Slavinnen kapittel 3: Dagen efter

Efter «opplevelsen» på ute-restauranten i går, har jeg ligget våken i hele natt, og tankene har kvernet rundt og rundt i hodet mitt. Jeg har, i løpet av natten, kommet til den erkjennelse at jeg må prøve å finne ut en måte å få oppleve dette på, virkelig oppleve en slavinnetilværelse, hos noen som kan trekke meg dit jg drømmer om… Langt ned i de dype, mørke «gjemmer» av meg…
Jeg vil føle en utilfredshet, helt til jeg får prøvet om det virkelig er noe for meg, også i praksis, og ikke bare i fantasien, slik jeg har levet ut drømmene til nu.
Men hvor finner man en mann, eller et par, som vil ha meg som slavinne ? Det virker som om verden er full av myke menn, og det har jeg absolutt ikke bruk for. Kanhende om jeg prøver å skrive ned en fantasi, en slags novelle, og bruker den som en kontaktannonse ?
Jeg setter meg ved skrivemaskinen, og tenker, tenner en sigarett, og tenker litt til, for å finne ut hvilken innfallsvinkel jeg skal benytte. Og så begynner fingrene, og ikke minst fantasien, å løpe…
********************
Jeg ser meg rundt i lokalet, og venter spent på min Herskers vink. Vil han la meg få gleden av å bli hinsides av kåtskap i dag ? (Innerst inne vet jeg at jeg vil få oppleve det, men likevel har han en måte å av og til late som om jeg er luft på, at det virker like spennede hver gang.)
Jeg er selvsagt kledt slik han ønsker, idag har jeg et ikke for langt skjørt, og selvsagt ingen truse under. Høyhelte sko er absolutt et krav, og BH er forbudt. Korsett får jeg lov å ha på dersom jeg vil, og det vil jeg alltid, for da blir jeg i alle fall ikke helt naken når han forlanger at jeg skal kaste skjørt og bluse, eller kjole dersom jeg har på meg det.
Håret henger løst, det skal synes at jeg er kvinne. (Men det er det ingen tvil om dersom en ser kroppen min heller !)
Mansjetter har jeg på hendene, slike som gjør at jeg kan festes efter D-ringene i dem, og likevel holde meg fast når jeg trenger det. Rundt halsen har jeg halsbåndet han kjøpte til meg. I mykt lært, med mange muligheter til feste. Rundt anklene er det selvsagt også mansjetter, jeg må alltid være klar dersom han skulle ha lyst til å bruke, eller misbruke, meg.
Bare smak på ordene – misbruke meg – høres de ikke deilige ut ?
Jeg vet at jeg får lov til å bevege meg rundt i lokalene, men ikke ut av syne, i alle fall ikke mer enn et par minutter. Dersom jeg skal sitte, skal det enten være helt ytterst på kanten av en stol, jeg får ikke lov å synke ned i en sofa, eller helst skal jeg sitte på gulvet.
Han går også rundt, prater med folk, men av og til går han forbi meg og ser meg dypt inn i øynene med et ertende smil rundt munnen. Eller han holder rundt meg på en måte som for mange kan se ut som en ren kjærlighetserklæring, men jeg kjenner at han er hardhendt, og gjerne sørger for at håret mitt er inne i hånden hans slik at han kan trekke hodet mitt bakover samtidig som han klemmer meg hardt inn til seg. Med den andre hånden, som han holder mellom oss, tar han et godt tak i brystet mitt og klemmer til.
«Smil» hvisker han i øret mitt, «Smil, men ikke se så fordømt kåt ut, ditt lille kåte ludder… Du skal få ditt… når JEG vil !»
Han skulle selv prøvet å være en 100 % M, og gå rundt med mansjetter og halsbånd, truse- og BH-løs, og være helt klar over at han hadde ting i vente, men ikke vite hva. Jeg klarer ikke konsentrere meg, og da er det ikke lett å snakke med nye mennesker, hvor en gjerne skal huske navn o.s.v.
Herskeren min ser på meg, og med et lite nikk med hodet viser han at jeg er ønsket i hans nærvær. Jeg beveger meg mot ham, og kjenner at det dunker i underlivet av undertrykket spenning og forventning om hva som måtte komme.
Han sier ikke noe når jeg står foran ham, viser kun med blikket at jeg skal ned på kne.
Selvsagt adlyder jeg, men med vilje litt sakte. Det er litt av trassen i meg, jeg vet at det irriterer ham, og jeg kan nyte godt av det enten nu eller senere. Dessuten er det forventningens søte glød som gjør at bena mine sitrer, og dunkingen i underlivet blir ennu mer merkbar. Jeg har følelsen av at det snart synes utenpå klærne mine at pulsen er i 250 av spenning !
Nede på kne tar han godt tak i håret mitt med den ene hånden, den andre åpner han buksen med, slik at kjønnet hans kommer fri. Den er allerede hard, og jeg vet hva som kommer. Min Hersker ønsker at jeg skal suge ham, og jeg skal gjøre det knestående, med andre mennesker tilstede. Dette er noe han vet jeg skjemmes over, men likevel vet han at jeg nyter følelsen av at han bestemmer, og jeg må adlyde enten jeg vil eller ei…
Jeg slikker forsiktig på tuppen av pikken hans, en stor, klar dråpe er allerede der, og jeg nyter det, samtidig som jeg kjenner skamrødmen brenner i kinnene ved tanken på dem som sitter sammen med Herskeren min og nu følger med på hva jeg gjør.
Han presser hodet mitt ned over pikken sin, jeg gaper opp, og lar ham komme så langt inn i munnen min som jeg greier.
Med hard hånd styrer han hodet mitt i et tempo som jeg merker at behager ham. Jeg slikker fort med tungen hver gang jeg bare har tuppen av hodet innen i munnen, og jeg suger det jeg kan når ham sklir inn i munnen min og bak til drøvelen. På vei helt ut og helt inn lar jeg tennene rispe lett lang pikken. Jeg kjenner at han ikke kan presse pikken særlig lenger bak i halsen min uten at jeg brekker meg, jeg har allerede tårer i øynene. Men jeg vet at det er slik at han vil ha det, og han vet at det er slik jeg vil ha det.
Hvordan han klarer det, vet jeg ikke, men han sitter faktisk og prater med noen venner mens jeg suger han, og det virker som om det at jeg suger ham, er noe som skjer i ren distraksjon fra hans side.
Selv flytter jeg litt på meg der jeg sitter på kne, slik at hælen min treffer skrittet mitt. Dette gjør ikke situasjonen lettere for meg, men jeg kan ikke la det være, og rugger på meg for å intensivere nytelsen. Men det vil han ikke vite noe av, og med et rykk i hodehåret får han meg til å sitte så stille jeg klarer.
Plutselig drar han hodet mitt tilbake, ser meg inn i øynene, og gir meg beskjed om å kle av meg skjørt og bluse.
Jeg rister på hodet, men da blir han mørk i blikket, og gjentar ordren. De andre rundt han ler, og spør om han har problemer med kustusen ?
«Overhodet ikke» svarer han, og jeg både merker på stemmen og kjenner det på grepet han fortsatt har i håret mitt at det er best jeg adlyder.
Jeg reiser meg, og prøver å gå, for å kle av meg foran de andre vil jeg ikke. Men det tar han ikke hensyn til, og det burde jeg også visst på forhånd. Han river opp blusen min, slik at brystene velter frem, og trekker ned skjørtet mitt. Så står jeg der, kun i mansjetter og halsbånd.
Han leier meg ut i rommet, og bort til noen kjettinger som henger i store kroker i taket. På gulvet er det også kroker, og han fester meg opp slik at jeg må stå helt rett i kroppen for å klare det. Så ber han en av de andre hente en ni-halet katt, jeg trenger å «varmes opp».
Så flau at jeg kunne sunket i gulvet om det ikke var for at jeg var spent fast, rødmer jeg fra topp til tå. Heldigvis har jeg langt hår, og med et kast med hodet får jeg det fremover slik at det dekker litt av ansiktet. Så slipper jeg i alle fall å se ansiktene på dem som er rundt oss…
Han lar endene på pisken «sildre» nedover ryggen min, kiler meg over hele ryggen, og jeg kjenner at jeg får gåsehud. Ikke fordi det er kaldt, nei, men fordi jeg vet at dette er en søt kiling som vil bli avløst av sviende piskeslag.
Og jeg fikk rett, piskeendene forlater ryggen min, og uten at jeg hører det kommer pisken susende mot baken min. Ikke for hardt, man slik at det svir på en deilig måte.
På nytt rammer pisken baken min, litt hardere denne gang. Men det er fortsatt ikke så hardt at det gjør vondt, bare slik at jeg kjenner forventningen dunke i kroppen.
Jeg strekker meg opp på tå, for da kan jeg skyte baken ut mot ham, og venter på neste piskeslag. Igjen og igjen treffer pisken baken min, slagene faller spredt ut over enden, og de øker gradvis i styrke.
Nu begynner det å bli «passe» ubehagelig, og jeg trekker baken til meg igjen. Men til ingen nytte, slagene kommer like fullt. Jeg er nu blitt så kåt at det virker som om lydene rundt meg forsvinner, jeg enser kun det som finnes i min umiddelbare nærhet.
En skygge foran meg stryker meg over brystene, men det er ikke Herskeren min, for han kjenner jeg fortsatt «varmer» baken min med pisken. Så tar noen et godt tak i brystvortene mine og klemmer til. Det gjør så vondt at jeg gisper, og rykker i hele kroppen. Min Herskers stemme hveser i øret mitt «Stå stille !», og jeg prøver, så godt jeg kan, men det er ikke lett.
Jeg nyter varmen fra pisken, men plages også av smerten. Det er et veldig blandet inntrykk, klarer ikke helt å bestemme meg for hvilken følelse som er mest dominerende i øyeblikket…
Min Hersker har ikke sluttet å piske meg, det er bare at jeg ble så opptatt av hva som skjedde med brystene mine at hva min Hersker gjør kom litt i bakhånd en stund. Men nu kjenner jeg igjen at han ikke har stoppet opp, men lar både baken, lårene og nederste del av ryggen bli varm, myk og glødende øm av pisken.
Av og til stryker han en hånd over rumpeballene mine mellom piskeslagene, og vekslingen mellom de sviende slagene og den myke kjærlige hånden er en merkelig kontrast som er utrolig opphissende.
Jeg kjenner en hånd mellom bena, og når jeg gløtter på øynene ser jeg at det er en av min Herskers venner som stryker meg der, over skamlepper og klitoris, som om det var for å skjekke hvor fuktig jeg er.
Jeg føler meg helt dampende, så det skulle ikke være noe å lure på, og jeg prøver å bøye knærne utover så mye jeg klarer for å kunne gi mest mulig plass til hånden hans. Jeg vil ha alt, jeg vil kjenne alt, gjøre alt, være med på alt !
To hender tar rundt hodet mitt forfra, og stryker håret mitt bakover, Jeg gløtter igjen på øynene, og ser at det er en venninde av min Hersker som stryker meg over kinnene og prøver å se meg inn i øynene.
Selv om blikket mitt er meget sløret, ser jeg henne, og ser at hun smiler til meg. Så bøyer hun seg mot meg og kysser meg, først på kinnet, så på nesen, på leppene, og så tar hun tak i hodet mitt, og kysser meg på munnen, presser tungen sin inn i min munn, og jeg blir med på et heftig tungekyss…
Hele tiden er jeg meget bevisst at min Hersker står bak meg, og jeg vet at han ikke vil tillate hvem som helst å tukle med meg. Derfor jeg er meget trygg, selv om det er andre enn ham som kysser meg, setter klyper på meg, bruker fingrene på, og i, meg o.s.v.
Pisken hans hviler ennu ikke, jeg gløder på hele baken, øverste del av lårene og nederste del av ryggen. Av og til bruker han pisken i en slik vinkel at endene går inn mellom bena mine bakfra, og derfor treffer øverst på innsiden av lårene mine og skrittet mitt.
Da rykker jeg til så det skrangler i kjettingen, men jeg klarer stort sett å beholde pikens tunge i munnen min, fingrene til kameraten hans i kjønnet mi, og brystklemmene holder seg selv på plass, det er ikke noe å lure på…
Plutselig slipper piken tak i munnen min, stryker meg over brystene, klemmer litt til, knipser på klypene i brystvortene så jeg nesten hopper av smerte, og så går hun. Han som har brukt fingrene på meg, trekker dem sine ut, lukter på dem, og stikker dem inn i munnen min slik at jeg skal suge dem rene.
Min Hersker gir meg to skikkelig rapp med pisken, og så står jeg der alene.
Jeg har lyst til å skrike !
Jeg henger efter armene, klarer ikke å stå ordentlig på bena, de skjelver alt for meget til det. Jeg kjenner at saftene renner sakte nedover lårene mine og pulsen banker i brystvortene som fortsatt har klemmene på. Baken er glovarm, det svir og formelig gløder så deilig at jeg nesten kunne tryglet og bedt om mer.
Sakte men sikkert blir jeg mer og mer bevisst omverdenen, og ser at det er mange som står rundt og ser på meg. En og annen strekker seg bort og tar på meg, og det går ilinger gjennom kroppen, spesielt når de tar på baken min som er glødende varm, eller de stryker brystene mine som er nydelig ømme av klypene.
Noen tar forsiktig tak i klypene og rører forsiktig på dem, trekker litt i dem. Jeg rykker til i kroppen, og skulle så gjerne hatt mer, mer, mer. Men jeg vet slavinnens plass, jeg får det jeg ønsker når det behager min Hersker.
Fy faen, om han bare kunne gitt meg alt ! NU!
Jeg føler meg alene der jeg står, lenket fast midt i rommet mens de andre som er til stede går rundt og prater med hverandre, koser med hverandre, eller bare sitter å slapper av. En del kaster et blikk bort på meg av og til, to stykker stirrer ganske åpenlyst, men nu er jeg bare kåt, og føler meg frustrert over at min Hersker ikke kan slippe meg løs og la meg få oppleve mer.
Enten at min Hersker tar meg under behandling, eller at en av dem han gir tillatelse får disponere meg. Han vet selv at jeg foretrekker menn, men at jeg ikke har noe imot at en kvinne disponerer meg heller.
Og skulle han ønske å bruke meg sammen med en venn av seg, er jeg selvsagt med på det også. Jeg er hans eiendom, og det han finner for godt å bruke meg til, er det min glede å bli benyttet som.
Jeg lar blikket mitt streife rommet, men passer på at jeg ikke stirrer noen inn i øynene. For det første skammer jeg meg over å stå her, kåt, naken, og til alles skue (og manges leketøy, dersom det behager min Hersker).
For det andre føler jeg meg ikke vel med å se andre inn i øynene i en slik situasjon, da blir skammen ennu større.
For det tredje føler jeg at dersom jeg stirrer noen inn i øynene slik jeg står nu, kan det virke som en invitasjon, og dersom min Hersker oppfatter det som en invitasjon i tillegg, får jeg, bokstavelig talt, svi for det senere…
Men at det er opphissende å stå slik en stund, se det er det ingen tvil om.
Jeg blir ekstra bevisst meg selv, og det som skjer rundt meg, fordi jeg venter på enhver berøring fra andre med stor spenning.
Jeg vet jo ikke hvilke planer min Hersker har for meg. Han vet at jeg ikke vil stå alene for lenge, og derfor vet jeg at han vil sørge for at jeg blir stillet til en eller annens disposisjon, dersom han ikke har lyst på meg selv.
(Eller kanhende det er det at han nyter å kunne la andre disponere hans eiendom, og fryder seg ved å se meg bli benyttet av andre ?)
Han kommer bort til meg !
Endelig !
Forsiktig stryker han meg over baken, som ennu er varm og kjennes deilig øm. Så kysser kan meg, stryker meg over håret og jeg vrir meg for å komme nærmest mulig kroppen hans. Så legger han to fingre under haken min og løfter hodet mitt opp slik at han kan se meg inn i øynene;
«Hvorfor har du de matt-blanke øynene ?»
Stemmen hans er kjærlig og spøkefull. Jeg svarer ikke, bare vrir mer på meg slik at jeg kan komme inntil hoften hans med hoften min. Jeg lukker øynene og strekker nakken slik at jeg kan forsøke å kysse ham
Han svarer med å la meg få trykke et lett kyss på munnen hans, før han trekker seg unna.
Så knipser han meg på brystvortene, utenpå klypene. Det er ikke så hardt, men vortene er så ømme at et tydelig stønn kommer ut av munnen min. Derefter tar han endelig tak i kjettingen og frigjør meg.
Han står klar med den ene armen for å støtte meg, for han vet av erfaring at når jeg er så kåt, og har stått slik en stund, har jeg problemer med å stå selv de første sekundene efter at han har sluppet meg fri.
Jeg lener meg inntil ham, og nyter varmen fra kroppen hans. Han holder hardt rundt meg i en kort stund, så sier han at jeg skal gå inn på rommet.
På rommet ! Hva skal komme nå ?
Jeg vet jo av erfaring at der inne kan det meste skje, og der har en alle muligheter til å oppleve himmel eller helvete, for der er det et assortert utvalg av pisker, lenker, klyper, tau, rep, mansjetter, masker, Andreaskors, gapestokk og alt annet av hva hjertet måtte begjære.
Jeg adlyder selvsagt, men trassen og spenningen i meg gjør at jeg ikke akkurat forter meg. Tydeligvis har jeg somlet akkurat passe, for et svinede slag over baken forteller meg at dette bør gå raskere.
Deilig !
Jeg sitrer av spenning for hva som enn måtte komme…
Vel inne på rommet, snur jeg meg mot min Hersker, og ser først nu at han ikke er alene. Han har med seg en venn, som jeg bare så vidt har sett før, men aldri pratet med eller hatt noe med å gjøre. Ved hjelp av den ni-halede katten tvinger han meg ned på kne, og jeg få beskjed om å suge.
Pikken hans står stram og stiv, og jeg prøver å glemme tanken på at det er andre tilstede. Jeg slikker ham forsiktig over hodet, og han tar godt tak i hodehåret mitt med begge hender.
Jeg lukker øynene og konsentrerer meg om sugingen. Men det blir ikke lenge, før han drar hodet mitt vekk, og tilbyr munnen min til sin kamerat.
Han står klar, med pikken ut han også, rett ved siden av min Hersker.
Jeg adlyder, og tar den fremmede pikken i munnen. Han smaker litt annerledes, og skaftet er litt mer ruglete. Men ellers er det ikke så stor forskjell på dem. Igjen lukker jeg øynene og konsentrerer meg om det jeg holder på med.
Så leder min Hersker meg bort til seg igjen, og jeg får suge dem noen «drag» hver, annen hver gang. Den jeg ikke suger i øyeblikket, lar kukhodet stryke meg over kinnet. Det er utrolig spennende å suge to menn, og det synes tydeligvis de to også. De stiller seg litt mer mot hverandre, slik at jeg kan få begge pikkene inn i munnen med en gang. For en fryd !
Det å ha to stive mannspikker i munnen, som knuller munnen min hardt og dypt, lar meg virkelig få sette sugekreftene på prøve. Litt veksler de takten, noen ganger går de inn og ut av munnen min på likt, andre ganger trekker den ene seg ut når den andre presser seg inn.
Men ingen av dem trekker seg helt ut, dersom en er helt bak i drøvelen min, har jeg pikkhodet til den andre akkurat innenfor tennene.
Hvordan jeg klarer å puste, vet jeg ikke. Men det spiller ingen roller heller, dette er nyyyydelig !
Kanhende jeg skal være glad for at ingen av dem er særlig «store»…
Plutselig drar Herskeren min seg ut, og jeg mer føler enn ser at han beveger seg bak meg. Han lar piskeendene «sildre nedover ryggen min, før han lar pisken sette noen brennende striper øverst på baken min.
Jeg rykker til, og glemmer sugingen et øyeblikk. Men det blir jeg fort minnet på igjen, min Herskers venn griper tak i håret mitt og presser pikken så langt ned i halsen min at tårene står i øynene mine.
Jeg kjenner at min Hersker setter seg på kne bak meg, og lar fingrene sine skli inn mellom bena mine. Det er varmt og fuktig, men tydeligvis ikke fuktig nok, for han tar frem en flaske med noe glatt som står på gulvet og smører inn analåpningen min.
Så kjenner jeg at han presser pikken mot endetarmsåpningen, og jeg hikster av nytelse. Men samtidig spenner jeg meg, slik at han ikke kommer inn med en gang. På nytt kjenner jeg fingrene hans, og på nytt bruker han fingeren der bak, for å «klargjøre» meg… først med en finger, så med to.
De kjennes glatte ut, så han har nok smurt dem inn får å lette inntrengningen. Så kommer pikken hans igjen, og nu trenger han inn i meg uten problemer. Det er vondt og godt på en gang, og det holder hardt å fortsette sugingen av ham som står foran meg. Men jeg klarer nesten å opprettholde rytmen.
Det tar ikke mange sekunder før det vonde viker plassen for ren nytelse. Nu får jeg igjen for den fortvilelsen jeg følte når jeg stod lenket fast ute i hovedrommet. Jeg stikker baken ut slik at min Hersker skal komme lenger inn i meg.
Føler meg hinsides tid og sted, alt er konsentrert om de to pikkene som nu tar meg i besittelse, en som bruker munnen min hva han er kar om, og min Hersker som bruker meg til analsex.
Plutselig forsvinner den pikken jeg har i munnen, han trekker seg brått ut. Jeg gløtter på øynene, og ser at han legger seg med ryggen ned på gulvet foran oss. Så vrikker han seg inn mellom bena mine, slik at han blir liggende under meg og min Hersker. Jeg kjenner at min Hersker er klar over hva som skal skje, for han holder seg helt i ro inne i meg.
Når vennen til min Hersker er kommet helt under oss, kjenner jeg at han stryker meg over kjønnet med fingrene sine. Der er det i alle fall vått, jeg er så kåt at det er så vidt jeg greide å holde meg rolig mens han vrikket seg under oss.
Han kjører fingrene hardt inn i meg, og det kjennes utrolig trangt ut fordi min Hersker fremdeles har pikken sin i baken min. Jeg har blitt knullet analt mange ganger før, men aldri hatt en til som fingerpulte meg samtidig.
Så styrer han pikken sin inn i meg, og det føles så vondt-godt-rart-sprengt at jeg ikke klarer å holde tilbake et skrik. Jeg blir knullet av to menn på en gang ! Nu begynner de to å bevege seg, og det å bli knullet av to menn er noe så spesielt at jeg ikke klarer å finne ord som beskriver det.
Det er vått, varmt, trangt, ømt, godt, vondt, skjønt, sprengt, ja alt på en gang. Jeg kjenner at det er like før det går for meg, og klarer ikke å holde meg rolig. Jeg rir han som ligger under det jeg klarer med min Herskers pikk i baken. Og min Hersker klarer å holde seg på plass og knulle meg bak uten å bli presset ut.
Brått tas den ene klypen av, jeg vet ikke hvem som gjør det, og nu kommer orgasmen. Jeg mister tid og sted, kjenner bare de herlige bølgende som strømmer gjennom kroppen min, og smerten fra den brystvorten som plutselig slapp fri fra klypen.
Smerten midt i alt det deilige gjør at orgasmen varer lenger enn vanlig, jeg føler som om jeg er på en bølge så stor at jeg ikke kommer av.
Men så slippes den andre brystvorten fri, sakte denne gang, og smerten trenger igjennom orgasmen. Men selv om jeg kjenner smerten, kjenner jeg den likevel ikke, på en merkelig måte føles det som om hjernen min har distansert seg fra kroppen min, og det tar tid før det som skjer med kroppen blir registrert av hjernen.
Virkningen er at den nye smerten sender meg ut i en ny orgasme, en litt mer smertefull en, men likevel så herlig at jeg bare synker sammen.
Når jeg kommer til meg selv, har min Hersker trukket seg ut av meg, og jeg ligger på ryggen på gulvet, han jeg satt og red, sitter på kne ved siden av hodet mitt og runker mot ansiktet mitt.
Min Hersker sitter med et kne på hver side av hoftene mine og runker mot brystene og ansiktet mitt.
Jeg prøver å smile mot dem, men føler meg så matt at det kanhende blir mest en grimase. Men jeg tar i alle fall en pikk i hver hånd, og runker sammen med dem.
Det skal ikke mange «drag» til, før først min Herskers venn spruter meg i ansiktet. Han sikter nok på munnen, og jeg hever hodet for å prøve å slikke i meg alt. Men noe treffer meg på nesen og kinnene, og han tar en finger og tørker det mot munnen min.
Så hører jeg på min Herskers pust at nu er det hans tur. Han legger seg fremover, slik at han nærmest står i armhevings-stilling over meg med pikken sin rett ved munnen min. Jeg vet hva som forventes av meg, og gaper opp slik at jeg kan ta pikken hans i munnen min.
Han støter inn i et par ganger, før han presser seg hardt inn i munnen min og ned i halsen og lar alt strømme inn i meg. Jeg kan ikke for det, men hoftene mine beveger seg heftig opp og ned i løse luften mens min Hersker tømmer seg i munnen min.
Så fort han slutter å pumpe inn i meg, og jeg har slikket ham ren, reiser han seg, ber meg om å stå på alle fire, og så svinger han pisken over baken og ryggen min til jeg hikster av smerte og fryd. «Dette skal du ha fordi du er så kåt at du aldri får nok !» hører jeg stemmen hans, men jeg koser meg og nyter følelsen av å være nyknullet i alle mine tre åpninger.
Jeg er hans slavinne, og han er en praktfull Hersker som har vist meg at alle mine åpninger og hele min kropp er til hans disposisjon, eller til avbenyttelse for hans venner eller bekjente dersom han skulle føle for å låne meg ut.
MEN:
Dette er bare en drøm; Jeg stiller meg snart på toppen av Oslo Plaza og skriker ut av frustrasjon over alle de «myke menn» som finnes; – myke menn som sier:
Hva ønsker du, kjære – Som du vil, kjære – Vil du at jeg skal …, kjære – ja, jeg kunne fortsette i alle evighet…
Hvor er de menn som sier Kom her !, Sett deg !, Kle av deg !, Sug meg ! Still deg slik ! Brett deg ut ! Skrev for meg ! Skyt baken mere frem ! Jeg eier deg ! Jeg eier seksualiteten din! Ja, trenger jeg å fortsette ?
Jeg drømmer om en Hersker som vet hva han vil. En Hersker som vet at alle de «som du vil, kjære» fremkaller en enorm lyst til å skrike, sparke, slå, i det hele tatt gjøre alt for å fremtvinge den reaksjon jeg ønsker meg.
I mine dagdrømmer finnes det en Hersker, et realt mannfolk som ikke «diller», men som har sin vilje, og vet hvordan min vilje skal bli sammenfallende med hans.
Han vet at det jeg trenger er en omgang med en ni-halet katt, bundet forsvarlig opp på et dertil egnet sted. Han vet at det ikke er noe som gjør meg mer kåt enn at han tvinger meg til å knele, tar et skikkelig tak i håret mitt, og «tvinger» meg til å suge ham. Han styrer selvsagt farten, fordi jeg er hårsår må jeg bare følge det tempo han drar hodet mitt i.
Min DrømmeHersker vet at det er OK å låne meg ut til andre, av begge kjønn, dersom han selv vet at dette er mennesker som respekterer de beskjedene han har gitt angående meg.
Han vet at det ikke er noe så deilig nedverdigende for en slavinne som å bli varmet opp av det han måtte ha for hånden, meget gjerne i andres påsyn. For derefter å måtte suge min Hersker slik han ønsker. Om en annen, eller min Hersker skulle ha lyst til å knulle meg, vanlig, analt, eller i munnen, må selvsagt jeg som slavinne gjøre gode miner til slett spill.
Men det ser ut til at slike menn ikke finnes ?
Det ser ut til at flesteparten av den mannlige del av befolkningen er noen udugelige pusekatter.
Og hva med dem som sier at de tenner på SM ?
Nei de ønsker seg en streng Herskerinne !
Hvem skal da ta seg av slavinnene ?
Jeg har skrevet dette i håb om at det finnes noen der ute, en Hersker som virkelig vet hvordan en slavinne skal brukes, og ikke minst settes på plass dersom hun er trassig.
Og det må være en som er 100 % Hersker, og ikke en som vil bytte om rollene av og til.
For jeg har prøvet det, og jeg vet at jeg aldri kan bli noen Herskerinne.
Jeg følte meg dum, og fullstendig fjollete.
Jeg som Herskerinne ?
Når det eneste jeg tenkte på var hvor godt det hadde vært dersom det var meg som var i andre enden av pisken ?
Så kjære Hersker ! Hør denne bønn fra din delvis underdanige slavinne…
Jeg vet at grenser flyttes i en kontinuerlig prosess. Og jeg drømmer om en Hersker som kan ta meg dit Hans grenser er, på en slik måte at de blir mine grenser også.
Jeg har aldri prøvet å annonsere efter en Hersker før, men jeg kan si det slik; En vet ikke hva en liker før en har prøvet ! (Det er forøvrig min innstilling til det meste her på jord.)
Din mulige underdanige slavinne lurer på hva du som eventuell fremtidig Hersker vil forlange av meg ? Om du vil bruke meg selv, alene eller sammen med andre ? Hva slags utstyr vil du forlange at jeg skal være påkledt/avkledt i for deg ? Hvordan du ønsker å bruke meg, og om du eventuelt vil stille meg til disposisjon for andre ? Hva slags utstyr har du som Hersker en forkjærlighet for ? Jeg vet at det til syvende og sist er Herskeren som bestemmer, men jeg vil jo gjerne vite noe på forhånd, ellers kan det hende at jeg ikke tør å kaste meg for dine føtter.
«BM: Slavinnen»
********************
Så, med dunkene hjerte er jeg ferdig med det jeg ville skrive, og tar med meg arkene bort i sofaen for å lese gjennom det. Det kan jo hende at jeg har latt fantasien løpe av med meg, og at det ikke egner seg å sende ut i det hele tatt
Og det å drømme, er noe helt annet enn å oppleve i praksis. Så jeg leser gjennom, rødmer på flere steder, men er selv fornøyd med resultatet.
Men hvor skal jeg sende en slik annonse ? Det vil garantert ikke trykke den i en vanlig avis, dessuten ville det koste en formue. Og jeg vet ikke om noe vanlige sex-annonse-blad hvor jeg kan huske å ha lest slik «saftige» annonser.
Men nu har jeg i alle fall skrevet den, og på en måte erkjent ennu mer for meg selv at det er dette jeg vil. Så jeg tenner meg en sigarett, og tenker over hva jeg skal gjøre.
Efter litt tenking, finner jeg ut at jeg ikke er modig nok til å sende denne annonsen til noe blad for trykking ennu, jeg må la tanken på det «modne» litt i meg.
Så jeg legger den ned i skuffen på skrivebordet, og der skal den få ligge inntil videre, i alle fall inntil jeg blir «tøff nok» til å sende den.