være den slavinnen du er, og hva du synes om dette er uinterressant. Jeg vet at du kjenner John fra før, men det bryr jeg meg ikke om. Du er min slavinne, og det må du bare innrette deg efter, selv om det nu blir kun med meg, og uten din Herskerinne.

Slavinnen:
Jeg ble helt ør i hodet av å høre på ham. Skulle jeg avsløre disse sidene av meg for John ? Han som jeg har kjent i så mange år ! Dette hadde jeg ikke ventet av min Hersker, og jeg må jo inrømme at pulsen ikke var helt rolig mens jeg hørte min Hersker legge ut om planen sin.
Jeg er ikke helt sikker på om jeg liker tanken på at John skal se meg i slavinneantrekket mitt. Jeg kommer til å være så flau og brydd at jeg ønsker meg ned gjennom et hull i gulvet. Kanhende jeg kan la være å møte opp ?

Selvfølgelig vet jeg at det vil bety at Herskeren min vil måtte ta i bruk strenge straffemetoder, men kanhende heller det enn å la John se meg som slavinne. Han kjenner meg som den sterke, selvstendige jenta med absolutt egne meninger.
En jente som aldri har vært redd for å stå på sitt, og som alltid har delt guttas interesser, i stedet for å bruke fritiden sammen med en mengde venninder og prate fjås.
Hvordan skal jeg klare å la ham se meg nedverdiget og brukt som slavinne ?

Vil han i det hele tatt tro det, eller vil han oppfatte det som en fleip ? Vel, om han gjør det, kjenner jeg min Hersker så godt at jeg vet han vil sette tingene på plass ganske fort, han kan (heldigvis) være ganske hard når det er nødvendig.
Men vil jeg takle det ? Vil jeg takle å utlevere meg så meget for en som jeg har ansett som en venn i flere år, og som ikke vet noe om denne delen av livet mitt ? Jeg prøver å formidle noen av disse tanken til Herskeren min, slik at han skal vite hvor usikker jeg føler meg over det han nu har planlagt.

Herskeren:
Dine ønsker og vilje har heller lite å bety i denne sammenhengen her. Du er min slavinne, og dermed har du å gjøre som jeg vil. Det er ikke sikkert det får deg til å føle deg noe bedre, men du må tenke på at jeg også kommer til å utlevere meg denne kvelden.
John vet ingenting om mitt medlemskap i klubben, og heller ikke noe denne delen av mitt liv, selv om det er uvesentlig.
Han tror jeg er den rolige personen han har kjent siden vi gikk på skolen sammen, med heller få damebekjetskaper, og en mengde egne interesser som gjør at jeg til tider har vært mye alene. Det er i alle fall det han tror.
Han vet jo ikke at alle de helgene jeg har «vært alene», har jeg egentlig vært i klubben, på spankingfester, undertøysparty, og så videre.
Eller at din Herskerinne og jeg har reist til utlandet for å ta en weekend eller en uke sammen med medlemmer i en klubb der. Det vil han få vite denne kvelden, og dersom jeg kan åpne meg slik, kan du også.
Er du uten truse slik du vet jeg har forlangt av deg ?

Slavinnen:
Det var ingen trøst at han selv synes han ville åpne seg like meget som meg. Han velger det tross alt selv, tid og sted, måten å gå frem på. Jeg må bare finne meg i det han vil.

Jeg kjenner foten hans på innsiden av knærne, og sprer bena så godt jeg kan, slik jeg vet han vil forvente av meg når han kommer med det spørsmålet på en resturant. Vi sitter rett overfor hverandre ved et lite bord, og jeg kjenner tærne hans helt opp i skrittet mitt.
Han har sparket av seg skoene, og jeg kjenner hvordan han lar tærne sirkle rundt i skrittet mitt, mens han ser helt uanfektet ut.
«Her var det vått, du liker visst planen min mer enn du vil innrømme !»

Han spør ikke, stemmen viser at han bare slår fast fakta. Jeg aker meg litt lenger frem på setet, det kjennes så spennende ut, sitte slik på en resturant, uten truse, og med min Herskers tær i skrittet.
«Kelner !»
Jeg skvetter til, hva er det han vil nu. Få sekunder senere står kelneren inne i avlukket vårt, tjenestevillig.
«Kan vi få noen flere servietter, det er noe fuktig søl her som bør tørkes opp !»
Kelneren ser seg rundt på bordet, hvor det selvfølgelig ikke er noe søl, og jeg har puls i tre hundre, og er flau og rød som en overmoden tomat.

«Nei, ikke på bordet, denne tøyta her har sølt på seg, på lårene. Kan du være så elskverdig å hjelpe oss med noen servietter ?»
Kelneren svarer at det vil han selvfølgelig, og forsvinner ut av avlukket. Jeg tør ikke se Herskeren i øynene, jeg kjenner rødmen brenner, ikke kun i kinnene, men på hele kroppen.
Ikke bare det at han insinuerer noe for kelneren som jeg synes er vel privat, men han kaldte meg tøyte i denne fremmede kelners nærvær.
Og han er så kald at mens dette pågår har han ikke fjernet tærne fra skrittet mitt, selv om jeg har prøvet å ake meg tilbake på sette slik at han ikke skulle rekke frem.
Men jeg må nok bare innse at han har lenger ben enn meg, så så lenge stolen står slik at kelneren ikke kan se knærne mine, rekker han frem til det han vil.

Kelneren kommer tilbake, og legger serviettene fra seg ved min plass.
«Tørk deg nu ordentlig, jeg vil ikke at det skal lukte av deg på grunn av det sølet.»
Kelneren har snudd ryggen til og er på vei ut, men jeg ser at han reagerer, selv om han prøver å ikke merke seg ved det. Selv er jeg nu så flau at hadde det åpnet seg et vulkankrater foran meg hadde jeg gladelig hoppet nedi. Et siste sprell med tærne før han trekker til seg foten, og jeg puster lettet ut. Serviettene har jeg ikke rørt, jeg prøver å finne igjen meg selv først.

«Du fikk beskjed om å tørke deg !»
Min Herskers stemme er bestemt, og har en stålklang.
Jeg griper ubevisst efter serviettene, og legger dem i fanget. Når jeg ser ned, ser jeg at skjørtet ligger som en krøll rundt hoftene mine, og jeg håber at kelneren ikke har lagt merke til det.

«Vel, dette taklet du bra. Det blir garantert ikke noe verre når jeg skal eksponere deg for John. Han kjenner du jo fra før, det er ikke snakk om en totalt ukjent, slik som tilfellet var i dag. Du vet, kelneren visste utmerket godt hva vi pratet om !»

Igjen blusser rødmen i kinnene, og jeg tenker med gru på om dette er et forvarsel på hva han har tenkt å gjøre med meg når han skal avsløre meg for John. Kan ikke Herskeren min skjønne at det kanhende vil være ennu verre med en jeg kjenner ?
En som kjenner meg kun på en måte og er vant til det, og nu skal få et helt nytt perspektiv på vennskapet vårt ?
Vil han i det hele tatt kunne prate vanlig med meg mer, efter at han får vite om denne hemmelige delen av livet mitt ? Vil han bli så sjokkert at han kanhende ikke klarer å holde munn overfor andre felles kjente ?

Og at min Hersker sier at kelneren visste hva vi pratet om ! Jeg håber vi kan snike oss ut herfra mens han er opptatt med et annet bord, slik at jeg slipper å se ham inn i øynene. Heldigvis sitter jeg slik at jeg kan slippe å se rett på han når han kommer med regningen, og dessuten tar jo min Hersker seg av den.
Men her forregnet jeg meg visst litt;
«Når kelneren kommer med regningen skal du takke pent for de ekstra serviettene !»
Huff, hvordan skal jeg klare det, uten å se på ham? Dessuten vet jeg at min Hersker forventer at jeg ser på denne mannen, og smiler et søtt smil samtidig som jeg takker vennlig for den ekstra servicen han gav ved å hente dem.
Men jeg biter tennene sammen og gjør som min Hersker vil, selvfølgelig. Jeg er i alle fall glad for at slike resturanter med egne avlukker har dunkel belysning, det kan i alle fall ikke Herskeren min gjøre noe med. Og endelig er vi ute på gaten igjen, rolig spaserende som et hvilket som helst annet par.

Herskeren:
Jeg overrasket henne grundig i dag når jeg fortalte om planen min. Men det er ikke en plutselig innskytelse, men noe jeg har planlagt i lengere tid. Det var nesten artig å se hvordan hun reagerte.
Det så ut som om hun ikke riktig visste om hun skulle bli rasende, eller om hun gledet seg til denne spennende opplevelsen. For det er klart det blir spennende, vi vil jo begge utlevere oss for et menneske vi begge kjenner, vel og merke på den «vanlige» måten (hva nu enn det måtte bety).

Og jeg kjenner slavinnen min så godt nu, at jeg vet at tanken på dette møtet med John vil pirre henne over evne i tiden frem til det skal skje. Hun er blyg nok til vanlig, men når vi er i en SM-situasjon, f.eks. sammen med en SM-venn av min samboer og meg, er hun eksibisjonist så det holder.

Hun elsker å vise at hun er min slavinne. Hun nyder at jeg binder henne opp så andre kan se, eller at jeg straffer henne åbenlyst. Hun blir usedvanlig kåt av at jeg lar andre bruke pisken på henne for å varme henne opp for meg, i alle fall så lenge jeg er i nærheten slik at jeg kan gripe inn dersom det skulle bli nødvendig.
Selvfølgelig later hun som om hun ikke er helt fornøyd med det som skjer, men den glansen i øynene hennes, den kan hun ikke bortforklare.

Og at hun vil være kåt som et udyr utpå kvelden, efter å ha sittet i stillhet inne på mitt rom og overhørt alt det jeg har tenkt å prate med John om, ja, det er jeg 101 prosent sikker på. Hun vil være så åpen for det meste, at det skal kun et lite vink fra meg til, så vil hun knele ned foran meg, i John’s påsyn, og om ønskelig fra min side, suge meg omtrent tørr (om det hadde vært mulig).

Jeg vet at selv om det er nedverdigende for henne, er det nettopp dette hun elsker, og gjør hun ikke en tilfredstillende jobb, vil en runde eller to med den nihalede katten myke henne opp ennu mer, og hun vil være så våt at jeg kan legge henne på bordet og knulle henne mens John ser på, og hun vil elske hvert sekund av det. (Det er jeg forresten sikker på at John vil også.)

Min kjære slavinne er nemlig to helt forskjellige mennesker, avhengig av situasjonen. Hun er effektiv forretningskvinne når det kreves av henne, men forsiktig og genert i sin omgang med folk hun ikke kjenner så godt. Og i det øyeblikket hun er i et miljø hvor SM er akseptert, eller i beste fall en forutsetning, vil hun straks bli en 100 prosent slavinne;
Villig til de fleste av mine infall, ja jeg tror nok alle, hun kun trasser litt for å få straffen som hun elsker, en omgang med den nihalede katten.
Hun blir kattemyk og absolutt eksibisjonist.
Hun elsker å vise seg frem som slavinne, være uten egen mening, men avhengig av meg og min vilje for å oppnå det hun drømmer om;
den straff som for henne er en belønning, noe hun nyder i fulle drag.

Slavinnen:
Da jeg var kommet hjem om kvelden, kvernet det en mengde tanker rundt i hodet mitt. Min Hersker hadde ikke ønsket mitt selskap lenge denne kvelden, derfor hadde vi skiltes ikke langt unna resturanten der vi hadde pratet sammen.
Tankene mine gikk igjen og igjen tilbake til det min Hersker hadde fortalt meg, og til John, som jeg har kjent i mange år. Jeg vet ikke om jeg er klar for å eksponere meg for ham, i alle fall ikke på denne måten.

Men jeg vet også veldig godt at dersom jeg ikke følger min Herskers anvisninger, blir det meg selv som får svi, bokstavelig talt. Og han er heller ikke nådig dersom jeg direkte nekter å adlyde ordre.
Selvfølgelig kan jeg trasse han litt, men det er bare for å nyte straffen jeg får, og da står den i forhold til det jeg har gjort meg skyldig i. Men dersom jeg er direkte ulydig, og det ikke bare er mild trass, får jeg så jeg kjenner det i lange tider. Og ikke bare kjenner det, det er lett synbart også, så jeg må være bevisst hvilke klær jeg tar på meg, slik at ikke andre kan se merkene.

Men midt oppe i alle disse tankene, er det noe som ikke gir meg ro; En pirrende og opphissende følelse, og jeg må, selvfølgelig bare for meg selv, inrømme at jeg blir ganske kåt ved tanken på det min Hersker har forespeilet meg.
Uansett, jeg håber dette skal gå bra, innerst inne nyder jeg alt det min Hersker gjør med meg, selv om jeg ikke alltid innrømmer det for ham. Bare jeg får litt tid på meg før dette skal skje, skal jeg nok klare å venne meg til tanken, slik at min Hersker ikke trenger å bli flau over meg, og han oppnår det han vil med dette møtet mellom John, ham og meg.

Dagen er kommet, i dag skal jeg avsløres for John…
Jeg gruer meg på en pirrende, nervøs, spennende og skrekkblandet måte. Jeg har fått beskjed om å være på hytten senest klokken 1800, så jeg låser meg inn i god tid, klokken er ikke mer enn såvidt 1700. Det er fredag, og jeg har gått tidlig fra jobben, tatt noen timer med avspasering, slik at jeg fikk tid til å dusje, vaske det lange håret mitt, og ikke minst, tørke det.
Jeg har smurt inn hele kroppen med en body-lotion jeg vet min Hersker liker, plukket frem korsett og slavinneutstyr, sminket meg slik jeg vet min Hersker setter pris på, og sitrende av spenning kjørt ut til hytten.

Jeg ser meg rundt inne i hytten, og titter inn i alle rommene. Jeg vet at min Hersker ofte organiserer overraskelser til meg, og jeg vil gjerne være så forberedt som mulig. Men ingen ting som kan overraske meg ligger synlig, i alle fall ikke som jeg kan se det.
Jeg fyrer opp i peisen, slik at det skal bli varmt og koselig i hytten, men kommer plutselig på at jeg skal være skjult i begynnelsen, så jeg forter meg å slukke peisen igjen, og bærer de glødende vedkubbene ut og slenger dem i en bøtte med vann, slik at de slukker helt. Så tar jeg den glødende asken i peisen over i en gammel sink-bøtte, og heller vann på, før jeg tømmer ut det også.

Derefter bygger jeg opp et nytt bål i peisen, med krøllet avispapir, flis og vedkubber, bare til å sette fyrstikken borttil og tenne opp, enkelt for min Hersker å tenne når han kommer.
Jeg setter opp vinduene, slik at det blir gjennomtrekk, for at ikke røklukten fra da jeg bar ut de glødende kubbene skal avsløre meg, og den lille varmen jeg lagde blir luftet ut.

Jeg ser efter at sengene er oppredd, og tørker av bordet, det er litt støvete.
Hele tiden lytter jeg som en gal efter bilen, jeg vet jo ikke når de kommer, og jeg må ha tid til å gjemme meg på det rommet jeg fikk beskjed om.
Det ser støvete ut på teppet og gulvet også, men jeg tør ikke bruke støvsugeren, for da vil jeg ikke høre bilen. Så jeg fyller en bøtte med vann, og med en godt oppvridd klut tørker jeg over gulvene, og drar kluten over teppet for å samle opp støvet. Kluten er så vidt fuktig, så den legger ikke igjen vann som kan avsløre meg, dersom de skulle komme mens jeg holdt på.

Spenningen i kroppen stiger, og hjertet dunker av nervøsitet for det som skal skje. Jeg gruer meg forferdelig til å bli avslørt for John, men likevel avslører brystene mine og skrittet mitt at jeg også blir pirret ved tanken. Brystvortene står stive som to små terninger, og varmen i kjønnet mitt er ikke til å ta feil av.
Forsiktig lar jeg en finger skli inn mellom leppene mine, frem til klitoris, den er blodfyllt og stiv, og jeg kan ikke la være å gni fingeren forsiktig over den. En nydelig grøssning går gjennom kroppen min, og jeg kjenner at fuktigheten i kjønnet mitt væter fingeren, langt mer enn jeg hadde trodd.

Får bare håbe at det er kroppen min som på denne måten sier fra at det ikke gjør noe om John får vite hva jeg er, og at det ikke bare er slik at jeg har stengt ute dettte med John og bare gleder meg til å være slavinne for min herlige Hersker.
Pekefingeren har fått følge av en finger til, og jeg står midt på gulvet med skrevende ben og masserer meg selv så bena skjelver under meg.

Tenk å bli knullet nu, med en gang ! Et lite stønn kommer over leppene mine, jeg er utrolig kåt ved tanken på det som skal skje. Så det får bare stå til, jeg gruer/gleder meg til kvelden.
Plutselig hører jeg bilen, og jeg trekker bråfort til meg fingrene, og stikker dem i munnen for å slikke av dem fittesaften min. Den andre hånden tar bøtten og kluten med ut på kjøkkenet. Så heller jeg ut vannet, løper inn i stuen og henter langkosten og setter den inn i skapet.

Kluten tør jeg ikke legge over bøtten ved siden av kjøkkenskapet, fordi den er litt våt, så jeg legger den inn i skapet under vasken, griper en flaske med farris fra kjøleskapet, og løper inn på rommet og lukker døren bak meg.
Plutselig kommer jeg på at jeg har glemt å låse døren efter meg, og jeg titter ut av vinduet for å se hvor langt de er kommet. Begge to er på vei over gresset og frem mot døren, men så ser jeg at de stopper opp litt og ser på utsikten, så jeg løper ut av rommet og bort til døren, og får vridd om låsen på innsiden. Jeg hører stemmene deres gjennom døren, og piler tilbake på rommet så lydløst jeg bare kan, lukker døren, og synker sammen på sengen.

Herskeren:
John og jeg kom frem til hytten, og vi så ikke spor av slavinnen. Vel, det hadde jeg heller ikke ventet, har jeg bedt henne om å være usynlig, forventer jeg selvsaagt at hun adlyder ordre.
Men jeg må nok stramme henne opp litt, hun hadde ikke låst sikkerhetslåsen efter seg. Ikke det at det var noen fare når hun likevel var innefor, men jeg ble litt paff når den ikke var låst, og måtte fleipe det bort ovenfor John med at jeg sikkert hadde glemt å låse den når jeg var her forrige helg.

Inne i hytten merker jeg en svak duft av parfymen hennes, men det er sikkert fordi jeg er obs på den, John merket i alle fall ikke noe. Vi setter fra oss bagene våre, og jeg spurte ham om han hadde noe som skulle i kjøleskapet. Han trakk frem en flaske hvitvin, og så gikk vi sammen ut på kjøkkenet.
Bøtten ved siden av kjøleskapet var våt oppi, og kluten var vekk. Vel, så har vel slavinnen gjort noe nyttig for oss, og det er bare meg som legger merke til det, for John er opptatt med å prate om hvor hyggelig det skal bli for oss to å sitte sammen en kveld, ren guttekveld, med gutteprat og god vin. Ja, han skulle bare visst hvilke planer jeg har !

Jeg ber ham om å sette seg, så skal jeg fyre opp i peisen. Når jeg snur meg, ser jeg at peisen er klar, det er bare å sette en fyrstikk borttil. Takk, slavinne, tenker jeg. Men jeg vil aldri si det til henne, det er en selvfølge at hun skal tenke på slike ting, alt for å gjøre tilværelsen mest mulig komfortabel for sin Hersker.
Jeg går i barskapet og finner frem en flaske cognac, det vet jeg John liker, og med en liten «skarp en» vil jeg mulig få han på gli litt raskere. Jeg byr ham glasset, og setter meg ned i stolen ved siden av ham, foran peisen.

Vi prater om løst og fast, jeg passe på å skåle med ham ofte, mens jeg selv bare så vidt fukter tungen i congac’en. Så er glasset hans tomt, og jeg fyller det igjen.
Varmen fra peisen, sammen med cognac’en, gir en avslappet stemning. Forsiktig begynner jeg å prate om damer. Jeg nevner at jeg har truffet en av hans gamle flammer, og skulle hilse. Dette er bare bløff, men alt for å få sporet samtalen dit jeg vil.

Litt grisevitser, litt griseprat, og stemningen løsner betraktelig. Vi flirer og ler, og har det hyggelig.
Så tar jeg opp noen pornoblader fra bagen min. Kun de vanlige som man får kjøpt på Narvesen, men jeg har plukket ut et nennsomt utvalg med bilder som antyder SM.

Vi ser på dem, diskuterer og flirer, og jeg beynner å snakke om SM på andre områder. At det blir mer og mer vanlig å ha SM-hint i reklame, og nevner noen reklamer som har gått mye i det siste, og spør om han har sett dem. Joda, han har fått det med seg.
Jeg drar samtalen over på de arabiske land, hvor de har kvinner i harem, en mann – mange kvinner, som bare må stå til tjeneste når sjefen selv ønsker det. Han flirer igjen, skåler med meg, og sier at «Det hadde vært noe, det !»

Jeg trekker paraleller til det og SM, å ha en slavinne, og plutselig er samtalen der jeg vil, vi snakker om slavinner, og det å ha kvinner til tjeneste, som adlyder ditt minste vink, og som du kan sende vekk når du vil ha fred.
Om han tror jeg fleiper, vet jeg ikke, men han er i alle fall med på fleipen, og mot slutten av den tredje cognac’en hans er stmningen mer enn munter mellom oss.
Jeg lurer litt på å hente inn slavinnen, men finner ta jeg vil vente litt til. Men jeg foreslår at vi tar en kaffe ved siden av cognac’en, noe han er enig i. Jeg vil hindre at han blir mer påvirket enn ønskelig, for han må være klar og ikke full for at planen min skal kunne settes ut i livet.

Kaffen trakter seg ferdig, og jeg henter en kopp til hver av oss. Noen nye kubber på peisen, og jeg finner tiden inne til å dra frem de mer bizzarre bladene av bagen.
Øynene hans blir store, og han griper bladet begjerlig, med et tydelig imponert «oij» ! Vel, dette går jo akkurat som planlagt, så jeg følger opp, blar opp i noen av bladene på bilder jeg synes er spesielt fine, for å vise ham.

Samtalen blir mer og mer intim, og vi begynner å bli mer personlige. Jeg snakker om meg selv, at jeg er på S-siden, og ikke kunne være M, det ligger tydelig ikke for meg. Han mener han er på samme siden selv, men innrømmer at han ikke har noe særlig erfaring, og spør om hva slags erfaring jeg har.
Efter å ha fått han til å forstå at dette må bli en samtale mellom oss og ingen andre, forteller jeg ham at jeg er S, fullblods Hersker. Han flirer og nevner min forlovede, og hvor fint det måe være for meg å ha en slavinne. Meget forskrekket bløir han når jeg forteller ham at hun også er ren S, Herskerinne.
Hvordan….spørsmålet hans ligger i luften.
Jeg forteller da at vi har en slavinne, som er til felles avbenyttelse for oss begge. En lydig liten slavinne, som kommer på vårt minste vink, og som vi kan binde, knulle, piske, suge, eller la henne suge oss, alt efter hva vi ønsker der og da.

Meget imponert hører han på meg, nesten stum !
Så kommer det;
«Dæven, jeg misunner deg hvis dette er sant ! Du fleiper vel nu ???»
Men jeg benekter at det er felip, og fortelle om hvordan vi traff henne, annonsen hun hadde satt inn, om vårt første møte, og om mange av møtene efter det. Han sier ingen ting, bare lytter med store øyne, og av og til kommer et utbrudd som «neei», «det e’kke sant !», «nå ljuger du !», for ikke å forglemme utbruddene som «hva skjedde da ?», «hva sa hun da ?», «hva gjorde du da ?» og så videre.

Jeg gnir meg i skrittet og sier; «Jeg blir rent kåt av dette snakket, jeg !» Og når jeg titter bort på han, har han en tydelig kul i buksen, han også.
«Hvordan er det med deg ?» Og, joda, han rødmer tydelig, men inrømmer at samtalen vår ikke har vært uten effekt for ham heller. Så flirer han dumt og sier; «Synd du ikke har slavinnen her nu, så kunne hun hjulpet deg !»

Jeg drar på det, og så spør jeg hva han ville gjort dersom det kom en slavinne inn i et rom han satt, og begynte å suge Herskeren sin ? Han tør ikke en gang se på meg, men stirrer inn i peisen, og sier at da måtte han gått ut og tatt seg en runk, for så kåt hadde han blitt. Jeg senker stemmen og sier lavt at det kunne jo hende at slavinnen kunne suge ham efterpå ?
Da snur han seg mot meg, illrød i ansiktet, og ber meg holde opp med slikt prat, ellers må han låne et av bladene og ta en tur på toalettet, med en gang !
Skål, sier jeg, og mens han har glasset i munnen, ber jeg ham sitte helt stille, ikke gå, og ikke komme med noen utbrudd, uansett hva som skjer.
Så hever jeg stemmen, og kommanderer «Slavinne, kom hit inn ! Din Hersker ønsker deg !»

Slavinnen:
Jeg er stille som en mus, tør ikke røre meg, for jeg er spent på hvordan dette vil gå. Tenk om John avfeier det hele ? Tenk om han bare har vært stor i kjeften, uten å mene noe med det ! Og her sitter jeg og er kåt, og trenger å få litt god behandling av Herskeren min. Og det får jeg jo ikke hvis John trekker seg !
Men samtalen i stuen spinner videre, jeg hører hvert ord. Og må sannelig si at min Hersker dreier samtalen dit han vil, tydelig uten at John skjønner hva som er i gjære.

Og jeg blir kåtere og kåtere efter som samtalen stiger frem. Når jeg skjønner at han har funnet frem SM-bladene, må jeg bare fingre med meg selv. Så pirrende synes jeg at dette er.
Og når jeg hører dem diskutere slavinner, stillinger og hjelpemidler, samt antrekk for slavinner, og min Hersker som forteller om når vi møttes, og mange av de møtene vi har hatt efterpå, må jeg knipe leppene sammen for ikke å stønne høyt, mens fingrene mine hvirvler rundt i skrittet mitt, og saftene renner.
Så senker han stemmen, og jeg klarer ikke å høre hva han sier, selv om jeg spisser ørene alt jeg kan. Faen….hva er det de snakker om nu ???

Men der kommer ordren;
«slavinne, kom hit inn ! Din Hersker ønsker deg !»

Jeg stopper å puste av ren skrekk…Nu skal det skje, min Hersker skal avsløre meg for et menneske jeg kjenner fra før ! Pulsen dunker så jeg er sikker på at han hører det inn i stuen.
Jeg forter meg å suge fittesaften av fingrene mine, drar hendene gjennom håret slik at jeg får det til å henge frem i ansiktet, og forsiktig åpner jeg døren…

«Få opp farten, kom hit !» Min Hersker myndige stemme får meg til å fare sammen, og jeg går ut i stuen. Føler meg så naken, så naken, og så uendelig sårbar. Men stay-up’s, korsett med puppene inne, men et lite håndgrep fra min Hersker, så duver de på utsiden.
Truseløs, slik han har forlangt, og ned et skjørt som er så kort at det er en vits, men jeg vet at jeg ikke kunnevalgt et lengre skjørt, uten at han ville skrellet det av meg med en gang.
Med dette korte skjørtet har jeg i alle fall håb om å få beholde det på en liten stund !
Meget høye hæler får meg til å holde en fin holdning, men jeg rødmer fra stortåen og ut til hårtuppene…

Gjenom håret som henger som et slør foran ansiktet mitt ser jeg ansiktet til John, og det er det mest måpende ansiktet jeg har sett noen gang !!!

Han kunne ikke sett mer forskrekket ut om det så hadde vært statsminister Gro som hadde kommet inn, kledd som slavinne !
Jeg kaster et fort blikk på min Hersker, og han gir meg et raskt, beroligende smil, før han ber meg komme til ham, med en stemme fyllt av stålis.
Jeg føler meg plutselig ikke så ille mer, det at John er så forskrekket, og at min Hersker gav meg det lille smilet, sikkert uten at John så det, har fått meg til å føle at her er det vi, med trykk på «vi» lik i «min Hersker og meg», som har overtaket. Og når jeg får den følelsen, er det plutselig ikke så ille mer…

Herskeren:
Det tar litt tid før hun åpner døren, men så går den litt forsiktig opp, ikke helt, men slik at jeg ser henne. Jeg kaster et raskt blikk på John, men han ser ikke meg i det hele tatt, idet han hørte dørklinken snudde han seg i stolen, og nu sitter han med et måpende utrtykk og ser ut som om han har sett marsmenn, engler, dinosaurer, og alt annet på en gang.
Haken har falt ned til tredje skjorteknappen, og det ser ut som en hel kråke kunne fly uhindret inn i munnen hans.
Jeg flytter blikket til slavinnen igjen, og ser at hun rødmer, og står nølende i døråpningen.

«Få opp farten, kom hit !», kommanderer jeg, og ser at hun rødmer over hele kroppen, og har blikket stivt festet på John.
Men når jeg snakker til henne, ser hun på meg, og jeg gir henne et raskt smil, for å berolige henne litt. Jeg vet ikke hvor mye hun har hørt av vår samtale, men jeg går ut fra at hun har hørt en del.
Og kjenner jeg henne rett, er hun kåt og våt av forventning, selv om hun sikkert har grudd seg til å bli avslørt for John. Jeg ber henne komme nærmere, og stille seg foran meg. Da vil hun stå med ryggen til John, og jeg skal sjekke at hun er truseløs, slik at hun har ordre om.
Ikke det at jeg forventer noe annet, men jeg vil gi John et lite sjokk til.

Hun kommer mot meg, og stiller seg opp slik jeg har sagt. Jeg spør om hun er kledt slik jeg har forlangt, og hun stammer frem et ja.
«Spre bena !» sier jeg, og hun skjønner at jeg skal kontrollere.
Hun stiller seg bredbent opp, og jeg bøyer meg litt til siden slik at jeg kan se John, mens jeg lar fingrene skli inn mellom lårene hennes. Der er det, slik jeg ventet, vått, varmt og hovent.
John stirrer med store øyne på ryggen til slavinnen, og jeg tar tak i håret hennes med den ledige hånden og trekker hodet hennes ned, slik at hun må bøye i hofteleddet. Da vet jeg at John ser rett i fitta hennes, og ser fingrene mine. Jeg holder opp en pekefinger, og kjører den inn i henne, og fra min venn kommer et lavt stønn.

Hun lukker øynene, om det er fordi jeg endelig tar på henne, eller om det er fordi hun er flau, vet jeg ikke, men hun er nydelig der hun står. Jeg trekker til meg den hånden som er mellom bena hennes, og reiser meg, samtidig som jeg trekker henne opp i rett stilling igjen, efter håret.
Så gir jeg henne et lett kyss på munnen, men hun åpner munnen helt og tror hun skal få et ordentlig kyss. Å, nei ! Det får vente ! Fortsatt har hun lukkede øyne, og jeg snur henne rundt, slik at hun blir stående med fronten mot John.

«Nå, hvordan ser det ut ?»
Ertende i stemmen henvender jeg meg til ham, og han strever tydelig for å trekke blikket vekk fra henne og møte mitt. Han smiler, riktignok et sjokkert smil, men et tydelig smil, og jeg fryder meg…jeg har hatt rett, og dette skal bli gøy !

Jeg står på skrå bak slavinnen, og tar begge hendene frem og tar et godt tak i bysten hennes. Med et lite håndgrep frigjør jeg begge brystene, slik at hun blir seende ennu mer underdaning ut, med brystene utenfor korsettet. Deilige, store og fyldge bryst, som jeg elsker å småbite i.

Med et puff, snur jeg henne en kvart gang, og tar tak i stolen min. Så snur jeg den litt også, slik at John kan se oss fra siden. Jeg tar tak i håret hennes igjen, og trekker henne med meg ned når jeg setter meg. «Knel !», «Sug meg!» Og hun kneler selvsagt, og tar tak i gylfen min, åpner buksen, og med et godt tak i pikken min, kysser hun hodet og slikker i seg dråpen på tuppen.
Jeg ser bort på John, og han sitter og gnir seg i skrittet, og med en meget tydelig ståpikk !

Med tak i slavinens hår, kan jeg styre sugingen hennes, og jeg trekker hodet hennes ned til jeg kjenner at pikken min går langt bak i halsen hennes. Jeg kjenner brekningsrefleksen hennes, men vet at hun kan kontrollere den, og at hun nyter å måtte tvaangssuge meg på denne måten.
Med greper i håret snur jeg hodet litt opp, og ser at tårene står i øynene hennes på grunn av at pikken er kjørt så langt ned i halsen hennes. Men jeg ser også, gjennom kåtskapen og tårene, det urtolig opphissende blikket hennes, som viser meg at hun er min, min slavinne, som vil gjøre alt jeg ber henne om. Og det er nesten så jeg blir bløt, men jeg elsker henne for det !

Når jeg ser på John igjen, sitter han fortsatt og gnir seg i skrittet, så jeg ber han bare ta frem pikken og runke litt, men ikke så meget at det går for ham, for jeg forteller ham at slavinnen skal få suge ham efterpå, og da må han ikke være tom allerede ! Det eneste svaret jeg får, er et halvkvalt stønn, men har trekker ned glidelåsen, og tar et grepa tak i sin egen pikk.

En ide får meg til å be ham trekke stolen litt nærmere, så kan slavinnen runke ham mens mens hun suger meg. Og han er ikke sen om å flytte stolen i en posisjon som gjør dette mulig. Slavinnen prøver å si noe, men med munnen og delvis halsen full av pikk, blir det bare en uartikulert lyd, selv om jeg skjønner at det er et lite forsøk på protest.

Jeg bruker grepet i håret hennes til å lugge, og tvinge henne til å adlyde. Så hun strekker ut armen, og får tak i John’s pikk. Han sklir ned i stolen, slik at hoftene er helt på kanten av stolsetet, og lukker øynene og nyder. Jeg beholder kontrollen, slik jeg må, og gleder meg over at dette eksperimentet ble så vellykket, samtidig som ideer til resten av kvelden fosser gjennom hodet mitt.

Min slavinne er god til å suge. Jeg kjenner at tennene risper lett langs skaftet når pikken er på vei ut eller inn, og tungen hennes som hvirvler på kukhodet hver gang pikken er nesten ute. Samtidig lager hun et helt utrolig vakum i munnen, som får blodet til å bruse, og kåtskapen til å flomme.
Så jeg kjenner at jeg må tømme meg litt, og med et solig tak i håret hennes presser jeg pikken så langt bak i halsen hennes som jeg kan, samtidig som jeg begynner å pumpe sæden inn i henne. Igjen kjenner jeg brekningsrefleksen i halsen hennes, og den pirrer så deilig på kukhodet, at jeg er sikker på at jeg spruter 3-4 ekstra støt bare på grunn av det ! Og noen tydelig stønn klarer jeg ikke å holde tilbake, her jeg sitter og pumper munnen til min slavinne full av deilig, varm sæd.

Jeg trekker hodet hennes opp slik at jeg kan se øynene hennes, og de er så kåte at om jeg hadde sagt til henne at nu skulle hun avsløre seg for sjefen sin, hadde hun garantert gått med på det. Hun er nærmest hinsides av kåtskap, og jeg lar henne slikke pikke ren, før jeg stryker henne over hodet til takk.

Så ser jeg på John. Han er tydelig klar over at det har gått for meg, men han er også så kåt at han gir blanke, og runker kuken slik at jeg er redd for at det skal gå for ham før min slavinne får sugd ham.
Derfor ber jeg ham ta det litt med ro, før jeg kommanderer min slavinne til ham, samtidig som jeg dytter hodet hennes mot fanget hans.

Hun gaper villig opp over kuken hans, og jeg ser på ansiktet hans at han sikkert får samme behandling som jeg fikk. Han lukker øynene, og det rykker i ansiktsmusklene hans, for ikke å sankke om resten av kroppen, i ren nydelse.
Selv griper jeg efter bagen som står på gulvet, og trekker frem den ni-halede katten. Så stiller jeg meg på kne bak slavinnen, og trekker opp det korte skjørtet hennes. Det er trangt, så jeg får det ikke ordentlig opp. Derfor river jeg det heller av, takket være glidelås øverst og trykknapper nederst er ikke det så vanskelig.

Så har jeg hele den deilige slavinnebaken foran meg, mens jeg ser at hun suger John. Det er tydelig at han vil utsette det uunngåelige, for han bremser henne litt. Vel, jeg unner ham det av hele mitt hjerte, han må gjerne nyde min slavinne, dersom dette kan få ham til å «finne sin plass» her i livet !
Jeg lar endene på «katten» sildre over baken hennes, og jeg ser at den deilige baken rykker til, og liksom «logrer» til meg. Så lar jeg pisken falle…

Slavinnen:
Med John’s edlere deler langt inn i munnen, kjenner jeg en kiling på ryggen, og vet at det er min Hersker som har tatt frem den ni-halde katten, min yndlingspisk. Skjørtet har han revet av meg, så baken er naken og såbar, og jeg vet at han har utsikt rett inn i kjønnet mitt. Jeg vrikker på rumpa, for å vise at jeg selvsagt er klar til å tilfredstille min Hersker’s lyster.
Har lar endene på «katten» liksom risle nedover ryggen min, over rumpeballene, og ned langs lårene. Så går kilingen motsatt vei, opp langs lårene, midt på baken, slik at noen av endene går inn i sprekken, før har lar lærbåndene følge ryggraden opp til nakken.
Så løfter han pisken vekk fra meg, og jeg venter…

Uten et lyd, treffer pisken meg på baken, og jeg rykker til, mot John, og får kuken hans langt ned i halsen. Brekningsrefleksen er momentant, og tårene spryter fra øynene mine. Lynsnart følger et nytt slag, jeg har ikke en gang klar å trekke hodet særlig langt tilbake, så igjen får musklene i halsen min krølle seg mot Kukhodet til John. Og det er det som skal til, han stønner, rister litt, og med store skjelvinger spruter han sæden ned i halsen min.
Jeg hoster litt, men svelger unna, for jeg vet at min Hersker ikke synes at sæd skal gå til spille, i alle fall ikke dersom han ikke tydelig gir tegn til det.

Jeg har øynene lukket, men merker godt at John slapper av i kroppen, rykningene avtar, og han faller på en måte sammen under meg. Selv er jeg spent som en fjær, det føles som om alle nervene ligger utenpå kroppen, og hele meg er en eneste erogen sone. Jeg vifter energisk med baken, men slipper ikke John’s kuk, for jeg vil ikke at min Hersker skal bli misfornøyd. Har jeg fått beskjed om å suge, gjør jeg det, inntil annen beskjed kommer.
Ikke får jeg flere slag med pisken heller, til tross for at jeg vrikker med baken så innbydende jeg kan. Har min Hersker tenkt å la meg stå her på kne ? Så opphisset at jeg skjelver i bena, uten å la meg få noe mer ? I så fall må jeg finne på noe som provoserer ham slik at jeg i alle fall kan få litt straff !

Forsiktig løfter jeg hodet, ikke mye, bare noen centimeter, og passer vel på at vakumet i munnen min sørger for at John ikke faller ut. Og det er tydelig at dette har min Hersker ventet på…
Han tar et realt tak i håret mitt med den ene hånden, og gir meg tre raske piskeslag med den andre, samtidig som han hveser: «Du har ikke fått tillatelse til å trekke deg vekk, slavinne ! Tenk om Mester John ikke er fornøyd ennu !»
Jeg suger Johnn så langt inn jeg klarer, samtidig som jeg får hodet presset ned i fanget hans av min Herskers grep i håret. Så kjenner jeg hender som forsiktig tar tak i brystene mine, det må være John, og han masserer hardhendt, slik at det nesten gjør vondt. Vortene er stive og derav ømme, så jeg kjenner ilinger langt bak i ryggraden og ned i skrittet.

«Deilig, fy faen så deilig, i helvete, dette var utrolig!» John’s stemme bryter inn i hjernen min, men jeg vet ikke om han sier det til meg, til min Hersker, eller bare rett ut i luften. Jeg suger fortsatt, og merker at John trekker baken ned mot stolsetet. Har han fått nok ?
Får jeg lov å reise meg, og slippe pikken hans ? Men nei, han tar tak i hodet mitt med begge hendene, løfter hoftene mot meg, samtidig som han presser hodet ned mot skrittet sitt.
«Fy faen så skjønt!»
Jeg får nesten ikke puste, men så trekker han hodet vekk, samtidig som han presser baken ned mot setet igjen, og jeg må slippe kuken, avstanden blir for stor til at jeg klarer å beholde den i munnen min.

Min Hersker trekker meg, efter håret, opp i stående stilling, og ber meg, kaldt og rolig, om å hente iskald hvitvin i kjøleskapet, og to glass.
Hente noe i kjøleskapet ? Bena mine vil jo ikke bære meg, så skjelven og kåt er jeg. Men jeg vakler i retning kjøkkenet, og bak meg hører jeg at min hersker, med en liten latter, kommenterer at «det ser ut som om slavinnen har problemer med ganglaget, men det kan hun bare venne seg til, for verre skal det bli utover kvelden».

Når jeg står på kjøkkenet, lurer jeg på hva mer min Hersker har i sinne for meg. Tanken på at jeg har vært redd for å bli eksponert for John, er fullstendig borte i det jeg åpner kjøleskapet og finner frem vinflasken, for så å finne vinåpneren og glassene.
Igjen opplever jeg den fantastiske følelsen at mitt offisielle «jeg» er forsvunnet, jeg er kun slavinne, dette er natulige for meg !
Det føles ikke rart i det hele tatt, men riktig !
Og på vei inn i stuen igjen, ser jeg i speilet i gangen en stolt slavinne-skikkelse, med høyreist holdning, det lange håret flommende nedover ryggen og ikke frem over ansiktet som et skjold.
Brystkassen opp og frem, og med et underfundig smil på leppene, og en eggende og duvende gange, går slavinnen inn til sin Hersker og sin nye Mester, for å servere den vin de har bedt om.