Slavinnen kapittel 6: Telefonsamtalen

På veien hjem er jeg sikker på at munnen mitt var ett eneste stort smil, så det er sikkert bra jeg ikke møtte noe.
Jeg er sikker på at enhver som så meg nu måtte vite hva som var skjedd, og dette var noe jeg ville ha for meg selv, i alle fall inntil jeg ble mer sikker på meg selv.
Men det er ikke fritt for at det svirret temmelig mye rundt i hodet mitt, og mens jeg gikk, kjente jeg sårheten i skrittet som en øm, men pirrende murring. Det ble heller ikke mindre av murringen fordi jeg samtidig kjente remmene fra slaveutstyret mitt som jeg fortsatt bar under klærne.
Jeg tok meg selv i å vrikke litt ekstra på baken mens jeg gikk, for riktig å nyte følelsen. Dessuten sved det rundt håndleddene mine og halsen, særlig under mansjettene, efter merkene som kommer fra hullene i gapestokken.
En rar smerte, dump, liksom, men slett ikke ubehagelig. Det er en smerte som så avgjort blir bedre efter hvert, sikkert fordi jeg venner meg til den, og psykisk sett fordi jeg forbinder den med det fantastiske jeg har opplevet i kveld. Jeg gleder meg til å stå hjemme på mitt eget bad, og riktig kunne beundre merkene en gang til. Jeg vil ikke kle helt av meg, slaveutstyret skal jeg beholde på, for å prøve å holde drømmen levende så lenge som mulig.
Helst skulle jeg blitt hos min Hersker og Herskerinne, men siden de ikke ville det, får jeg bare håbe at den anledningen kommer senere.
Kanhende kan vi i alle fall tilbringe en helg sammen ? Jeg ville ikke ha noen som helst betenkelighet med å stille meg til deres disposisjon en helg eller en hel uke, gjerne mer også. Dette er den eneste gangen i mitt liv jeg har ønsket at jeg var arbeidsledig, slik at slike trivielle ting som jobb ikke skulle hindre meg å tilbringe tid sammen med dem, eller i alle fall hos dem.
Jeg skulle virkelig ønske at jeg kunne være deres slavinne på heltid. Men om jeg får anledning til å tilbringe så meget tid sammen med dem som jeg drømmer om nu, ja det vil bare tiden vise.
Vel hjemme igjen kverner forsatt de samme tankene rundt i hodet mitt, og efter at jeg har låst døren bak meg, skynder jeg meg inn på soverommet for å få av meg alle «sivile» klær. Jeg er da slavinne, og vil ha på meg det som forventes av meg. Så løper jeg ut på badet, jeg kan nesten ikke vente på å beundre bakparten min. I speilet ser jeg hvor flott det ser ut.
Hele baken skinner i et silkemykt rosarødt skjær, med mørkere striper og flekker. Det virker ekstra sterkt mot det mørke læret, og jeg kan ikke annet enn å beundre meg selv slik jeg står, samtidig som jeg kjenner spenning i kroppen. Ikke bare spenning, kroppen er fortsatt nokså slapp efter det den har vært igjennom, men likevel virker den på ingen måte utslitt, snarere tvert imot.
Jeg vrir meg rundt, slik at jeg kan beundre kroppen fra alle kanter, beundre merkene som min Hersker og Herskerinne har satt på meg.
Så møter jeg mitt eget blikk i speilet, slavinneblikket, og tenker på hvordan de viste meg frem for sin venn. Rødmen brenner ennu i kinnene mine ved tanken, og ennu mer flammer rødmen når det virkelig går opp for meg at jeg likte det ! Jeg hadde ikke trodd at jeg var så ekshibisjonistisk ! Dette er visst en kveld for å finne ut ikke så rent lite om seg selv. Jeg snur ryggen til speilet, og tusler inn på soverommet igjen.
Skulle virkelig ønske at min Hersker eller Herskerinne var her nu, slik at de kunne binde meg fast til sengen. Det vil jeg ikke klare å gjøre selv, i alle fall ikke ordentlig, og da kan jeg likegodt la det være.
Men jeg kryper inn mellom lakenene, nu i sommervarmen bruker jeg bare et laken over meg i stedet for dyne, fortsatt iført mitt slaveutstyr, og føler hvor godt det er å ha funnet sin plass. Først nu kjenner jeg hvor trett jeg er, og lukker øynene slik at søvnen kan ta over.
Den siste klare tanke jeg husker før jeg seiler inn i drømmeland, er at jeg håber min Hersker og Herskerinne er i det samme drømmelandet.
Hele helgen var hodet mitt fylt med tanker om det som hadde skjedd. Tankene vekslet mellom ren glede, fordi jeg følte at jeg endelig skulle få sjansen til å realisere de drømmer jeg tidligere knapt har tordt å tenke, samt uro fordi jeg ikke helt vet hva jeg har begitt meg inn på.
En ting er å drømme om noe, mange har fantasier som pirrer dem, men det er ikke dermed sagt at en ønsker at de skal skje i virkeligheten. Her er Shire Hite og Kinsey-rapportene fra USA et godt eksempel. De fastslo at svært mange kvinner har seksuelle fantasier om å bli voldtatt, men det er kun en pirrende fantasi, og ikke et ønske med reell rot i virkeligheten.
Ifølge disse amerikanske forskerene er det et hemmelig ønske om å underkaste seg, men skal dette gjennomføres i praksis, ville langt de fleste av de spurte at dette skulle skje med et menneske de var trygge på, et menneske som ikke ville gå over streken. Altså ville det bli en form for SM under trygge forhold, fordi en aldri kan vite at en reell voldtektsmann ville stoppe når vedkommende kvinne hadde kommet til sin grense.
Men her er jeg, i en situasjon hvor jeg kan få leve ut noen av mine, eller kanhende alle mine, fantasier, og jeg har en mulighet til å stoppe det selv dersom jeg ikke vil være med mer. Jeg kan oppheve min slavinnestatus ved å si at «jeg er Chrissy», dermed vil de stoppe det de gjør med en gang, sette meg fri dersom jeg er bundet, og jeg er fri til å gå. Riktignok har min Hersker og Herskerinne sagt fra at da får jeg aldri se dem igjen, men jeg har en mulighet til å stoppe det som skjer, en sikkerhetsventil. Det er beroligende å vite at jeg er i trygge hender.
Selvfølgelig tenker jeg på at det også er en faktor for psykisk underkastelse, de har et psykisk tak på meg, i og med at dersom jeg føler meg vel sammen med dem inn til en viss grense men ikke lenger, vil jeg aldri kunne nyte samværet med dem igjen dersom jeg stopper dem.
Det ligger en god del der, men det er også en spennende følelse å være så i Deres makt.
Slik jeg føler meg efter det første møtet, med en murring i kroppen som bare kan komme av «god» behandling, gleder jeg meg også til å treffe dem igjen, dersom de lar meg få lov.
Flere ganger i løpet av helgen lot jeg meg bare synke ned i en tankeverden, hvor alt dreide seg om disse to, som hadde fått frem en del nye sider ved meg. Og hvem vet om ikke jeg har flere sider jeg ikke kjenner til ennu ?
Mandag morgen på jobben turde jeg nesten ikke se noen i øynene, fordi det føltes som om alle skulle kunne se at det hadde skjedd noe spesielt i helgen. Men på spørsmål om hvorledes min helg hadde vært, svarte jeg selvfølgelig at den hadde vært som vanlig !
Du, for en løgn, men enkelte ting er jo så privat at det ikke angår noen andre enn de som direkte er involvert. Selvfølgelig er det ingen andre som har noe med mitt innerste følelsesliv !!! Og heller ikke med hvem jeg lever dette livet !!!
Lunsjen gikk på samme måten som alle andre lunsjer, småprat og røyk i kantinen, intetsigende pjatt, pjatt som jeg er sikker på ikke ville forandre seg om jeg var borte i 100 år og så kom tilbake igjen.
Vel oppe fra lunsjen fikk jeg beskjed om at noen hadde ringt og spurt efter meg, og derfor slo jeg straks nummeret til min søster, men hun ble så forbauset over å høre fra meg at jeg med en gang skjønte at det ikke var henne som hadde ringt. Før jeg fikk tid til å lure noe mer på den telefonen ringte det igjen, og når jeg svarte hørte jeg min Herskers stemme:
«Du skal møte opp hos meg i kveld, presis kl 19, hvis ikke du har en god grunn for ikke å komme !» Jeg sa at det var O.K., selv om jeg kjente rødmen som en foss over meg.
Hvorfor i all verden ringte han hit ?
Og hvordan hadde han funnet nummeret hit ?
Hva hvis noen andre overhørte samtalen ?
Sentralborddamen ?
Piken på pulten ved siden av ?
En annen kollega ?
Hva hvis noen så på ansiktet mitt at det var noe, og begynte å spørre ?
Jeg ble så paff, at dersom det hadde skjedd, vet jeg ikke hva jeg ville ha svart !
En summetone lød i øret mitt og jeg skjønte at han hadde lagt på. Sakte la jeg også røret ned på plass, og følte det som om jeg hadde en tornardo av spørsmål i hodet mitt:
Hva vil han ?
Hvorfor ringte han hit og ikke hjem ?
Hva skal skje i kveld ? Tenk om noen på jobben forstår at noe er på gang med meg ?
Hvem-hva-hvis-hvordan-når-hvorledes-hvorlenge????????
På et vis kom jeg meg gjennom resten av dagen, og svarte sikkert litt i tåken når noen spurte meg om noe, men jeg får jo håbe at de bare trodde at jeg var litt distre. Vel hjemme hev jeg meg i dusjen, og stelte meg så godt jeg kunne, nøt følelsen av å ta på meg slaveutstyret mitt, og mens dette foregikk kjente jeg spenningen bygge seg opp i kroppen.
Jeg valgte omhyggelig ut klær jeg følte passet min sinnsstemning og mitt sted for kvelden, og syntes selv ikke jeg så så værst ut når jeg så meg i speilet. Jeg var ferdig stelt alt for tidlig, og ble gående rundt i leiligheten som en løve i bur, hadde ikke i det hele tatt ro til å sette meg ned, så spent var jeg. Omsider var klokken så mange at jeg kunne gå ut i bilen.
Fremme hos min Hersker og Herskerinne parkerte jeg, og gikk opp til døren med en hel flokk sommerfugler i magen, så spent var jeg. Han åpnet døren før jeg fikk ringt på, og jeg hadde sett på klokken like før, slik at jeg visste at jeg kom presis.
Han bare nikket med hodet videre innover i huset, og jeg gikk selvfølgelig inn, rett inn i stuen. Han kom bak meg, og la armene på skuldrene mine og snudde meg rundt. Derefter ble han stående en lang stund stille, og jeg så ikke på ham, men jeg følte blikket hans.
I det stille undret jeg på hvor min Herskerinne var, men selvfølgelig spurte jeg ikke. Det ville jeg nok tidsnok få greie på.
«Er du innstillet på å la meg lede deg ?» Min Herskers stemme var rolig, og litt mykere enn jeg syntes jeg kunne huske.
«Ja, Hersker» svarte jeg, og undret meg på hva som skulle skje. Fortsatt holdt jeg blikket mot gulvet, og bare følte hendene hans på skuldrene mine.
«Kle av deg !»
Stemmen fikk tilbake den myndige klangen jeg hadde hatt i hodet mitt i de dagene som var gått siden siste møte. «Der !». Han pekte mot teppet jeg hadde krøpet bort til sist. Selvfølgelig adlød jeg, og på vei bort til teppet så jeg meg rundt for å se om min Herskerinne var kommet inn i rommet.
«Hun er ikke her i dag, du får bare meg å forholde deg til i dag !» Vel, vel, han ville ha meg for meg selv en stund.
Om det er i overensstemmelse med Henne, eller om det er uten Hennes vitende, det får jeg vel ikke greie på, men murringen i kroppen hadde gearet opp noen hakk til, og det var ikke fritt for at jeg følte meg varm i kinnene. Jeg ante ikke hva som var i vente, men jeg kledde lydig av meg, slik at jeg kun hadde på slaveutstyret.
«Har du brukt utstyret hele tiden ?» «Nei, Hersker ! Jeg hadde det ikke på meg på jobb i dag, men brukte det hjemme hos meg selv i helgen.» Jeg valgte å være ærlig mot ham, ikke bare fordi ærlighet varer lengst, som en gammel forslitt frase sier, men fordi ærlighet alltid har vært viktig for meg, og jeg ville dessuten se hvordan han reagerte.
«Nesten bra! Efter hvert skal du også ha på deg det jeg eller vi sier, der vi sier, men du har i alle fall brukt det privat, og det er jo noe !»
Jeg følte blikket hans igjen, men forsatt var mitt festet i gulvet. «Se på meg !» Jeg løftet blikket, og så ham, først bena, så oppover kroppen til jeg møtte øynene hans.
For noen øyne ! De var på samme tid kalde som is og varme som ild ! Det var ikke mange sekundene, om i det hele tatt flertall av dem, jeg klarte å møte blikket hans før jeg måtte slå øynene ned.
Møtet med øynene hans slo meg i mellomgulvet som en varmekule. Denne mannen hadde myndighet ! Jeg pleier å kunne se folk i øynene uten problem til vanlig, men nu klarte jeg det ikke.
«Se på meg !» Han gjentok, samtidig som han holdt en hånd under haken min og tvang hodet opp. Igjen møtte jeg blikket hans, og igjen gikk det ikke lange stunden før jeg måtte vike. Kinnene mine brant, og varmekulen i mellomgulvet falt med det drønn ned i underlivet mitt.
Nu flyttet jeg ikke blikket lenger ned enn til munnen hans, og tankene mine kan ikke ha vært helt med, for jeg så at leppene hans beveget seg, men jeg oppfattet ikke hva han sa.
Jeg så ham inn i øynene igjen, og det gamle uttrykket om å «drukne i øynene hans» må være den mest treffende beskrivelsen av det jeg følte. Heller ikke nu tredje gangen klarte jeg å møte blikket hans så lenge, men jeg møtte øynene hans i alle fall litt lenger enn forrige gang.
«………. i stolen !» Jeg kom tilbake til nutiden, og skjønte at jeg ikke hadde vært oppmerksom nok.
«Unnskyld, Hersker, hva sa du ?» «Gå sakte bort dit og sett deg i stolen !» Stemmen smalt som en piskesnert, samtidig som han hardt presset haken min til venstre, hånden hans hadde hele tiden holdt under slik at han kunne løfte opp hodet mitt. Nu slapp han taket.
Jeg gikk sakte bort til stolen, og så at det var den samme stol min Herskerinne hadde sittet i sist, når jeg slikket henne. Ved siden av stolen prøvde jeg å stå rolig, men lett var det ikke; det kriblet i hele kroppen, og pusten gikk tungt.
«Sett deg !» Stemmen var bestemt, men mild, og igjen prøvde jeg å møte blikket han, der han kom frem på forsiden av meg. Jeg var blitt så fasinert av den makten han kunne utstråle med øynene sine, at jeg ikke reagerte med en gang, men det bydende blikket han sendte meg fikk meg til å reagere nokså omgående.
Øynene viste at de ikke ville finne seg i noe tull, holdningen hans viste det, og jeg visste jo at han var i stand til å bokstavelig talt sette meg på plass dersom jeg ikke adlød. Jeg satte meg opp i stolen, og ble så sittende på setet som var like under hans hoftehøyde.
Helt stille satt jeg, og den eneste lyden i rommet var min tunge pust, men den kan jeg dessverre ikke kontrollere, i alle fall ikke i den spesielle sinnstilstand jeg var nu. Armene hang løst ned langs siden, og jeg prøvde å holde blikket hans, men det var jeg som måtte vike unna.
Jeg klarte bare simpelthen ikke å se han inn i øynene over tid, han *psyket* meg ut, for å bruke et populæruttrykk.
Hendene hans tok fatt i skuldrene mine igjen, og jeg kjente at han klemte til litt før de begynte sin vandring ned på fremsiden av kroppen min. Selv løftet jeg armene mine for å holde rundt ham, men da rev han til seg hendene sine, tok et grepa tak i armene mine og formelig kastet dem ned.
Ikke et ord ble sagt, men jeg skvatt, og tittet opp på ham. Øynene fikk en mørk glans som tydelig sa: Ikke tirr meg ! Ikke rør deg ! Jeg ble nesten paralysert av disse øynene ny, de hadde en underlig glans, og det var fortsatt umulig å si om de var kalde som is eller varme som ild.
Det eneste de viste, som det ikke var tvil om, var hvem av oss som var sjefen ! Jeg ble selvfølgelig sittende, og nyte følelsen av hendene hans der de nu igjen hadde grepet tak i meg og begynt sin vandring.
Han tok et bryst i hver hånd, klemte til, ikke så hardt, men akkurat passe, slik at det var på den skjønne grensen mellom godt og vondt. Jeg kjente varmen spre seg ennu mer i kroppen, og pusten gikk i tunge hiv.
Hele stemningen i rommet var fortettet, og jeg følte meg totalt i hans makt. Hadde noen sagt til meg, tidligere mens jeg bare drømte om slike opplevelser, at det skulle gå an å bli så dominert bare av noen øyne og en stemme, ville jeg garantert ikke trodd dem.
Plutselig slapp han taket i meg, og jeg grep efter hendene hans for å få ham til å forsette.
«Nei !» Stemmen lød som et geværskudd, og jeg frøs fast midt i bevegelsen. Derefter lot jeg armene igjen synke ned. Selv rette han seg opp, og begynte å kle av seg, rett foran øynene mine ! Sakte åpnet han skjorten, og vrengte den av seg.
Så sensuelt ladet var luften at jeg måtte bite meg i leppen for ikke å stønne høyt, eller ta tak i ham for å rive av ham klærne. Når endelig skjorten lå på gulvet, snudde han seg sakte rundt en gang, før hendene han, meeeget sakte begynte å kneppe opp knappen i buksen.
Igjen ville tydeligvis hendene mine leve sitt eget liv, for de strakte seg frem for å hjelpe til, samtidig som jeg kastet på hodet og bet meg i leppen. I den bevegelsen fikk jeg se ansiktet han, og igjen *psyket* han meg med øynene slik at ord var unødvendig, armene mine bare sank ned igjen.
Når buksen endelig lå på gulvet, fikk jeg se at han bare hadde på seg en minimal truse, en slik med to tråder og et litt stort frimerke. Jeg løftet hodet for å møte blikket hans igjen, og han viste meg med øynene og et lite kast på hodet at jeg skulle reise meg og gå til soverommet.
Litt mo i knærne reiste jeg meg, og tett bak meg fulgte ham. Han holdt i håret mitt, og nærmest styrte meg med det, og selv om det selvfølgelig ikke hadde vært nødvendig fordi jeg mer enn gjerne gikk selv, gav det meg en spesiell følelse av å bli dominert, en følelse som jeg gjerne skulle grepet tak i og nytt dersom avstanden hadde vært større før jeg kom frem til sengen.
Ved sengen skulle jeg til å sette meg nedpå, da jeg merket at han holdt meg igjen i håret. Stille ble jeg stående foran venstre siden av fotenden. Han slapp taket i meg, og gikk foran meg slik at jeg var nødt til å se på ham. Et lite smil kruste leppene hans, før igjen den stålharde masken dekket ansiktet.
Jeg var ikke sikker på hva han ville, men jeg hadde en følelse av trygghet som gjorde at dette ikke var skremmende i det hele tatt, bare spennende å finne ut hva han ville med meg.
Lenge stod han slik å så på meg. Hvor lenge vet jeg ikke, men det føltes som lang tid. Derefter begynte han igjen å stryke hendene over skuldre og bryst, før han tok tak i brystene med begge hender. Det var skjønt, akkurat på grensen mellom godt og vondt, den grensen som for meg er så utrolig pirrende.
Jeg har tenkt så mye på det som skjedde fredag, at jeg tror jeg har klart å finne ut hva som gjør det så spesielt: Jeg spenner kroppen litt for å vente på den smerten jeg tror skal komme, fordi den lille smerten jeg kjenner gir varsel om noe mer.
Men i stedet for mer smerte kommer det en mengde deilige følelser, fordi min Hersker løsner grepet. Bare litt, men akkurat så mye at nydelsen får overtakt, slik at jeg kan gi meg hen til den følelsen. Fordi grepet skifter hele tiden får jeg ikke tid til å nyte den deilige følelsen særlig lenge, før det igjen er en svak smerte med bud om mer, som overtar. På denne måten blir jeg holdt på «tå-hev» hele tiden, og følelsene får aldri tid til å sette seg før neste følelse bølger gjennom meg.
Et kraftig tak i brystene mine kom brått, før et hardt trykk hiver meg ned på sengen. Litt forskrekket ser jeg på ham, men han har allerede snudd seg vekk, og gått to skritt bort til et skap som han nu åpner.
Jeg hører noen «raslende» lyder, og når han snudde seg hadde han hendene fulle av både metall og lærremmer. Disse tok han med til sengen igjen, og la dem på sengekanten.
Øynene hans møtte mine, og denne gangen vek ikke blikket mitt. Jeg klarte ikke å tyde blikket hans, det var like forvirrende som i sted, både kaldt og varmt på samme tid. Men han gjorde en bydende bevegelse med hånden, ut over sengen i en «X», og det fikk meg til å skjønne at han ville jeg skulle legge meg midt i sengen med bena og armene ut mot hver av de fire senestolpene.
Og selvfølgelig legger jeg meg slik min Hersker ønsker. Han begynner å feste bena mine til sengestolpene med kjettinger som han tar fra det som ligger på sengekanten. Ikke et ord blir sagt, han bare fester dem, raskt og effektivt. Sengen står slik at det bare er vegg ved hodegjerdet, og nu kommer han opp dit og begynner å feste armene mine.
Her bruker han også kjettinger som det henger en karabinkrok i, som han bare kan klype inn på ringene i mansjettene mine. Sikkert samme patent som han brukte ved bena, jeg så ikke efter.
Jeg ligger stille, gleder meg over å bli bundet, og kjenner samtidig at jeg er bundet ganske stramt, fordi jeg har ikke stort å «gå» på når jeg prøver å bevege armene. Kun et par centimeter, før det stopper opp og armene ikke kommer lenger. Selv står han nu rolig ved siden av sengen og ser på meg, der jeg ligger, uten å kunne røre stort på meg. Det er deilig å ligge slik, en føler seg så liten, ubetydelig, og så helt i Herskerens makt.
Fortsatt møter jeg ikke blikket hans, jeg ligger med nesten lukkede øyne, men gjennom øyenvippene studerer jeg de deler av kroppen hans jeg har fritt utsyn til. Han ser utrolig sexy ut, med den minimale G-streng-trusen (hvis det heter det hos menn) han har på.
Hans pikk og baller riktig buler under det tynne stoffet, og opp over kanten på tekstilen kommer det en frodig skog av stritt, mørkt, krøllet hår. Jeg skulle svært gjerne slikket og sugd han der, selvfølgelig dersom han lar meg få lov. Bare tanken på at tungen min kunne spille på de stramme magemusklene, og derfra nedover til krattskogen jeg kan skimte, får det til å sitre i kroppen, og jeg smatter med tungen, stille for meg selv, selvfølgelig.
Tankene mine lurer meg, de stopper ikke der, men driver over i en videre, eller kanhende snevrere, tankebane, hvordan det ville føles å suge hele pikken hans inn mellom leppene mine, virkelig la tungen spille på hodet og skaftet. Kjenne kåtdråpen som kommer frem på tuppen, slikke i seg den, og, dersom posisjonen var riktig, kunne suge ballene hans inn i munnen.
En kilende følelse kommer i skrittet mitt, og jeg gløtter opp for å se hva som er på ferde. Tankene mine har nok okkupert hodet mitt totalt en liten stund, for jeg har ikke merket at min Hersker er kommet opp i sengen, og nu står på kne like nedenfor hoftene mine. Den kilende følelsen kommer fra en pisk med mange lærtråder i enden, som han nesten ømt lar kile meg i skrittet.
En vill følelse, et redskap til å dressere med, volde smerte med, og nu brukes det til rene kjærtegn ! Ikke misforstå, det er meget behagelig, men samtidig kommer en litt strammende følelse, noe i kroppen gjør seg klar dersom han skulle bruke pisken til et slag mot den delen av meg som ligger så sårbar og åpen rett foran øynene til min Hersker.
Jeg kjenner at den lille fuktigheten jeg tidligere hadde mellom bena nu er gått over til å bli skikkelig vått, kåtheten renner av meg, og jeg klarer ikke ligge helt stille, men hever hoftene mot min Hersker.
Jeg skulle så gjerne kjent mer, og hoftene hever og senker seg raskere og raskere. Et kremt fra Ham kommer til meg som i en tåke, men det er ikke nok til å stoppe meg, før jeg får et slag med pisken mellom bena. Ikke så alt for hardt, men hardt nok til at jeg skvetter til og ligger helt stiv, selv om det var ganske deilig.
Min Hersker rører på seg, og kommer nærmere ansiktet mitt. De mange endene på pisken kiler oppover magen min efter som han flytter seg, og efterlater en kilende følelse på sin vandring opp til brystene.
Jeg åpner øynene helt, og ser på Ham som har meg helt i sin makt. Pisken holder han med et grep rundt der hvor lærendene er festet i håndtaket, og jeg ser nu at håndtaket er formet som en sort, grov pikk.
Han legger håndtaket inn til leppene mine, og jeg ser av holdningen hans at han forventer at jeg skal slikke dette pikkformede håndtaket, så det er klart jeg gjør som min Hersker ønsker. Jeg lar tungen gli rundt leppene mine noen ganger, og bare sveipe så vidt bortom håndtaket, før jeg løfter hodet fra underlaget og gaper over enden av pisken.
Min Hersker ser på, og han beveger seg, det kjenner jeg fordi madrassen i sengen rører på seg. Jeg prøver å få et glimt av ham, men greier det ikke, for det er ikke nok slakk i remmene som holder meg til at jeg kan snu på meg.
Dessuten har Han presset gummikuken langt inn i munnen min, slik at jeg nu ikke trenger å løfte hodet fra underlaget mer, men prøver heller å presse hodet ned i underlaget for å unngå å bli kvalt.
Jeg kjenner bevegelser mot siden min, og skjønner efterhvert at det er min Hersker som runker, eller gnir seg selv i skrittet. Selv er jeg så kåt at jeg hever og senker hoftene det jeg greier i den stillingen jeg er bundet. Akkurat som om han skulle ha lest tankene mine, tar han gummikuken vekk fra ansiktet mitt, og setter seg skrevs over meg slik at ballene hans ligger på halsen min, og kuken hans hilser på leppene mine. Jeg strekker tungen ut så langt jeg kan, for å kunne slikke denne deilige kuken, det er så mye deiligere å slikke ekte vare enn en i gummi. Hendene mine spreller, men kommer ingen vei, fordi jeg er så godt bundet.
Det hjelper ikke at jeg rykker i armene, jeg har ikke sjanse til å komme løs. Han tar tak rundt pikken sin med den ene hånden og presser den inn i munnen min, så langt at jeg er sikker på at drøvelen min går inn i åpningen foran på pikken. Selv hever og senker jeg hodet så godt jeg kan, slik at jeg kan få suget min Herskers pikk så mye som mulig.
Den andre hånden hans holder tydeligvis i pisken, fordi små, lette rapp regner over lårene mine og skrittet mitt. Halvkvalte stønn trenger seg opp gjennom halsen min, og jeg føler at jeg er nær ved å forgå av kåthet.
Om det var stønnene som gjorde det, eller bare at Han ønsket å forandre stilling, vet jeg ikke, men i alle fall snur han på seg, slik at han blir stående over meg i en slags 69 stilling.
Og akkurat så langt ned på min kropp at jeg ikke kan rekke kuken hans lenger, men får ballene liggende mot leppene mine.
Jeg er ikke vond å be der heller, selv om han ikke har sagt et ord skjønner jeg hvordan han vil jeg skal tilfredsstille ham, så jeg lar tungen min sveipe over ballene og det faste stykket hud mellom dem og anus. Det lukter og smaker mann, en sensuell, sterk lukt og smak, overhodet ikke ubehagelig, men tvert imot meget opphissende.
Jeg lar igjen tungen rotere, denne gang fra tuppen av ballene og inn til festet, og skjønner at det har virkning, fordi han beveger seg noe. Ikke mye, men akkurat nok til at det virket som om han ikke ville vise seg kåt men ikke klarte å undertrykke den kåtheten han følte. Skulle akkurat nu ønske at jeg ikke var så hardt bundet, for da ville det bli lettere for meg å tilfredsstille min Hersker.
Slik jeg ligger nu, må jeg strekke nakken, slik at en dump smerte hele tiden ligger i bakgrunn, for i det hele tatt å kunne slikke der han ønsker at jeg skal slikke. Nu tipper min Hersker bekkenet fremover, slik at anus ligger mot leppene mine. Jeg strekker tungen begjerlig ut, og slikker hans anus så godt jeg kan. Tungen danser rundt åpningen, og jeg synes jeg hørte et slags stønn fra min Hersker, samtidig som jeg kjenner noe i skrittet mitt.
Den kilende følelsen sier meg at det må være trådene fra pisken igjen, og jeg jukker med underlivet for å forsterke nytelsen. En glødende og sviende følelse eksploderer mellom bena mine, samtidig som jeg kjenner den ene hånden hans på venusberget presse meg ned og til å ligge stille. Selv nu slikker jeg som besatt i min Herskers anus, og prøver å tungeknulle ham så godt jeg klarer.
Men det er ikke lett å ligge stille når en er så kåt som jeg er nu, og tydeligvis ikke får lov til å røre meg.
Jeg kjenner saftene renner av meg, og jeg kjenner noe som presser seg mot fitteåpningen min. Det er for stort til å være fingrene hans, og så skjønner jeg; Det må være gummikuken, håndtaket på pisken ! Den er tydeligvis veldig grov, fordi dert møter en del motstand når han presser den inn i meg, men det går, og jeg kjenner at den fyller meg opp.
Min Hersker bruker armen flittig til å knulle meg med gummikuken, samtidig som jeg slikker og tungeknuller hans anus, musklene rundt analåpningen vekselsvis strammer seg og slapper av, så det virker som om han er fornøyd.
Selv begynner jeg å få store problemer med å konsentrere meg om det jeg skal gjøre, fordi kåtheten bygger seg intenst opp i kroppen min, og bølger gjennom meg i stadig raskere tempo. Oppmerksom som min Hersker er, merker han nok at det er like før jeg kommer, for han skyter baken bak- og utover, slik at han kan bruke pikken sin til å knulle meg i munnen.
Samtidig med dette trekker han gummikuken raskt ut av meg, så raskt at det er vondt, men godt på samme tid, selv om det er tortur fordi jeg nu er så nær at jeg bare vill trengt litt mer før jeg hadde eksplodert i en enorm orgasme. Men det skulle jeg tydeligvis ikke få kjenne ennu, for nu var det min Herskers tur;
Han jukker som besatt i munnen min, før kuken begynner å pulsere, han stønner, og presser kuken langt ned i halsen min. Så langt ned i halsen presser han, at jeg kjenner noen brekninger, men så kommer han, og pumper stråle på stråle ned i halsen og svelget mitt. Jeg hoster, men han lar meg ikke slippe så lett, han letter ikke på presset, og selv om jeg presser hodet så langt ned i madrassen jeg kan for å minske trykket i halsen, kjenner jeg ham lenger ned enn jeg noen gang har kjent en kuk før !
Selv er jeg kåt som et uvær, og jukker som besatt i løse luften, men det er akkurat så meget som skal til at jeg ikke greier å komme meg over selv, jeg trenger hjelp. «Kjære Hersker, hjelp meg !» Jeg får bønnen frem som en blanding av et skrik og et stønn, og får et brennede slag til svar, midt i skrittet. «mer, MER MEEEER !» Jeg kjenner ikke igjen stemmen som skriker, men skjønner at den må være min. Igjen kommer den brennende følelsen av et slag i skrittet, og jeg nærmer meg kanten, men fortsatt er det litt igjen.
«MMEEEEERRR !!!» Et uartikulert vræl flerrer luften, jeg kaster på meg i sengen, i alle fall så langt remmene tillater meg å røre på meg, jeg ser som i en tåke at min Hersker har reist seg og nu ikke sitter over meg mer, og underlivet mitt jukker som besatt ut i løse luften. Som følge av denne avsindige jukkingen sliter jeg i remmene slik at det verker i håndledd og ankler, men det er bare deilig i denne stund.
Et nytt slag mot kjønnet mitt, som er så våt at det lyder som et vått klask, på ny kaster jeg meg i remmene, og fortsatt kommer jeg ikke over. Så kjenner jeg et grepa tak i hoftene mine, og skjønner at det er min Hersker som er nederst i sengen. Han klarer utrolig nok å holde meg rolig, selv om jeg prøver å jukke og vri meg som en orm, men jeg har ikke en sjanse i armene hans, han er for sterk. En sommerfugl-lett berøring i skrittet, fra min Herskers tunge, er det siste jeg enser før orgasmen river i meg og jeg mister helt kontrollen på hva som skjer.
Når jeg omsider kommer til meg selv igjen, kjenner jeg en sterk svie rundt ankler og håndledd, samt en følelse av en ildkule i skrittet.
Min Hersker står og ser ned på meg med et overbærende uttrykk i ansiktet, som om han skulle se på et lite barn som ikke kan stilles til ansvar for sine gjerninger. Jeg er fortsatt bundet, og har derfor ingen mulighet til å skifte stilling, ennu så gjerne jeg ville.
Han står med en sigarett i hånden, og jeg skulle gitt mye for å kunne få et drag, nu som kroppen roer seg igjen. Atter virker det som om han har lest tankene mine, for han strekker frem armen og setter filteret mot leppene mine. Begjerlig trekker jeg inn et dypt drag, før jeg lar røyken sakte sige ut i rommet.
Det verker i hele kroppen efter at jeg har ligget oppspent slik så lenge, men det er en behagelig verking. Igjen får jeg et drag av sigaretten, før han drysser asken av den på magen min. Det stikker et øyeblikk, men er ikke vondt, så varm var den ytterste asken ikke.
Så sneiper han sigaretten i et askebeger på nattbordet, før han sakte begynner å løsne remmene som holdet meg fast i sengen. Når jeg langsomt begynner å bevege meg, kjenner jeg at det må gå forsiktig, fordi jeg har spent meg så i den stillingen jeg har vært bundet i at det verker i hofteledd og skulderledd. Jeg krøller meg sakte sammen til en liten ball i sengen, ligger nesten i fosterstilling, før jeg igjen retter meg ut og reiser meg i sittende stilling.
Min Hersker står ved fotenden av sengen, og igjen har han dette blikket som er både varmt og kaldt på en gang. Jeg trekker raskt til meg øynene, og setter bena ut av sengen slik at jeg blir sittende på sengekanten.
Jeg er så skjelven i bena at jeg ikke tør reise meg med en gang, er redd bena ikke vil bære meg. «Du kan låne badet og stelle deg, vi ringer når vi igjen ønsker deg her !» Min Herskers stemme var like kald og bestemt som den pleier, akkurat som om ingen ting skulle ha hendt.
Så går han ut av rommet, men jeg sakte reiser meg og går ut i stuen for å plukke på klærne mine før jeg går på badet og vasker meg, steller meg, kler på meg og går ut. Jeg ser ikke noe til ham, så jeg vet ikke hvor han er gått, men jeg gjør som jeg har fått beskjed om, og lukker døren bak meg.
På veien hjem tenker jeg på det som har skjedd, og lurer på hva klokken er, inntil jeg kommer så langt at jeg kan se kirketårnet. Da ser jeg at det er langt på natt, og at jeg har vært hos min Hersker i nesten 6 timer !
Du verden så fort tiden går. Jeg må skynde meg hjem og legge meg, slik at jeg klarer en ny dag på jobben i morgen, men jeg vrikker litt ekstra på baken der jeg går for riktig å nyte gnissingen av remmene fra slaveutstyret mitt som så deilig «gnager» i skrittet mitt, samtidig som jeg med den ene hånden kjenner rundt det andre håndleddet, hvor det kjennes litt varmt og ømt efter remmene som bandt meg i sengen. Jeg håber jeg har vært til tilfredsstillelse for min Hersker i dag, slik at jeg snart igjen kan få nyte å være i det huset.