Slavinnen kapittel 9: Å møte noen ”kjente”

Det er rart å gå slik.
For det første har jeg nesten ingen klær på, efter min Hersker og Herskerinnes ønske. Kun mansjetter rundt håndleddene og anklene, remmene rundt livet og mellom bena, samt halsbåndet mitt, som viser for alle som ser meg at jeg er annen manns eiendom.
Utenpå dette har jeg bare en skinnjakke, som rekker til midt på låret, og som i tillegg er kraveløs, og åpen i halsen, slik at den ikke kan skjule så mye av den hemmeligheten jeg bærer under klærne. Høyhelte sko er med på å forsterke inntrykket.
Jeg vet ikke hva klokken er, armbåndsuret må de ha tatt av meg hos dem.
Men det virker sent, det er likså som stille, og ikke så mange biler ute. Jeg håber det ikke er så mange fotgjengere heller, og dersom det er noen, håber jeg at jeg slipper å møte for mange av dem. Det er temmelig flaut å gå antrukket slik, ydmykende. Det virker så billig, i alle fall innbiller jeg meg at det er slik andre vil se det.
Det er ikke lett å gå pent heller, bena skjelver og dirrer, og mens jeg går, kjenner jeg fuktighet som sakte renner nedover bena mine. Ennu godt jeg er ute, på trikken hadde vel alle passasjerene kunnet lukte kåtskapen. Dessuten har jeg en rar følelse i skuldrene, efter å ha vært fastspent så lenge med armene opp.
Vel, ærlig talt har jeg vel store deler av tiden hengt efter håndleddene også, og det kjennes. Men jeg går i alle fall, og tar meg selv i å vrikke ekstra på baken når jeg går for virkelig å nyte følelsen av remmene i skrittet.
Det verste er at vrikkengen får meg til å bli ennu mer bevisst min såre, ømme og nypiskede bakpart, for selvfølgelig gnisser jakken mot baken når jeg går. Plutselig kommer jeg til å tenke på at baken min sikkert er stripete efter pisken. Jeg håber inderlig at de merkene ikke synes nedenfor jakken. Jeg kjenner jo at jeg fikk noen slag ganske langt nedover lår og legger også.
Heldigvis er det mørkt ute, så eventuelle fotgjengere vil vel kanhende ikke legge merke til det, i alle fall dersom jeg prøver å gå slik at de jeg møter vil jeg møte midt mellom to gatelys.
Lenger nede i gaten ser jeg et par som er ute og går med en hund. Jeg prøver å beregne farten, slik at jeg ikke skal møte dem midt under en lykt.
Det er ikke lett, de går nokså ujevnt, fordi hunden skal stoppe og snuse til stadighet. Men så kan jeg slappe av igjen, de går inn en gate litt foran meg.
En bil brummer bak meg, og jeg går lenger inn til gjerdet, slik at han heller ikke skal se meg så lett. Jeg skammer meg over å gå slik, kjenner at jeg rødmer over hele kroppen når jeg tenker på hvordan jeg er kledt, men samtidig er det pirrende og opphissende på en måte.
Bilen har passert, og igjen er det stille og mørkt.
Nesten hjemme møter jeg en gjeng ungdommer, som skråler og ler og har det gøy. Jeg skulle ønske jeg kunne synke i jorden, for jeg vil ikke bli sett slik.
Men nei, intet hull åpner seg slik at jeg kan hoppe ned i det, og de kommer fortsatt mot meg. Nu er det ikke flere veier eller porter før jeg møter dem, så jeg biter tennene sammen og prøver å ikke se på dem.
Men de har sett meg !
«Se på den hora der !» «Hvor mye har du tjent i natt da ?» «Morten, sånne som det har ikke vært på jobb nu, vet du, de skal på jobb når de fleste andre går og legger seg !» «Oh-la-la, har hun skjørt under der det met være landets korteste !»
Jeg går stivt fremover, kjenner blodet banker i kroppen, og rødmen som skyller over meg som fossefall.
«Får jeg deg for en femtilapp, eller ? Ha’kke mer penger, skjønner du, men kan trenge litt profesjonell hjelp !»
Nu er jeg på høyde med dem, og en av guttene tar tak i jakken min og løfter dem opp ved hoften. «Ikke skjørt her nei, ikke truse heller ! Alt klart for et kjapt knull og noen kroner rikere !»
Jeg vrir meg raskt løs, og banner; «Faen, la meg være i fred !» Så begynner jeg å løpe det siste stykket.
Bak meg hører jeg de plyster og ler, og en roper noe om at «Dersom fitta di er ledig i morgenkveld, kan vi jo treffes, men jeg vil være først på kvelden, gidder ikke rote rundt i andres morro !» Noe mer roper de også, men det oppfatter jeg ikke. Like bra kan det være, jeg er skamfull nok, og flammende rød over hele meg, dels av sinne, dels av flauhet, og sikkert også efter pisken.
Jeg fortsetter å løpe helt til jeg skal svinge inn i min egen gate. Da stopper jeg opp, og titter rundt hjørnet for å se om jeg ser noen kjente. Jeg kan bare ikke treffe noen kjente slik !
Den ene naboen er på vei inn fra søpledunken, så jeg står stille en liten stund til jeg hører døren hans smeller i.
Så går jeg sakte noen skritt fremover. I morgen den dag skal jeg kjøpe meg en lang kappe, slik at jeg slipper dette en gang til !
Nede i veien kommer en bil, men jeg løper det jeg kan inn porten, og klemmer meg inn til veggen slik at den ikke skal se meg. Så famler jeg i lommen efter nøkkelen, pusten går som en blåsebelg, men endelig får jeg nøkkelen inn i hullet, låser opp og er på innsiden;
Trygg.
Vel inne i gangen hiver jeg av meg jakken, og går til badet. Jeg må bare seg hvordan jeg ser ut !
Jeg vrir meg rundt slik at jeg kan se meg fra alle kanter, og det jeg ser er både opphissende og skremmende på en gang. Baken min skinner i et fløyelsaktig illrødt skjær, med dypere røde og blålilla striper på tvers.
Noen slike dyprøde striper går det også på tvers nedover lårene mine, så langt jeg kan se dem i speilet.
Tro hvor lenge disse stripene kommer til å sitte i ? Jeg hadde planlagt å gå i svømmehallen med en venninde i overimorgen, men kan jo absolutt ikke gå dersom jeg ser slik ut.
Det ser flott ut med den røde fargen, og de sorte lærremmene som bryter stripene, og igjen får jeg dette spesielle over meg som gjør at jeg retter ryggen, kaster hodet bakover og føler meg som en slavinne, som om jeg har en helt ny identitet.
En stolt følelse i meg, dette har min Hersker og Herskerinne gjort med meg fordi de liker meg, fordi det gleder dem. Det fikk jeg jo også bevis for efterpå, når de elsket meg ømt, for derefter å la vennen deres bruke meg.
Hadde de synes jeg var helt håbløs, ville de vel ikke latt han bruke meg heller ?
Da ville de jo skammet seg over meg, og heller bedt meg gå ?
Jeg fukter snippen på et håndklæ, og vasker meg på innsiden av lårene, hvor det er helt seigt av kjønnssafter. Jeg vasker også lett i skrittet, men kjenner i det jeg setter det våte stoffet borttil at her må jeg være forsiktig, fordi det er veldig ømt.
Slaveutstyret vil jeg ikke ta av meg, med stolt nakke og rak i ryggen går jeg inn i stuen, og ser på klokken; Den er nesten halv ett !
Har jeg virkelig vært der så lenge ? Jeg har ikke følelse av det, men klokken viser at det er sant. Fortsatt med høyhelte sko går jeg ut på kjøkkenet, og finner meg en flaske mineralvann i kjøleskapet. Jeg føler det som jeg har en egen, privat ørken i munnen, og det er en nydelse å la det kalde mineralvannet fukte leppene, ganen og halsen. Jeg har ikke en gang lagt merke til at jeg var så tørst !
Så går jeg ut på soverommet, og legger meg på sengen. Men jeg farer fort opp igjen; Et lite skrik kommer over leppene mine idet jeg får baken ned på madrassen. Det var ikke godt, så ømt at jeg hiver meg spontant rundt på magen !
Det går greit. Endelig !
Så skjønt å legge seg rett ut og virkelig hvile kroppen. Jeg sparker skoene ned på gulvet, og det siste jeg registrerer før jeg sovner er at jeg igjen rødmer ved tanken på disse ungdommene som trodde jeg var en hore på vei til jobb.
Jeg må ha sovet hardt, for det er lyst i rommet, og mange lyder ute når jeg våkner. Ingen drømmer sitter i meg efter natten, så enten har jeg glemt det jeg drømte, ellers så har jeg vært så fysisk og psykisk utslitt at jeg ikke har drømt i det hele tatt.
Sakte lar jeg dagen komme inn på meg, sanser lyset bedre, strekker meg, og skjønner at det kommer til å bli en solrik dag, med muligheter for en strandtur.
Strandtur !?
Jeg kjente at baken fortsatt var øm i det jeg strakk meg. Nei, det blir nok ingen strandtur på meg, jeg kan ikke gå på stranden med piskemerker på nedre del av ryggen, baken og øvre del av lårene. For dersom det er strandvær, er det nok ikke bare meg som synes det, og en overbefolket strand er ikke akkurat stedet jeg har lyst til å vise meg med slike merker.
Fortsatt liggende i sengen, tenker jeg gjennom det som hendte i går. Jeg blir varm i kroppen ved tanken på hvordan de brukte meg, både selv, og at de lot vennen sin låne meg. Og rødmen skyller over meg på ny ved tanken på de ungdommene. Jeg håber inderlig at jeg ikke møter dem igjen, det ville være for flaut. Men de var jo tålelig frekke de også; De hadde jo ikke noe med å løfte på jakken min for å se hva jeg hadde under ! Men antagelig så jeg så ut som en hore at de tenkte på meg kun som kjønn til salgs, og ikke som et menneske.
Uff, jeg får i alle fall komme meg ned i byen og kjøpe meg en lenger frakk. På denne tiden av året skulle det vel være mulig å få tak i noen «vårkåper», ikke så tykke, men lange kapper til å ha utenpå i litt kjølige kvelder. En frakk til å gå nesten naken under, uten at andre enn de det er meningen skal vite det, får vite noe.
Omsider drar jeg meg ut av sengen, og går ut på badet. En god, lang dusj, er det jeg ønsker meg mest nu, for å skylle søvnen av kroppen. Jeg finner frem en deilig duftende kremsepe, og en stor myk natursvamp. Heldigvis vet jeg at varmtvannstanken har kapasitet nok til i alle fall 45 minutters dusj. Og jeg har tenkt å dusje lenge !
Vannet renner nedover kroppen min, og når jeg stiller dusjhodet slik at strålene står litt skrått ut, og snur baken til, kjenner jeg ekstra godt kraften i vannet. Selvfølgelig fordi huden forsatt er øm efter i går, men det er en god følelse.
Jeg stiller meg slik, lett foroverbøyet, og heller rikelig med kremsepe over svampen. Så begynner jeg å sepe inn fremsiden. Svampen er myk og virker ennu mer silkemyk på grunn av all sepen. Jeg lukker øynene, og nyter følelsen av svampen og sepen mot huden min. Det kjennes ut som de ømmeste kjærtegn.
Jeg bruker svampen i sirkelbevegelser på og rundt brystene mine, og vortene reagerer raskt. En spenning bygger seg opp i kroppen, men det er en annen spenning enn det jeg er vant til fra før. Tidligere har det vært en slags nysgjerrig spenning, en håpefull, ventende og spennende spenning.
Nu er det mer et tydelig ønske, en visshet om hva jeg ønsker meg; Mer av det jeg fikk i går ! Jeg tar meg i å ønske at jeg skal få kjenne pisken snart igjen. Det gir en deilig varme som jeg ikke vil være foruten.
Iskald smerte og glovarm nydelse på samme tid. En følelse av å være under en annens kontroll, som er helt ubeskrivelig deilig.
Ingen som ikke har opplevet det kan ha noen som helst forutsetning for å skjønne hva jeg snakker om. Å være slavinne er ikke noe en bare er for et kortere tidsrom, en kortvarig lek. I alle fall ikke for meg. For meg er det en tilstand som gjør at kroppen min befinner seg vel, en glede over å være noens eiendom, kunne være til deres tilfredsstillelse, og derigjennom min egen.
Det er mental tilstand som er med meg hele dagen, mange ganger hver dag kommer jeg i situasjoner som treffer meg som slavinne, nettopp fordi jeg er blitt så bevisst på følelseslivet mitt.
Jeg tror også selv at jeg har vokst på dette, jeg føler meg sterkere, sikrere, tryggere, ja ennu til takknemlig og priviligert, fordi jeg har «funnet meg selv» som det heter.
Det at jeg endlig har funnet hva jeg ønsker, og fått muligheten til å oppleve det, påvirker hverdagen min på en positiv måte. Men hva som vil skje den dagen jeg kanhende ikke har noen Hersker eller Herskerinne mer, tør jeg ennu ikke tenke på.
Her står jeg i dusjen, med alle disse tankene i hodet, vannet strømmer nedover kroppen min, og jeg nyter følelsen av vann, sepeskum og svamp.
Jeg kjenner forsatt spor efter kvelden i går, enkelte steder på kroppen er ennu ømme dersom jeg kommer borti dem med svampen. Men det er ømt på en god måte, og absolutt bare deilig. Det er med på å holde meg mentalt som slavinne, gjennom hele dagen.
Efter å ha hatt shampo i håret, bestemmer jeg meg får å ta en hårkur, slik at det lange håret mitt skal bli ennu mer glansfullt og skinnende, og være med på å gjøre meg ennu mer attraktiv for min Hersker og Herskerinne. Det er en del av meg, det også. Hele tiden gjøre så godt jeg kan for å være tilfredsstillende for dem, dersom de skulle ønske å bruke meg. Det er av disse tingene som gjør slavinnetilværelsen i hverdagen også;
Gjøre seg penest, best mulig, slik at jeg tar meg best mulig ut dersom…
De 20 minuttene hårkuren skal virke, setter jeg meg i stuen med et håndkle rundt hodet. Jeg har tatt på meg slaveutstyret mitt, remmene rundt livet og mellom bena, halsbånd og mansjetter.
Det føles så riktig å ha dem på, utstyret føles ikke fremmed, men som en del av meg. Tanken vandrer, mens radioen står på en eller annen nærradiostasjon som sender den musikken jeg liker. Ikke dunkende disco, men melodiøs musikk og gammel rock.
Akkurat nu er det «Sittin’ on the dock of the bay» med Otis Redding. Når det gjelder musikk som det meste annet; originalen er best !
Jeg lener meg bakover mot sofaryggen, og lar den ene hånden leke med brystet mitt, mens den andre stryker nedover maven til den treffer remmene. Jeg kjenner læret mot fingrene, mykt og hardt på samme tid, og lar fingrene følge den ene lærremmen ned mellom bena.
Huden er varm og ennu fuktig efter dusjen.
Med flat hånd lar jeg fingre og håndflate stryke frem og tilbake, mens langfingeren presser meget forsiktig på og dermed stryker mer intenst over kjønnsåpningen og klitoris.
Jeg sprer bena ennu mer, slik at jeg kommer bedre til, og med lukkede øyne nyter jeg øyeblikket. Bare ømt, kjærlig og meget forsiktig, jeg er ikke ute efter en orgasme, bare å kunne kose meg mens jeg tenker gjennom det som skjedde i går.
Dessuten hjelper det ikke så meget om jeg hadde vært ute efter en orgasme, for det er jeg ikke noe særlig flink til å klare selv. Jeg kommer bare nesten frem, og ikke helt opp, og så mange ganger som jeg har prøvet det, vet jeg nu at jeg bare blir frustrert og i dårlig humør av å prøve.
En orgasme blir ikke fullkommen før en har noen som kan lede en frem til den, og som holder meg på kanten inntil det passer den jeg er sammen med å slippe meg helt ut.
Nu bare slapper jeg av, lar helgefreden eller hva en nu velger å kalle det, synke inne over meg, samtidig som alle inntrykkene fra møtene med min Hersker og Herskerinne passerer gjennom hodet mitt.
Jeg blir varm, men koser meg virkelig. Det er så godt å slappe av for seg selv av og til, ha en slags «være-god-mot-seg-selv-dag», hvor en bare pleier kroppen sin og tankene sine, ikke har noen gjøremål som må utføres den dagen, en dag som er bare ens egen ! Dette skal bli en slik dag for meg.
Vel hjemme fra butikkenrunden, prøver jeg ennu en gang nyanskaffelsen. Jeg må si meg ganske fornøyd, jeg har funnet en riktig fin, lang frakk, med avtagbart innerfor. Dette vil gjøre den ennu mer anvendelig, fordi jeg kan bruke bare den tynner overkappen om sommeren, og sette på det gode varme foret om vinteren eller i kalde høst- og vårkvelder.
Den har en krage som kan slåes opp, slik at jeg kan gå kledt efter min Hersker og Herskerinnes ønsker, uten å måtte blottlegge meg for alle jeg møter.
Jeg merket i butikken at jeg tenkte langt fremover, og satset på å forbli slavinne for disse to som har gitt meg så meget. Så sant de tillater det, selvfølgelig ! Jeg må inrømme at jeg ikke hadde på slavinneutstyret på handlerunden min, fordi jeg har ikke noen plagg som kan skjule det godt nok.
Men jeg må også innrømme at jeg savnet det !
Når jeg tok det av meg, like før jeg skulle gå ut, følte jeg meg så merkelig naken på en måte. Men med den nye frakken kan jeg bruke utstyret ennu mer, og det gleder jeg meg til. Selvfølgelig tok jeg det på meg med en gang jeg kom inn, og det gav meg en god varm følelse å igjen kunne kjenne det mot huden.
Jeg kjøpte også et nytt skjørt og en bluse, selvsagt med en fasong som passer meg slik jeg føler nu. Skjørtet har en bred linning, hvor mye av stoffet sitter i en rynkekant, selv om det også skrår utover. Dermed kan jeg bruke remmene som går gjennom skrittet, uten at det synes på utsiden. Blusen har vide poseermer, med en meget smal mansjett nederst, slik at jeg kan kamuflere de manskjettene som gir meg slik glede å gå med.
Den siste nyanskaffelsen var et par meget høyhælte støvletter, som rekker midt på leggen. Læret i leggen er romslig helt ned til nedenfor ankelkulen, slik at ankelmansjettene får plass nede i dem, uten å synes.
Fryd og glede, jeg er klar for en tur på byen ! Jeg kan være meg selv, og det vil skjules av klærne inntil jeg selv velger å kneppe opp, brette opp eller gjøre noe annet som viser folk hvem jeg egentlig er !
Det er helt stille rundt meg, og jeg ligger helt naken på en solmadrass på gulvet, med vinduet åpent, og soler meg, innendørs. Naturlig nok, det passer ikke akkurat å gå på stranden i dag, med den bakparten som jeg fortsatt kjenner er litt varmere enn vanlig.
Men jeg koser meg her jeg ligger, varmen som trenger inn i kroppen min, solen som forhåbentligvis skal gjøre meg brun og lekker, ro og fred rundt meg.
Det er bare svake lyder fra gaten som kommer inn i rommet, og noen fluer som surrer i blomsterpottene i vinduet. Jeg ligger å tenker på ingenting, en slik «være-god-mot deg-selv-dag» skulle alle ha av og til.
Jeg tillater meg selv å ligge helt naken, fordi jeg vil være jevnt brun, og ikke ha skjolder på huden efter halsbånd, mansjetter, klokker eller annnet. Jevnt gyldenbryn og delikat slik at jeg stolt kan stå foran min Hersker og Herskerinne, og ta meg best mulig ut.
Solen har en underlig virkning på meg i dag. Den varmer meg, utenfra og inn, og det kjennes ut som om varmen blir konsentrert i underlivet. Følelsen varmen gir meg, kan bare beskrives med et ord:
Opphissende !
Og her ligger jeg alene, og det var ikke helt meningen at jeg skulle bli opphisset og kåt, for det blir jeg bare frustrert av. Det har alltid vært et problem for meg at jeg ikke er noe særlig flink til å kjæle meg selv frem til orgasme. Jeg prøver og prøver, gang på gang, men det hjelper ikke. Det mengler så lite, bare akkurat det siste bitte lille steget, men det er umulig å få til alene.
Derfor reiser jeg meg opp, og går ut i dusjen for å ta en iskald dusj i stedet, slik at jeg kan få kjølt meg ned.
I dusjen svirrer tankene rundt i hodet mitt, og jeg finner ut at jeg vil ta meg en liten tur på byen i det fine været. Det er begynt å bli kveld, men solen vil ennu være oppe i mange timer til, og jeg vil ut og treffe folk. Samtidig kan det være en fin anledning til å få luftet de nye klærne jeg kjøpte i dag.
Jeg tar først på meg slaveutstyret mitt, unntatt halsbåndet. Men ankel- og håndleddmansjettene, samt beltet rundt livet med remmene gjennom skrittet.
Derefter sminker jeg meg omhyggelig, og kler på meg skjørt, bluse og støvletter. Så bøyer jeg meg godt forover og børster håret bakfra, frem over hodet og ned, slik at det blir meget luftig og pent når jeg kaster det bakover igjen.
En liten veske til penger, hårbørste og sigaretter, og så er jeg klar.
Et siste blikk i speilet viser at jeg har gjort meg selv så fin jeg kan, og da må det holde.
Se opp, byen, her kommer jeg !
Det er fullt av folk i byen, der jeg rusler gatelangs. Jeg er selv veldig bevisst slavinneutstyret, selv om ingen av dem jeg møter kan se det.
Selvsagt går jeg uten truser, slik at jeg kan kjenne remmene for hvert skritt jeg tar. Det er en litt merkelig følelse å gå slik offentlig, selv om det bare er meg som vet det. Tenk om alle de jeg møter hadde kunnet se hva jeg har under de tilsynelatende vanlige klærne ?
Da hadde det vel vært en del store øyne rundt omkring, tenker jeg.
Men så kommer jeg i tanker om at det kan jo hende en del av de andre i dette menneskemylderet er likedan som meg ? Kanhende de også går med hemmligheter under klærne ? For alt jeg vet kan det være mange slaver og slavinner ute og går, bare at alle er like redde for å vise det frem offentlig som jeg er !
Tenk hvor meget bedre alt kunne vært dersom en ikke trengte åskjule det ?
Der borte, for eksempel; En punker med orange og blått hår, og jakke med hundrevis av jernnagler. Eller der; En jente i nostalgiske hippieklær. Eller han som har et typisk nordisk utseende, men er kledd og frisert som en rasta-fyr.
Hvorfor skal alle disse kunne gå kledt som de vil, mens vi som er typiske M’er, eller for den saks skyld dem som er S’er, skal måtte skjule vårt virkelige jeg ?
Er det bare fordi vårt virkelige jeg er seksuellt orientert ?
Sex er, selv i vår opplyste og tildels frigjorte tid, noe som kun skal merkes dersom det er «normalt».
Hva er «normalt» ?
For meg er alt OK så lenge en overholder en modifisert Kardemommelov: En skal ikke plage andre, mer enn de selv vil, og forøvrig kan en gjøre som en vil.
Men det «normale» er vel definert som samleie hver tirsdag efter Antenne ti, hver fredag efter detektimen, og selvfølgelig med lyset av, og dynen godt over hodet.
Dessuten skal kvinnen ligge på ryggen, mannen skal pumpe «to i krattet, et i grøfta, og så over og ut «!
Ikke forspill, ikke efterspill, lite kosing. Kom til saken og derefter ferdig med det.
Fy; jeg håber jeg aldri blir «normal» !
Jeg er kommet ned til havnen, og setter meg på en uteresturant ved bryggen. Jeg bestiller et glass hvitvin og et glass sitron-farris;
Gespritzte har de ikke hørt om i Norge, så her må jeg blande det selv. Men det er en lett og god drikke, som en ikke blir rørete av i hodet med en gang, akkurat noe for en slik kveld som dette.
Slik blir jeg sittende og se på livet, titte på folk som går forbi, samtidig som jeg av og til rører litt ekstra på meg der jeg sitter slik at jeg virkelig kan kjenne remmene i skrittet.
Efter en tid er glassene tomme, og jeg bestiller det samme en gang til. Jeg har satt meg ved et tomannsbord, slik at jeg i alle fall ikke får en hel horde folk ved bordet, for det er jeg ikke i humør til.
Plutselig ser jeg et ansikt jeg drar kjensel på. Men hvor har jeg sett det før ? Hun titter på meg også, og det ser ut som om hun er like mye i villrede som meg.
Men prøvende går hun mot meg, og da husker jeg det; Det er den slavinnen som min Hersker og Herskerinnes venn bragte med seg første gangen jeg var der !
Jeg smiler, for å vise henne at hun er velkommen til å sette seg sammen med meg dersom hun vil, og det usikre ansiktsuttrykket hennes blir avløst av et smil.
Efter noen innledende «hei» og «hvordan har du det», spør hun hva jeg drikker, og da jeg forklarer henne det, vil hun smake på glasset mitt.
Siden hun liker det, blir vi enige om å bestille en flaske vin og et par flasker sitronfarris, samt noen isbiter, slik at vi kan sitte og prate sammen og hygge oss.
Heldigvis er bordet i utkanten, slik at det er forholdsvis ugenert. Det er en av mine manier; jeg må alltid sitte i et hjørne eller i utkanten dersom det er mulig.
Samtalen glir lett, selv om vi ennu ikke har pratet om sist vi så hverandre eller noe som er relatert til det. Vi prøver vel helst å bli kjent med hverandre, siden vi sikkert kommer til å treffe hverandre senere, sammen med våre Herskere og min Herskerinne.
Forsiktig dreier samtalen vår over på det vi begge brenner med inne i oss, men som ikke er så lett å snakke med en fremmed om. Hun og jeg burde ikke ha denne genansen for hverandre, begge vet om den delen av den annens liv, men likevel er det ikke så lett å komme direkte inn på det.
Jeg lar «tilfeldig» ermet på blusen gli opp, slik at hun kan se mansjetten på den armen, og med et smil i ansiktet lar hun silketørklet hun har i halsen løsne litt, og jeg ser halsbåndet hennes.
Så er isen brutt, og vi bryter begge ut i en befriende latter.
Jeg trodde ingen gikk slik på byen, sier hun.
Vel, det krevde en del forberedelser, men jeg trives slik, og skulle gjerne visst om steder en kunne gå og virkelig være seg selv !, svarer jeg.
Vi ble eninge om at vi begge følte oss meget bedre når vi kunne være slavinner, også blandt «normale» folk, og at det egentlig var synd at vi måtte skjule det med klær, skjerf, kåper og lignende.
Jeg kjenner leggen hennes mot min under bordet, hun stryker den opp langs min legg, og vidre oppover låret.
Godt det er duker på bordet, slik at det ikke er så lett for andre å se hva vi gjør. I det jeg skal ta en sigarett, passer jeg på at hånden min kommer bort i hennes, og hun griper tak i den.
Der sitter vi, to voksne jenter, som flørter og rødmer som tenåringer, begge vet at den andre har sin Hersker, og for hennes vedkommende, at jeg også har en Herskerinne, men en feminin flørt utvikler seg, og er ikke til å stoppe.
Vi skåler, og prater sammen, tier stille sammen i lange stunder ad gangen, hvor deler av kroppen vår gir den andre små lette kjærtegn. På leggen, låret, foten, armen, et klapp på kinnet.
Det er erotisk, diskret, og spennende.
Jeg føler at vi egentlig gjør noe vi ikke har tillatelse til, og hun sier: Hva tror du Herskerne våre ville si dersom de så oss nu ?
Jeg vet ikke, svarer jeg. De har aldri forbudt meg å ha andre venner. Men kanhende de ikke ville like det fordi deres slavinne flørter med slavinnen til deres nære venn ?
Det er så godt åbli kjent med andre som er lik meg, sier hun. Jeg har følt som om jeg er den eneste av de jeg kjenner som ønsker å være slavinne !
Aldri har jeg tordt å nevne det for noen, så jeg vet jo ikke om flere av dem føler som meg, det kan jo hende. Men det er liksom ikke slikt en prater om i festlig lag !
Dessuten er det ikke så ofte jeg er sammen med de gamle vennene mine mer, efter at jeg flyttet inn hos Herskeren min.
Offisielt bor jeg på hybel der…, den andre slaven hadde allerede hybel der når jeg flyttet inn ! Herskeren vår har aldri forbudt oss to å være sammen, men vi har aldri gjort det «på ordentlig», det føles ikke riktig siden vi er slaver begge to, for den samme Herskeren. Hva menn angår, tilhører jeg ham og ingen andre, med mindre han låner meg bort til noen av vennene sine.
Slik går praten, men det blir mer og mer tydelig at vi to tenner på hverandre. Derfor reiser vi oss samtidig når vinflasken er tom, og går ved siden av hverandre bortover kaien.
Det er ikke blitt sagt mellom oss, men det er likevel helt klart at hun skal bli med meg hjem, siden hun nu vet at jeg bor alene, og hun bor hos Herskeren sin. Vi kommer hele tiden «tilfeldig» bort i hverandre, og smiler, rødmer og oppfører oss i det hele tatt som to nyforelskede ungjenter.
Jeg praier en taxi, og vi setter oss begge to inn i baksetet. Der sitter vi og holder hverandre i hendene, samtidig som den frie hånden min stryker henne på låret, og henne frie hånd stryker mitt lår. Begge dele ute av synsvinkelen for sjåførens speil. I alle fall håber jeg det ute av synsvinkelen hans.
Vel hjemme, og ute av drosjen, går vi mot inngangsdøren min. Jeg låser opp, og med en gang vi er innenfor formelig kaster vi oss i hverandres armer og kysser hverandre lenge og inderlig.
Dette har vi ventet på i flere timer, men vi bare satt og småpratet, så det er som å slippe løs en vulkan av følelser nu når vi endelig er på et ugenert sted.
Mens vi kysser hverandre, går hendene på oppdagelsesfred på den andres kropp, og halstørklet hennes faller i bakken samtidig som jeg registrerer at blusen min plutselig er helt oppkneppet foran. Uten å slippe munnen hennes med leppene mine, slipper jeg armene ned, slik at hun kan få blusen helt av.
Jeg er så ivrig på kroppen hennes at blusen min har ikke en gang landet på gulvet før jeg selv er opptatt med å åpne hennes bluse i fronten, slik at de deilige brystene kan slippe fri.
Samtidig som hendene mine jobber med det, lar jeg munnen min føle hakebenet hennes mot leppene, før jeg kysser henne, først prøvende, siden mer krevende, på halsen.
Hun smaker som hun lukter; friskt og søtt.
For riktig å nyte smaken, slikker jeg henne fra kravebenet og opp til øret, hvorpå jeg suger øreflippen hennes inn i munnen og småbiter litt innpå øreflippen, samtidig som jeg lar tungen slikke på kanten av øret.
Jeg hører pusten hennes går i hiv, eller er det min egen ? Det vet jeg ikke helt, for hun kjeler med brystene mine på en skjønn måte.
Koser, klemmer og småklyper i brystvortene, samtidig som hun har en hånd i skrittet mitt, utenpå skjørtet. Blusen hennes henger bare i armene hennes, så når hun slipper taket i meg for å få blusen helt av, forter jeg meg å kneppe opp skjørtet og lar det falle på gulvet.
Jeg må dessverre slippe taket i øret hennes med leppene mine, og benytter samtidig anledningen til å sparke av meg støvlettene.
Det er ikke mange sekundene vi er fra hverandre, men hun rekker også å få av seg alt unødvendig, så plutselig står vi der, kun iført slaveutstyr begge to.
Vi beundrer hverandre, og smiler. Litt generte, men følelsene er så varme, at det varer ikke mange øyeblikkene. Så tar jeg hånden hennes, mens den andre armen legger seg rundt skuldrene hennes. Hun legger hodet på skulderen min, og lar tungen hvirvle noen raske tak på halsen min. Slik går vi, tett omslynget inn på soverummet.
Det er ikke mange metrene om å gjøre, men når vi er kommet inn dit, er vi like sultne på hverandre igjen. Sengen står klar, og vi formelig velter oppi, i et virvar av armer og ben. Det virker som om begge vil ha kroppskontakt med mest mulig av den annens kropp, og vi forsøker å finne den stillingen som gir oss mest.
Det ender med at vi først blir liggende helt inntil hverandre, og holder hardt rundt hverandre mens vi lar tungene igjen gå på oppdagelsesfred i hverandres munn.
Vi presser kroppen inn til hverandre, bryst mot bryst, mage mot mage, lår mot lår. Jeg kjenner venusberget hennes mot mitt, og kniper baken sammen for om mulig å presse meg ennu tettere inn til hennes, et venusberg som kjennes både mykt og hardt ut opå samme tid. Hendene våre stryker over den annens rygg, og så kjenner jeg den ene hånden hennes på rumpeballen min.
Ubevisst må jeg ha skjøvet baken ut for at hun skal få bedre tak i rumpen min, men jeg kniper fort igjen, fordi jeg mistet kontakten med venusberget hennes samtidig. Hun tar et fast tak i meg, men det er bare godt.
Jeg stryker frem på fremsiden av kroppen hennes, og dytter overkroppen litt bakover, slik at jeg kan komme til brystet hennes. Det ser så fristende ut, så jeg bøyer meg litt nedover med hodet slik at jeg kan få tak i brystvorten hennes med leppene mine.
Hun legger seg mer over på ryggen, og jeg trekker frem den hånden som fremdeles var på ryggen hennes, slik at jeg kan bruke begge hendene på den skjønne kvinnekroppen jeg har foran meg.
Jeg kysser, suger og slikker, og stemningen i rommet er ganske tett.
Sakte jobber jeg meg nedover, jeg lar tungen tegne buen som ribbena lager mot magen hennes, samtidig som en hånd kniper i brystvorten hennes og den andre føler seg frem mellom bena hennes. Det kjennes varmt ut, og når jeg lar fingrene skille kjønnsleppene hennes, kjenner jeg hvor fuktig det er. Et lite stønn kommer over leppene hennes, samtidig som hun også vrir seg i sengen under meg.
Plutselig har vi begge vridd oss så meget at jeg nesten står på kne, og derfor setter jeg et kne på hver side av hodet hennes, slik at hun kan slikke meg samtidig som jeg slikker henne. Jeg suger knoppen inn i munnen, og nyter den friske smaken av henne, samtidig som jeg kjenner at hun begynner å bevege seg mot meg.
Jeg suger og småbiter henne litt raskere, men det er ikke lett å konsentrere seg, for hun slikker meg intenst, og har en finger i kjønnet mitt, og en i anus.
Jeg slikker litt ekstra, og lar fingeren mine stryke over kjønnet hennes, og ned mot anusåpningen hennes.
Hun vrir seg under meg, men jeg lar ikke fingeren komme inn ennu, bare stryker og presser over åpningen.
Så knuller jeg henne med tungen min, samtidig som jeg lar en finger skli inn i henne bak. Jeg kjenner at hun blir ennu mer urolig, og biter litt hardere i kjønnsleppene hennes. Så lar jeg munnen konsentrere seg om klitoris, men jeg lar to fingre på den ene hånden knulle henne i fitta.
Den fingeren som jeg bruker i anusen hennes er forsatt der, og nu stønner hun høyt under meg, og vrir seg slik at det ikke er lett å holde meg der jeg vil. Et lite skrik forteller meg at dette setter hun pris på, jeg suger klitoris hardt inn i munnen min, og småbiter innerst på den, samtidig som jeg lar to fingre presse seg inn bak og tre fingre i fitta.
Kroppen hennes spenner seg under meg, noen hikst kommer over leppene hennes, og så et skrik, samtidig som hele kroppen hennes dirrer.
Så kommer noen hikst til, mens hun sakte blir roligere. Det er så skjønt å se på reaksjonene i kroppen hennes, så jeg må sette meg på kne ved siden av henne for å beundre henne, samtidig som jeg fortsetter å stryke å kose henne.
Det får meg til å bli ennu kåtere, at jeg har klart å gi en annen kvinne orgasme. Det er rett og slett vakkert, og gir en helt spesiell følelse.
Selv er jeg veldig kåt nu, men jeg undertrykker det, for jeg vil la denne vakre jenta nyte sin del så lenge hun kan. Selv kan jeg få mitt senere, om ikke annet, så neste gang jeg treffer min Hersker og Herskerinne.
Så jeg bare koser og klapper henne, kysser henne der jeg kommer til, så lette kyss, og nyter synet av det slørede bliket hennes når hun ser på meg.
Lenge ligger vi forholdsvis rolig, bare små lette kjærtegn gir vi hverandre. Hvordan hun føler det vet jeg ikke helt, men selv føler jeg meg fortsatt som en vulkan.
Vet ikke helt når jeg skal eksplodere, men det kommer nok når tiden er moden. Hun begynner først å røre seg ordentlig. Hun får meg til å snu meg, slik at jeg blir liggende på magen. Så spør hun om ikke jeg også føler meg kåt ?
Kåt ?
Jo, det skal være sikkert og visst.
Jeg kaster et blikk mot nattbordet, ikke bevisst, men hun må nok ha oppdaget det, for hun drar ut skuffen. Der ligger det lærremmer, samt en pisk, en nihalet katt.
Hun trekker frem remmene, og jeg lar meg gladelig spenne fast til sengen. Jeg kjenner kåtskapen flomme frem igjen, og kan ikke hjelpe for at jeg hikster av spenneing når hun strammer til remmene i mansjettene på håndledd og ankler.
Så begynner hun å stryker meg på ryggen, baken, lårene, leggene, og oppover igjen, til skuldrene. Derefter stryker hun meg fortsatt, men denne gang med pisken. Forsiktig lar hun endene trille over meg, over hele baksiden av kroppen min.
Jeg vrir meg, vil så gjerne kjenne mer. Uten at jeg har sagt noe har hun skjønt de signalene jeg gir, og svirrer pisken i sirkler i luften, slik at endene smekker meg på kroppen, jevnt og skjønt.
Jeg prøver å spre bena ennu mer, ord er visst unødvendig mellom oss, for hun lar piskeendene svirre på lårene mine, og på innsiden av dem og….., et stønn kommer i rommet, det er fra meg, jeg klarte ikke å holde det tilbake.
Jeg kjenner at hun beveger seg nede ved fotenden, og prøver å vri meg slik at jeg kan se hva hun gjør. Men hun har spent meg godt fast, så det er ikke stort jeg får vridd meg.
Men da kjenner jeg det !
Hun slikker meg oppover lårene, først små lette slikk avbrudt av kyss, derefter øker hun intensiteten ved at hun småbiter meg i den myke huden på innsiden av lårene. Samtidig kjenner jeg et lite slag fra pisken på ryggen.
Hun ligger nu tydeligvis på magen mellom bena mine, slikker og biter, samtidig som hun bruker pisken på ryggen og baken min !
Det er en helt skjønn følelse, og kåtheten fra i sted når vi slikket hverandre kommer som en flodbølge, bare ennu sterkere, fordi jeg nu er bundet, og hun også bruker pisken på meg.
Jeg vrir meg det lille jeg kan, og beveger meg støtvis og febrilsk ned mot lakenet.
Så kjenner jeg at hun slikker kjønnet mitt, samtidig som hun bruker pisken hardere. Det er godt og vondt på en gang, godt fordi det er helt skjønt det som skjer, vondt fordi hun får til noen ganske kraftige slag med pisken, og noen av dem treffer ute på siden av meg, hvor det kjennes bedre.
Jeg løfter hoftene fra madrassen så godt jeg kan, slik at hun skal komme bedre til når hun slikker meg, og så kjenner jeg at hun kjører flere fingre inn i meg, samtidig som hun lar tungen slikke anus, vekselsvis med at hun småbiter meg i den tynne huden rundt åpningen.
En voldsom varme brer seg i kroppen; jeg har lyst til å be henne stoppe, fortsette, ja alt på en gang. Så kjenner jeg en skjønn kribling, og noen nye piskeslag forsterker denne.
Et skrik, som antagelig må være mitt, og jeg kommer i en sterk orgasme som får hele meg til å riste, samtidig som jeg kniper bena sammen så godt det lar seg gjøre, for å låse henne fast dersom det er mulig.
Noen hikst og tunge pust senere, kommer jeg litt om litt til meg selv igjen, og kjenner myke hender som stryker meg på innsiden av lårene og i skrittet. Jeg skulle så gjerne sett henne, men det lar seg ikke gjøre så lenge jeg er fastspent slik.
Kom !» er alt jeg klarer å si, fordi jeg vil kysse henne, og da må hun komme opp til hodet mitt.
Hun «lystrer» kjapt, og jeg ser de vakre øynene hennes som i en tåke foran ansiktet mitt. Jeg rykker i armmansjettene, og hun løsner dem.
Endelig kan jeg slå armene rundt henne og klemme henne inn til meg, kjenne lukten av håret hennes i nesen, kysse ansiktet hennes og leppene hennes.
Lenge blir vi liggende slik, bare nyte hverandres nærhet, og kose med hverandre. Ord er overflødig akkurat nu, feminin nærhet sier alt.