Sommerdag

Solvarm hud lukter godt. Varmen og velbehaget sprer seg innover i kroppen, fra den solvarme, brune hudoverflaten og inn til alle de hundrevis av gode stedene innenfor huden, til nettverket av lystpunkter som forgrener seg over hele kroppen. Noen steder er det ekstra mange punkter, ekstra mange lystbaner som møtes. Lepper, halsgrop, bryst, nedover magen, inn mellom lårene….

Hun strekker seg, stryker nedover naken kropp, kjenner at myke, flate, solhovne brystvorter trekker seg sammen, knopper seg. Impulsene forplanter seg i veven av øm, levende lyst. Hun skal møte Elskeren sin i ettermiddag.

De møtes ikke ofte. Begge har de En som eier førsteplassen i livene deres. Det vet de begge, og ingen av dem ønsker å bryte inn i, eller ut av, det forholdet. Men de har noe sammen som bare de to deler; et vennskap og noen møtepunkter som er deres og som ikke ektefellen kan eller vil dele. Når de møtes, prater de sammen om viktige ting i livet, og de elsker. Som de utforsker og utvikler ånd og tanke hos hverandre, utforsker de hverandres seksualitet, gleder seg i lyst og kåtskap, nyter hverandre heftig og intenst, ømt og varsomt. En viktig del av vennskapet deres som ingen av dem vil gi slipp på eller problematisere.

Det er gått et par måneder siden sist. Da var det tidlig, kald vår og innpakkede, bleke kropper. Nå er det sevje i grenene, knopper som brister, brunst og livskraft i alt som omgir dem. De har avtalt å møtes til et lite døgns samvær med god mat, lange samtaler og varm elskov. Hun har pakket en lett veske, bare det aller nødvendigste. Gleder seg til å sitte på toget med pirrende forventning i kroppen før hun skal møte ham.

Til hverdags syns hun sexy undertøy er noe herk, upraktisk og vondt å ha på. Sportsbehå og stor bomullstruse er mye bedre. Det sitter der det skal, og ikke klør det eller strammer. Men i dag er det annerledes. Hun skal ha på seg en kremfarget blonde-BH med bøyler. Den former brystene hennes så fint, løfter dem fram, lar dem duve når hun går. Blonden kiler brystvortene hennes hver gang hun beveger seg, slik at de knopper seg tydelig under den nesten gjennomsiktige blusen.

Før hun kler seg ferdig, setter hun seg på huk over et vaskefat med varmt vann og litt mild, velduftende såpe. Så vasker hun kjønnet sitt: De store og de små leppene, bakover forbi vagina, sprekken bakover til anusåpningen. Litt såpe, mye rent, varmt vann som hun fører opp i kjønnet med hendene sine. Så tørker hun seg, stryker over selve arnestedet for all sin sitrende lyst og tar på seg blondetrusen. Den vil hun ha på seg på togturen innover til byen.

Etter vasken er hun litt tørr nedentil, men de to timene på toget vil modne og mørne kjønnet hennes, fukte henne fra kildene hun vet han vil drikke fra. Et kvarters tid før toget er inne, vil hun ta seg en tur på toalettet, smette trusen av seg, kjenne det runde og myke venusberget, føre et par fingre innenfor sprekken, føle varmen og fuktigheten der, olje og vin, ta med seg litt fuktighet opp og stryke mellom brystene nedover halsen, som edel parfyme. Hun vil tilkjennegi for alle Elskerens sanser hva hun ønsker, at hun hengir seg til ham med all sin lyst og kåtskap.

Så vil hun gå av toget, med bristeferdige knopper som tegner seg tydelig mot blusen, med nakent og varmt kjønn under lett sommerskjørt, også det nesten gjennomsiktig i motlyset. Han vil streife forsiktig, «tilfeldig» over baken hennes der i folkevrimmelen. Hun skjønner at han skjønner. Hun vil stå tett inntil ham i rulletrappa. Kjenne kjønnet hans hardt under lette sommerbukser. De leser hverandres blikk, smiler og skynder seg ut…………..

Klokken er i ferd med å løpe fra henne. Hun småløper til stasjonen og kommer seg ombord sekunder før toget setter seg i bevegelse. Hun føler seg svett og småvarm etter den ikke planlagte trimmen. Hun står og lar pulsen synke litt og kroppen kjøles ned før hun finner seg en plass å sitte. Vogna er nesten tom, og det er rikelig med plass. Hun synker ned i setet, finner frem et lommespeil i vesken og ser på hår og sminke. Joda, det ser helt greit ut. Toget nærmer seg neste stopp. Det kommer på en del passasjerer her. En yngre mann dumper ned i setet foran henne. De sitter med ansiktet mot hverandre. Hun blir litt ergelig! Med så mange ledige plasser kunne han vel ha satt seg et annet sted!? Men, skitt au! Han er ganske kjekk å se på, så det får vel være det samme…

Konduktøren kommer gjennom vogna, sjekker billetter, klipper og kontrollerer månedskort. Hun rakk ikke å løse billett på stasjonen, så hun gjør opp og får sin billett. Den unge mannen gir ham sitt månedskort, og får det tilbake. Hun ser litt på ham igjen. Joda, veldig kjekk er han! Høy og slank, og med senete, sterk kropp. Han har på seg en T-skjorte som avslører mer enn den skjuler, og en shorts som rekker til over knærne. Han er brun og kortklipt. Oops! Han merker at hun ser, og smiler fort til henne før han ser ut vinduet igjen. Landskapet de kjører gjennom er kupert, med skog og jordbruk på begge sider. Det er et godt stykke til neste stasjon. Hun tar seg i å stirre mot skrittet hans, mot bulen i shortsen…

Hun føler svetten på overleppen, og blir litt urolig i kroppen. Det nært forestående møtet, forventningene, den glatte følelsen av undertøyet… Hennes sukk må ha nådd hans ører, og han snur seg mot henne igjen. – Er det varmt her inne? Skal jeg åpne lufteluken? Han smiler vennlig mot henne. Hun nikker. – Ja, det ville kanskje være en idé! Hun finner fram et lommetørkle og tørker svetten fra ansiktet. Sola skinner uavbrutt, og lyset faller rett inn på den siden av vogna hvor de sitter. Han reiser seg og åpner vinduet, og hun har kjønnet hans fristende nær. Hun er nesten lettet når han setter seg igjen. Lett å bli fristet over evne…

Merker kroppen blir urolig. Hun reiser seg, åpner døra ut av kupéen og går inn på toalettet. Det støyer fra hjulene og fra det åpne vinduet. Hun setter seg. Det er luftigere her inne, og kjøligere. Hun føler heten i brystet og også underlivet føles varmt. Hun bare sitter der litt. Så reiser hun seg, befrir seg fra trusene og legger dem i vesken. Tar litt vann på et papirhåndkle og kjøler ned mellom brystene. Puh! For en varme det ble. Hun går ut igjen fra toalettet. Han står utenfor! – Det ble veldig varmt der inne i kupéen, sier han henvendt mot henne. – Ja! sier hun. De blir stående litt. Plutselig kaster toget på seg, og hun klarer ikke stå rolig. Har ingenting å gripe etter. Før hun vet ordet av det har hun armene hans rundt seg… – Oooooops!, sier han med et smil. Hun kjenner hans armer, hans kropp tett mot sin, hans manndom mot sin mage. Han er ett hode høyere enn henne, og hun føler de blondekledde brystene sine mot hans flate mage og brede brystkasse. Hun er nesten «elektrisk» i kroppen av nervetråder i helspenn. Sitrende av forventning, og denne ufrivillige nærheten til en mann gjør henne svært oppmerksom på sin tilstand. Han holder henne lenger enn nødvendig, men hun lar det skje… Så slipper han henne varsomt, og hun tar et skritt bakover. – Unnskyld, det var…, begynner hun – Helt OK! sier han og smiler.

Hun tar en beslutning. Åpner atter døren til toalettet, rygger inn og sier: Kom!
Han tar et skritt mot henne, kommer innenfor døren og lukker den bak seg. – Sett deg, sier hun og nikker mot toalettsetet. Han setter seg, hun bøyer seg ned. – Lett på rumpa!, sier hun og smiler. Han ser ned mellom hennes bryst, ser blonder og struttende brystvorter mot mykt stoff. Hun drar shorts og truser nedover knærne hans, og snart ligger de i en kveil rundt bena. Hun reiser seg, løfter på skjørtet, lar ham se sitt truseløse underliv. Øynene hans vil nesten falle ut og reaksjonen hans er programmert i hans hjerne, nedarvet i generasjoner siden menneskets tilblivelse. Pikken strekker seg mot taket! Hun skrever over ham, synker langsomt ned mot det struttende kjønnet hans. Hun lar to fingre på den ene hånda skille de fuktige kjønnsleppene sine, lar musa bli god og våt av deilige kåtsafter før hun med den andre styrer staven hans inn i sin myke, våte og trange grotte og senker seg videre nedover ham. Han sukker og tar tak i et bryst utenpå blusen, føler på den harde brystvorten. Hun bøyer seg fram og kysser ham krevende mens toget rister dem mot hverandre. Gledesknappen hennes gnir seg mot hans hårete skamben, og vibrasjonene fra togskinnene og de slengende bevegelsene i vognen gjør henne på bristepunktet. Hun kommer! ÅÅÅÅ! Krampene sprer seg utover i underlivet hennes! Hun melker hans hardhet med musklene som trekker seg rytmisk sammen om ham. Hun slipper munnen hans og biter seg i underleppen mens orgasmen bare fortsetter. Han er ikke forberedt på hennes halvkvalte stønn og rop, er ikke vant til at hans venninner når dette punktet så raskt.

Hun reiser seg. Kjønnet hans står stivt og vått ut mellom bena hans med det blålilla, blanke hodet som ei fyrlykt på toppen. Hun ber ham reise seg. Han adlyder, og hun setter seg på toalettsetet, tar tak i skaftet hans og fører det fristende hodet mot munnen. Hun suger ham dypt inn i munnen, og så langt ned i halsen at hun nesten brekker seg! Han ser på med vidåpne øyne. Tror nesten ikke at dette skjer med ham! Snart kommer han inn i rytmen, kjenner trykket bygge seg opp i pungen, kjenner demningen briste. Stimulansen både fra hennes myke deilige munnhule og synsinntrykket som fyller hans netthinner blir for sterkt. Med et lite stønn lar han sæden strømme ut i hennes sultne munn! En dråpe pipler ut i munnviken hennes, men hun holder ham i munnen til pikken slutter å pulsere og begynner å bli myk. Vil ikke ha sædflekker på klærne sine! Hun holder pungen med de følsomme stenene hans i den ene hånden og klemmer dem varlig mens hun svelger og svelger. Sæden smaker salt og friskt, hun er veldig fornøyd med resultatet. Han er svak i knærne etter utblåsingen, så hun hjelper ham å dra opp truser og shorts. Han smiler usikkert ned til henne, og sier: – Er du OK?! Hun svarer: – Ja takk, så bra som jeg kan bli…takk for en deilig kvikkis, den trengte jeg! Hun åpner døra, slipper ham ut og lukker den igjen og låser.

Toget begynner å bremse ned før neste stasjon. Hun skyller seg hurtig rundt munnen, tørker seg med et papirhåndkle og går ut hun også. Toget står på stasjonen nå. Hun ser den unge mannen på perrongen utenfor. Han løfter hånden til hilsen idet toget setter seg i bevegelse igjen, og hun vinker tilbake… Nå er hun snart hos sin elsker, og hun venter spent på hva resten av dagen vil bringe…