Sommerhjelpen

I det kommunale parkvesenet er arbeidsoppgavene mangfoldige, men gressklipping utgjør vel hovedtyngden av arbeidet om sommeren. Da er vi avhengige av dyktige sommerhjelpere, og skoleungdom som trenger noen ekstra kroner er det mange av. Det er en spennende tid for oss fast ansatte, samarbeidet med disse ungdommene er nesten uten unntak veldig positivt.

Jeg kom som vanlig tidlig på jobb denne nydelige sommerdagen. Likevel var Laila kommet før meg, å satt på trappa og ventet. Hun er ei svært dyktig jente, som også jobbet hos oss i fjor sommer. Hennes humør overgår det meste, er alltid blid, uansett vær og arbeidsoppgaver. Hun har krøllet svart langt hår, som regel i stram hestehale. Dermed kommer det vakre ansiktet skikkelig fram, og hennes nydelige smil blender meg når vi hilser på hverandre. Jeg låser opp, og går etter henne inn. Blikket mitt faller på den runde pene baken hennes i det hun går inn i garderoben for å skifte. Jeg kunne se trusekanten hennes innenfor jeanslinningen, og vet nå at hun har røde truser i dag. Jeg sukker, setter på kaffen, og går selv i garderoben. Jenta er bare helt nydelig. Jeg skulle ønske jeg var minst ti år yngre… da skulle jeg ha prøvd meg på henne. Når jeg er nesten 40 og jenta knapt 20 er vel ikke sjansene store for at det skulle bli noe! Jeg tar meg kraftig sammen mens jeg skifter. Må ikke oppføre meg som en gammel gris. Laila er flink å arbeide, og fortjener å bli satt pris på for det, ikke fordi hun er utrolig deilig!

På morgenmøtet gir formannen meg beskjed om å ta med meg Laila til ei kirke ute på landsbygda for å slå gresset der. Jeg blir glad for det, å jobbe sammen med denne jenta alene en hel dag gleder jeg meg til! Vi laster opp varebilen og drar avsted. Kirka ligger ved sjøen, og da vi nærmer oss slår Laila seg plutselig på låret.
– Søren og, at jeg ikke tok med badedrakt, sier hun. Men vi kan vel ta lunchpausen i fjæra likevel, kan vi ikke?
– Klart vi kan, sier jeg. Jeg har heller ikke noe lyst til å sitte i veikanten å spise.
– Bra! Så kan jeg i det minste vasse litt, eller bade i bare trusa sier hun mens hun smiler lurt.
– Jeg har heller ikke med badebukse, sier jeg. Forrige gang vi var her å klippet gresset badet vi helt nakne, men så var vi bare gutter her da, sier jeg og ler.
Laila smiler forsiktig, mens hun sitter stille og tankefull.

Arbeidet går greit unna. Jeg kjører med en stor klipper, mens Laila bruker kanttrimmer der jeg ikke kommer til. Det er varmt, og hun svetter. Den hvite t-skjorta har hun tatt av seg for lenge siden. Hun jobber i bare jeansshorts og BH nå. En hvit, nesten gjennomsiktig blondet BH dekker det meste av de små brystene hennes. Hun stopper opp, tørker svetten av panna, og setter seg på en gravstein for å hvile litt. Jeg kjører bort til henne, stopper motoren.
– Blir du sliten?
– Ja, sier hun og ser på klokken.
– Jeg foreslår at vi tar lunchen litt tidlig, sier jeg. Vi har gjort det meste allerede, og vi har ikke noe problem med å rekke å bli ferdig her i dag. Vi kan vel unne oss en ekstra lang pause i dag som det er så varmt?
– De trenger jo ikke å vite det inne i byen, sier hun mens hun ennå en gang smiler dette smilet sitt.

Vi tar med oss maten vår, og rusler nedover en smal sti gjennom skogen nedenfor kirkegården. Kirka ligger nesten ytterst på et nes, så strendene utenfor ligger ganske usjenert til. Jeg passer på å gå bak henne, slik at jeg får nyte synet av den deilige shortsrumpa hennes mens vi går. Jeg er litt spent på hva som nå kommer til å skje. Ikke tvil om at vi begge har lyst på et avkjølende bad! Når vi kommer ut på neset, viser jeg henne vei til en smal liten vik, med svaberg på den ene siden. Vi setter oss ned på berget, som er formet som en lang benk med ryggstøtte. Nedenfor er det ei slett flate, før det blir bratt ned til vannflata, en halv meter nedenfor kanten. Jeg finner fram termosen, og skjenker meg en halv kopp kaffe mens jeg avventer situasjonen. Laila tar av seg på beina og går ned til kanten. Hun setter seg helt ytterst, og stikker beina i vannet.
– Deilig, sier hun mens hun snur seg å smiler igjen.
Hun kommer opp igjen, og setter seg tankefull på «benken».
– Jeg vil i alle fall bade, sier hun. Hun reiser seg opp å ser seg omkring. – pleier det å være andre folk her, spør hun.
– Nei, sier jeg, det har jeg aldri sett. Er nok ikke mange som vet om dette stedet.
Laila snur ryggen til meg, og tar av seg shortsen. Jeg tar også av meg shortsen, og går ned til kanten i bare bokseren. Brått løper hun forbi meg, og hopper i vannet med et hyl. Jeg snur meg, og ser at den røde trusa og BHen ligger igjen.
– Kom da, sier hun og ler.
Jeg går opp igjen, og tar av meg resten jeg også, før jeg tar springfart å hopper etter. Vi svømmer omkring en liten stund, nyter den avkjølende effekten vannet har. Vannet er likevel ikke kaldt nok til at pikken min holder seg liten, og jeg lurer litt på hvordan jeg skal komme meg opp igjen med æren i behold. Jeg velger derfor å gå opp først, slik at hun ikke ser min tilstand. Det er ikke helt enkelt å komme seg opp, det er litt for bratt og brådypt. Men jeg har badet her før, og vet hvordan jeg skal gjøre det. Hun svømmer omkring en stund til, før hun kommer etter. Men hun kommer seg ikke opp av vannet. Laila er ikke så stor, og rumpa litt for tung.
– Hjelp meg litt da, ber hun.
Jeg går ned til henne, pikken er under kontroll igjen nå. Rekker ned ei hand, for å dra henne opp. Da jeg har tak i hennes hånd, mister jeg balansen, og må sparke fra og stupe uti for å ikke ramle utover henne. Hun ler hjertelig da jeg kommer opp igjen, og svømmer mot henne.
– Sett foten på den steinen der, sier jeg, så setter du andre foten på kneet mitt, så kommer du opp.
Laila prøver, og kommer seg opp. Du verden for en utsikt jeg da fikk! Den nydeligste rumpa jeg har sett, bare en halv meter fra meg. I det hun strever med å få kneet opp på kanten glipper fitteleppene så jeg ser et glimt av dyprødt midt i den kraftig behårede fitta. Mørk kraftig hårvekst hele veien bakover i rumpesprekken også. Faktisk så kraftig at rumpehullet hennes nesten ikke er synlig. Dette var skjelden vare! Det er mange år siden jeg har sett ei hårete mus, og det tenner meg voldsomt! Jeg klatrer raskt etter, veldig klar over min tilstand. Laila har allerede satt seg da jeg kommer opp, og smiler bredt.
– Så du noe du likte?
– Hvordan kan du gjette det, svarer jeg og smiler.
– Jeg ser også noe jeg liker, sa hun, mens hun stirrer på min steinharde ståpikk. – Får jeg kjenne på den?
Hun griper forsiktig rundt lemmet mitt, og tar noen små runketak mens jeg står foran henne. Så bøyer hun seg fram, åpner munnen og slikker forsiktig på undersiden av pikkhodet.
– Det smaker salt, sier hun å smiler.
Så gaper hun over pikken, og suger forsiktig på den. Jeg skjelver i beina, og klarer nesten ikke å stå stille. Legger ene hånden på skulderen hennes, og stryker den andre nedover det ene brystet. Tar forsiktig den harde brystvorten mellom to fingre og klemmer litt på den. Hun rekker fram den ene hånda og stryker meg under pungen, mens hun fortsetter å suge forsiktig. Hun masserer undersiden av pikkhodet med tunga, mens hun sakte fører pikken ut og inn i munnen. Dette kan hun, jeg har aldri opplevd noen som har gjort det bedre.
Jeg stopper henne etter en stund, og ber henne legge seg på ryggen på «benken». Jeg stryker henne forsiktig på lårene, og drar fingertuppene gjennom den kraftige hårbusken.
– Beklager at jeg ikke har vært hos frisøren, sier hun.
– Det er jeg glad for at du ikke har gjort, svarer jeg. Det er nettopp hårprakten din som har tent meg så voldsomt. Nå når alle barberer seg, er det nesten eksotisk å se sånt. Noe dyrisk sexy, gir nesten primitive assosiasjoner.
– Det er så kraftig at jeg har nok med å holde bikinilinja ren, sier hun.
– Ikke bry deg om det, sa jeg, tro meg, det finnes mannfolk som tenner på akkurat det!
Så dukker jeg ned, og snuser på herligheten hennes. Dypper nesa inn mellom leppene hennes, og fører den oppover til den møter klitoris. Så stikker jeg fram tunga, og slikker forsiktig området rundt skjedeinngangen, mens nesa bearbeider klitoris. Jeg legger meg helt ned på magen og flytter hendene ned på undersiden av rumpeballene hennes. Med tomlene skiller jeg leppene hennes, og nyter synet av det dyprøde midt i alt det mørke håret. Hun er så våt at det renner av henne, og det er ikke bare sjøvann! Undersiden av rumpeballene og nedover rumpesprekken er søkkvått. Jeg slikker henne forsiktig igjen, sakte fra skjedeåpningen og fram til klitoris, og starter bakfra igjen, gang på gang. Hver gang jeg sakte nærmer meg klitoris hører jeg at hun holder pusten, for så å hikste litt når tunga mi treffer den. Hun begynner etter hvert å stønne høylydt, og jeg lytter oppmerksomt til hennes reaksjoner på det jeg gjør. Jeg lirker pekefingertuppen bort til skjedeinngangen, og litt innenfor. Laila stønner, og vrir ekstra mye på seg nå, det er tydelig at orgasmen nærmer seg. Jeg erter henne en stund, med bare fingertuppen innenfor. Så konsentrerer jeg meg bare om å slikke klitoris, mens jeg sakte skyver fingeren innover i henne. Hun kommer med et hyl, klemmer lårene omkring hodet mitt, og lugger meg i bakhodet.

Vi setter oss opp, ingen av oss sier noe på en stund. Jeg finner fram tobakken, og ruller en røyk. Skjenker meg mer kaffe, og nyter synet av den vakre jenta ved siden av meg.
– Dette har ingen annen gjort med meg før, sier hun. Han jeg var sammen med før lærte meg å suge, men han ville ikke slikke meg! Det gjorde han aldri! Fy søren så deilig det var!
– Det er min favoritthobby, sier jeg å ler.
Jeg kniper av røyken, reiser meg og hopper i sjøen igjen. Laila kommer etter, og sammen svømmer vi over til andre siden av den lille vika. Der er det sandbunn, og jeg står med vann til midt på brystkassa. Laila er så liten at hun ikke når bunnen her, og griper leende tak i meg når hun forsøker. Jeg tar tak rundt henne, og løfter henne litt opp. Hun legger hendene sine om nakken min, og slynger beina sine rundt mine. Vi kysser hett og lenge. Junior reiser seg igjen, og banker forsiktig på kjønnet hennes som nå er innen rekkevidde. Jeg flytter hendene mine ned under rumpa hennes, og løfter henne ennå nærmere. Med fingrene rekker jeg fram, og leder pikken på plass. Hun stønner høyt idet jeg glir inn i henne. Med lange, dype og rolige bevegelser blir vi stående å elske slik i flere minutter, og bare nyte hverandre.
– Jeg kommer, skriker hun, og kommer igjen i en kraftig orgasme mens hun klamrer seg til meg.
– Kom ikke du, spør hun mens hun ser meg inn i øynene.
– Nei, men det var ikke langt unna. Du vet, jeg er en gammel mann, og trenger litt tid på meg, sier jeg. – Men jeg har det ikke travelt, først skal vi spise!
Vi svømmer de 15 metrene tilbake til berget vårt, og jeg venter på henne for å hjelpe henne opp. Idet hun har fått overkroppen opp på kanten, og jeg har rumpa hennes foran meg, holder jeg henne igjen. Jeg kysser forsiktig rumpeballene hennes etter tur, og kiler henne hele veien nedover rumpesprekken med tunga. Slikker henne igjen i fitta, nå bakfra, mens jeg nyter synet av den deilige rumpa hennes. Nesetippen min berører hennes rumpehull mens jeg slikker henne, og hun stønner dypt. Jeg tar sjansen, og slikker henne forsiktig også her. Hun ligger helt stille, og bare nyter. Jeg slipper henne, og hun klatrer opp. Jeg kommer etter, og sammen setter vi oss å spiser.
– Du gjør mye rart du, sier hun og smiler.
– Du må endelig si i fra hvis du synes jeg går for langt, sier jeg. Jeg vil ikke gjøre noe du ikke liker!
– Det skal jeg nok, men det er litt spennende å sprenge noen grenser også. Og det har du jammen gjort i dag! Hun smiler igjen det spesielle smilet sitt.
Vi spiser maten vår mens vi ler og småprater. Snakker litt om de andre som sitter inne i byen å spiser maten sin. Denne lunchpausen vil vi nok huske en stund blir vi enige om.
– Gidder du å smøre inn ryggen min med solkrem?
– Bare ryggen, spør jeg og gliser til henne.
– Det bestemmer du selv, sier hun og legger seg på magen på det flate svaberget nedenfor. Jeg tar solkremflasken hun har funnet fram, og dynker litt på ryggen hennes. Den er nesten tom, og ikke lett å få ut noe fra. Jeg gnir det godt ut nedover hele ryggen hennes, og prøver å riste ut mer over rumpa hennes. Det kommer ut en hel klatt, som renner sakte inn i rumpesprekken.
– Oops, sier jeg, det var ikke meningen.
– Ikke det?.. gliser hun tilbake, ….tror jeg hva jeg vil om.
Laila ligger helt stille mens jeg med fingeren prøver å få noe av det opp igjen og gnir det utover rumpa hennes. Hun skiller beina litt, og jeg får av og til et glimt av rumpehullet hennes mens jeg gnir rumpeballene.
– Du må ikke bli solbrent her heller, sier jeg mens jeg forsiktig fører fingeren ned i rumpesprekken hennes. Jeg gnir fingeren sakte fram og tilbake langs hele sprekken, og tilslutt konsentrerer meg om bare rumpehullet. Hun stønner stille, og skiller beina ennå litt. Jeg tolker dette som et klarsignal, og lirker forsiktig fingertuppen innenfor hennes trange hull. Med den andre hånda stryker jeg henne ned i det hårete kjønnet, og finner klitoris. Gnir denne helt forsiktig. Hun stønner mer og mer høylydt. Laila har nå strekt ut handa si, og rekker akkurat fram til å nå tak i pungen min. Hun knar den forsiktig mellom fingrene, og jeg kjenner at jeg er klar til å bestige henne. Jeg trekker ut igjen fingertuppen, skrever over henne, tar pikken i høyre hånd og fører den nedover rumpesprekken hennes. Den glir rett inn i den åpne skjeden hennes ennå en gang, og hun stønner dypt da den glir inn. Hun løfter på rumpa for å møte mine kraftige støt. Hun lirker handa si under seg, og gnir seg selv. Jeg lirker igjen fingertuppen inn i rumpehullet hennes, og vi kommer samtidig begge to i en svimlende orgasme.
Jeg trekker meg ut, og legger meg på ryggen ved siden av henne. Laila snur seg også på ryggen, og begynner å le.
– Dette var litt av en arbeidsdag, sier hun, og vi får til og med betalt for det!
– Ja ikke sant. Jeg tror ikke vi rekker å bli ferdig med grasslåtten heller, sier jeg. Jeg tror vi må tilbake i morgen å gjøre oss ferdig.
– Det tror jeg også, ler hun. Jeg tror jeg kommer til å glemme igjen badedrakta i morgen også!

Legg igjen en kommentar