Slipsene

Jeg åpner øynene forsiktig, ikke helt sikker på om jeg er våken eller om jeg fremdeles drømmer.
Et lett klyp i armen min forteller klart at jeg er våken. Hodet føles overraskende bra, ikke noe som et glass vann, og en tannpuss ikke kan kurere. En liten håndbevegelse, og jeg får bekreftet at jeg ikke ligger alene. Varm, glatt hud under fingerne mine, minner meg på hva som skjedde I går kveld.
Jeg blir liggende å høre på pusten din, jevn og dyp, det er tydelig at du ikke har planer om å våkne på en stund.
Kanskje jeg skulle prøve å vise meg som en gentleman? Jo.. det er kanskje en god ide .
Stille lister jeg meg ut av sengen, inn på badet for å jåle meg opp, vel i hvert fall kurere hodepinen, og ta på litt godlukt.
Interessant hvordan luktet av Van Gills, between sheets er nok til å tenne deg slik. Ihvertfall et merke som holder hva det lover. Finner frem en shorts, og en t-skjorte, og lister meg ut.
I restauranten er det et stort salat bord, der man kan plukke med seg hva man måtte ønske.
Jeg fyller opp to store tallerkener, så jeg er sikker på at uansett hva du vil ha til frokost.. så har jeg det. En flaske vin.. faen heller det er ferie, så da må det være lov å drikke vin til frokost.
En flaske Afrodite, i en vinkjøler fylt med is, og et par glass.
Nede i lugaren igjen ligger du fremdeles å sover. den eneste forandringen er at du har snudd litt å deg, slik at du ligger med spredte ben og armer, som om du er korsfestet midt i sengen. Det ser nesten litt for tilfeldig ut, men pusten går fortsatt like dyp og jevn.
Jeg blir stående å se på deg, fra det pene ansiktet omkranset av langt lyst hår den, Slanke halsen som fører ned mot de velformede brystene.
Brystvortene strutter utfordrende mot meg, og trangen til å kysse dem er overveldende.
Blikket sveiper videre, den flate maven som går litt ut akkurat der den smale, korte hårstripen begynner.. Synet er nok til å gi en munk en stiv en.
Slipsene som henger over en kleshenger rett innenfor døren gir meg en ide, muligens en dårlig ide, men hvor dårlig kan den være?
Vanligvis er du ganske hissig på å få deg et nummer om morgenen, så risikoen er ikke alt for stor.
Forsiktig knyter jeg et slips rundt hvert av benene dine, skiller dem litt mere, og fester dem i sengebena.
Jeg gjentar operasjonen med armene dine.
Synet av deg der, fremdeles ikke klar over hva som er i ferd med å skje er ihvertfall nok til å gi meg en kjempestå. Jeg ergrer meg over at jeg ikke husker hvor fotoapparatet er, dette er helt klart noe som burde vært foreviget.
Jeg funderer litt på hvordan jeg skal vekke deg, en isbit på maven er sikkert effektivt, men jeg oppnår neppe den ønskede effekten av det.
Så jeg går litt mindre drastisk til verks, en ostebit glir lett imot leppene dine, samtidig som jeg biter deg forsiktig i øret, og hvisker. Du vrir litt på deg, prøver å trekke armene til deg, og kjenner at du sitter fast, et øyeblikk blir du liggende helt stille, før du forsiktig, og med et bekymret utrykk åpner øynene. det første du ser er meg, som står smilende over deg.
«god morgen solstråle, er du sulten?»
Jeg vifter litt med ostebiten foran deg, og du strekker hals og fanger den.
Legger hodet tilbake på puten og svarer » veldig, men hva har du å by på?»
«jeg har salat, ananas, kylling, og endel saker som jeg ikke engang vet hva er.. tror nok jeg skal greie å tilfredsstille din…. sult»
» Har du noe å drikke da?»
«en flaske halvtørr hvit vin, holder det for deg… som en start?»
Uten å vente på svar åpner jeg flaksen, og fyller et glass.
Men slik du er bundet har du ikke lett for å drikke av et glass, så du legger hodet tilbake, og gaper.
Jeg holder glasset noen cm over leppene dine, og heller sakte ut.
Uten å lukke munnen greier du å svelge unna, og jeg forstår hvordan du greier å svelge hver dråpe, uansett hvor mye jeg spruter. jeg smiler bredt ved tanken.
Du prøver å spørre hva jeg smiler av, og lukker munnen, litt vin treffer de lukkede leppene dine.
Vinen renner ned langs kjevebenet ditt, jeg bøyer meg raskt frem og slikker det opp, før den rekker å fukte puten.
«Hva smiler du slik av?»
Ingenting» sier jeg, prøver å høres like uskyldig ut som deg. Som om du leste tankene mine gikk det opp for deg hva som forårsaket smilet, og du ler lavt.
» du og din skitne fantasi»
«Moi? » svarer jeg, og gjør enda et forsøk på å smile uskyldig. Oppgitt innser jeg at jeg nok minner mest om butikktyv tatt på fersken.
Jeg finner heller frem en kylling bit, mye fordi du er sulten, men mest for å avlede oppmerksomheten din.
Måltidet foregår i taushet, du gaper, og jeg fyller på forskjellige delikatesser, så jeg får tid til å samle tankene og prøve å finne ut hva jeg skal gjøre med deg, nå når jeg endelig har fått surret deg fast, og ufarlig gjort deg.
For eng ang skyld kan jeg gjøre hva jeg vil, uten at du har så mye å si. Pikken lager en bul på shortsen som du er nødt til å være blind for å overse, der den er rett ved siden av kinnet ditt. Litt beklemt prøver jeg å holde den litt skjult med en hånd, men det er ganske fåfengt.
Som for å understreke at du har sett den, begynner du å suge på noe som ser ut som en appelsin båt.
Suger den inn i munnen, for så å presse den ut ved hjelp av tungen din…
«Æsj, gi meg noe bedre å suge på, den der var jo skikkelig sur.» Blikket ditt er ertende, og smilet lekent.
En smule fandenivoldsk flerret jeg av meg shortsen, så lemmet mitt står rett ut.
Jeg bøyer det ned mot vinglasset, men den er litt for stor til å komme ned der, så jeg tar flasken og heller ut litt over kukhodet, resten renner utover brystet, og maven din.
Fører pikken ned mot munnen din.
Du strekker hals og fanger den i mellom leppen dine, og suger deg godt fast, suger til deg hver eneste av dråpene.
«mmmmm, det var meget bedre, men kunne jeg fått litt mere?»
jeg heller på litt mere, forsiktig så jeg ikke søler for mye…
Du slikker av hver dråpe, men nå nekter du å gi slipp på den, suger den inn, og lar tungen rotere rundt hodet, tvinger frem et par dråper av en mye mere kostbar vin…
Nesten brutalt trekker jeg meg unna, og du setter opp en furten mine, men ansiktet lyser opp når jeg begynner å slikke opp det som rant ut over brystene og maven din.
Spesielt brystvortene får gjennomgå.
Det var litt samlet i navlen din, og du trekker pusten dypt når jeg presser tungen inn der, før jeg lar tungen lage en fuktig stripe videre ned derifra, og langs kanten av dusken din, ned mot alle nektarens kilde.
Tungen glir over i et langt, rolig drag, som er hardt nok til å presse fitteleppene ifra hverandre, og legger kileren din åpen for berøring.
Reaksjonen uteblir ikke, hele venusberget blir presset opp fra underlaget, opp mot min sultne munn, og ivrige lepper.
Dette er en frokost etter min smak.
Slik som ligger med løftet underliv er det lett for meg å presse tuppen av tungen mot åpningen din, og den glir såvidt innenfor, langt nok til at jeg kjenner musklene dine strammer seg, og prøver gripe tak i den.
I en lang bevegelse trekker jeg den ut, og lar den gli oppover, med bare et kort stopp ved den lille perlen, som ber om oppmerksomhet, og det er akkurat hva den får.
I lange drag glir tungen opp på den ene siden, og ned på den andre, roterer fortere og fortere.
Pusten din går heftigere, og jeg roer ned tempoet.. vil ikke la deg slippe riktig ennå.
En finger finner åpningen din, og jeg oppdager at det er endel safter som har sluppet forbi tungen min, de har fulgt sprekken ned mot rompen hullet.
En finger glir rett inn i fitta, og en til… tommelen legger seg på undersiden av klitten, prøver å samarbeide med tungen…
Langt der inne finner jeg et lite punkt som du reagerer litt ekstra på når jeg kommer borti, ivrig begynner jeg å massere det, og bevegelsene dine blir heftigere.
Plutselig skriker du til, og en flom av blank væske kommer nesten som en sprut ut av deg, skyller over underleppa mi, og drypper ned fra haken.
Bevegelsene dine roer seg, og du blir liggende helt slapp…
Som om du igjen forsvant inn i dyp søvn.
Hvordan var det Tornerose ble vekket?
Jeg reiser meg litt opp, tørker meg om munnen med overarmen, og setter meg på kne mellom bena dine, lar pikken gli mellom hudfodene dine, før jeg presser den inn…
Lydene dine er ikke å ta feil av, dette var noe du kunne like.. og mer er på vei……