Slavinnen kapittel 5: Det første møtet

De ser på meg, begge to.
Jeg formelig krymper under blikket deres, fordi jeg vet at de vet !
De svarte på annonsen min, som var så kort og beskjeden som man må være i en betalt annonse i et blad.Ikke de saftige fantasiene jeg så gjerne ville sendt, men ikke turde.
Og svar fikk jeg, nu synes jeg det hadde gått fort. Ikke noe langt brev, bare at;
«Vi, din Hersker og Herskerinne, skjønner at det er på tide å stramme deg opp, da du ikke en gang brukte akseptert høflighetsform i annonsen. Du skal innfinne deg hos oss kl. 1815 førstkommende fredag, PRESIS! Vi kan tillate at du ringer på forhånd, men det må skje torsdag kveld, og nøyaktig kl. 2000. Om du ikke kan komme, bør du ha en GOD grunn, og i så fall skal vi godkjenne den torsdag. Din Hersker og Herskerinne.»
Under stod adressen.
Jeg hadde ringt på torsdag, og en mann tok telefonen. Jeg presenterte meg, men fikk til svar at:
For oss er du ikke noe navn, du er kun slavinnen.»
Det søkk i meg av stemmen i telefonen, og jeg kjente at jeg ble helt varm i kroppen. Jeg bekreftet at jeg skulle komme dagen efter, og mannsstemmen svarte at:
«Det trenger du ikke, det er en selvfølge at du kommer, det har da allerede vi bestemt.»
Pulsen steg noen hakk, for dette var virkelig en stemme som visste hva den ville, slik jeg hadde ønsket meg i lang tid. Jeg bad ham om å sende mine varme hilsner til min Herskerinne, og sa at jeg gledet meg til å treffe dem. Derpå avsluttet vi samtalen, og jeg klarte ikke konsentrere meg mer den kvelden, og heller ikke på arbeidet dagen efterpå, fordi jeg var så spent på møtet.
Og her står jeg, og føler meg så liten, så liten. Begge to ser på meg, men ingen av dem sier et ord. Et pent par, omtrent på min egen alder, eller kanhende litt eldre. De har akkurat åpnet døren, og mønstrer meg opp og ned. Jeg har selvfølgelig gjort meg flid med utseende mitt, og håber jeg finner nåde for deres øyne.
Jeg ser dem ikke rett inn i øynene, for noe sier meg at det vil de ikke like. Det er ganske ydmykende å bli mønstret slik, som å være på utstilling, men jeg finner meg selvfølgelig i det, og kjenner at spenningen bygger seg opp i kroppen.
Så gjør hun et tegn med hånden, som viser at jeg skal gå innover i huset. Jeg kaster noen forsiktige blikk på dem, for riktig på nyte synet, når jeg passerer dem. Begge to er i sort, han i trang sort skinnbukse, og en overdel i et blankt sort stoff som er åpen over brystet. Hun har samme overdel, som viser temmelig meget av brystene hennes, og et efter-sittende trangt miniskjørt i skinn, samt tynne sorte silkestrømper og høyhelte sko. Jeg synes hun er meget vakker, og han er bare «råbarsk», sett med mine øyne.
Inne i stuen blir jeg stående, og ser rett på noen kull-tegninger av en slave som sitter på kne foran sin Herskerinnes føtter. Ved siden av henger en annen tegning; av en Hersker og en Herskerinne, samt en slave som ligger på magen på gulvet foran dem. Hendene og føttene er bundet sammen over baken, og hun har bind foran øynene.
Rommet er skumt, det er gardiner foran vinduene, ikke helt tette, men nok til å stenge for innsyn og fjerne noe av skarpheten i dagslyset.
«Gå på badet, det er inn den døren der borte, kle av deg, og stell deg, samt ta på deg det du skal!» Herskerens stemme smalt gjennom stuen.
Ikke det at han var spesielt høyrøstet, men stemmen var så bestemt og hadde en slik autoritet at enhver offiser i forsvaret ville hatt meget å lære hva stemmebruk angår.
Jeg snudde meg mot døren for å gå dit jeg hadde fått beskjed om, men ble stoppet av et skarpt kremt: «Hrm; her heter det ja, Hersker!» Ja, Hersker, nesten hvisket jeg. «Høyere!» Ja, Hersker, gjentok jeg, og denne gangen var det mer lyd i stemmen min. Jeg så på ham, og han nikket til at jeg kunne forsette inn på badet.
Der inne var det lagt frem håndklær, og ved siden av lå det lærmansjetter til håndledd og ankler, med solide spenner og ringer i til ……….., jeg turde nesten ikke tenke tanken ut, for det var tydelig at dette var velbrukt utstyr, og det skulle tyde på at min Hersker og Herskerinne var vel kjent med S/M.
Det var også et belte til å ha rundt livet, med to remmer som tydeligvis skulle festes mellom bena og opp i spenner på forsiden.
Foran og bak på beltet var det metallringer, og når jeg stod slik, naken foran et fra-gulv-til-tak-speil, og visste at om litt skulle jeg møte dem ikledd dette utstyret som det var klart at disse to så på som mitt slaveutstyr, fikk jeg assosiasjoner om en ekte slavetilværelse helt tilbake i ørten-hundre-og-den-tid.
Jeg fikk en behagelig følelse av å være naken og sårbar, og mens jeg spente på meg mansjetter rundt ankler og håndledd, steg pulsen flere hakk. Da jeg også tok på meg beltet, og festet remmene på dette slik at de gikk som en stor «V» fra skrittet og oppover, både foran og bak, kjente jeg at det kriblet i kroppen, jeg sitret av forventning, og varmen mellom bena som en spennende kontrast til det kjølige læret og de kalde metallnaglene.
Jeg strakte hendene opp og løsnet en spenne som holdt håret mitt samlet oppe på hodet, slik at det lange håret falt ned over ryggen og rundt ansiktet mitt.
Derefter snudde jeg meg og så vurderende inn det store speilet, og fikk sjokk: Det var ikke meg jeg så der!
Der stod en fremmed, en ekte slavinne, med underdanig blikk, nydelig langt hår som bare lengtet efter å bli tatt godt tak i. Ferdig utstyrt med remmer til bruk for Herskeren og Herskerinnen slik de måtte ønske. Personen i speilet var liksom ikke meg, HUN VAR SLAVINNE!
Ikke bare som en lek eller et spill, men ekte, på ordentlig. Et fort smil gled over leppene mine, det var ikke til å unngå; jeg nøt å se meg selv slik. Men jeg bet meg i tungen, fjernet smilet, bøyde hodet ærbødig, inntok en ydmyk holdning, og åpnet baderoms-døren for å kunne gå ut til min Hersker og Herskerinne med håb om deres anerkjennelse, og ønske om å tilfredsstille deres behov.
Jeg går bort til mine Herskere, de står begge to ved siden av en gapestokk!
Den var ikke der i sted, men jeg lar meg ikke merke med det, jeg går senket blikk, og setter meg på kne foran dem.
Da kjenner jeg at en av dem lugger meg hardt i håret for å dra meg opp igjen, hardt. «Ingen har gitt deg tillatelse til å sette deg! Du blir stående her til vi gir beskjed om noe annet!»
Jeg skvetter til, det er første gang jeg hører stemmen hennes, men jeg reiser meg selvfølgelig slik hun ønsker. Hun har en mørk melodiøs stemme, men med tydelig autoritet bak.
Fortsatt har jeg hodet bøyet, jeg føler sterkt at som slavinne skal jeg ikke se rett på mine Herskere uten tillatelse. Jeg føler meg også ydmyket og flau fordi jeg har tatt meg selv til rette, selv om det egentlig var for å sette meg på kne og vise underdanighet.
Samtidig gir alt dette meg en god følelse, disse to vet hva de gjør, jeg stoler ubetinget på dem. De inngir ikke bare en følelse av respekt, som jeg selvfølgelig håber de også vil føle for meg når de blir bedre kjent med meg, men de inngir også en god følelse av autoritet og trygghet; så lenge jeg gjør som det forventes av meg (hva nu enn det måtte være), vil det ikke skje meg noe jeg ikke liker eller ikke har glede av.
«Vi har noe å ta opp med deg», sier han. Stemmen er rolig, men bestemt.
«For det første: Når du skriver til din Hersker, selv om det bare er gjennom en annonse, skal du bruke høflighets-form! Det vil si store forbokstaver i ordet Hersker, som for deg skal være mitt egennavn. At det samme selvfølgelig gjelder din Herskerinne skulle være unødvendig å si, men jeg tar det med slik at alt er klargjort helt fra begynnelsen.
For det andre skal du ikke skrive ‘binde meg dersom det er nødvendig’! Om det er nødvendig avgjør vi, og selvsagt er det nødvendig å binde deg, for at du skal bli kjent med din rette plass her hos oss.
Til sist vil jeg si at for oss er du slavinne, ikke noe annet. Skikker du deg vel vil du bli respektert for det, og i det øyeblikk du ikke er slavinne lenger, vil vi ikke se deg her i huset mer!
Det vil si at hos oss er den eneste måten å stoppe oss på, å si at du er Chrissy. Da har du fjernet din slavinnestatus, og er du bundet vil vi øyeblikkelig sette deg fri, og du kan kle på deg og gå.
Men du skal også vite at da har du sett oss for siste gang. Dette er den eneste gangen navnet ditt vil bli brukt her i huset. Forstått ?»
Ja, Hersker, fikk jeg stammet frem. Dette var harde ord, men jeg setter pris på at de er så erfarne i dette, at de gir meg en måte å stoppe på, dersom jeg føler meg presset til å bryte grenser jeg ikke er moden for å bryte.
Likevel vet jeg at det vil skape en sterk psykisk faktor: selv om jeg liker dem, vil det være slik at enten oppfører jeg meg slik de vil, eller så avbryter jeg det hele; men da vil jeg aldri få treffe dem mer.
Med andre ord vil jeg strekke meg så langt jeg greier, og kanhende litt til, for ikke å risikere å miste kontakten med disse to som ser ut til å kunne gi meg muligheten til å realisere alle de drømmene som alltid har vært så viktige for meg, men som jeg aldri har fått sjansen til leve ut.
Det har ikke tatt mer enn noen få minutter for ham å si dette, men på disse minuttene er jeg blitt helt varm, og jeg kjenner at jeg er blitt fuktig i skrittet.
Jeg har fått visshet om at jeg er slavinne, ikke noe annet. Jeg er en del verdt som slavinne, i alle fall håber jeg det, men utenom det er jeg null verdt. Og som slavinne er jeg bare verdt noe så lenge jeg lystrer min Hersker og Herskerinne.
Mens jeg står her kjenner jeg tydelig mansjettene mot huden min, beltet rundt livet, og remmene i skrittet. Det er en rar følelse å stå her, naken så nær som det utstyret de har latt meg bruke, mens de forsatt står i fulle klær.
Det er ydmykende, det er deilig og opphissende fornedrende. Dessuten bidrar det til at jeg ekstra sterkt føler den situasjonen jeg er i, prisgitt disse to, som deres slavinne.
Det er bare en eneste mulighet til å avbryte det som skjer med meg, og jeg vet at dersom jeg gjør bruk av den er jeg alene igjen, uten noen Hersker eller Herskerinne.
Hun stryker meg over brystene mine, lar fingeren sirkle rundt vorten, samtidig som jeg kjenner et hardt grep rundt håndleddet. Det er han som har tatt tak i meg, han trekker begge hendene mine bak på ryggen, og fester mansjettene sammen.
Jeg nyter følelsen det gir, litt skremmende, litt pirrende, og veldig spennende. Fordi jeg nu står bundet med armene bak på ryggen, kommer brystene mine lenger opp og frem, slik at min Herskerinne får bedre tak i dem.
Hun kiler og stryker det ene brystet på en forsiktig og deilig måte, mens hun klyper og knar det andre brystet nokså hardt og brutalt. Det gjør både vondt og godt, jeg kan ikke helt bestemme meg for hvilken følelse som er den sterkeste.
Så bytter hun, klyper og knar det brystet hun tidligere kilte, og kiler det hun tidligere knadde og kløp.
Samtidig står min Hersker bak meg, og gir meg små slag med flathånden over baken. Bare små lette dask, ikke noe hardt, før plutselig…
Au!, et hardt sviende slag.
«Stille!» hveser han bak meg, og fortsetter med de små lette slagene. For så igjen å slå hardt, på den andre rompeballen denne gang.
Jeg biter tennene sammen, ikke en lyd skal komme over mine lepper når det er slik de vil ha det.
Jeg kjenner varmen der hånden hans traff, det var ikke så veldig vondt, det sved litt, men det var så overraskende.
Min Herskerinne har bøyd seg fremover, slik at hun kan få brystvorten min i munnen, og hun suger og småbiter på først den ene, så den andre. Det er ikke direkte vondt det heller, bare akkurat slik at det pirrer, det gjør litt vondt og litt godt på samme tid.
Samtidig har hun tatt tak i håret mitt med hendene sine, bak på ryggen min. På denne måten trekker hun hodet bakover og nedover.
Jeg er hårsår, men har alltid likt at i seksuelle situasjoner blir jeg holdt hardt, veldig gjerne også i håret, og om jeg suger eller slikker noen, er det så skjønt når de styrer meg med håret som «tømmer».
Jeg har aldri blitt holdt slik mens andre slikker eller kjeler med meg, men nu kjenner jeg at det er ennu bedre.
Dessuten tror jeg nok det forsterker følelsen at jeg er bakbundet på hendene, og i en så tydelig underkastet situasjon, med både Hersker og Herskerinne.
Plutselig slutter hun, slipper håret mitt, og han slutter samtidig å daske meg over baken. Jeg står fortsatt rolig, kjenner godt i nakken at jeg har stått så spent og bakover-bøyet en liten stund, og synes det er bare godt når en lett berøring på bakhodet sier at jeg kan rette hodet opp igjen.
Blikket blir fort slått ned, for jeg vil ikke ødelegge den gode stemningen med øyekontakt med noen av dem.
Et lett men bestemt trykk på skuldrene mine viser meg at jeg skal ned mot gulvet, og jeg synker derfor ned på kne.
«Kryp bort på hyrde-teppet!» lyder min Herskerinnes stemme, og selvfølgelig adlyder jeg. Tepper ligger der, i den andre enden av rommet, og jeg føler meg ganske liten både fysisk og ikke minst psykisk når jeg kryper bortover gulvet på knærne, med hendene fortsatt låst fast på ryggen.
I tillegg går min Hersker og min Herskerinne på hver sin side av meg, og jeg kjenner noen halvharde slag over rygg og ende, men vet ikke hvem av dem de kommer fra.
Vel fremme på teppet blir jeg stående på kne og vente på nærmere ordre.
Foreløbig har jeg nok med de følelsene disse opplevelsene gir meg; alt er nytt, pirrende, litt skremmende, men åh…, så deilig, så jeg ser ingen grunn til å provosere dem ved å ikke gjøre som de ber meg om.
(Senere, når jeg blir bedre kjent med dem, noe jeg selvfølgelig håber at jeg blir, kan det nok hende at jeg vil provosere litt for å oppnå noe, jeg kan være ganske ‘trollete’ av natur dersom jeg vil, men foreløbig er alt så nytt og spennende at jeg nyter det slik det er.)
Min Herskerinne kommer frem foran meg, og jeg føler blikket hennes på meg. Fortsatt unngår jeg øyekontakt, en god slavinne skal ikke stirre sine Herskere eller Herskerinner inn i øynene.
Jeg ser på bena hennes, hun har stillet seg med skrevende ben foran meg, og jeg følger benas linjer oppover til jeg ser at hendene hennes hviler på lårene, med sprikende fingre.
Pene, sterke hender, med lange lakkerte røde negler, som får meg til å ønske en nærmere kontakt med dem. Som om hun kunne lest mine tanker, strekker hun den ene hånden frem, og ber meg kysse fingrene hennes.
Jeg så gjør, en for en, fra tommelen og til lillefingeren. Luften er ladet med sensualitet, og jeg kan ikke dy meg, jeg lar lillefingeren komme litt inn i munnen min, og lar tungen spille på fingertuppen, samtidig som jeg suger fingeren inn i munnen min.
Dette var tydeligvis ikke det hun hadde bedt meg om, noe jeg også visste, men ikke kunne la være, for jeg får en ørefik av den andre hånden, samtidig som hun hveser;
«Jeg sa kyss, ikke sug. Men siden du er så lysten på å suge, så sett i gang, men gjør det ordentlig!» Samtidig med at hun sier dette, løfter hun skjørtet opp. og jeg kan se at hun kun har en bitte liten truse på, helt gjennomsiktig, som ikke skjuler noen ting.
Jeg strekker på nakken, for fremdeles sitter jeg jo på kne med armene på ryggen, og må holde balansen.
Jeg kysser og slikker i overgangen mellom lår og truse, blondekanten kiler på tungen, og trusens glatte stoff kjennes hardere ut enn jeg trodde. Flere kyss blir spredt ut over henne, alle på og rundt trusen.
Hendene hennes stryker meg på hodet, mildt og forsiktig, mens jeg kysser, og derfor fortsetter jeg, men med våtere kyss, jeg lar tungen spille der jeg kommer til.
Hele tiden utenpå trusen, men så godt jeg kan inn mellom bena hennes. Jeg skulle virkelig ønske at den trusen ikke var der, slik at jeg ordentlig kunne få kjenne smaken av min Herskerinne, og håber at jeg får anledning til det senere.
Et smertelig slag over baken får meg til å stoppe opp, men det skulle jeg ikke ha gjort, for nu tar min Herskerinne godt tak i håret mitt med begge hender; «Forsett».
Jeg nyter å kjenne at hun holder tak i håret mitt, og styrer meg. Og ikke for mitt bare liv vil jeg stoppe slikkingen dersom jeg kan unngå det. Men det er min Hersker som slår, og han slår hardt.
«Denne bakenden innbyr til å bli slått, men jeg tror ikke den har fått nok slag i sin tid ?», sier han.
Jeg slikker fortsatt min Herskerinne, og svarer derfor ikke, det virker dessuten ikke som han stillte et spørsmål heller, bare som om han slo fast fakta.
«Alltid faller du for baken» sier hun, «Er dette også en bakpart du ønsker å råknulle?»
«Selvfølgelig, alle slavinnens hull skal være til min og din disposisjon, når enn vi måtte ønske det, men foreløbig vil jeg nøye meg med å varme’ den, slik at den vil får det flotte silkeaktige røde skjæret som er så opphissende å se på!»
Jeg føler meg litt rar der jeg sitter på kne, bakbundet, og slikker min Herskerinne, mens de to diskuterer slike ting over hodet på meg.
Men det er ikke fritt for at det er opphissende også, det viser at de har mange planer med meg, dersom jeg skikker meg vel slik at de vil beholde meg som slavinne.
Og jeg har absolutt ingenting imot å bli brukt av dem, det er slikt jeg som slavinne er til.
Jeg kjenner at jeg ikke bare blir varm på baken, men også temmelig varm og våt mellom bena. Det er ikke noe rart, hele situasjonen er som en drøm, jeg vet at jeg er deres slavinne, på godt og vondt, og at de har planene klare for meg.
Dessuten kjennes det ut som om min Herskerinne også begynner å bli påvirket av slikkingen min, trusen begynner å bli fuktig, og det er ikke bare fra fuktigheten i min munn.
Hun har ikke gitt noe tegn selv til at hun er blitt kåt, hun står like bredbent, stram og rolig, og siden jeg ikke ser opp på ansiktet hennes, kan jeg ikke se om hun har fått ‘kåte’ øyne, men det begynner å komme en lukt og smak av kåtskap på tungen min, som er helt skjønn.
Igjen virker det som om hun har oppfattet tankene mine, for hun går noen små skritt til siden, og trekker ned skjørtet sitt. Hele tiden beholder hun grepet i håret mitt, i med dette solide taket trekker hun meg fast og bestemt opp i stående stilling.
Det er tydelig at jeg ikke, i alle fall ikke foreløbig, skal få nyte min Herskerinnes kåtskap. Min Hersker tar tak i beltet jeg har rundt livet og trekker meg med bort til gapestokken. «Jeg tror du trenger å roe deg litt ned» sier han.
«Jeg liker ikke de kåte og vellystige øynene dine!» Så dem har han sett, ja, ja, skulle bare ønske jeg turde å se om min Herskerinne hadde de samme øynene ?
Jeg hever blikket for å få et glimt av henne, og…,joda, de er ikke helt som vanlig.
Au…, en sviende smerte over baken min, jeg skvatt til. «Du har ikke noe med å se på oss uten tillatelse!» Min Herskerinne’s stemme er sint, og i hånden hennes kan jeg se hva som forårsaket smerten.
En solid pisk med mange lærstrimmler i enden. Den løfter seg igjen, og jeg spenner meg for å ta imot slaget, men det kommer ikke. I stedet blir jeg satt fast i gapestokken.
Jeg har omtrent rett vinkel i hofteleddet, og hodet blir låst fast.
Derefter blir hendene mine løst fra ryggen, og plassert i gapestokken, på hver sin side, men litt nedenfor hodet.
«Hvor mange?» sier han. «5 for å se på sin Herskerinne uten lov! Vi må statuere et eksempel!» svarer hun. Jeg rekker omtrent ikke å skjønne hva de drøfter før det første slaget suser over nederste del av ryggen min.
Au !, setter jeg i.
«Dette skal skje tyst ! Et ekstra slag for hvert au!» Hans stemme er skremmende skarp.
«Dessuten skal du selv telle, høyt og tydelig! For de ekstraslagene du eventuelt måtte fortjene, gjentar du sist talte nummer. F.eks. 1, 2, 3, 4, 4, 5. Forstått? » Ja, Hersker. Stemmen bar såvidt.
Et nytt slag kom susende over baken min, og jeg talte: En! To! Tre! Fire! Fem!
Au! Fem!.
Et stort kyss på pannen fra min Herskerinne viste at hun var fornøyd med meg, og gav meg en trøst som dempet litt den svien jeg hadde på baken og over nederste del av ryggen.
«Nydelig!» Min Hersker strøk meg ømt over baken. «Så varm, og silkemykt rød. Virkelig et syn! Nu skal du stå her litt og fordøye inntrykkene, samt tenke litt på hva som skjer, og kan skje.
Vi vil holde øye med deg. Du må lære din plass å kjenne, samt våre normer og regler.» Dermed gikk de til den andre kanten av stuen, der salongen stod, satte seg ned og satte på videoen som viste en film, jeg så ikke skjermen fra her jeg stod, men det er mulig det er Historien om ‘O’, eller i alle fall noe lignende, det kunne jeg si ut fra lyden.
Jeg vet ikke hvor lenge jeg har stått, men jeg begynner å bli sliten i ryggen. Jeg kan støtte meg litt på armene, kanten på gapestokken gnager, men det er bedre enn å prøve å få støtte ved halsen, for da får jeg kvelningsfornemmelser.
Lårene har begynt å gi en dirrende følelse, det er sikker på grunn av belastningen ved den stillingen jeg er låst fast i.
På tross av det ubehaget som gapestokken påfører meg, er jeg unektelig blitt ennu kåtere.
Først og fremst på grunn av hele stemningen, jeg som slavinne, påkledt derefter, avstraffelsen fordi jeg dristet meg til å se min Herskerinne i øynene uten tillatelse, lyden fra videofilmen som min Herskere hygger seg med, synet av dem som sitter og koser med hverandre.
Hun har skjørtet rundt livet, uten truse, og han har tatt av seg buksene, og de kjeler med hverandre rett foran øynene mine.
Jeg må heve hodet for å se det, selv om jeg ikke holder hodet så høyt opp at det er tydelig for dem at jeg ser på. Men likevel kjenner jeg små smerter i nakken på grunn av den uvante stillingen.
Plutselig hører jeg hans stemme:» Slikt vil jeg sprøyte i slavinnen, og ikke i deg!» Og dermed kommer han bort til meg, med pikken i hånden, og kjører den langt inn i munnen min.
Jeg kjenner den glatte overflaten, det myke, men likevel harde hodet langt bak i ganen, og så sprøyter han løs.
Sprut på sprut pumper ned i halsen min, og jeg skjønner at det er forventet av meg at jeg skal svelge unna. Men det er ikke så lett i den stillingen jeg står, så noen av dråpene kommer ut i munnvikene mine.
«Slikk det i deg, og ikke søl på gulvet!» Sier han, men det er forsent, et par dråper har allerede falt ned, og jeg venter på straffen for det. Men den kommer ikke, han bare sier at «Det skal du få slikke i deg senere!»
Min Herskerinne kommer over gulvet med en barstol, og setter den på gulvet foran ansiktet mitt. Den er tydeligvis på forhånd ferdig justert i høyden, slik at når hun setter seg er skrittet hennes i ansiktshøyde foran meg.
Fitta er glinsende våt, og det ser ut til at jeg skal få oppfylt mitt ønske fra i sted om å virkelig få kjenne smaken av min Herskerinne.
Hun sier ingenting, tar bare tak i hodet mitt og presser det mot seg, slik at hun på den overlegne måten, helt uten unødvendig bruk av ord, viser meg hva hun ønsker.
Selvfølgelig slikker jeg, det beste jeg kan. Hun har sklidd frem på setet, slik at hele fitta ligger åpen, og jeg kommer til overalt med tungen min. Jeg slikker først rundt fitta, lar tungen følge fitteleppene og slikker nedover og på analåpningen.
Derefter slikker jeg oppover igjen, før jeg suger klitoris inn i munnen, og lar tungen spille en vill samba på den. Hun sier ikke en lyd, bare sitter der, men jeg tør ikke stoppe, av redsel for å ikke få lov til å slikke denne deilige Herskerinne-fitta mer.
Så kjenner jeg at min Hersker bruker fingrene på meg, men jeg fortsetter å slikke min Herskerinne. To fingre kjører hardt ut og inn av fitta mi, mens en stryker og kiler over min analåpning. Selv prøver jeg å knulle min herskerinne med tungen, jeg slikker henne inne i fitta så godt jeg kan.
Både hennes og min fitte er nu plaskende våte, og lukten av brunst fyller rommet. Det er ille å ha en slik deilig kropp foran seg og ikke kunne ta på den, men hendene mine er låst i gape-stokken, så det eneste jeg har til nærkontakt er tungen.
Men den bruker jeg til gjengjeld desto flittigere, rent så jeg kjenner det bak i kjeveleddet, men det gjør ikke noe.
En merkelig følelse mellom bena, noe dragende, kilende får meg til å skvette, men det er bare skjønt. Det virker som om min Hersker stryker noe opp mellom bena mine, og plutselig skjønner jeg hva det er:
Pisken som de tidligere brukte på meg, blir ømt og kjælent dratt opp mellom bena mine. Det pirrer helt utrolig. Så kommer det noen fuglelette slag mot fitta mi, og jeg klarer ikke å holde tilbake et stønn.
«Jeg tror slavinnen vår er klar for meg!» hører jeg min Herskers stemme. Alt mens dette pågår har jeg fortsatt å slikke og suge min Herskerinnes fitte, og selv om saftene renner fra henne, har hun ikke med et eneste ord eller stønn vist at hun blir påvirket av det jeg gjør.
Så kjenner jeg at min Hersker setter pikken mot fitteåpningen min, og med ett støt er han helt til bunns i meg. I det samme kjører jeg tungen så langt inn i min Herskerinnes fitte som jeg kan. «Ja, hold takten hans!» sier hun, og jeg så gjør.
For hvert støt han setter inn i meg, støter jeg det jeg kan av tungen inn i min Herskerinne.
Det må ha vært litt av et syn for andre, om de hadde fått mulighet til å se det. Min Herskerinne på barstolen, skrevende, men hodet mitt tett inn til fitta hennes mens jeg knuller henne med tungen.
Meg selv i gapestokk, stående bare i slaveutstyret, mens min Hersker står bak meg og knuller meg hardt og brutalt, men åh…, så deilig.
Så kjenner jeg at han trekker seg ut av fitta mi, og setter pikken mot anusåpningen. Pikken er våt og glatt, men likevel kommer han ikke inn i meg ved første forsøk, så han lar bare hodet på pikken smøre rundt anusåpningen, før han igjen kjører den inn i fitta min for å ‘hente’ mer ‘smøremiddel’.
På andre forsøk går det, pikken hans kommer innefor, og jeg kjenner at den presser seg vei opp i meg.
Det er vondt, men også veldig godt, og jeg blir så opptatt av det at jeg for et øyeblikk glemmer å slikke min Herskerinne. Men jeg kommer fort på hvilken jobb jeg har å gjøre med henne, for hun lugger meg så kraftig i håret, at jeg er sikker på at det løsnet en hel dott hår. Derfor gjenopptar jeg slikkingen, med et kvalt stønn i halsen.
Hele situasjonen er temmelig ladet, med kåtskap, autoriteten ligger som en aura rundt min Hersker og Herskerinne, underdanigheten må skinne av meg som den rene lyskaster der jeg står i gapestokken, uten mulighet til å gjøre annet enn det de ber meg om.
Mens min Hersker tar meg bakfra, kjenner jeg at remmene som går mellom bena mine gnager, for ikke å snakke om kanten rundt hullene i gapestokken. De kjentes ikke så skarpe ut med en gang, men nu når jeg har stått her en stund, og med den røffe behandlingen jeg får, kjennes det ut som om de er av skarpt metall og ikke av pusset tre som de vitterlig er. Jeg kommer nok til å ha godt synlige merker efter min Hersker’s og Herskerinne’s behandling i flere dager.
Det gjør også litt vondt rundt livet, fordi men Hersker har tatt et godt tak i beltet, og bruker det til å trekke meg, eller presse seg, ennu tettere inn til ham for hvert støt han dundrer inn i anusåpningen min.
Jeg hører ikke en lyd fra noen av dem, og jeg håber at det ikke er fordi de ikke er fornøyd med meg. Jeg tar i alle fall imot så godt jeg kan, både min Herskers pikk og min Herskerinnes safter.
Kjeven begynner å bli ganske øm på grunn av all slikkingen i den stillingen jeg står i; nakken er presset så langt bakover som mulig for å få tungen best mulig inn i min Herskerinnes fitte, jeg lurer på om det går an å forstrekke tungen ?
Min Hersker øker takten i sine støt, og jeg intensiverer slikkingen av min Herskerinne. Ennu er ikke en lyd kommet over leppene deres, og jeg skulle virkelig ønske at jeg kunne få et glimt av ansiktene deres. For selv om det går an å bite tennene sammen og ikke slippe en lyd over leppene selv om en er stenkåt, vil det høyst sannsynlig vise seg i ansiktet, i alle fall i øynene.
Selv er jeg så kåt at jeg omtrent ikke enser noe mer, jeg bare kjemper for å holde kontrollen såpass at jeg ikke glemmer å slikke min Herskerinne, jeg vil jo så gjerne være til behag for henne.
Smertene efter gapestokken og beltet, samt remmene han holder i og håret hun holder i, er bare vage, omtrent totalt overdøvet av vellystfølelse på grunn av det som skjer med meg. Det eneste jeg savner er å kunne se ansiktene deres, med øyne som har den mattblanke glansen som er så typisk for stenkåte mennesker, kunne virkelig se av ansiktsuttrykket deres at de nyter det like meget som meg.
Plutselig kommer det ekstra mye safter fra min Herskerinne, samtidig som det kommer et dypt hikst over leppene hennes. Jeg kjenner at musklene i underlivet hennes spenner seg mot tungen min, og at fitteåpningen sitrer.
Min Hersker tar et ekstra hardt støt, slik at det gjør vondt, men likevel er utrolig godt, og jeg merker at det pulserer inne i meg, det rykker i pikken hans og han lar sæden fylle meg.
Pikken lar han forbli inne i meg, og han holder meg i et like hardt grep, mens han trekker pusten fort inn en gang og derefter slipper den langsomt men hardt ut igjen. Mot leppene mine og tungen min dunker pulsen i min Herskerinnes fitte, og sitringen og muskelsammentrekningene har ennu ikke helt gitt seg.
Selv er jeg også så nær, så nær, men min Hersker står helt rolig bak meg, selv om jeg prøver å bevege meg mot pikken hans. Det eneste det resulterer i er at han holder meg ennu bedre fast med den ene hånden, mens han gir meg et rapp over øvre del av baken med den andre.
«Stå stille !» Stemmen hans høres litt hesere ut enn i sted. Min herskerinne dytter hodet mitt unna, setter bena ned på gulvet, tar et par små skritt tilbake, og bøyer seg frem mot meg, mens hun løfter opp hodet mitt efter håret, det føles ikke helt godt for jeg er øm i nakken av å ha stått med hodet bakoverbøyet for å kunne slikke henne, men jeg sier ingenting.
Og når jeg endelig får se ansiktet hennes er det verdt smerten i nakken. Øynene hennes er helt sløret, mattblanke i glansen, og et Mona Lisa smil på leppene hennes sier alt det hun ikke gav uttrykk for med lyd mens jeg slikket og sugde henne.
Bare det flotte synet er nok til at jeg kjenner pulsen øker. Ansiktet hennes viser at jeg har vært tilfredsstillende som slave, i alle fall for henne, og i alle fall så langt. Igjen kjenner jeg at min egen puls øker, at det begynner å sitre i fitta.
Jeg kjenner jo min Herskers pikk, fortsatt i min anus, og selv om den virker mindre enn i sted, naturlig nok, merker jeg godt at den er der. På grunn av den tynne hinnen mellom fitta og anus, og fordi han har tatt meg såpass hardt at det er ømt bak, kjennes det som om han har tredd seg inn i både fitta og anus på èn gang.
Fordi jeg er så nær, så nær en utløsning som har bygget seg opp i meg som en vulkan, klarer jeg ikke stå stille. Igjen beveger jeg baken mot min Hersker, jeg kan ikke styre meg, det eneste som er i hodet mitt er:
Bare et par støt til, kanhende bar ett eneste ett, det er alt jeg trenger for å eksplodere.
Men han har tydeligvis ikke glemt at han bad meg stå stille i sted, for jeg får et nytt slag over baken, mange ganger hardere enn i sted, samtidig med at han trekker seg ut av meg.
En merkelig følelse bak, det kjennes nesten ut som om han fortsatt er inne i meg, selv om han ikke er det. Og så kjenner jeg sæden hans, og saftene mine, renne ned over innsiden av lårene.
Jeg har mest lyst til å skrike høyt, men jeg biter det i meg. Bena mine dirrer som besatt, jeg er ikke sikker på om det er bare fordi jeg har stått i den ubekvemme stillingen så lenge, nu tror jeg de dirrer like meget av utilfredsstillet kåtskap.
Jeg føler meg slik som jeg tror en champagneflaske må ha det efter at folk har ristet den for å få den til å sprute utover når den åpnes, tar av metalltråden, begynner å vri opp korken, men stopper og begynner å prate før de vrir den helt opp. Noe inne i meg MÅ få utløsning, men siden jeg er så godt festet i gapestokken kan jeg ikke gjøre noe med det selv, og må vente til min Hersker eller Herskerinne finner det for godt.
Hele meg dirrer, det går i bølger som skyller gjennom kroppen min, men bølgene kommer bare ikke frem til stranden. I øyeblikket er jeg høyeksplosiv, i alle fall føles det slik, men jeg klarer å bite det i meg og ikke mase på dem, de vet nok best hvordan slaven skal temmes.
Begge to står foran meg, jeg enset ikke en gang at han gikk frem, så kåt er jeg. Jeg løfter hodet igjen for å prøve å se bedende på dem, signalisere med blikket at jeg trenger bare ørlite grann til for å komme som en foss.
Hendene mine spreller i gapestokken, og jeg kaster med hodet så godt jeg kan, samtidig som jeg skifter tyngden fra det ene benet til det andre og tilbake igjen. Ved denne bevegelsen kjenner jeg at remmene i skrittet mitt ganger, men fordi jeg er så enormt kåt, kjennes det bare skjønt ut.
Når jeg samtidig presser knærne sammen slik jeg står, merker jeg at fitte-leppene gnir mot hverandre og over klitoris på innsiden, samtidig som remmene gnager mot fitteleppene på utsiden. Det er deilig, men jeg skulle så gjerne hatt hjelp av min Hersker eller Herskerinne til å komme fullt og helt.
Slik det er nu holder jeg meg selv bare helt på kanten, det er selvfølgelig helt herlig, men det er tortur å ikke komme helt over, helt frem, slik at orgasmen kan skylle gjennom kroppen.
«Slavinnen vår har visst problemer, siden hun vrir seg som en orm !» Stemmen hennes er spydig. Jeg svarer ikke, for jeg er omtrent hinsides av kåthet. «Ta deg av det, du.»
Jeg er ikke sikker på om jeg hørte riktig; vil de virkelig hjelpe meg frem til en utløsning ? Jeg orker ikke holde hodet oppe lenger, men med ansiktet ned mot gulvet ser jeg bena hans gå bakover, og merker at han kommer frem på baksiden av meg.
Noe rasler, og så hører jeg en hvislende lyd gjennom luften. «Denne ? Slik ?» Stemmen hans har ikke den hese klangen lenger. Jeg ser jo selvfølgelig ikke noe bak meg, gapestokken går helt tett ned til gulvet, så av den grunn vet jeg ikke hva de snakker om. En ny hvislende lyd får meg til å fare sammen.
Det må være den pisken de brukte på meg tidligere! Inne i hodet mitt gjaller det: Gjør noe, uansett hva, gjør det fort !
Men ikke en lyd kommer over leppene mine. «Prøv! Det ser ut som det trenges !»
Stemmen hennes virker som den kommer langt borte fra. Jeg kjenner at det renner av meg, og jeg er så kåt at jeg ikke en gang vet om det er safter fra fitta eller urin.
Så kjenner jeg pisken mot huden. Lett, over hodet ikke hardhendt. Fra øverst på ryggen og nedover. Helt nede på ryggen liksom ‘triller’ lærremmene ned mellom rumpeballene mine av sin egen vekt, og det er en så lett bevegelse at jeg hadde sikkert ikke reagert på den under normale omstendigheter, men så opphisset som jeg er nu, tror jeg at selv en mygg ville kjennes ut som en trampende elefant.
Et stønn jeg ikke har noen mulighet til å holde tilbake er godt hørbart i rommet, men det ser eller kjennes ikke ut som om de hadde noe i mot det. «Se på meg !» Herskerinnes stemme kommer til meg som langt borte fra, og jeg prøver å heve hodet.
Smertene i nakken merker jeg omtrent ikke, og når jeg får hodet opp, kan jeg nesten ikke se min Herskerinne, alt er som i en varm, kåt tåke.
Igjen kommer den kilende bevegelsen, denne gangen nedenfra og opp mellom bena mine, og jeg stiller meg så bredbent jeg kan for at han skal komme ordentlig til med de planene han har.
Jeg vet ikke hva det er ennu, men i min tilstand ville jeg hilst alle ideer velkommen om de bare kunne gitt meg en utløsning for spenningen i kroppen. Min Herskerinne stryker meg over håret, og selv det virker opphissende. Et par ganger til lar han pisken kile meg mellom bena, men med så lang pause mellom hver gang at jeg blir holdt helt ytterst på kanten, men ikke mer.
Det suser igjen gjennom luften, en brennende smerte eksploderer mellom bena, og så eksploderer jeg.
Bølge på bølge går gjennom kroppen, jeg tror nok jeg skriker ut, men er ikke sikker. Bena vil ikke bære meg, men jeg tror han holder meg oppe med et grepa tak i beltet rundt livet.
Saftene renner av meg, hvor mye vet jeg ikke, men jeg vet i alle fall at så mye safter trodde jeg ikke det kunne komme fra en kvinne. Tårene renner i strie strømmer, jeg gisper efter pusten, pulsen hadde fått enhver lege til å gi meg sjokkbehandling øyeblikkelig.
Jeg rister så sterkt i kroppen at hullene i gapestokken gnager store sår i huden, det er i alle fall eneste forklaringen jeg kan gi meg selv på de merkene jeg neste dag oppdaget rundt underarmene og halsen.
Så kjenner jeg fjernt at jeg blir løsnet fra gapestokken, og båret. Det neste jeg vet er at jeg ligger i en seng, og min Hersker og Herskerinne holder på å feste mansjettene jeg har rundt armer og ankler til kjettinger festet i sengestolpene i en stor dobbeltseng, slik at jeg blir liggende som et kryss.
«Var det ille ?» Spørsmålet kommer med en stemme så mild at jeg ikke trodde min Herskerinne kunne prate slik. Det eneste jeg klarer er å nikke, men samtidig rister jeg på hodet.
Ille?!?
Det var det deiligste og jævligste jeg noensinne har opplevet. Jeg klarer ikke sette ord på følelsene i kroppen akkurat da. Det eneste jeg klarer er å vri på hodet, slik at jeg kan kysse min Herskerinnes hender til takk for at hun lot meg få oppleve dette.
«Vi vil ha retten til å bruke deg slik vi vil, og lede deg slik vi mener er riktig. Til gjengjeld skal du få oppleve nye sider ved deg selv, men forsatt står vi fast ved at når du føler at du vil stoppe oss ved hjelp av de ord vi avtalte, får du aldri se oss mer, eller ta kontakt med oss mer.
Vi løse deg fra alle bånd, både fysisk og psykisk når du ber om det, men da løser vi deg for siste gang.
Det du har opplevet i dag var tydeligvis nytt for deg, at et sviende piskeslag med en slik pisk, på et slikt sted, kunne utløse en så total orgasme.
Orgasmer vil vi ikke hindre deg i, men vi skal bestemme tid og sted. Vi har låst deg fast her i sengen slik at du kan ligge å tenke over det som er skjedd. Du skal tenke over alle dine reaksjoner fra du mottok brevet vårt og frem til nu, og du skal selv finne ut hvilke ting vi liker og ikke liker, vi kommer ikke til å fortelle deg det, bare straffe deg dersom du bryter vår tro på deg, eller gjør noe som ikke behager oss.
Vi slipper deg løs når vi synes du har ligget lenge nok, men er det noe spesielt du har behov for, kan du be en av oss, på en riktig måte, så skal vi vurdere om du får tillatelse.»
Så mye hadde jeg ikke hørt henne si på en gang før, og jeg nøt å høre stemmen hennes. Tonen er mild men bestemt, og det gledet min slavinnesjel å høre på tonefallet at hun var fornøyd med meg, i alle fall frem til nu.
Som slavinne er mitt største ønske å tilfredsstille min Hersker og Herskerinne, uansett hvor ydmykende oppførsel de ønsker av meg. Selv fortjente, harde slag gitt med bestemt hånd mottar jeg med takknemlighet, fordi jeg som slavinne er til for å tilfredsstille og å glede min Hersker og Herskerinne.
Det jeg nettopp har opplevd styrker min visshet om at de har rett, og de vet hva som er best for meg. Dessuten har jeg verdi som slavinne så lenge jeg kan være dem til behag.
At de hadde glede av å lede meg så langsomt fremover at det var den rene pine mens det stod på, og mens de ledet meg gav meg merker som jeg skulle ha på kroppen i dagene fremover, viser bare at de mener alvor med meg, de vil jeg skal bære deres merker til minne om min plass hos dem.
Nu når kroppen begynner å roe seg igjen, kjenner jeg at den har fått hard, men deilig, medfart. Det svir i skrittet efter den utrolige piskesnerten som utløste orgasmen hos meg, og jeg kjenner varme flekker på enden og ryggen der hvor enten pisken eller hånden til min Hersker har satt spor.
Skulle virkelig ønske jeg kunne tatt en tur på badet og beundret de merkene jeg føler finnes på kroppen min, i det store speilet der ute.
Jeg er øm i anus, men øm på en deilig måte, jeg kjenner pulsen banker der, samt i og rundt fitta. Rundt halsen og rundt underarmene svir det litt, men ikke meget. Når jeg vrir hodet til siden kan jeg se oppover armene mine, og se at jeg har en del skrubbsår efter hullene i gapestokken.
Jeg kjenner også i hodebunnen hvor hun lugget meg, som en svak banking. Det som forvirrer meg mest er at jeg kjenner kåtheten bygger seg svakt opp i kroppen min, her jeg ligger fastspent i sengen og tenker over hvilke merker som finnes på huden min, og hvordan eller hvorfor jeg har fått dem.
Når jeg rører litt på meg hører jeg at det rasler i kjettingene de har festet meg til, og jeg føler sterkt mansjettene rundt håndledd og ankler.
Ikke det at de er for stramme eller gjør vondt, mer det at de er der, at jeg er fastlåst, i min Hersker og Herskerinne’s makt.
En slags fortsettelse av at de har brukt meg slik de ønsket,( håber jeg klarte å tilfredsstille dem ordentlig,) og at de har ledet meg frem dit de ville. Følelsen av å ligge her lenket til sengen, ikke som en straff, men efter ønske fra de to som har vist meg den ære å la meg få en fantastisk opplevelse selv om jeg bare er slavinne, gir meg en behagelig murring i underlivet. Gleden over at min Hersker og Herskerinne valgte meg, og at de ikke nekter meg gleden ved å få utløsning, samt at jeg føler meg så til de grader trygg på dem, gjør at jeg overveldes av underdanig takknemlighet.
Selvfølgelig er det opphissende for en slavinne å ligge slik, med beskjed om å tenke på det som er skjedd. Jeg merker at det har ikke så liten virkning på meg, selv om jeg skulle tro at det jeg nettopp har opplevd hadde gitt meg nok for lang tid fremover. Det er nok noe i ordtaket om at . Kan jeg håbe på at det var min Herskerinnes mening også, siden hun spesielt styrte mine tanker i denne retningen?
Jeg vet ikke hvor lang tid som er gått, men det er godt å hvile nakken litt, den var nokså sliten efter gapestokken i sted. Kroppen ellers tror jeg hadde godt av en hvil, dersom alle hadde fått slike orgasmer hver gang, ville det ikke vært mange mennesker på jorden, de ville vært døde av hjerteslag i ung alder.
Tungen virker også nesten støl lengst bak i munnen, men tanken på hva som fikk den slik, gjør at jeg blir ennu mer var for murringen i underlivet.
Jeg hører noen beveger seg i rommet ved siden av, og jeg skulle gjerne vært på toalettet.
En føler seg nokså liten når en ligger slik, lenket fast, og helt naken bortsett fra mansjetter til å feste lenker i og et belte med remmer mellom bena.
Følelsen av å være liten og sårbar, samt helt i andre menneskers makt, er opphissende for meg, ekte slavinnesjel som jeg har.
Det er ikke stort jeg kan bevege meg heller, lenkene er akkurat så løse at jeg kan ligge rett ut som et kryss uten å ligge i spenn, men jeg kan ikke røre meg eller vri meg. Jeg ville helst ikke bry dem med å spørre om å få gå på toalettet, men jeg må tisse, så det er ingen bønn.
Kjære Hersker eller Herskerinne, slavinnen ønsker å be om tillatelse til å gå på toalettet !
Jeg har ikke ropt det, bare snakket med litt høyere stemme enn vanlig, men jeg hører at en av dem kommer.
Når jeg prøver å løfte hodet ser jeg at min Hersker står ved fotenden.
«Og slavinnen sa ?» Stemmen hans har den samme autoritære klang jeg hørte rett efter at jeg kom inn i huset for Gud vet hvor lenge siden, det virker som flere år, men kan vel ikke dreie seg om mer enn 4-6 timer, kanhende mer eller mindre, tiden har jeg ikke skjenket en tanke.
Jeg gjentar spørsmålet, med samme ordvalg. «Tillatelse gies». Jeg er glad for det, for nu begynner jeg å bli virkelig trengt. Han løsner kjettingen på bena først, og så på armene.
«Efter at du har gjort det du skal, vasker og steller du deg, sørg for å vaske lærremmene mellom bena, så de ikke stinker. Derefter kommer du inn i stuen til oss og viser deg frem, frisk ren og pen». Så snudde han seg og gikk.
Jeg prøver å reise meg, og kjenner først i nakken, siden i armer og ben at kroppen er stivnet til. Men ikke verre enn at det går, så jeg kommer meg ut på badet, og får endelig se slavinnen i speilet;
Nokså bustet på håret, en hissig rød ring som et halsbånd efter gapestokken, hissig røde skrubbsår på armene efter den, og når jeg snur meg får jeg se flere røde runde merker på baken og nederste del av ryggen.
Det må være efter slagene fra hendene hans, for de illrøde stripene kan bare komme fra pisken.
Men det er opphissende å se på, jeg synes det er nesten pent. Jeg lukker døren efter meg, forter meg å ta av meg slavinneutstyret, jumper inn i dusjen for en ett-minutts-dusj, tørker meg samtidig som jeg igjen beundrer merkene på kroppen min, og vasker så lærremmene slik jeg har fått beskjed om.
Selvfølgelig tar jeg dem på igjen, børster håret slik at det igjen flommer over rygg og skuldre, og tar en siste kritisk sjekk i speilet for å se om jeg er slik jeg ønsker å vise meg for min Hersker.
Igjen ser jeg slavinnen, ydmyk og underdanig, men også litt spent på hva de har tenkt å bruke meg til denne gang.
Med bøyet hode går jeg ut i stuen og frem til min Hersker og Herskerinne som står borte ved vinduet. De har trukket fra gardinene der de står, slik at det ikke er så skumt der, og jeg går slik at jeg ikke kan sees utenfra.
Min Herskerinne strekker ut armen og griper tak i håret mitt, slik at hun kan trekke meg frem midt foran vinduet. Jeg liker det ikke, nu kan alle se meg om det er noen der, jeg tør ikke en gang se efter.
«Snu deg sakte rundt», min Herskerinne er bestemt i stemmen. Jeg gjør som hun sier, de vil vel se hvilke merker de har satt på meg de også.
Helt rundt står jeg igjen med ansiktet inn i rommet.» Strekk armene over hodet og snu deg rundt en gang til!» Min Herskers stemme høres litt stolt ut, kanhende frode han er like fornøyd med merkene som jeg var ?
Helt rundt en gang til får jeg beskjed om å bøye med ned til gulvet mens jeg står med skrevende ben. Selvfølgelig gjør jeg det, og da ser jeg det;
Siden vinduet går nesten helt ned til gulvet, kan jeg se ut, og der står det tre skikkelser i mørke lange kapper utenfor ! Jeg ser ikke tydelig, for det lange håret mitt er litt i veien, dessuten ser jeg selvfølgelig alt opp-ned i den stillingen jeg står i, men jeg ser nok til å bli skrekkelig flau, jeg står jo skrevbent slik at de kan se hele fitta mi, pluss at jeg har snudd meg rundt to ganger slik at de har fått se godt på meg fra alle kanter.
«De du ser der ute er en venn av oss med sin slave og sin slavinne. De skal bare se på deg denne gang, senere vil vi treffes alle seks. Denne Herskeren skal du også adlyde dersom han ber deg om noe, såsant ikke en av oss gir deg kontrabeskjed.
Du skal selvfølgelig adlyde raskt, uten nøling, og i det hele tatt opptre slik at vi kan være stolte av slavinnen vår. Dere slaver og slavinner får ikke prate dere i mellom med mindre vi gir dere spesiell tillatelse til det. Nu kan du reise deg, han kommer til å komme inn en liten tur for å hilse på deg, hva han gjør med slaven og slavinne vet jeg ikke, slavinnen hans pleier å være nokså ulydig og må behandles hardt.»
Min Hersker møter blikket mitt når jeg reiser meg, skamrødmen brenner i kinnene, men jeg får ingen straff for å ha sett på ham. Det er akkurat som øynene hans sier: Ikke skuff oss, du har ikke gjort det hittil.
Mens han pratet har min Herskerinne gått bort til salongen og satt seg. Hun viser med tegn at jeg skal sette med på kne foran henne, og når jeg har gjort det, strekker hun frem foten sin. «Slikk !» Jeg adlyder selvfølgelig, kysser og slikker foten hennes, mens jeg hører at min Hersker går bort og åpner døren.
«Du skal servere dersom noen av oss ønsker noe, barskapet står der. Og husk, han har full rett til å behandle også deg som slave, i tillegg til sine egne to!» Det skremmer meg litt, men de har sagt at han bare skal hilse på meg i dag, og jeg stoler på at de vil gripe inn dersom noe skjer.
Jeg har jo også mulighet til å stoppe det hele selv, selv om jeg da aldri får se dem mer.
Og Gud skal vite at jeg ønsker å forbli slavinne hos disse to. Mens jeg slikker min Herskerinnes fot, hører jeg at de andre kommer inn i rommet, men jeg avbryter ikke det jeg driver med.
«Legg deg der!» Det var ikke min Herskers stemme, men også denne hadde et umiskjennelig preg av autoritet. «Og du setter deg der!» Jeg tør ikke se opp, selv om jeg fryktelig gjerne ville, men så hører jeg min Hersker’s røst:
» Server ham en drink! Hva vil du ha? Whisky? En Whisky med is til hver av oss.» Jeg reiser meg, og på vei bort til barskapet ser jeg at slaven sitter på kne ved siden av sofaen, mens slavinnen ligger som fotskammel på gulvet !
Jeg åpner barskapet, der står alt jeg trenger, glass, flasker og isbøtte. Når jeg har skjenket i, setter jeg glassene på et lite brett og går bort til salongen med det. Først til gjesten, så til min Herskerinne, og til sist til min Hersker.
Ingen av dem har jeg øyekontakt med, jeg går med senket blikk og viser min underdanighet. «Nydelige striper, det der ! Og dere har måttet varme baken også ser jeg !
Ulydig, eller bare for å lære henne hennes plass ?» Jeg rødmer, både av praten og ved tanken på at jeg brettet meg ut for ham foran vinduet uten å være klar over det.
«Bare for å markere plassen. Forholdsvis uerfaren liten sak, men virker lærevillig. Kan nok bli en brukbar slave med jevn trening!» Min Hersker pratet om meg som om jeg skulle være et møbel! Det føltes godt, men nokså ydmykende. De fortsatte å prate som om vi slaver ikke var der i det hele tatt.
Når jeg hadde vært borte og satt fra meg brettet i barskapet satte jeg meg igjen på kne ved min Herskerinnes føtter. Denne gangen gjorde hun ikke mine til å strekke frem benet, så jeg bare satt der og så ned i gulvet, mens jeg hørte at de diskuterte slaveoppdragelse og våre slavers kvaliteter eller mangel på sådanne.
Jeg må innrømme at jeg hørte efter bare med det ene øret, for inne i hodet mitt kveilet det tusen tanker om denne kvelden, hva den hadde utviklet seg til, og disse to som var min Hersker og Herskerinne, samt deres venn og hans slave og slavinne.
Mulighetene var så absolutt til stede for at dette kom til å bli en total forandring på livet mitt, absolutt til det bedre dersom jeg skulle dømme efter det som hadde skjedd så langt. Hvor lenge vi satt vet jeg ikke, for mine tanker vandret på egenhånd, men plutselig kom jeg tilbake til nuet ved at gjesten gjorde seg klar til å reise seg.
«Takk for nu og takk for titten. Vi kan nok få det OK med henne, men sørg for at hun får skikkelig opplæring, så ikke det blir noe tull. En sta og egenrådig slave holder ! Så ringes vi til uken. Kom igjen!»
Det siste var tydeligvis myntet på slaven og slavinnen hans, som fortsatt satt og lå i samme stilling som de inntok da de kom.
De reiste seg, og jeg benyttet sjansen til å se nærmere på dem. Hun var en søt pike, omtrent på min egen alder, med halvlangt blondt hår, og kun et korsett som holdt brystene fri, som påkledning.
Kappen hadde hun hengt igjen i gangen når hun kom inn. Han var en forholdsvis spedbygget gutt, muligens litt yngre enn meg, kun iført en liten truse med G-streng.
Jeg så nøyere på skrittet hans, for det var noe der som tiltrakk oppmerksomheten, og nu så jeg det. Han så ut som en jente i skrittet, antagelig var trusen slik laget at den holdt pikken og ballene mellom bena slik at de ikke synes.
Ellers hadde han mørkt kort hår og så meget hyggelig ut. Et lite kremt fra min Hersker fikk meg til å trekke til meg øynene, men jeg synes så tydelig at han blunket til meg rett før jeg flyttet blikket helt vekk ?
Jeg ble sittende mens min Hersker og Herskerinne fulgte gjesten ut døren, og lure på om jeg hadde sett riktig. Og hva mente i så fall den slaven med det ? Han burde da skjønne at jeg tilhørte disse to, og at det var opp til dem og til hans Hersker hva som eventuelt skulle skje ?
«Sitter du og drømmer ? Han er vår omgangsvenn, og har vært det i mange år. Disse slavene har han hatt et par tre år nu, og vi utveksler ideer og tips hva slaveoppdragelse angår. Du kommer nok til å se mye mer av ham.
Nu skal du legge igjen telefonnummeret ditt, slik at vi kan få kontakt med deg. Dersom noen andre enn deg svarer, legger vi bare på røret, svarer du, og hører oss si at det er din Hersker eller Herskerinne, skal du si ‘Ja Hersker’ eller ‘Ja Herskerinne’ dersom du kan snakke fritt.
Hvis du av en eller annen grunn ikke kan snakke fritt sier du bare navnet ditt.
Denne kvelden har sikkert gitt deg meget å tenke på, og det skal du også gjøre. Tenke nøye over hva du gir deg inn på.» Han vil jeg skal gå !, var det første som slo meg når jeg hørte dette. Men jeg fikk i alle fall summet meg til å svare Ja, Hersker!
Min Herskerinnes stemme var myk men bestemt da hun sa » Nu går du inn på badet, kler på deg dine egne ting, beltet og remmene beholder du på under dine egen klær. Helst også mansjettene. Dette tar du med deg hjem, og du skal alltid ha på deg dette når du kommer til oss.
Foreløbig vil vi ikke tvinge deg til å bruke det ellers, men vi ønsker at du gjør det. Så ringer vi deg når det er noe. Du kan om nødvendig ringe hit. Kan ikke vi snakke fritt, legger vi bare på røret når vi hører at du presenterer deg som det du er, slavinnen.
Nå går vi ut i hagen, og kommer ikke inn før du har gått. Vi ringer deg når vi trenger deg. Forstått ?»
Ja. Herskerinne, Takk Hersker og Herskerinne. Det var alt jeg klarte å stamme frem før de snudde ryggen til og gikk ut av skyvedøren.
Selv gikk jeg inn på badet, kledde på meg, utenpå alt utstyret, jeg tok ikke en gang av meg mansjettene. Jeg likte å ha dem på ! Så gikk jeg ut i gangen, åpnet ytterdøren og gikk, uten å se meg tilbake. Hodet var fullt av tanker og håb, nakken, anus og fitta var øm, jeg var en ny erfaring rikere, med et stort ønske om at den erfaringen måtte bli ennu større, og med merker fra min Hersker og Herskerinne på kroppen.
Jeg håbet merkene fortsatt ville være der neste gang min Hersker og Herskerinne hadde behov for meg, med andre ord at det ikke ville bli så lenge til.