Slavinnen kapittel 13: Eftertanke

Jeg våkner i sengen min, varm og døsen i kroppen. Solen skinner bak gardinet, det kan jeg se av det gyldne skinnet som vises gjennom gardinstoffet.
Kroppen kjennes sliten på en god måte, og jeg kjenner i underlivet at det var stor aktivitet i natt. Fortsatt pulserer det når jeg kniper bena sammen.
Jeg snur meg rundt på siden, dytter en bit av dynen inn mellom bena, og begynner å tenke på alt som skjedde i går kveld…

Når jeg kom inn i stuen med vin og glass, satt min Hersker og min nye Mester i en intens samtale. De snakket om meg, slavinnen, som skulle tilfredsstille deres umiddelbare behov. Jeg hørte stemmen til min Hersker, som fortalte at dette var da helt normalt, en slavinne skulle adlyde ordre, ellers ville hun være en dårlig slavinne.

John, stilte spørsmål på løpende bånd, og min Hersker, godt tilbakelent i stolen foran peisen, og med et fornøyd smil rundt munnen, svarte på spørsmålene hans. Slik jeg kom inn i rommet, ser jeg min Herskers ansikt, og kun bakhodet til vår felles bekjente, John. Idet John bøyer seg frem og legger en ny kubbe i peisen, møter jeg min Herskers blikk, og han viser med en håndbevegelse at jeg skal bli stående der jeg står, noen meter bak John, uten å si noe.

Selvsagt adlyder jeg, og står helt rolig med brettet i hendene, taus.
Nu har John satt seg godt tilrette igjen, og jeg hører han spørre min Hersker om meg. Spørsmål om hvor lenge jeg har vært slavinne, hvordan han fant ut at jeg var slavinne, hvordan han traff meg, o.s.v. Og min Hersker svarer. Forteller om annonsen jeg hadde satt inn, vårt første møte, hvordan han hadde måtte oppdra meg til å bli en slavinne efter hans smak.

Det som kjenner litt rart nu i eftertid, er at jeg ikke kan erindre at jeg på noen måte følte meg ille berørt over å bli utlevert på denne måte.
Erkjennelsen av å være slavinne, den gode stoltheten jeg følte når jeg så meg selv i speilet, er så sterk at all tvil jeg har hatt om å stå frem som slavinne for John, overskygger alt.

Så jeg står stille slik min Hersker ønsker, stolt og så høyreist som mulig med mine 160 cm., brystene frem, en svai i ryggen som jeg føler er riktig, med høyhælte sko, og korsettet stramt snørt.
Brystene løftes av korsettet slik at selv om de nu er nakne og bare, hvelver de seg fyldige og faste over kanten.
Brystvortene er stive og struttende, samt mørkt røde av opphisselse.
Under korsettet er det bar hud ned til stay-up’sene, for jeg har selvsagt ikke begått den store synden å ta på meg truse mens jeg var ute av rommet.

Men jeg har tatt på meg mansjetter på håndledd og ankler.
Det gir meg en slik god følelse å kjenne læret mot ankler og håndledd, samt støtten det gir, og fastheten jeg kjenner mot huden fordi jeg har spent mansjettene på passe stramt.

Jeg kjenner det dunker i underlivet mitt av tilbakeholdt kåtskap, men jeg vet meget bedre enn å mase på min Hersker nu.
Så jeg forsøker heller, diskret og meget stille, å flytte vekten fra ben til ben, slik at jeg på den måten får en anelse trykk på leppene og mot klitoris.

Jeg stirrer mot min Hersker, vil at han skal vite hvorledes jeg har det. Men i øyeblikket ser han meget opptatt ut med å finne frem en artikkel i et av bladene, som han tydeligvis skal vise John. Så gir han bladet fra seg, og John’s ivrige hender griper det.
Da først løfter min Hersker blikket og møter mitt. Så smiler han sitt fandenivoldske smil, og viser meg at selvsagt vet han hvordan jeg har det, og han nyder å se meg slik.
Han smatter lydløst med leppene sine, for liksom å vise meg at «Nei, nei, nei, er det slik fatt med deg ! He-he» og jeg skjønner at nu må jeg bare smøre meg med den berømmelige tålmodigheten, for her er det ikke meg som betyr noe, i alle fall ikke foreløpig.

Så jeg blir stående, med en puls som banker slik at jeg føler det må være hørbart i hele rommet.
Min Hersker bøyer seg frem, og peker i bladet. Begynner han å fortelle sin kamerat om forskjellige stillinger, straffemetoder for ulydige slavinner, samt hvordan han har brukt sin slavinne frem til i dag.
Jeg kjenner at det påvirker meg å høre dette, han beskriver meg kun som slavinnen, navnløs som jeg er. Og han snakker om meg som om jeg ikke skulle være der i det hele tatt.

Plutselig ser han opp på meg, og sier;
«Der er du, kom med vinen ! Server oss!»
Og jeg gjør som han sier, uten å kommentere at jeg har stått der lenge, allerede. Jeg går frem til dem, setter forsiktig ned brettet på det lille bordet ved siden av dem, og stiller et glass ved hver av dem.
Jeg ser på min Hersker samtidig som jeg holder frem flasken og vinåpneren, liksom for å spørre uten ord om det er ham eller jeg som skal trekke opp flasken.

Med et nikk rekker han hendene frem for å ta flasken og vinåpneren fra meg, samtidig som han spør John, om ham ikke vil inspisere slavinnen for å se om hun kan være tilfredsstillende nok for ham.
John ser ut som om han ikke helt vet hvor han skal se, han møter i alle fall ikke blikket mitt, og det morer meg litt.
Det føles som om jeg har overtaket, i alle fall foreløpig. Min Hersker kommanderer meg til å stille meg med ryggen mot John, og bøye meg ned til gulvet, for inspeksjon.

Jeg adlyder, snur meg slik at jeg står slik min Hersker har sagt, sprer bena godt, og sakte bøyer jeg i hoftene, slik at baken min og underlivet mitt åpner seg mot John.
Jeg hviler hendene på knærne, og nyder følelsen av å bli eksponert på denne måten.

Jeg hører min Herskers stemme, som oppfordrer John til å se ordentlig efter om jeg er fuktig, kåt, og om jeg ser fristende ut.
Svaret er bare en utydelig mumlig, så antagelig er «stakkaren» i sjokk ennu…
Min Hersker oppfordrer ham til å kjenne efter, og minner ham på at jeg kun er en slavinne, som står til begges disposisjon, og at han burde benytte sjansen til å gjøre som han ville med meg.

Jeg kjenner en forsiktig hånd som prøvende stryker meg over baken, kjærlig og forsiktig følger hånden rumpeballenens kurving.
For å hisse ham opp litt mer, bøyer jeg svakt i knærne og bøyer meg ennu mer i hofteleddet, slik at hele skrittet blir blottet.
Og jeg vet at når jeg står slik, går leppene fra hverandre, så han kan se rett på anus og kjønnet mitt, samt se klitoris, som jeg selv kjenner er stor og hoven av kåtskap.

Jeg hører et svakt stønn bak meg, og smiler for meg selv.
Når jeg lukker øynene kan jeg foremlig se for meg hvordan John sikkert sitter med en halvt måpende munn, og en stor ståpikk.

Det var ikke noe å si på utstyret hans ! Jeg smiler for meg selv når jeg tenker på det grove skaftet, svakt pekende til hans venstre side, med de utspilede årene som sørget for en himmelsk ruglete overflate som burde være enhver kvinne eller manns drøm.
Hvilket hode…
Et velformet hode, glatt, silkemykt og stenhardt på en gang.
I alle fall hardt når jeg slikket og sugde på det.
For ikke å snakke om formen…
En litt butt spydspiss, perfekt til å spidde slavinne-hull !

Med en åpning hvor deilige kåtdråper kom jevnt ut, perfekt plassert, midt på tuppen, og som, når jeg lot tungen presse mot åpningen, kjentes litt oval ut.
En meget fyldig og tiltalene kant som svulmet og vippet ut, fikk meg til å assossiere myk, sexy mothake rundt nesten hele hodet.

Perfekt til harde knull, uansett hvilket hull han prøvde seg på.
Jeg formelig kjenner hodet i munnen her jeg ligger alene…

Hver gang han trakk seg nesten ut av munnen min, holdt den oppsvulmede kanten igjen på innsiden av tennene, som en sikkerhet for at han ikke skulle glippe ut av den varme hulen ved en feiltagelse.
Og hodets underside…
Strengen som en sylskarp kant, som virkelig fikk tungen min til å spille på den.
Det dype søkket i overgang mellom hodet og skaftet, som gav mer enn nok plass til forhuden, og likevel efterlot en tydelig kløft som tungen kunne følge, og tennene forsiktig kunne synke ned i.
Under denne praktfulle pikken var det to stramme baller, dekket med litt stivt, velluktende og svakt krøllet hår.
Ballene reagerte tydelig på at jeg lot tennene rispe lett langs skaftet når jeg sugde ham, for de liksom trakk seg sammen og opp hver gang jeg satte tennene litt hardere mot skaftet, og lot årene trille fremover under tennene mine.

Bare tanken på denne pikken har fått meg til å bli ekstra opphisset igjen, og forsiktig fører jeg en hånd inn mellom bena mine. En isende iling går gjennom meg, jeg er fortsatt øm og sår efter igår/inatt, men jeg kan ikke la være å stryke lett over leppene og klitoris.
Skal tro om jeg får anledning til å kjenne denne deilige Mesteren igjen ?
Jeg håber at min Hersker vil tillate det.
Hvis ikke vet jeg at jeg vil savne den, et mer perfekt mannslem har jeg aldri hverken sett eller smakt.

Igjen går tankene bakover, og jeg tenker på John’s forsiktige, famlende fingre, som på min Herskers utrykkelige befaling finner veien ned fra rumpeballene mine, og inn mellom mine spredte ben, der jeg står bøyd foran ham, med ryggen mot ham, og hele kjønnet mitt vidt åpen til hans beskuelse.
Jeg kjenner at han forsiktig stryker meg over leppene, og så vidt er nær klitoris. Det går så intense ilinger gjennom meg, at jeg, uten å ville det, rykker til, og et lite gisp kommer over leppene mine.
Min Hersker stemme skjærer gjennom luften;
«Stå stille ! Hold kjeft!»
Og jeg hører, og ser i sidesynet at han reiser seg.
Jeg ser også endene på den nihalede katten svinge langs siden hans, og følger føttene hans med øynene når han går frem og stiller seg foran meg.

Min Hersker tar et tak i håret mitt, og trekker hodet mitt litt opp.
Ikke mye, men akkurat slik at jeg kjenner pikken hans mot leppene mine.
Villig gaper jeg opp, og fanger kukhodet hans mellom leppene mine.
I øyekroken ser jeg at han begynner å svinge den nihalede katten forsiktig frem og tilbake, og jeg både gruer og gleder meg til det uunngåelige, at endene vil treffe brystene og antagelig, om jeg kjenner min Hersker rett, brystvortene mine.

Han tvinger kjønnet sitt lenger inn i munnen min, ved at han, med det faste grepet han har i håret mitt, presser hodet mitt mot seg, samtidig som han selv skyter hoftene frem.
Litt motvillig suger jeg ham inn, men får ham ikke så langt inn før min Hersker trekker seg litt vekk.
Og nu styrer ham det hele.
Grepet i håret mitt er hardt og bestemt, og han har surret håret rundt hånden sin, slik at jeg ikke kan komme vekk.
I seige drag kjører han kuken sin inn og ut i munnen min, virkelig pumper på mot meg.
Den nihalede katten treffer brystene mine, så jeg rykker til i hele kroppen. Men vekk kommer jeg ikke.
John, Mesteren, har begynt å fingerpule meg, han har i alle fall to fingre inne i meg, om ikke tre !
Og min Hersker slakker ikke grepet i håret mitt en tomme.
«Stå stille, har jeg sagt!»

Min Hersker stemme er som is, og et hardt og bestemt slag med pisken treffer brystet mitt, og ikke minst brystvorten min. Jeg tvinger meg til å stå rolig, for jeg hadde ventet at han ville gjøre det, som en reaksjon på at jeg hadde rørt på meg.

Igjen er min Herskers kuk stiv og pulserende, han har en utrolig evne til å holde kuken klar, uten lange hvilepauser.
Munnen min suger og slikker, tennene småbiter svært forsiktig slik jeg vet han liker, kun på den innerste halvparten av kuken.
Forsiktig begynner jeg å svaie litt i hoftene, for å møte Mesterens fingre, som nu jager ut og inn av meg. Det er bare ganske enkelt umulig å stå helt stille lenger. Og heldigvis, min Hersker skjønner antagelig det, for han lar meg bevege meg litt.

Plutselig trekker min Hersker seg helt ut av munnen min, han holder hodet mitt igjen med det grepet han har i håret mitt, og trekker hoftene sine bakover, slik at jeg bare må slippe pikken hans ut av munnen min.
Så løfter han overkroppen min opp efter håret, slik at jeg blir stående oppreist.
Mesteren trekker til seg fingrene sine, og der står jeg, kåt som et udyr, og vil nesten skrike, bare for å få litt til.
Men nei, Herskeren har tydeligvis andre planer for meg.

«Legg deg på bordet, på ryggen!»
Ordren er bestemt, og bør tydeligvis ikke motsies.
Så jeg går til spisebordet, setter meg på kanten, og lar overkroppen synke ned til bordplaten.
Selv gjennom korsettet kjenner jeg den kalde bordplaten mot huden, og der hvor huden ikke er dekket av tekstiler i det hele tatt, kjennes bordplaten iskald ut. Så begynner jeg å vrikke meg innover bordet.

«Stopp!»
Min Hersker stemme får meg til å adlyde øyeblikkelig. Jeg reiser hodet for å se på ham, og ser at han går frem til kanten av bordet og tar tak i bena mine.
Så trekker ham meg frem mot kanten igjen, slik at baken er helt ytterst på kanten av bordet.

Aha !
Han skal selvsagt knulle meg når jeg ligger på kanten, en perfekt høyde for ham. Men nei, han går vekk, og så hører jeg at han sier «vær så god».
Jeg løfter hodet igjen, og ser at min Hersker har gått til siden, og med en håndbevegelse som ikke er til å misforstå, tilbyr han John kjønnet mitt.
Jeg lukker øynene, og mer aner enn kjenner at John stiller seg mellom bena mine.

Men så kjenner jeg…
Hånden hans finne veien inn mellom leppene mine, og skiller dem.
Han får tak i klitoris, og klemmer den forsiktig mellom tommel og pekefinger. Jeg kniper baken sammen i nydelse, og fordi rumpeballene min strammer seg, løfter jeg hele underlivet mot ham.
Med lukkede øyne ligger jeg og venter, jeg ligger totalt blottet og åpen, for hva det nu enn er som kommer.
Så kjenner jeg ansiktet hans mot den nederste del av magen min, og taket han har i klitoris blir hardere.

Igjen strammer jeg rumpeballene, og brått slipper han taket i klitoris.
Jeg hever underlivet mot ham, vil for all del ikke at han skal slippe.
Jeg er så kåt, så kåt, og trenger å få noe, et eller annet, som kan stagge den hete lengselen som brenner i meg.

Og der får jeg det… Jeg kjenner et ansikt mot skrittet mitt, og når jeg gløtter på øynene og ser at min Hersker står ved siden av meg, på bordets langside, skjønner jeg at det er John, Mesteren, som puster varmt mot skrittet mitt.
Min Hersker tar tak i brystene mine, masserer og klemmer dem, og flytter fingrene hele tiden, inntil han har en brystvorte i hver hånd, klemt mellom to fingre.

En tunge slikker meg i skrittet, og sirkler hardt mot klitoris. Jeg beveger febrilsk mot, og så kjenner jeg at tungen tar noen lange drag, helt fra anus og frem til venusberget, før den konsentrerer seg om kjønnsåpningen min.
Min Hersker kniper og klemmer brystvortene mine, og en annen tungeknuller meg, her jeg ligger på et bord.
Bedre kan jeg vel ikke ha det ?

Men efter en liten stund, tror jeg i alle fall, forsvinner tungen, og jeg stønner høyt av fortvilelse.
Heldigvis varer det ikke lenge, før jeg får kjenne det praktfulle kjønnet leke i skrittet mitt.

Det stryker oppover og nedover, presser lett mot klitoris, for så å trekke seg litt tilbake. Derefter stryker kjønnet igjen, presser seg lett mot åpningen min, såvidt inn, og jeg åpner meg det jeg kan for å ta imot.
Men nei, han trekker seg ut igjen.
Dette er tortur, og et lite skrik kommer ut av meg i ren frustrasjon.

«Nå, er slavinnen så kåt at hun har problemer?»
Det var ikke min Herskers stemme, men en ertende og hest kåt stemme som jeg knapt gjenkjente. Selvsagt visste jeg hvem det var, men jeg hadde ikke hørt ham snakke til meg tidligere i kveld, og var litt uforberedt.
«Pul meg!» stønnet jeg frem, og gjennom et meget sløret blikk ser jeg opp på min Hersker for liksom å be om tilgivelse fordi jeg tigger og ber uten tillatelse. Men han bare smiler fandenivoldsk ned til meg, og kniper ennu hardere i brystvortene mine.

Pånytt kjenner jeg pikken mot kjønnet mitt, og ny presser han seg hardt mot meg.
Endelig !
Pikken presser seg inn i meg, og det er ikke mye motstand å spore !
Jeg er så kåt og våt at det er smøring nok for langt tid, det føles som om det renner av meg.
Så med et langt støt, er pikken i meg til bunns…

Jeg har lagt en hånd på magen min, og jeg kjenner utenpå magen at pikken fyller meg, linjen fra navlen og ned til venusberget hever seg.
Så tar Mesteren tak i hoftene mine, og begynner å pumpe i meg.
Hardt, brutalt, og aldeles herlig nyder jeg å bli gjennomknullet av en slik praktkuk !

Dette, samtidig med at erfarne hender knar og kniper brystene mine, og lar meg få akkurat så hard behandling at det er den skjønne blandingen av vellyst blandet med smerte, kjenner jeg at nu er det like før jeg ikke kan styre meg lenger.

Det begynner å bølge gjennom kroppen min, og jeg vrir meg på bordet.
Jeg ser i øyekroken at min Hersker har en solid kuk like utenfor rekkevidde, på kanten av bordet, så jeg forsøker å strekke meg mot den.
Ved å vri meg litt, klarer jeg å komme nærmere, og min Hersker ser tydelig hva jeg ønsker, for han tar tak i det brystet som er lengst vekk fra seg, og formelig trekker overkroppen min i hans retning efter brystet !
Endelig, der er jeg så nær min herskers kuk at jeg, når jeg strekker tungen alt jeg kan, klarer å slikke i meg den klare dråpen som henger på tuppen.
Smaken gir meg et push til, og nu begynner virkelig bølgene å gå gjennom kroppen min.
Jeg forsøker å strekke hodet og nakken bare litt til, slik at jeg kan få sugd min Herskers deilige kuk inn i munnen min.
Men han smiler ned til meg, og ertende trekker han seg litt unna. Så bøyer han seg over meg, og suger en brystvorte inn i munnen sin, og tar tak i den med tennene.

Hele tiden har jeg blitt knullet av praktpikken.
Og nu nytter det ikke å holde tilbake lenger.
Et skrik fyller rommet, og jeg er ikke en gang klar over om det kommer fra min munn.
Så begynner jeg å skjelve og riste i bena, og musklene i underlivet trekker seg sammen som om de skulle ha de kraftigste kramper.
Jeg mister tid og sted, og at er bare rødt, varmt, nydelse, skjønt, vått, hett, osende og dampende sex.
En slavinne som, efter å ha måttet suge frem to menn til orgasme, uten å bli tilfredstillet selv, for så å bli fingerpult, sugd, fingerpult igjen, så få suge en mann pånytt, før hun endelig får smake kuk som hennes underliv har lengtet efter de siste timene, jeg skal love deg at når hun endelig får lov til å få orgasme, er det nokså nær det franske uttrykket «petit mort» *Den lille død*…

Jeg gir meg helt hen, lar meg flyte med, og tillater meg å føle hele orgasmen, fra første lille bølge, over toppen og skjelvingene, til den siste lille bølge ebber ut.

Når jeg begynner å komme til meg selv igjen, kjenner jeg at John Mesteren trekker seg ut med et lite «svopp», og jeg kjenner at det følger en varm strøm av væske efter han.

Beskjemmet skjønner jeg at det har gått for ham også, uten at jeg har merket det, fordi jeg har vært så beruset av min egen orgasme.
Jeg håber at dette ikke vil føre til for hard straff senere, for jeg vet at min Hersker forlanger at jeg skal kjenne alle hans orgasmer, være 100 % observant på dem, og gjøre mitt beste for å forsterke dem i den grad det er mulig.

Og nu har jeg ikke vært i stand til å gjøre noe som helst, jeg har vært så oppslukt av min egen orgasme, at jeg har sviktet på et av en slavinnes viktige punkt…
Nemlig at det viktigste for en slavinne er å tilfredsstille sin Hersker, eller dem han måtte finne det for godt å dele henne med, og ikke minst, med alle midler sørge for at hans orgasmer blir minneverdige, og på enhver tenkelig måte sørge for at orgasmene blir forsterket, for å gi Herskeren mest mulig glede.

Beklager, Hersker, tenker jeg for meg selv.
Du får heller straffe meg for dette, så får jeg ta straffen som det kommer.

Men dette var så skjønt at jeg ikke ville unnvært det for alt i verden, tror jeg !