Soft for første gang

De hadde snakket mye om det som skulle skje denne kvelden. Begge visste ikke akkurat hvordan det kom til å utarte seg, men standarden var satt. Det var ikke til å unngå. Linda hadde brukt lang tid på å lære å kjenne mannen som satt på andre siden av bordet og spiste. Hun hadde og brukt enda lengre tid på å tenke ut en plan for en kveld med Kjetil. Selv hadde han og blitt påvirket av praten de hadde seg i mellom. Samtaler hvor de alltid sporet inn på hvordan en kveld kunne vært om de hadde møttes for å ha sex, og hva begge to tente på, og hvor grenser kunne gå. Linda var fullt klar over det, og visste hvordan kvelden kunne fortsette.

De var nok ferdigspiste og mette begge to, skålte og nøt vinen og selskapet i hverandre. Praten gikk lett om løst og fast, hva begge hadde gjort siden sist de hadde møttes, litt jobb og litt prat om venner. Hver gang det ble en liten pause i samtalen, kunne Linda se at Kjetil begynte å puste raskere. Hun stoppet opp midt i en setning, og så på han. Han møtte blikket hennes, og trakk pusten raskt og så vekk.

-Jeg regner med at du er klar over at du allerede har fortjent straff til senere? Spør Linda plutselig. Kjetil rykker til og ser overrasket på henne. Han hadde akkurat sittet og tenkt på hvordan han skulle gjøre hint til at han var kåt på henne.
-Straff? Stemmen hans var rusten og han prøvde å rense den med litt vin.
-Du har ikke spurt om tillatelse til å gå med slike tanker om meg som du fortalte om i går. Slikt kan jeg jo ikke godta fra en som deg.
Kjetil tok seg i å smile. Endelig, endelig skulle han få…Så ble han spent. Hva var straffen hun tenkte på? Han løftet blikket og så på Linda, som bare satt på andre siden av bordet og studerte han. Øynene hennes brant seg fast i han virket det som, og han kjente hjertet dunke litt raskere og følte seg nesten forlegen.
-Og ikke sier du unnskyld engang? Stemmen til Linda var lav og vennlig, men bestemt. Han kunne høre at hun smilte, og mesket seg over tilstanden hun så han var i.
-Selvfølgelig, unnskyld… Kjetil stammet det nesten fram.

Linda satte fra seg vinglass og reiste seg fra bordet. Hun ba Kjetil om å følge etter henne inn i stua. Hun hentet fram en kurv, smilte til Kjetil som sto midt på gulvet og kalte det lekekurven hennes. Kjetil smilte tilbake og kjente at han begynte å bli varm. Noe var vinen sin feil, men mest var det forventningene og noe nervøsitet som gjorde det. Det kriblet, bare tanken på hva som kunne være oppi ”lekekurven” til Linda, gjorde at det kriblet inni han. Linda gikk fram til han og bandt et tørkle framfor øynene hans. Det var ikke til å unngå å legge merke til det lure smilet hun hadde før han ble lukket inn i mørket.

-Kle av deg. Beskjeden kom kort og kontant fra Linda. Kjetil adlød. Og kledde sakte av seg. Først på overkroppen, og Linda fikk se at den var ganske så nøyaktig slik hun hadde forestilt seg den under klærne hans. Solbrun og akkurat passe trent. Deretter kledde han av seg buksa og sokkene, og ble stående i bare boxershortsen og øyetørklet. Han hadde ikke problemer med å være naken, ikke framfor andre heller, men nå føltes det ekstra godt, når han visste at Linda sto framfor han og studerte han.
-Kle av deg alt, jeg vil ha deg naken. Linda ville ikke ha denne nølingen, og Kjetil dro av seg det lille tøystykket som var igjen og ble stående naken midt på stuegulvet. Litt i villrede for hva han nå skulle gjøre, og ble stående med hendene framfor den halvstive pikken i håp om å dekke seg litt til.

Linda lo.
Hvorfor ler hun?! Tenkte Kjetil, og fikk litt panikk. Tenk om hun ikke likte han slik han hadde håpet hun skulle gjøre. Tenk om hun ombestemmer seg nå og det hele blir den største fadesen han har begitt seg ut på! Han skulle akkurat til å spørre, pulsen dunket kraftig i brystkassen, men han rakk ikke komme lengre enn å trekke pusten før spørsmålet før Linda tok tak i hendene hans.
-Trodde du at du skulle få stå der og dekke til hele herligheten framfor meg? Stemmen var ertende, og Kjetil kjente et snev av lettelse samtidig som han nesten ble sjenert da hun tok tak i hendene og førte dem bak på ryggen hans. Han visste hva som kom til å bli gjort, og var ikke overrasket da han kjente mansjetter ble festet på hver arm. Et lite klikk avslørte at de ble festet sammen med lås.
-Du har vel skjønt at jeg og knuter, er ikke å stole på, så det blir mansjetter i stedet for tau på deg. Jeg vil nemlig ikke at du skal ha mulighet til å gjøre motstand, jeg vil bruke deg akkurat slik jeg ønsker. Linda småpratet med han mens hun festet utstyret på armene. Deretter strakk hun seg på tå for å fjerne en blomsterpotte som hang i taket. Ikke mange gjester som hadde lagt merke til den overdrevet kraftige kroken blomsteren hang i nei. Kjetil lyttet så godt han kunne. Han hørte hun gjorde noe bak ryggen på han, og at det rislet i reimer eller tau. Tauet ble festet først i kroken i taket, deretter i armene hans. Linda strammet tauet så armene ble presset bakover og opp,og slik ble han stående, litt framoverbøyd.

Kjetil kjente pikken var allerede fyllt med blod og hadde lagt seg stiv oppetter magen hans. Og han verket etter å bli berørt akkurat der, men ville ikke si noe. Han bare fulgte etter det hun sa og gjorde. For ennå var ikke Linda fornøyd med hvordan mannen sto.
-Du vet, straffen din først. Du har gjort deg fortjent til to allerede.
-To? Kjetil lurte på hva annet enn å tenke sine skitne tanker om Linda han hadde gjort.
-Du er kåt, jeg har ikke gitt deg lov til å vise at du er kåt ennå. Hun hørtes nesten irritert ut.
Han bøyde seg litt lengre fram for nesten å skjule pikken. Skjemtes nesten av å stå slik, blottet uten å kunne hindre at hun så hvilken tilstand hun var i. Linda satt på kne framfor han, så hun hadde god utsikt, smilte for seg selv og tenkte at det var da godt å se at han liker leken så langt. Hun tok en hånd på innsiden av lårene hans og skilte dem så han spriket med bena. Deretter festet hun et brett mellom knærne. Det hadde en halvmåne i hver ende som knærne fikk plass i, og brettet lot seg lett feste med noen bånd. Kjetil følte trangen til å samle bena men hadde nok med å holde balansen stående slik. Mistet han den, kom det til å gå ut over armene og de ville bli tøyd mer en vondt bakover.

-Vi begynner med straffen, hva var første grunnen til at du fortjente straff? Linda gikk rundt han mens hun snakket. Han kjente bare et snev av vindpust etter henne, det var slik han merket det, hun gikk stille og antakelig barfot så han ikke skulle høre henne for godt.
-Må jeg gjenta meg selv? Linda hørtes irritert ut igjen.
Kjetil tok seg sammen og nevnte hvorfor han burde straffes, de skitne tankene.
-Nettopp! Sa Linda kort, og han rakk knapt å høre suselyden før han kjenner piskeslaget mot rompa. Det sved, herregud som det sved og han gispet etter luft. Det kom ingen lyd, han ble så overrasket at det ble bare rasping fra strupen. Et nytt slag kom og lagde en brennende strek på baken. Denne gangen ropte Kjetil av smerte.
-Slik, skal den første straffen din være, du har fått to, og har 8 igjen. Vil du ha dem kjapt etter hverandre, eller ta deg god tid til å kjenne virkningen av slagene?
Kjetil greide bare å hviske fram at han ville ha de raskt. Det svei ennå etter de to første, og skulle han greie å stå så lenge som gjennom åtte til, måtte det gå raskt.
-Tell slagene, høyt og tydelig, forstått?
Han nikket.
-1,2,3,4…. Kjetil talte, vært tall ble mer et au, men han greide det. Og Linda lot ikke disse 8 raske slagene være like harde som de to første. Litt måtte hun da få skremme gutten. Dette greide han med glans. Hun hørte han skjelvende trakk et lettelsens sukk da han kunne rope ut tallet 8. Det var ikke bare stemmen han som skalv så hun. Bena hans var og noe skjelven av å stå spredd slik. Hun lente seg inntil øret hans og hvisket; – Du var flink. Kjetil pustet enda raskt, kjente enda at det sved på baken, kunne nesten telle strekene uten å se etter, og han kjente at pikken var blitt enda hardere nå når straffen var ferdig.

-Du skal få neste straff etterpå, fortalte Linda mens hun blåste kald luft på baken. Han sukket over den svale behandlingen, og tenkte litt skremt hva som kunne være det neste denne jenta tenkte på.
-Nå skal jeg gå litt nærmere på rompa di. Jeg vil bruke den nå når jeg har muligheten og du ikke kan nekte.
Armene hans ble løsnet fra taket og hun ga han et spark i knehasene så han datt framover og ble stående på kne. Mot maven fikk han presset noe mykt, en stol eller en krakk tenkte han. Kjetil fikk ennå ikke se noe.
Armene ble festet i noe framfor han så når han knestående sto foran denne krakken var han bøyd over, og igjen blottet rompa for hun som lekte med han.
-Skal vise deg noe godt jeg, sa Linda smilende, og helte iskald olje på den blodrøde rompa hans. Kjetil gispet. Det sved, men lindret samtidig etter piskeslagene.

Linda masserte den iskalde oljen inn mellom rompeballene.
-Vel, nå får hun det som hun vil, tenkte Kjetil og prøvde å knipe dem sammen. Han var ikke helt enig med seg selv om han ville at hun skulle fortsette leken med rompa,eller la det bli med det det var. Et smekk på den ene skinka fikk han som svar fordi han knep igjen. Det var nok med den ene, den svei etter de tidligere piskeslagene. Han kunne høre Linda godte seg når hun så reaksjonene hans. Slik han sto med bena spredd kunne han ikke hindre henne i å massere rompehullet godt inn med olje. Hun nærmet seg nesten pungen med fingrene, men hele tiden bare nesten, så kuken verket etter berøring. Kjetil var glad han kunne presse seg mot krakken i det minste. Han ønsket bare at hun skulle ta et par runketak, så kunne han holde seg litt til. En finger presset lett mot lukkemuskelen noen ganger, før den gled innenfor. Kjetil ble anspent, denne nye følelsen var udefinerbar. Mer olje kom på, og Linda lot fingeren leke ut og inn av hullet. Åpnet det, og så at det lukket seg raskt når hun trakk fingeren ut. Uten at han kunne noe for det, slapp Kjetil fra seg et stønn. Det kunne kanskje stemme at dette ble godt! Han bestemte seg for å prøve å slappe av så godt han kunne og ta i mot behandlingen han fikk. Linda hadde jo sagt at dette skulle bli godt, og siden han hadde vært flink og tatt i mot straffen sin, så mente hun det kanskje også.

Linda nøt å se fingeren gli ut og inn av den blottede rompa. Smilte godt for seg selv når hun kunne se på hele kroppen til mannen at han motvillig måtte innse at han likte det han og. Bevisst lot hun noen fingre sveipe over området mellom anus og pungen. Hun kjente det rykket til i pikken for vær gang hun gjorde det, stakkaren ligger jo helt på bristepunktet jo, tenkte hun. Med den ene fingeren allerede inn i rompa, smurte hun inn enda en og presset på. Kjetil murret der han nå endelig slappet av over krakken og tok i mot mer samarbeidsvillig enn i starten. Hun kunne til og med nå kjenne at han presset ivrig mot fingrene. Litt raskere for vært støt.
-Han fortjener en liten godbit nå, før det straks blir verre igjen, tenkte Linda. Hun tok bestemt tak i pikken og runket den samtidig som hun knullet rompa hans. Kjetil kjente det prikket framfor øynene. Følelsen av å bli knullet i rompa var gått fra å være en merkelig følelse, til ren nytelse. Når han nå kjente Lindas hånd rundt pikken mens hun runket i faste bestemte tak, greide han ikke styre seg mer. Tenk å ta så feil om noe som var så deilig. Han rev i mansjettene som holdt han fast, han ville være med, han ville være den som knullet. Men ikke sjans, han var lenket fast til krakken og måtte godta å bli ronket slik han sto. Han fikk gispet til Linda at han kom snart.
– Spør pent først, du får ikke lov til å komme før du har spurt skikkelig. Lindas stemme bar preg av at hun smilte av mannen som lå helt henført i hennes hender.
-Vær så snill Linda, la meg komme. Vær så snill! Stemmen og pusten hans var blitt mer hektisk og han prøvde så godt han kunne å øke tempoet men det var ikke mye han fikk beveget seg.
-Greit, du har oppført deg fint, du skal få komme. Hun fortsatte å knulle rompa og runke samtidig til hun kjente det rykket i pungen. Hun begynte å runke sakte mens hun lot de to fingrene i rompa jobbe like raskt, og Kjetil kom med et brøl. Sæden hans pumpet frem, og kroppen hans krummet seg over krakken så den knirket. Lukkemuskelen strammet om fingrene til Linda og hun slakket tempoet helt til hun stoppet opp når orgasmen hadde rent av godbiten hennes.

Han gispet etter luft der han lå. Prøvde få igjen pusten, det var tungt å være anpusten når han lå slik. Så deilig, så vanvittig deilig bare han slappet av og lot det skje. Han fikk roet ned tempoet på pusten og begynte å lyte etter hva Linda gjorde. Han hørte små lyder, nesten klasking, eller surkling. Noe vått.
-Hun fingrer med seg selv, jeg vil se! Tenkte Kjetil bak tørklet, men kunne lite gjøre.
-Hva gjør du? Spurte han, og prøvde å vri hodet mot lyden. Linda svarte ikke først, men begynte å løsne festet fra brettet han hadde mellom knærne, og tok det vekk. Det var godt for Kjetil å kunne samle bena litt etter en stund slik. Han var skjelven og takknemlig da armene og ble løsnet fra krakken og han fikk beskjed om å sette seg opp på kne. Armene hans ble bundet bak på ryggen igjen. Denne gangen tok Linda tak i hodet hans og førte ansiktet ned mot fitta og kommanderte han til å slikke henne skikkelig. Kjetil snuste inn lukten og slikket det han greide…lekte med tungen rundt klitorisen, oppmuntret til å fortsette når han hørte Lindas stønn og godlyder. Han knullet henne med tungen og bet i skamleppene. Sugde seg fast i klitten og lot tunga virvle over den. Linda greide ikke holde igjen, den raske kilingen over klitorisen og alt hun hadde gjort med Kjetil før dette, gjorde at det løsnet og orgasmen rant gjennom henne. Hun trykte ansiktet hans mot fitta si mens det sto på så han nesten ikke fikk puste, men slikket i seg saftene hennes til hun slapp taket. Han trakk pusten og slikket forsiktig på leppene og rundt åpningen helt til Linda tok vekk ansiktet hans fra skrittet sitt.

-Du har vært flink, og lydig. Du har gjort det jeg har bedt deg om, men du mangler ennå en liten straff. Linda sto framfor og snakket til han mens han satt i knestående på gulvet. Kinnene hans var hektisk røde, og han småbet seg selv i leppen. Han ble lagt på rygg. Fremdeles med bind for øynene og nå armene festet over hodet. På brystvortene fikk han festet små klyper. En i hver. Han stønnet da han fikk dem på, men det gjorde ikke så veldig vondt enda.
-Spre bena dine, Linda ville ha den overgitte mannen liggende akkurat slik hun ville. Kjetil nølte, ikke fordi han ikke ville, men han kjente det begynte å svi på brystvortene av klypene. Det skulle straks bli verre. Linda viste sin misnøye med at han var for treig ved å rive av den ene klypen raskt. Kjetil ropte, og rev i tauene han var fast i.
-Spre bena dine sa jeg! Hun var bryskere i stemmen nå. Han vred ennå på seg etter fjerninga av klypa og var ikke rask nok til å gjøre slik Linda sa, og brølte ut igjen på nytt når den andre klypen ble fjernet. Dette burde han vel egentlig regnet med, at da den første falt ville nok ikke den ondskapsfulle tålmodigheten til Linda vente lenge med å ta den andre og. Han prøvde å ta seg sammen og spredde bena det han greide.

Linda gjorde ingenting. Det var helt stille, og når Kjetil pustet roligere, kunne han ikke høre henne. Han visste heller ikke hvor hun var i forhold til han, det hadde han mistet oversikt over pga klypene. Så hørte han latteren hennes, det var nesten så han ble irritert. Han visste aldri hvorfor hun lo, hva hun så på han som gjorde at hun lo, eller om det var hva hun hadde i tankene som var årsaken!
– Pen du er. Sa Linda lavt. Du skal få den siste straffen din, smilte hun. En mer kurrende og fornøyd stemme skal du lete lenge etter tenkte Kjetil der han lå på det kalde gulvet. Så kjente han hva som kom til å være den siste straffen hans i kveld. En fjær eller noe kilte han i nakken og nedover skuldrene.
-Herregud dette kommer ikke til å være mulig å overleve, tenkte Kjetil som var ekstremt kilen.
Linda viftet og førte fjæren ned langs armene og brukte god tid under armhulen så hun kunne kose seg med synet av mannen som vred på seg og prøvde å skjule latteren. Da hun kom til maven greide han ikke holde igjen og lot latteren slippe løs. Han lo og skjelte henne ut. Fjæra fortsatte bare nedover og når den nådde underlivet fikk den den halvstive pikken til å livne til, selv om han lå der i latterkramper.
-Vær så snill, ikke mer nå, jeg greier ikke mer. Kjetil ristet og vred på seg for å unngå kilingen. Linda satt mellom bena på han så å trekke dem sammen var umulig. Det lille glatte partiet mellom pungen og anus fikk ekstra mye oppmerksomhet og Kjetil lå bare og hikstet til slutt.
-Vær så snill,nok….Linda måtte ta seg litt sammen, overivrig som hun var blitt med torturen og tenke seg om litt. Hadde han sagt kodeordet? Shit,hun hadde kost seg så godt med hva hun gjorde at…nei, han kan ikke ha gjort det. På grunn av sin egen usikkerhet valgte hun å stoppe. Kjetil lå anpusten foran henne, med pikken oppetter maven. Den bevegde seg i takt med den raske pulsen hans. Linda bestemte seg raskt for hva som skulle være den siste belønningen og bøyde seg fram.

Kjetil kjente først håret hennes som landet rundt pikken, deretter hånden som tok rundt den. Så munnen som lukket seg om den og sugde den inn i det varme, våte, deilige. Han stønnet. Så godt, så mykt. Hun masserte pungen hans og sugde han helt ned til roten. Kjetil slet i armlenkene,ville knulle henne i munnen, ville sette opp tempoet. Hun merket det, og gjorde slik han ønsket for en gangs skyld. Sugde raskere, og hardere, og hørte på stønnene at han nærmet seg orgasme. Kjetil mumlet fram noe utydelig om at han ville komme altfor raskt om hun fortsatte slik, men Linda stoppet ikke. Hun tok pikken ut av munnen og runket han i lange seige drag når han kom. Sæden la seg oppetter maven hans i små flekker. Linda slikket seg om munnen når hun reiste seg opp og kledde på seg det lille hun hadde tatt av seg av egne klær. Hun så Kjetil lå og lyttet på spreng, og gikk ut på badet og hentet vaskevann og en myk klut. Hun vasket bort sæden, og gjorde pikken ren, og fjernet oljen fra rumpa. Så tørket hun han med et håndkle og ryddet bort.

Hun løsnet armene hans som var festet i veggen og reiste seg opp mens hun sa;
-Nå tar jeg med meg et glass vin på verandaen og tar meg en røyk, kle på deg og kom å hold meg med selskap.
Kjetil satte seg smilende opp, men da han hadde fått av tørklet som han hadde hatt på seg hele tiden, var Linda allerede ute på verandaen med vinen sin.