Slavinnen kapittel 7: Eftertenksomhet

Det er ikke lett å jobbe på kontoret i dag. Tankene kverner i hodet mitt, jeg er temmelig distré, svarer litt i hytt og pine når noen spør meg om noe. Det er ikke så rart, kvelden hos min Hersker i går har satt spor.
Jeg føler meg deilig tilfredsstillet, har ennu en slapp murring i kroppen efter behandlingen han ga meg i går. Ikke det at det verker som forrige gang jeg hadde vært der, for da kjente jeg merkene efter pisken i tillegg til det følelsesmessige, nei, det er den murringen en har efter en heller sprelsk natt, med masse elsking og aktivitet.
Når jeg prøver å huske kvelden bit for bit, kommer jeg sørgelig til kort, alt flyter sammen i en dis av nydelse, hvor jeg som passiv blir brukt, og derigjennom tilfredsstillet totalt.
En følelse av velvære som ikke vil forlate meg er en skjønn følelse, men du verden som den distraherer når en skal prøve å være effektiv og yde det en blir betalt for på jobben.
Kanhende de ringer igjen snart ?
Jeg håber det, for jeg skulle så gjerne vært mer hos dem. Hver gang telefonen ringer skvetter jeg til, og med bankende hjerte tar jeg røret. Dessverre blir jeg like skuffet hver gang, det er en kunde som lurer på noen priser, eller en forretningsforbindelse som lurer på noe.
Det verste er at jeg blir irritert på disse menneskene som ringer og spør om opplysninger som de enkelt kunne finne ut dersom de leste brosjyre materiellet. Jeg tar meg i det flere ganger, og til en presterer jeg også en unnskyldning fordi jeg nesten bet hodet av ham i telefonen.
Men hvordan skal jeg kunne sitte og prate hverdagslig om kjedelige varer og tjenester når hele meg er fylt av ønske om at min Hersker eller Herskerinne skal ringe ?
Dagen går på et vis, og den telefonsamtalen som jeg så inderlig ønsker skal komme er ennu ikke kommet når jeg skal gå til lunsj. Jeg dropper derfor lunsjen, og når en av mine kollegaer kommer innom og spør hvor det blir av meg, svarer jeg at det er noe som haster, så jeg tror jeg må plystre lunsjen i dag. Jeg kjenner samtidig en varme i kinnene, men prøver å ikke la meg merke med det, og håber at heller ikke kollegaen min merker noe.
Men der tar jeg feil, hun ser granskende på meg og spør om jeg ikke er syk eller noe ? Jeg er så blank i øynene, kan jeg brygge på en influensa eller ?
Nei, svarer jeg, det er nok bare at jeg er litt utenfor i dag, det er «den» tiden av måneden, og noen ganger har jeg litt mere vondt enn ellers. Hun slår seg heldigvis til ro med det, og lover å ta med en tekopp når hun kommer opp.
Heldigvis at hun ikke spurte mer, jeg tror ikke jeg hadde klart nærmere spørsmål, fordi det jeg har opplevet er så skjønt, at jeg har lyst til å rope det ut til hele verden. Da skulle det blitt liv !
Hei, jeg er bare så lykkelig for jeg har funnet min plass her i livet, jeg er blitt slavinne hos et par som er meget strenge, men bedre Hersker og Herskerinne kan jeg ikke få !
Da hadde jeg vel fått sparken på dagen, og så hadde de ringt efter sykebil og bedt om øyeblikkelig innleggelse, selvsagt på lukket avdeling. Nei, det er nok best jeg holder tann for tunge, og bare gleder meg inni meg over det som er skjedd.
Det er nok slik de vil reagere, disse menneskene rundt meg. En del av dem jeg jobber sammen med er ihuga kvinnesaks kvinner, og prater støtt og stadig om frigjøring og frihet. Og hadde de visst at mine innerste drømmer gikk på det stikk motsatte, jeg vil ikke være fri i det hele tatt, men heller bundet og slave på heltid, da hadde de vel satt alle kluter til for å omvende meg. Noe jeg i alle fall vet at de ikke ville ha klart !
Jeg har tidligere hatt såkalte faste forhold, og det er ikke mannen i forholdet det har vært noe feil med, tror jeg.
Det er bare det at de ikke skjønner at jeg vil taes hardt og brutalt ! Jeg drømmer om å bli voldtatt av den jeg elsker.
Jeg drømmer om at han er hard, bestemt, kan binde meg i sengen eller andre steder dersom det er nødvendig, slik at jeg kan bli der til jeg er «snill».
( Og det skulle nok vare en stund til jeg ble «snill» nok til å løslates, for da kunne jeg nyte følelsen av tauene, håndjernene, eller hva det nå var han hadde valgt å bruke.)
Jeg har flere ganger ymtet frempå om dette til den jeg har vært sammen med, med det hjelper ikke. Jeg har tydeligvis ikke funnet den rette typen for det.
En lo meg midt opp i ansiktet og trodde jeg spøkte, og når han skjønte at jeg mente alvor kjølnet hele forholdet på et par tre dager, og så gjorde han det slutt.
En annen ville være med på leken, men bare dersom jeg først gjorde det med han. Jeg prøvde, æresord, jeg prøvde alt jeg kunne. Men det fungerte ikke, jeg følte det som rav ruskende galt å være på Herskersiden. Det bød meg imot, det var fysisk feil, og all lyst jeg prøvde å mobilisere forsvant.
Det ble med det ene forsøket, i eftertid har jeg tenkt på om kanhende han var en skjult slavesjel som håbet at jeg kunne bytte rolle. Jeg vet ikke, fikk aldri noe riktig svar på det, men i dag tenker jeg mitt.
Den siste jeg var sammen med synes bare jeg var fullstendig gal og burde se å komme meg under psykiatrisk behandling snarest. Det hjalp ikke hvor meget vi pratet om det, det var ikke «normalt», hva nu enn som er det. Så jeg leste det jeg fikk fatt i av S/M litteratur, selvfølgelig når han ikke var i nærheten, ble kjempekåt, klissvåt i skrittet og ennu mer frustrert enn før fordi jeg ikke hadde noen som kunne lede meg frem dit jeg ville, ingen som kunne tvinge meg til det jeg hadde lyst til.
Sex-livet dabbet av, det ble sjeldnere og sjeldnere vi gikk til sengs sammen, men likevel var jeg meget glad i ham, så jeg ville ikke bryte ut. Den som har prøvd det vet at å leve i et forhold uten sex er noe av det mest ensomme en kan gjøre, i alle fall dersom en har lyst på sex.
Resultatet ble at jeg gikk og følte meg som en udetonert hornmine, som ligger på et skjær og vipper og bare mangler en bølge 5 cm høyere enn de andre før den eksploderer. Det føltes i alle fall som om det bare var en millimeter om å gjøre før hornet på minen tok nedi og sendte alt til himmels.
Jeg ble redd for å gå ut, gå på byen eller treffe folk, fordi jeg var så underernært på kjærlighet og sex at jeg innbildte meg at den første som tok meg på skulderen med en vennlig gest ville bli revet overende av meg og rundpult. Det er ille å innrømme det, men fakta er at så underernært at en er et så lett bytte, går det an å bli. I alle fall føltes det sånn.
Og nu har jeg funnet en Hersker og Herskerinne som klarer å få frem det i meg som jeg har lengtet efter å kjenne i årevis. Det føles skjønt, men jeg skulle ønske at jeg kunne flytte dit, være deres på full tid.
Jeg vet jo at det ikke går, jobb og faste forpliktelser tilsier at jeg ikke kan det, men drømmen er der.
Dessuten er det ikke alle i dag som har økonomi til å ta inn et levende leketøy i huset, og det er ikke engang sikker at de…
«TE’EN DIN !»
Stemmen bryter inn så høyt at jeg hopper i stolen, og der står min kollega med tekoppen hun lovet meg.
«Er det grønt der du er ?» En lattermild stemme når meg, og jeg forstår at hun har prøvet å oppnå kontakt en stund, mens jeg har vært i min egen verden.
Så fort tiden har gått ! Jeg synes det bare er noen minutter siden hun gikk til lunsj, og nu er den allerede over !
«Beklager, jeg var visst i mine egne tanker.» Hun ler og ser på meg med et spørrende uttrykk i ansiktet:
Er du forelsket eller noe slikt, det er da en pleier å bli tatt på fersken i dagdrømming, og så rødme ! Det pleier ikke å ligne deg !
«Nei !» svarer jeg, litt for fort, synes jeg i alle fall selv. Hun bare ler og ber meg drikke teen før den blir for kald, og jeg er sikker på at hun tenker sitt.
Ennu er det håb om at en av telefonsamtalene er til meg. Like ivrig tar jeg røret, gang på gang, men dessverre hører jeg ingen av de stemmene jeg venter på. Vanligvis svarer jeg med navnet mitt når jeg tar telefonen, fordi enten er vedkommende blitt satt til meg via sentralbordet, eller så er det noen som ringer direkte nummeret mitt, og de skal jo kun til meg de også.
Men nu sier jeg bare «ja» når jeg tar telefonen, for over for min Hersker og Herskerinne er jeg ikke noe navn, men en slave, og da passer det seg best at jeg ikke presenterer meg med min døpenavn.
Men skuffet ser jeg at klokken drar seg mot sluttid, og ingen har ringt. Hadde det ikke vært for at jeg var slave, skulle jeg ringt dem selv, men det tror jeg ikke de vil like. Og jeg må ikke gjøre noe som kan irritere dem, da kan jeg risikere at de ikke vil ha mer kontakt med meg.
Hjemover går det i full fart, jeg har ikke en gang tid til å stoppe for å kjøpe sigaretter, jeg vil så gjerne komme fortest mulig hjem, slik at jeg kan være der dersom de ringer hjem til meg. Så opptatt av noen tror jeg ikke jeg har vært noen gang, det måtte i så fall være når jeg 13-14 år og forelsket i, synes jeg, den kjekkeste gutten i klassen, og håbet at han skulle ringe og be meg med på kino eller noe. Som voksen har jeg i alle fall ikke vært så «hekta» på noen at jeg ikke har klart å jobbe eller ikke har hatt tid til å stoppe å kjøpe røyk fordi jeg vil fort hjem slik at jeg kan være der hvis…
Vel hjemme vrenger jeg av meg klærne, og går i dusjen. Jeg har latt døren stå åpen, og telefonen har jeg satt på terskelen inn til dusjen, slik at jeg ikke skal unngå å høre om den skulle ringe.
Og det gjør den, selvfølgelig når jeg står med håret fullt av shampoo !
Jeg styrter ut av dusjen, mens jeg med den ene hånden prøver å børste vekk shampoo og hår fra det ene øret, slik at jeg skal kunne sette telefonrøret dit. Det ringer for andre gang idet jeg sklir fordi jeg er full av sepe, og faller overende mens jeg slår kneet i toalettet.
Det gjør f…n så vondt, men jeg reiser meg i det det ringer for tredje gang, og dunker albuen i vasken så det lyner oppover armen.
Helv…, men jeg rekker å gripe røret idet det begynner å ringe fjerde gang, og mer eller mindre stønner inn i telefonen:
Ja ?
Neimen, er det deg, jenta mi, du høres så ukjent ut !
FAEN, mamma ! «Ja,..». Jeg vet ikke helt hva jeg skal si, men det er ikke så viktig, for hun skravler som en foss. Jeg står der, og drypper vann, sepe og shampoo på gulvet, men det ble et så antiklimaks å høre hennes stemme istedet for en av de jeg ventet på, at jeg bare puster tungt.
Skravla går i den andre enden, og jeg får ikke med meg noe, før jeg hører hun si «synes ikke du også det ?» Hva, jeg vet ikke, jeg hørte visst ikke helt hva du sa ! «Jeg sa at hva med om vi spleiset på…hva er det forresten for en lyd i bakgrunnen hos deg, det høres ut som om du står på en flyplass jo !
«Eh, jeg stod i dusjen når du ringte, jeg har visst glemt å skru av vannet, det er nok det du hører. Kan jeg ikke heller ringe deg senere, jeg er våt, har håret fullt av sepe ? «Nei, stakkars deg, er du så sliten efter jobben ? Ja, har jeg ikke sagt deg det før ? Du jobber for mye, det er for mye flying, tenk at du står i dusjen nu, og er så sliten at du ikke en gang har husket å slå av vannet ? Vet du ikke hvor dyrt varmtvannet er, og her står du og prater i telefonen mens det renner i strie……»
Jeg bare stønner oppgitt, og så bryter jeg inn i talestrømmen hennes: Jeg ringer deg senere, det blir ikke billigere av at vannet skal renne mens du prater. Ha det bra så lenge, og hils far, jeg ringer deg i morgen ! Så tørker jeg av telefonen med et håndkle, før jeg igjen går inn i dusjen for å skylle meg ren.
Ingen flere telefoner kommer mens jeg dusjer meg ferdig, og jeg finner frem et stort håndkle som jeg legger rundt meg, før jeg går inn på soverommet for å finne frem utstyret mitt. Læret kjennes blødt og hardt ut på samme tid, og metallringene er kalde mot fingrene mine. Jeg frotterer meg helt tørr, og smører inn kroppen med den dyre kremen jeg kostet på meg sist jeg var i utlandet. Den kostet en formue, men lukter aldeles himmelsk.
Derefter prøver jeg å frottere det meste av fuktigheten ut av håret mitt, før jeg begynner å føne og børste det. Når håret er tørt, og faller som et fossefall nedover skuldrene mine, lar jeg fingrene mine kjærtegne slaveutstyret mitt før jeg begynner å ta det på meg. Iført dette setter jeg meg foran speilet, og tar på meg mascara og eyeliner, samt litt rouge i kinnene.
Jeg ser på resultatet, før jeg bruker den brunrøde rougen på leppene, og et lite trykk mot hver brystvorte. Nu, jeg er klar ! Egentlig er jeg ikke meg lenger, men slavinnen, hun som skal brukes for å tilfredstille sin Hersker og Herskerinne efter deres lyster.
Jeg prøver å innbille meg at jeg er et sted hvor de har bedt meg vente, og jeg skal være her inntil det behager dem å komme for å benytte meg. Sakte reiser jeg meg fra stolen, og beveger meg ut i rommet slik at jeg kan se mest mulig av meg i speilet.
Jeg liker det jeg ser, jeg ser en slavinne som er klar til å oppfylle sin Hersker og Herskerinne’s minste vink. En slavinne som synes det er ubehagelig å møte sitt eget blikk i speilet, det ville være ubehagelig å møte noe blikk i det hele tatt, jeg føler meg så underdanig at jeg bør holde blikket nedslått. Mens jeg snur ryggen til speilet, og går ut i stuen, ber jeg en stille bønn om at telefonen må ringe, at min Hersker eller Herskerinne skal ønske mitt nærvær i kveld.
Jeg setter meg i sofaen, men efter noen få sekunder ombestemmer jeg meg, og setter meg istedet på gulvet, slik jeg tror min Hersker og Herskerinne ville ønsket det av meg. Det føles ganske rart, men veldig riktig å sitte slik i sin egen stue. Sikkert fordi jeg har tenkt så meget på dem i dag, at jeg på en måte lever i en tankeverden der jeg er slavinne.
Når jeg kjenner efter, er jeg litt sulten, men jeg vet jo selv at jeg veier litt for mye, og hvorfor ikke la det være en del av min slavinnestatus at jeg skal klare å komme ned den vekt som er mest flatterende for meg ? Det vil sikkert glede min Hersker og Herskerinne mye, dersom jeg kan få en bedre kropp til deres disposisjon ! Derfor lager jeg meg ikke mat, men skrur på TV, og prøver å late som om jeg ikke kjenner at magen knurrer.
Det er ikke noe å se på Norge, det er jo vanlig, så jeg sveiper kanalene med fjernkontrollen. Stopper opp ved en kanal som sender musikk, og med bøyet hode og lukkede øyne sitter jeg på gulvet og bare lytter til musikken, mens tankene vandrer. De blir ganske fort penset inn på en gutt jeg jobbet sammen med for noen år siden, og hadde et kort, men hektisk forhold til.
Sangeren er en av hans favoritter, som det er nok derfor jeg kom i tanker om han nu. Dessverre ble det ikke noe mer mellom oss, for han hadde allerede kone og barn, og så på meg som et sidesprang. Av den grunn var også det korte forholdet helt på hans premisser, fordi han hadde familiehensyn å ta, ikke jeg. I utgangspunktet var jeg ikke særlig oppsatt på å innlede et forhold til ham i det hele tatt, nettopp fordi han var «opptatt».
Men han hadde en utstråling som var helt utrolig, og jeg ble nok sjarmert i senk. I alle fall, vi innledet et forhold, med korte skjulte treff i all hemmelighet, og sjelden eller aldri har jeg opplevet en gutt som har tent meg slik han gjorde.
På grunn av tiden vi hadde til rådighet, ble alt veldig hektisk når vi møttes, og veien til sengen, eller hvor vi nu elsket, var sjelden lang.
Han tok meg hardt og brutalt, og jeg likte det. Dessuten begynte han nokså tidlig å snakke «stygt» til meg når vi elsket, kaldte meg «den lille horen sin», noe som jeg vel kanhende burde blitt sint for, men absolutt ikke ble. Det var så deilig nedverdigende å høre han snakke slik, jeg var vel for hans del mest et objekt for ren sex, men jeg nøt det selv, og ønsket det kunne vare evig. Han kunne komme bort til meg på jobben og si:
«Jeg trenger den våte fitta di i dag, møt meg på det vanlige stedet klokken kvart over fem !»
Og jeg møtte selvfølgelig opp. Kom jeg litt sent, fikk jeg høre det. Om jeg trodde at jeg var så fin at jeg var den eneste som var brukbar ? For da tok jeg feil, fitter var det nok av ! Og så klynget vi oss til hverandre, mens han rev klærne av meg.
Ofte la han meg ned på sofaen og holdt begge armene mine festet over hodet mitt i et hardt grep samtidig som han knullet meg det han var god for. Og det var ikke lite, jeg har ikke tall på alle de gangene jeg var så sår at det dunket og verket i fitta mi i mangfoldige timer efterpå. Jeg synes ennu jeg kjenner det av og til når jeg tenker på ham:
«Så, nu, lille horen min. Har du verket i fitta di siden sist ? Det er vel ikke så mange som klarer å knulle deg like godt som meg ?» Han trekker seg brått ut av meg med et «svopp», og slipper armene mine.
Derefter reiser han seg opp ved siden av sengen, mens jeg bare har lyst til å skrike ut, fordi jeg ville så gjerne hatt han inne i meg bare litt til, jeg var så nær, så nær, og ville så gjerne komme helt.
Men jeg kjenner ham, han kjører sitt løp, og når han har fått sitt, lar han meg komme. I alle fall dersom han ikke selv ønsker at jeg skal komme før. «Snu deg, sett deg på kne !» Stemmen hans er hes av lyst, og jeg er minst like lysten, så selvfølgelig setter jeg meg på kne slik han vil. Han stiller seg foran meg, og tar et godt tak i håret mitt. «Sug !»
Ja, jeg skal suge, men først kysser jeg pikken hans forsiktig på tuppen, fordi da vet jeg at han tar tak i håret mitt bak i nakken med begge hender, og trekker meg mot seg slik at pikken hans blir presset inn i munnen min.
Så lar han meg melke pikken hans med munnen min, mens han styrer det hele ved hjelp ar det solide grepet han har i håret mitt.
Noen lette stønn kommer over leppene hans, ingen over mine fordi munnen er fylt med pikk. Han pumper hodet mitt frem og tilbake, mens jeg suger og slikker det jeg klarer. Det går en ganske kort stund før han stønner «din tispe !» og sender sprut på sprut ned gjennom halsen min. Jeg kjenner han, og vet at han ikke ønsker jeg skal slutte nu, selv om han slapper av på grepet, han liker at jeg suger han videre, slik at jeg får suget ut hver dråpe som er mulig å få ut.
Det gjør meg ingenting, for jeg vet også at han ikke blir slapp av dette, pikken står like godt efterpå, og da er det min tur.
Glinsende blank av spytt og sæd trekker han pikken ut av munnen min, selv om jeg ikke har lyst til å slippe den ennu. «Din tispe, ditt lille ludder, nå skal du få !» sier han, og dytter meg rundt slik at han kommer bak meg.
Jeg setter enden håbefullt ut, og kjenner det kribler ved tanken på at han skal knulle meg som en annen bikkje. Og jeg blir ikke skuffet, han tar tak i hoftene mine, sikter seg inn og kjører pikken til bunns i meg.
Jeg jukker imot, og nyter å kjenne at han tar bunnen i meg for hvert støt. Jeg er så våt at det plasker, og han begynner å snakke til meg, «skjelle meg ut»: «Din tispe, ditt klissvåte ludder ! Pikk er visst det eneste som står i hodet på deg ! Jeg lurer på når du får metta di ? Den dagen du raper kuk, kanskje ? Din hore, jeg skal knulle deg så fitta di ikke er brukbar på de neste 14 dagene ! Og ikke bare fitta di ! Kjeften din har akkurat fått sin dose, og nå skal jeg pule ræva av deg !»
Som sagt så gjort. Jeg kjenner han trekker seg brått ut av meg, samtidig som han tar et nytt grep i håret mitt, og så kjenner jeg pikken hans mot lukkemuskelen. Jeg er så våt at pikken hans er vel smurt, og så kåt at jeg er klar for det meste, så pikken presser seg inn i analen uten store problemer.
Jeg vrikker på baken av nydelse, det er så deilig å bli tatt slik, en elsker som ikke blir slapp med en gang, og som holder meg i så faste grep at jeg kan fantasere at jeg blir voldtatt.
For slik han holder meg nu, vil det lugge noe fryktelig dersom jeg prøver å vri meg unna, og en av grunnene til at jeg vrikker så på baken, i tillegg til at det er så deilig, er nettopp for å kjenne det lugger i håret; Det gir meg en så skjønn følelse av å være i hans makt.
Pikken hans holder seg like stiv, og jeg nyter å bli tatt bakfra, men kjenner at det bygger seg opp i meg. Og når jeg nu prøver å stoppe litt for å forlenge nydelsen, tar min elsker og et ennu fastere grep i meg, det ene i håret og det andre i hoften, og holder meg så fast at jeg ikke har sjanse til å roe meg ned. Det kribler i hele kroppen, jeg kjenner jeg rister og vibrerer, og hører et skrik i rommet som høres ut som min stemme.
Og så faller jeg ned med overkroppen, og borrer hodet ned i sofaen mens jeg nyter orgasmen som jager gjennom meg, og efterdønningene i kroppen mens min elsker fortsatt har pikken inne i meg. Efter et lite øyeblikk kommer jeg til meg selv igjen, og merker at han trekker seg ut av meg. Han er fortsatt stiv, og jeg skjønner på pusten hans at det ikke har gått for ham ennu.
Jeg blir ennu sikrere på det når jeg kjenner at han prøver å snu meg rundt, og jeg legger meg slik han vil, på ryggen. Da setter han seg skrevs over lårene mine, og begynner å runke.
«Din tispe ! Din hore ! Ditt ludder ! Jeg skal ha noe ut av dette jeg også, tror du jeg er her for din nydelses skyld ?» Mens han stønner dette frem mellom leppene sine runker han stadig raskere, før han kommer i lange seige sprut, det første treffer brystene mine, mens det andre rekker helt opp til ansiktet mitt og munnen min, så jeg slikker i meg det jeg får tak i, mens neste sprut treffer brystene mine igjen, før en liten siste sprut lander nederst på magen og i kjønnshårene mine. Jeg gnir sæden inn i huden på brystene mine, og ligger og nyter synet som har festet seg på netthinnen min: Min elsker som spruter utover meg.
Han reiser seg opp, trekker opp buksen som han ikke har tatt helt av engang, knepper igjen, og stapper t-skjorten ned i buksen. Jeg ligger der, naken og seig, tilfredsstillet og øm i de to nederste hull, smiler med det øverste hull til mannen som skjeller meg ut på en måte som får meg til å tenne.
Han ser på meg og sier:» Hadde det ikke vært fordi du var så klinete og seig, så skulle du fått et kyss, men slik du ser ut nu kunne jeg ikke tenke meg å kysse deg! Ser deg senere !» Så går han ut døren.
Jeg ligger igjen med et forvirret inntrykk; For det første føler jeg meg deilig tilfredsstillet, men det er også en følelse av tristhet fordi han ikke vil noe mer enn å «tømme seg», bruke meg.
Ennu mer forvirret blir jeg når jeg griper fatt i den følelsen, og finner at jeg liker å være den han «tømmer seg» i, den han bruker for å tilfredsstille sine lyster. Jeg burde, i alle fall i følge de som skriker opp om kvinnefrigjøring (stygt ord), bli rasende på en mann som er så til de grader egoistisk, men jeg er nok ikke innpodet nok om frigjøring, for jeg nyder det !
Telefonen ringer, og jeg skvetter til. Jeg har vært helt i min egen drømmeverden, og fjernt fra nutiden. Røret kjennes kaldt ut i hendene mine når jeg griper det og sier «Ja?» med bankende hjerte.
En helt fremmed stemme spør efter navnet mitt, og jeg bekrefter at det er meg. Men skuffet blir jeg, det er ikke den samtalen jeg så inderlig ønsker det skulle vært, bare en som vil at jeg skal abonnere på en dum avis. Jeg takker nei, og sier at de aviser jeg er interessert i, kjøper jeg, og vil helst ikke ringes av selgere på kveldstid ! Stemmen i den andre enden beklager, og bryter forbindelsen.
Jeg gløtter bort på TV, og ser at klokken er 21.45. Jeg har altså sittet her på gulvet med mine egne tanker i flere timer.
Tankene på den elskeren jeg hadde den gangen, sitter i kroppen, jeg lurer på hvorfor akkurat han har kommet inn i tankene mine nu, efter så lang tid. Men det er vel egentlig ikke så rart, jeg drømmer meg inn i en slavetilværelse, hvor min Hersker og/eller Herskerinne bestemmer over meg.
En tilværelse hvor jeg er uten eget initiativ, men stiller min kropp til disposisjon for den som står «høyere» enn meg. Og egentlig var det vel et slik forhold jeg hadde med denne kollegaen, han krevde at jeg skulle være til rådighet hver gang det passet ham, og jeg innordnet meg efter det. Det var bare det at den gang var jeg ikke bevisst nok mine egne følelser, og skjønte ikke helt hvorfor jeg synes det var så deilig.
Klokken er blitt så mange at jeg skjønner at min Hersker og Herskerinne ikke kommer til å ringe i kveld, selv om jeg ikke helt vil gi opp håbet. Men det er også en del av slavinne-tilværelsen; Jeg må bare vente til det passer dem å ta kontakt med meg, vårt forhold utvikler seg på deres premisser. Gudene skal vite at jeg er kåt her jeg sitter, på gulvet for å understreke min status, og som en bekjennelse av at jeg har funnet min plass. Hadde de ringt nu, ville jeg løpt ut døren for å komme til dem snarest mulig.
Men jeg er bare en slavinne, og deres ønsker er min lov, jeg må, uansett hvor kåt og lysten jeg er, vente til det passer Herskapet. Jeg klyper meg selv i brystvorten med den ene hånden, samtidig som den andre stryker nedover magen min og inn mellom bena.
Det er en mørk, varm fuktighet som møter fingrene mine, og jeg kan ikke dy meg, men må stryke fingrene over klitoris. Det iler i hele kroppen, og jeg legger meg helt flatt på gulvet.
Det kjennes hardt og kaldt ut, men passer helt til min sinnsstemning. Jeg er slavinne, og skal ikke ha det for godt. Remmen på slaveutstyret gnager i lysken, men det er en god gnaging, som forsterker følelsen. Jeg fortsetter å bruke fingrene på den ene hånden, og kjenner at de raskt blir våte. Den andre holder et hardt grep i brystet, slik at brystvorten er i klemme, og jeg nyter det.
Raskere og raskere beveger jeg fingrene, og hardere og hardere. Jeg napper i klitoris, og lar neglene klore litt i den følsomme huden. Pusten går tyngre, og en lukt av kåthet fyller rommet.
Det er ikke så mye mer som skal til, men jeg kommer liksom ikke over toppen. Noe vesentlig mangler, og det er ikke vanskelig å finne ut hva; En Hersker eller Herskerinne som kan lede meg, kontrollere meg, og gi meg det som trenges når de synes tiden er inne.
Kåt og frustrert må jeg innse dette, og fingrene beveger seg saktere og saktere inntil de stopper helt opp, mens kåtheten fortsatt banker i kroppen.
Jeg reiser meg opp, litt støl og stiv efter så mange timer på gulvet, setter opp vinduet for å lufte ut lukten av kåtskap, og beveger meg mot dusjen. Der inne tar jeg av meg slaveutstyret, og vasker det godt, slik min Hersker og Herskerinne ønsker, før jeg selv går i dusjen og skrur på iskaldt vann.
Det trenger jeg for å stoppe brannen i kroppen min. Når det verste har roet seg, lar jeg vannet bli gradvis varmere, slik at jeg blir døsig og trett. Ellers vil jeg ikke klare å sove i det hele tatt. Efter dusjen frotterer jeg meg, og tar på meg slaveutstyret igjen, før jeg går inn og legger meg i sengen. Der blir jeg liggende og tenke over kvelden, og synes synd på meg selv fordi Herskapet ikke har ringt.
Men, men, slik er det å være slavinne, en må vente til en er ønsket som selskap, og det kan jeg like gjerne innse først som sist. Mine siste tanker før søvnen innhenter meg er at jeg håber min Hersker og Herskerinne ringer snart, jeg vil treffe dem så snart råd er.

Legg igjen en kommentar