Slavinnen, Kapittel 2: Uterestauranten

Tenk om noen visste hva jeg går her å tenker på ???
Tenk om noen visste at jeg går her, med skarpt blikk, og prøver å finne ut om noen av de jeg møter på min vei har de samme drømmer som meg ???
Kanskje han, han som går der med trange jeans og skinnjakke, kanskje han liker å bestemme helt og holdent over sin slavinne ?
Nei, forresten, ikke ham, han har jo det gammeldagse «Make love, not war ! merket på jakken, så han er sikkert en myyyk mann, som har lest til øyet er stort og vått om kvinners frihet, stått på barrikadene for likestilling, tar oppvasken og vasker gulvet fordi det er hans plikt…
Nei. det er nok ikke en med de samme drømmer som meg. Men det paret der…Som ser bestemt ut, ser ut som om de er trygge på seg selv, og har funnet «meningen med livet»? Eller den kvinnen der, med hodet høyt hevet, HUN ser ikke ut som om hun vil finne seg i noe tull, hun er nok i stand til å si fra. Kanhende hun er en god Herskerinne ?
Nei, det er nok ikke lett å se på mennesker, selv om det av og til føles så viktig å finne en som kan gi meg muligheten til å realisere mine drømmer.
Tenk om det paret på uterestauranten der har et ønske om å få sin egen høyst private slavinne ? Jeg prøver å se på dem, de ser jo ganske selvsikre ut. Jeg har fått det for meg at det er punkt en for i det hele tatt å kunne drømme om at de menneskene jeg ser på er interessert i SM.
Det ser ganske flott ut med de trange skinnbuksene jeg kan skimte under gjerdet rundt restauranten. Det gir liksom et inntrykk av autoritet med trange skinnbukser og skikkelige cowboystøvler på en mann. Særlig dersom han samtidig har på seg en røff jakke, eller en slik mørk T-skjorte som denne gutten har…
Hun ser ikke ille ut, piken som sitter sammen med ham heller. Trang T-skjorte i et glinsende stoff, uten BH under, og miniskjørtet som viser akkurat så meget at jeg får lyst til å sette meg på kne foran henne, for å kysse lårene og videre oppover. (Dersom jeg fikk lov, selvfølgelig !)
Tenk om jeg gikk og satte meg på bordet ved siden av ? Tenk om jeg turde se på dem, jeg er sikker på at øynene mine har den matt-blanke glansen som viser at jeg er bare åh, så kåt. Tenk om jeg turde ta frem en sigarett, for så å unnskylde meg og be om de kunne tenke seg å hjelpe meg med fyr ? Tenk om de bad meg bort til bordet og sa:
«Hei, du skal sette deg sammen med oss. Her skal du få et glass vin, drikk det…» Og jeg drikker det, tør nesten ikke se på dem, vet at øynene mine vil røpe meg. Jeg kjenner kåtheten sitter i kroppen, og vet at det synes på øynene og på brystvortene, som står rett ut og viser for hele verden at jeg er kåt. Pusten går raskere, og rødmen flammer på kinnene, samtidig som jeg kniper bena sammen så det dirrer i hele kroppen.
«Se på meg,» sier piken, men jeg gløtter bare fort opp på ansiktet hennes, derefter blir øynene mine hengende fast ved brystene hennes. Vortene hennes vokser, jeg ser det, de har vokst siden i sted, og pusten hennes er blitt raskere. Hun sitter på den andre siden av bordet, så jeg har godt utsyn.
Partneren hennes sitter ved siden av meg og han sier lavt, men meget bestemt: «Hun bad deg se på henne!», samtidig som han klyper meg i låret, under bordplaten. Jeg kjenner at jeg rødmer ennu mer, samtidig som jeg kjenner det brenner der han tok på meg, og selvfølgelig hever jeg blikket slik at jeg ser piken rett inn i øynene.
Gutten har lagt hånden på låret mitt, fast, men bestemt, og klemmer litt til, ikke så meget, men slik at jeg kjenner at det ikke er tilfeldig. Pulsen banker gjennom tinningene mine, og jeg er sikker på at han kjenner pulsen min gjennom kjolen min, samt varmen fra skrittet mitt. Hånden er jo ikke så langt unna.
Piken ser meg inn i øynene, og slikker seg på leppene, og hun ser sååå deilig ut. Kunne jeg bare få slikke leppene hennes, ikke bare de jeg ser, men også dem som er i skjul under skjørtet ! «Ta en slurk vin til,» sier hun, og på meg virker det som en befaling, som jeg selvfølgelig efterkommer.
Samtidig kjenner jeg guttens hånd på bar hud, under kjolen, på vei opp mot skrittet. Her, i all offentlighet, midt på «Dasslokket», midt på Karl Johan, føler jeg at to mennesker jeg ikke kjenner har lagt ut en aura av makt rundt seg, som også omgir meg, slik at jeg må adlyde. «Spre bena,» sier han, og jeg så gjør.
Hånden hans kommer opp i skrittet mitt, og jeg som ikke har truse på…Hva vil skje… Lavt, men med bestemt røst sier han til piken på den andre siden av bordet: «Her var det ikke noe som hindret meg, ingen truse, og denne fitta er våt, og skal bli vår.»
Jeg er så spent at jeg er sikker på at om han hadde rørt litt på fingrene sine, hadde det gått for meg der og da. Men han trekker til seg hånden, tørker av fingrene på kjolen min, og ber meg drikke ut vinglasset.
Piken sier noe, men jeg er så het og opptatt av hva som skjer at det oppfatter jeg ikke, noe som jeg synes er leit, da det tydeligvis var myntet på meg. Jeg bare ser at han rister på hodet, og hører at piken ber om regningen.
Når kelneren får pengene, sier piken at de kommer nok tilbake, de må bare følge meg hjem, for jeg er så kåt at de må passe på at det ikke skjer en skandale. Oi, så flau jeg blir, jeg tør ikke en gang se på kelneren for å se hans reaksjon, men jeg føler pikens blikk på meg, og vet at jeg må se henne inn i øynene. Det henne, sammen med gutten sin, som er Hersker og Herskerinne, jeg er bare slavinne.
De reiser seg, og gir tegn til at jeg skal reise meg og flytte seg, slik at han kommer frem. Derefter går han først, så jeg, og til sist piken. Når vi kommer ut på gaten, bøyer hun seg mot meg og sier at det er best hun går bakerst, av to grunner: For det første kan hun passe på meg, og for det andre får jeg ikke lov til å kikke henne oppefter lårene for å prøve å få et glimt av noe under det meget korte skjørtet.
Jeg har benyttet anledningen til å kikke ned i bluseutringningen hennes, for å se de to deilige brystene hennes, men det får jeg visst heller ikke lov til, for hun tar tak i brystet mitt, «liksom» tilfeldig, og klyper til så et lite smertestønn kommer over leppene mine. Han snur seg og sier «Hysj!», så jeg prøver ikke noe mer, bare følger efter bortover gaten, til taxiholdeplassen. Ledige biler er inne, så vi går alle tre inn i baksetet på bilen, og han oppgir en adresse i et av forstedene, et strøk jeg vet består av eneboliger.
Inne i drosjen, med meg i midten og henne på min venstre side, legger han hånden på mitt høyere lår og lar den gli opp under kjolen. Han hvisker til meg at jeg skal være stille, men jeg tror sjåføren hørte det, for han tittet på meg i speilet. Samtidig legger hun armene i kors over brystet, slik at hun får tak i brystvorten min, og klemmer til.
Jeg biter tennene sammen, vil ikke at sjåføren skal skjønne hva som skjer. Men det er ikke lett å sitte helt stille med en kvinnehånd som klyper meg i brystvorten, samtidig som en herrehånd napper meg i kjønnshårene. Og han napper ikke særlig forsiktig heller, det kjennes mest som om han prøver om de sitter skikkelig fast.
Hun gnir brystvorten mellom fingrene sine, samtidig som han lar fingrene sine grave seg vei nedover i kjønnet mitt til han får tak i klitoris. Den er stor og hoven av kåtskap, det kjenner jeg, så han får godt tak. Og der sitter jeg, i en taxi, på vei gjennom Oslos gater, med et fremmed par som tydelig viser hvem av oss som har noe de skulle ha sagt.
Det er i alle fall ikke meg, og jeg har ingen problemer med å være slavinne, jeg elsker det, og blir bare opphisset av det de gjør med meg. Men det er klart det er et spenningsmoment: Hva har de tenkt å gjøre med meg videre ? Når vi kommer frem, vil de bruke meg som slavinne ? Fysisk? Psykisk?
Skal jeg endelig få kjenne de deilige følelsene som det er så sjeldent jeg får anledning til å oppleve ? Vil de binde meg ? Slå meg ? Bruke meg efter sitt eget forgodtbefinnende ? Og sist, men ikke minst: Kan jeg, slavinnen, tilfredsstille min Hersker og Herskerinne ?
Alle disse tankene farer gjennom hodet mitt, mens en søt forventning kribler i kroppen, og pulsen banker så jeg er sikker på at både paret som har tatt meg, og sjåføren, hører det. Jeg kjenner også at jeg blir våt i skrittet, kjenner det kanhende ekstra godt fordi jeg ikke har truse på. Han blir sikkert våt på fingrene der han sitter og holder hardt i min klitoris, jeg synes jeg kan kjenne lukten av kåt kjønn i bilen.
Jeg enser ikke mye av det som skjer omkring meg, fordi jeg nyter så intenst det som skjer med meg, så plutselig er vi på den adressen disse to oppgav til sjåføren. Mens hun betaler, stikker han fingeren inn i meg, hardt, men utrolig deilig, så et dypt sukk kommer over leppene mine. Da trekker han fingrene til seg, går ut av bilen, og trekker meg efter ved å ta tak i skulderen min, slik at han også får et godt tak i det lange håret mitt. Det lugger ille, men jeg følger villig med, for jeg skjønner at dette vil bli et minne for livet.
Hun går ut av bilen på den andre siden, nu står hun ved min venstre siden, og siden vi står med ryggen til drosjen, tar hun igjen et godt tak i brystet mitt.
Mens vi går oppover til huset, diskuterer disse to hva de skal gjøre med meg, akkurat som om jeg ikke var der. Det virker som om jeg er luft for dem, jeg er jo bare en slavinne, og ikke mye å ta hensyn til i en slik situasjon.
De prater om at de skal binde meg fast, men først skal jeg få slikke min Herskerinnes ben og lår. Hvis jeg derimot prøver å slikke henne i kjønnet, skal jeg få 10 harde slag over baken, de skal nok vite å tukte meg.
Ham mener det ville være lurt å la meg være uten klær, slik at jeg virkelig skal føle meg naken og i deres makt, noe hun er enig i.
Dessuten, sier han, i det han låser opp døren, skal han ta av seg det han har på seg, og finne frem noe av utstyret.
Jeg blir mer og mer spent efter som samtalen mellom disse to utvikler seg, fordi jeg inderlig vel skjønner at dette er to som har erfaring, og fordi jeg føler meg tryggere av den grunn.
Inne i stuen får jeg beskjed om å legge meg ned på gulvet, men først skal jeg kle helt av meg. Jeg må være klar over at jeg er deres slavinne, og de vil ha meg naken, slik at de kan se meg ordentlig.
Begge to stiller seg på gulvet med armene over kors, og bare ser på meg mens jeg kler av meg og legger meg ned på gulvet. Derefter forsvinner han ut av rommet, mens hun stiller seg med skrevende ben over hodet mitt slik at jeg kan se oppover langs lårene hennes. Hun har ingen truse på ! Jeg prøver å strekke hånden opp for å ta på henne, kjenne den deilige fitten som åpenbarer seg ikke langt unna. Men da bøyer hun seg og gir meg et sviende slag over brystet.
Slikk bena mine !, sier hun, og jeg adlyder selvfølgelig. Jeg kysser og slikker fra skotuppene og opp over de bare anklene, samtidig som jeg lar min egen hånd ta om den leggen jeg ikke behandler med tungen. Du, ta med et par håndjern !, roper hun ut til mannen, samtidig som hun ser ned på meg og smiler et smil jeg kun kan betegne som fandenivoldsk.
Jeg skjønner at det i øyeblikket kun er tungen min hun har interesse av, og at jeg skal legges i håndjern fordi jeg ikke kunne holde fingrene mine i ro.
Jeg hører at han er kommet inn i rommet igjen, men jeg tør ikke snu på hodet for å se efter ham, fordi jeg er opptatt med å slikke min Herskerinnes ben. Jeg slikker det jeg kan, samtidig som jeg kysser der jeg kan komme til. Idet jeg prøver å reise meg slik at jeg kan få slikket høyere opp, kjenner jeg noen som tar tak i armene mine, og fester håndjern rundt dem. Det kalde metallet iser mot huden, og det virker sikkert ennu kaldere enn det er, fordi jeg selv er så het som om jeg skulle hatt feber.
Jeg prøver å se, fordi jeg vet at det må være ham som er kommet inn i rommet og fester håndjernene, og får et glimt av en nydelig Herskerkropp, kledd i lærstøvler med sporer på. Efter som jeg hever blikket, ser jeg mer av ham, og han har på seg en sort kappe, under den har han en slags cowboy-bukse i sort skinn, en slik som er åpen foran og bak, men dekker lår og siden av rumpeballene. Fra linningen i denne buksen, og opptil halsen går et maljeprydet belte, som sitter festet til et halsbånd av skinn og kjetting. I hånden holder han ennu et par håndjern til, samt noen sorte lærbelter og en del lengder med tykt rep. I den andre hånden holder han en liten ridepisk, av den typen som har en liten lærlapp ytterst.
Sett deg ned på kne, og kryp foran meg inn den døren der ! sier han, og peker mot en dør i den andre enden av stuen. Jeg så gjør, så godt jeg kan, men det er ikke så lett å holde seg så lavt nede som han ønsker.
Når jeg får hodet for høyt opp, gir han meg et lett slag med ridepisken. Jeg har jo håndjern på, som fester armene mine på ryggen, men jeg prøver å krype så lavt som mulig for å tilfredsstille min Hersker. Antagelig gjør det at jeg prøver å krype så lavt at jeg ikke kryper raskt nok, for han gir meg et passe spark bak. Hvor hun er blitt av, vet jeg ikke, jeg kan ikke se henne noe sted.
Idet jeg kryper over terskelen, ser jeg at det er st soverom, med en stor dobbeltseng, et stort TV-apperat med video, og det henger bilder fra SM-filmer i forstørret utgave på veggene.
Han tar tak i håret mitt, og reiser meg opp i stående stilling. Jeg hjelper til selv, for jeg er hårsår. Derefter låser han opp håndjernene mine på ryggen, og gir meg ordre om å legge meg på sengen, med ryggen ned. Derefter låser han meg til hver sengestolpe, med håndjernene festes armene, og med lærmansjetter festes bena. Og da ligger jeg som et kryss over dobbeltsengen, uten å kunne røre meg stort, for han har strammet godt til.
Så går han bort til Tv-apparatet, og setter på en videofilm. Den begynner midt i filmen, i alle fall er handlingen godt i gang, det kan jeg meget vel se fra min posisjon i sengen.
Derefter kommer han bort til meg igjen, og forteller meg i en bydende tone at jeg skal ligger her til de finner ut hvordan jeg kan brukes best mulig. Jeg kan se på filmen, og skal vite at alt som skjer der skal de også gjøre med meg, dersom de finner det for godt. Jeg har bare å tilfredsstille min Hersker og Herskerinne.
Og så går han !!!
Jeg ligger i sengen, vrir på meg, men han kunne det å feste en slavinne slik at hun blir liggende uten å komme løs. Kåtheten brenner i kroppen, og jeg er kliss våt i skrittet. På filmen ser jeg en pike stå på alle fire, mens en Herskerinne gir henne lette slag i skrittet med hånden. En Hersker kommer inn i synsfeltet foran slavinnen, og hun må suge pikken hans mens han holder et godt tak i håret henne. I det hele tatt en film som gjør meg ennu mer forventningsfull for det som måtte komme efterpå.
Filmen går sin gang, og slavinnen får fylt opp alle tre hull med pikk, samtidig som hun tidvis må slikke sin Herskerinne. Av og til bruker Herskerinnen en dildo på slavinnen, og så snart hun ikke reagerer som Herskerinnen ønsker, blir hun straffet. Enten med hånden, med en ridepisk, eller rett og slett ved å bli ignorert, de tar henne nesten frem til orgasme, for så å trekke seg tilbake og la henne ligge der med uforløste følelser. En gang kommer Herskeren med isbiter, som han dytter et par av inn i sin slavinnes fitte. For å kjøle henne ned, som han sier.
Jeg synes dette ser lovende ut, det ville ikke være meg imot å være slavinnen på filmen. Og kanhende får jeg samme behandling selv, dersom jeg skikker meg vel, og tilfredsstiller min Hersker og Herskerinne slik de ønsker ?
Filmen er slutt, men jeg ligger fortsatt, og kan ikke annet gjøre. Ikke hører jeg noe heller, kan de ha gått ? Jeg fikk beskjed om å ligge helt stille, så jeg kan jo ikke akkurat rope på dem heller ? Og spenningen og kåtheten som sitrer gjennom kroppen min er ikke akkurat blitt mindre efter det jeg har sett på filmen, så å prøve å sove er fullstendig bortkastet. Dessuten klør jeg på låret, men jeg kan ikke klø meg når jeg ligger bundet slik. Og jeg skulle gjerne vært på toalettet for å tisse litt, men jeg får bare knipe igjen så lenge.
Jeg vet ikke hvor lenge jeg blir liggende før jeg hører at det er noen som beveger seg utenfor døren. Så går døren opp, og min Hersker og Herskerinne kommer inn. Han har på seg de samme klærne som i sted, men hun har skiftet. Nu har hun på seg et meget kort miniskjørt, med splitter i sidene, og jeg kan lett se at hun ikke har noen form for truse under. I tillegg har hun på seg høye sorte støvletter med stilettehæler, ingen strømper, og oventil har hun en slags BH i lær, men den er formet slik at brystene stikker ut. I hånden har hun en dildo og en isbøtte.
Han går bort til sengen, til meg, og spør hvordan jeg har det. Jeg er skjelven i stemmen, men får hvisket at jo takk, jeg har det bra, men jeg skulle så gjerne vært på toalettet. Han bare seg ned på meg og smiler, og hun sier at jeg får nok holde meg en stund til. Han setter seg på kne ved siden av sengen, mens pikken hans står skrått opp og ut i luften.
-Denne skal du suge ! sier han til meg, men da jeg prøver å få hodet frem mot ham, klarer jeg det ikke, fordi jeg fortsatt er bundet. Hun har gått rundt sengen, og nu løsner hun håndjernet på den siden, slik at jeg kan vri meg, og på den måten rekke frem til pikken hans. Jeg slikker først forsiktig på hodet, og kjenner den salte smaken av kåtdråpen på tuppen. Så lar jeg tungen følge hodet, rundt og rundt, men siden jeg ikke holder i pikken, glir den unna.
-Er dette det beste du greier ? spør ham, samtidig som han gir meg et rapp på siden av skinka med ridepisken. Jeg kjenner at det svir, og er sikker på at jeg har et ordentlig rødt merke der i morgen. Men for ikke å skuffe min Hersker, suger jeg pikken hans inn i munnen min, og slikker og suger det beste jeg kan. Jeg lar tungen følge hodet, samtidig som jeg lar tennene rispe lett nedover og oppover skaftet. Så kjenner jeg et slag med pisken, samtidig som min Hersker sier: Hardere ! Dypere !
Jeg gjør så godt jeg kan en lang stund, og antar at det er tilfredsstillende for min Hersker siden jeg ikke kjenner noen flere slag. Noe blir lagt i hånden på meg, og jeg kjenner at det er dildoen.
Bruk den på meg ! lyder min Herskerinnes stemme, og leder hånden til skrittet sitt. Jeg kjenner varmen fra henne, og fuktigheten hennes, før hun leder dildoen på plass i den varme hulen sin. Men jeg tør ikke slippe taket i min Hersker pikk, den suger jeg på så godt jeg bare kan.
Jeg vil jo så gjerne tilfredsstille de to som bestemmer over meg !
Efter en stund på denne måten, (tid er ikke lett å angi, det er en fortettet atmosfære av makt, kåtskap, spenning og kropp) kjenner jeg at min Herskerinne, sittende på kne i sengen med en dildo jeg fører godt opp fitta, begynner å fingre med skrittet mitt. Der er det hett, svært hett, og veldig vått, så fingrene hennes sklir rett inn. På denne måten fingerpuler hun meg, først med en finger, derefter to, og så videre helt til det kjennes ut som om jeg revner.
«Slapp av i musklene, jeg gir meg ikke før hele hånden er inne !»
hveser hun, men dette har jeg aldri prøvet før, og ikke tror jeg det er mulig å få hele hånden hennes inn i fitta heller. Jeg prøver å slappe av, men ikke nok, tydeligvis, for hun bruker den andre hånden sin til å klype meg i brystvorten, og ber meg slappe av igjen. Samtidig ber hun ham om å rekke henne flasken med babyolje, noe han gjør, og efter noen få sekunder kjenner jeg at det renner kaldt og glatt nedover skrittet mitt. Nu har hun også begynt å gni meg i anus, smøre inn min brune blomst med olje. Det kjennes glatt og deilig, og pulsen dundrer gjennom kroppen.
Alt mens dette pågår, fortsetter jeg å suge ham, og jeg kjenner at det begynner å nærme seg for ham, det rykker i pikken, og jeg ser at magemusklene strammer seg. Og så kommer hele spruten, langt ned i halsen min, og jeg kan ikke komme unna fordi han holder et så fast grep i håret mitt. Jeg svelger så godt jeg kan, men litt kommer i vranghalsen, så jeg hoster og harker noe. «Du skal like de dråpene jeg sender inn i deg, uansett hvor du får dem, og intet skal gå til spille !» sier han med hes røst, samtidig som han bøyer hodet og napper meg med tennene i brystvorten min. «Ja, Herre» er alt jeg klarer å svare, men det ser ut til at han er fornøyd med det.
«Og så er det på tide at du drikker din Herskerinnes safter!» hører jeg hennes stemme, og når jeg gløtter på øynene ser jeg at hun tar stilling skrevs over ansiktet mitt. Og jeg slikker henne, og kjenner smaken av kåt fitte, deilig, og suger knoppen hennes inn mellom tennene. Dette liker hun tydeligvis, for hun gnir fitta ned i ansiktet mitt, slik at det nesten blir vanskelig å puste.
Dildoen jeg tidligere brukte på henne blir tatt ut av hånden min, jeg var ikke en gang oppmerksom på at jeg fortsatt holdt i den. Selv kan jeg ikke se annet enn fitte dersom jeg åpner øynene, men jeg kjenner at han legger en pute under nederste del av ryggen min, slik at hoftepartiet kommer høyt.
Fortsatt er jeg bundet i sengestolpene med en hånd og begge ben, og den ene hånde jeg har fri, sitter min Herskerinne på, så den er også låst.
Nu kjenner jeg noe mot anusåpningen min, der er min Herskers hånd, han trykker varsomt en, og derefter to fingre inn i meg. Jeg er kliss våt av fittesafter, og i tillegg har min Herskerinne tidligere smurt babyolje på meg, så han sklir lett inn. Dette gjør at det er like før orgasmens bølger raser gjennom kroppen min, men det må han ha merket, for han trekker seg ut, og jeg hører at det rasler i noe, før jeg kjenner noe iskaldt mot kjønnet mitt.
Isbitene ! Han bruker dem til å kjøle meg ned ! Det er kaldt, selvfølgelig, men ikke minst er det en deilig følelse. Det tvinger litt av beruselsen tilbake, noe han merker, så nu får jeg igjen noe mot anus, og denne gangen sklir det langt inn.
Det må være dildoen, for så lange fingre har han ikke. Min Herskerinne sitter fortsatt på ansiktet mitt, og hele ansiktet er smurt inn med fittesaft.
Det er nedverdigende å ligge bundet slik jeg ligger, som et kors, ute av stand til å gjøre noe fra eller til, men du verden så deilig det er også, å kjenne at jeg er helt i disses makt, og bare må ta imot det de gjør med meg.
Jeg hører heller ikke særlig bra, fordi min Herskerinne klemmer lårene mot ørene mine, men om jeg hverken ser eller hører, så kjenner jeg desto mer, så alt er helt fantastisk skjønt.
Jeg kjenner at han dytter dildoen langt inn i meg, og så drar han vekk puten jeg har under nederste del av ryggen. Dermed kommer hoftepartiet mitt mere rett, og kroppstyngden min er med på å holde dildoen på plass. Så kjenner jeg på bevegelsene i madrassen at han skifter stilling, og setter seg mellom knærne mine. Jeg kjenner også at madrassen blir klemt ned ved siden av livet mitt, og plutselig kjenner jeg at han presser pikken sin inn i meg. Han har altså stillet seg på kne mellom knærne mine, og støttet seg på hendene mens han knuller meg, samtidig som jeg har henne fortsatt over ansiktet mitt og slikker så godt jeg kan. Jeg kan kjenne at hun beveger seg litt, hun snur seg, slik at hun blir sittende med ansiktet mot ham. Da kan han kysse brystene hennes, mens han knuller meg, og jeg slikker henne. Kan noen slavinne bedre ha det ???
Tid er et rart fenomen. Om det er gått 1 minutt, eller 1 time, eller 1 dag, har jeg liten formening om akkurat da. Alt er bare nydelse, og for å bruke en heller slitt klisjé, så står tiden stille.
I alle fall nyter vi det tydelig, alle tre, og jeg ønsker at dette aldri skal ta slutt.
Jeg kjenner at min Herskerinne får problemer med å holde seg lenger, og orgasmen skyller gjennom henne. Hun blir, om mulig, ennu våtere enn hun har vært før, og jeg slikker i meg hver dråpe jeg får tak i. Helt rolig sitter hun heller ikke, og plutselig velter hun seg sidelengs av ansiktet mitt, og jeg ser rett opp i ansiktet på min Hersker som knuller meg med et innbitt uttrykk, samtidig som jeg kjenner dildoen i anus. Heaven can wait, I have enough here !
Min Herskerinne reiser seg fra sengen, og går ut på det rom jeg antar er badet. Efter noen sekunder avbryter min Hersker også, og gir seg til å løse opp meg, slik at jeg kan følge efter dem ut dit. At noen klarer å avbryte noe så deilig er over min forstand, jeg begynner nesten å gråte, og tigger ham om å fortsette litt til, bare litt til…. Men jeg får ingen svar, bare et sviende slag og beskjed om å holde kjeft.
Jeg reiser meg, og prøver å følge efter på skjelvende ben, men de vil ikke riktig bære meg, så jeg setter meg ned på sengen. Da tar min Hersker frem ridepisken, og gir meg to raske rapp over ryggen, jeg har bare å følge efter når jeg skal, så det er bare å reise seg opp, og gå på skjelvende ben ut på badet.
Der har min Herskerinne tatt av seg de høye støvlene og skjørtet, og står midt på badegulvet og ser på meg. Hun bare peker ned på flisene i et stort dusjkabinett, og sier: «På rygg !»
Jeg adlyder, og skjønner at nu skal det dusjes, men ikke i vann. Og helt riktig, hun stiller seg over meg med skrevende ben, og tar tak i fitteleppene sine slik at jeg kan se hele fitta. Han er også avkledt nu, pikken er litt slappere enn den var i sted, men helt slapp er den ikke, så han stiller seg utenfor dusjkabinettet og holder i pikken, bender den nedover, jeg skal ha dobbel dusj !
Så strømmer de gyldne varme strålene over meg. Hun har siktet seg inn på brystene mine og magen min, han retter strålen mot kjønnet mitt.
Dette setter jeg ikke noe særlig pris på, men de har gitt meg så mye spennede, at jeg finner meg i det, selv om jeg synes det er litt ekkelt.
Hun tisser og tisser, så jeg er overbevist om at all den tiden jeg lå alene, må hun ha brukt til å drikke bøttevis med kaffe. Han tisser også, og til og med efter at hun er ferdig. Jeg hadde aldri trodd at det gikk an å tisse så meget, men til slutt avtar heldigvis strålen hos ham også. Han bare rister pikken sin litt, og et par av dråpene treffer ansiktet mitt. Endelig skal jeg vel få lov til å dusje av meg dette ?
Men jeg vil ikke røre meg før jeg får klar beskjed om det, vil ikke vekke disse menneskenes vrede.
Jeg ligger der, mens det flyter gyldne bekker rundt meg, og spør med forsiktig røst om ikke jeg også kan få tisse litt, og det får jeg, bare jeg gjør det der jeg ligger. Deilig, for jeg var ganske sprengt, men allikevel har jeg ikke på lagt det nær så mye inne i meg som dem. Da jeg prøver å reise meg, får jeg beskjed om at der jeg skal ligge til de tillater meg å stå opp, og jeg håber det ikke blir lenge til, for gulvet har ikke varmekabler, i alle fall er de ikke slått på, så det begynner å bli kaldt. Dessuten lengter jeg sårt efter å få dusjet meg i masse vann, slik at jeg blir ren igjen.
Som den lydige slavinne jeg er, ligger jeg der jeg har fått beskjed om, og ser min Hersker og Herskerinne kler helt av seg, både kjeder, halsbånd, lær BH, og sort kappe. Nakne som i mors liv, utstråler disse fortsatt autoritet, i alle fall virker det slik på meg.
Så strekker hun seg inn i dusjen, tar dusjhåndtaket, setter vannet på passe varmt, og spyler over hele meg. Endelig ! «Vi vil jo ikke tråkke i vår egen urin !» sier hun og ser ned på meg. Jeg får beskjed om å snu meg over på magen, slik at hun kan spyle ryggen også. Og når hun synes det er nok, må jeg reise meg og dreie meg rundt mens hun skyller meg.
Så kommer de to inn i dusjen, det er ikke så trangt fordi dusjen er såpass stor, jeg kunne jo ligge utstrakt der.
Vi vasker oss sammen, og nu regner det med kjærtegn over meg, samtidig som de spør om jeg er skuffet over dem, efter at jeg ble med dem hjem.
Skuffet ???
Jeg svarer at dersom det behager min Hersker og Herskerinne, skulle jeg gjerne hatt det slik bestandig. «Ja, du må ikke tro det er slutt ennu !» sier de, og jeg kjenner en forventningsfull kribling i kroppen.
Varmen mellom bena mine øker i styrke igjen, og jeg vet at nu er øynene mine så sløret at jeg ser dopet ut. Jeg er dopet også, på kåthet og sex, på å være slavinne for en herlig Hersker og Herskerinne som vet hva de kan bruke slavinnen til.
Et stønn kommer over leppene mine av ren, skjær, forventning…….
«Skal det være noe mer ?» Kelneren ser spørrende på meg, der jeg sitter alene ved et bord på «dasslokket». Bordet ved siden av er tomt !
Hvor er det paret som gav liv til disse fantasiene ?
Jeg kan ikke ha mistet dem ?
Jeg virrer med hodet, rister på det, for liksom å komme tilbake til virkeligheten. Kelneren gir visst opp å spørre om jeg skal ha noe mer, han går, det er fullt opp av kunder på en slik varm dag, som alle skal ha sine kalde halvlitere eller kald hvitvin.
Jeg reiser meg og speider efter paret, og der ser jeg dem, på vei inn i en drosje, de siste som var inne på holdeplassen, ingen andre i sikte.
Jeg mistet dem ! Og jeg som så gjerne skulle takket dem for en deilig drøm ! Selv om de sikkert ikke hadde skjønt noe om jeg hadde gjort det.
Jeg ble i alle fall en skjønn drøm rikere, og kanhende jeg en gang vil få oppleve dette ?
Hvem vet ???