Spennende shopping

Ole gikk som vanlig til jobben. To kilometer, denne veien hadde han gått i hele 10 år. Samme vei tilbake. Han var et vanedyr. Samme hus, samme kone, samme jobb, til og med bilen var den samme. Høsten var for lengst over, og de var gått inn i den fasen som på Sørlandet omtales som vinter, men som østlendinger ville omtalt som regntid. Det høljet

Hver eneste dag gikk han forbi sex butikken. De kalte det en erotisk butikk, men han kalte det sex butikk. Den så slik ut. Glorete utstillingsvinduer med billige utstillingsdukker ikledd lateks – og føyelskjoler, skrekkelige trusler for menn. Utstillingsvinduene var bokset inn, slik at det var umulig å se inn i butikken, og boksene var kledd i et svart fløyelsliknende stoff. Ikke det at han kikkert nye etter, men han gikk tross alt forbi butikken hver dag, to ganger daglig. De hadde VG på et stativ utenfor, men ikke en gang en avis hadde han fått seg til å bruke som en unnskylding for å gå inn. Og hvorfor skulle han gå inn der? Han var gift, hadde en kone og et helt tilfredsstillende sex liv, som var et samleie en til to ganger i måneden, og etter det han hadde hørt fra andre venner på samme alder, så var ikke samleie to ganger i måneden så ille..

Og sexen de hadde var ganske bra, hadde han skjønt. For de fleste han hadde hørt om, og det var dog ikke mange, for den slags diskuterer man ikke med hverandre, hadde standard samleier i misjonærstillingen. Og forspillet handlet om kyssing, klyping av brystvorter og at mannen ga henne oralsex. Sjelden motsatt.

Kona hans hadde heller aldri vært inne i sex butikken. Katrine hadde fnyst da den kom. Hun hadde gjort narr av utstillingsvinduene og sa at det eneste som manglet, var den dame i undertøy som sto i døråpningen og vinket inn men som hun skulle betjene på bakrommet. Ole visste på et eller annet tidspunkt at han måtte inn å kikke. Han hadde hovedsakelig holdt seg unna butikken med tanke på hva de andre ville si.

Dagene gikk og etter vekslende utstillinger av sexy damekjoler kom det en dag en ny kjole i vinduet. Av stoffet som kona likte. Han bråstoppet og rygget tre skritt tilbake. Han skjønte ikke hvordan en så vakker kjole kunne henge i en sex butikk. Ole måtte han denne kjolen.

Den barmfagre damen bak disken var særdeles seriøs, og da han prøvde å slå av en spøk for å lette sin egen anspente holdning, fnyste hun bare. Han viste damen kjolen, og hun gikk for å finne den i riktig størrelse. Mens damen var ute å fant kjolen , tittet han anspent rundt i hyllene, han torde nesten ikke kikke, i tilfelle han skulle bli tent av noen av varene. I en hylle fant han en laken av lateks. Den barmfagre damen kom bort til han og fortalte han at man skulle helle olje på lakenet, og sette fart på sex livet, bokstavelig talt. Ole tenkte en stund før han tok med seg oljen og lakenet til kassen. Han gikk ut, og han merket han hadde fått ereksjon inne i butikken, han var på vei til jobben, så det var ikke noe han fikk gjort med den saken likevel.

Det var ikke før lørdag kveld at huset var tomt for barn, og han og kona var hjemme alene. De satt i sofaen med ett glass vin, da Ole fant nervøst frem pakkene han hadde kjøpt i starten av uken. Han ga henne kjolen, og som forventet likte hun den. Den passet perfekt. Hun bare smilte av at han hadde vært inne i sex butikken. Hun rev av papiret på den andre gaven, hun skrudde av korken og luktet på oljen. «Skal vi prøve?» sa hun med ett skjevt smil. Han nikket, nesten sjenert..

De nærmest kappløp bort til sengen, sengetøyet havnet på gulvet. Lateksen kom på senga, og oljen helt utover. Mengder av den, og snart fikk rommet en duft av svakt krydder. Han trakk henne inntil seg. Strøk hendene over det myke stoffet på kjolen. Du er fin i den, hvisket han inn i øret hennes, før han lot tungen leke med øreflippen hennes. Hendene hans fant bak på ryggen hennes og fant glidelåsen. Kjolen falt på golvet. Foran han sto en naken kvinne. Hans kvinne med deilige runde former. Med bryster som duvet. Hjertet hans banket hardt, av stolthet, kjærlighet, kåtskap, og mer til. Hun hjalp han med tøyet, slapp løs en steinhard pikk fra boksershortsen. Han kunne ikke huske sist gang han var så hard, så forventningsfull.

Hun kastet seg på magen ned på sengen, og lo høyt da hun skled bortover lakenet. Ole hoppet med en gang etter, og rullet seg slik at han hadde olje på hele kroppen. Han trakk henne inntil seg, og de gned seg mot hverandre. Han beveget seg mot kroppen hennes, ble hardere, så alle de små tegnene hun viste når hun ble kåt. Brystknoppene hennes struttet, ble mørkere. Hun ble hektisk rød på brystkassen. Pusten hennes fikk en annen lyd. Øynene en ny glød. Han tok en av knoppene i munnen, og lekte med den. Rugget den forsiktig mellom tennene, mens han masserte tuppen med tungen. Hun stønnet og ba om mer.

Hendene hennes var overalt. Det var fingre som klemte på ballene hans. En hånd som klemte hard om pikken, dro opp og ned. En negl som skrapte langs strengen under ballene,. Han kunne ikke holde seg, det fikk bare våge seg at det bare hadde gått noen få minutter siden de hadde kastet seg på lakenet. Han rullet dem rundt på ryggen, løftet opp hoftene hennes, og trædde henne på staken. Kjente at han fylte henne, kjenne hennes indre muskler klemme rundt ham. Hun beveget seg noen ganger oppå han, før hun satt helt stille. Klemte musklene sammen. Hardt. Hun hadde en teknikk på det som gjorde at musklene pakket seg om pikken hans ovenfra og ned. Som om hun sugde de fast. Han stønnet.

Han rullet henne fort over på ryggen, trakk seg ut av henne, skled på lakene, ned til han hadde ansiktet mellom beina hennes. Begravde tungen i en blanding av olje, hennes safter og egen sæd. År siden han hadde smakt på seg selv. Likte det egentlig. Nært. Vulgært. Sexy. Han kjørte ett par fingre inn i henne, mens tungen hans raskt fant veien til klitoris. Dette kunne han. Han beveget fingrene i henne, presset dem mot skjedeveggen. Fant hele tiden nye steder å presse mot, mens han sugde. Da han kjente det var rett før, plasserte han to fingrer hardt på g-punktet som han for lengst hadde lokalisert. Holdt fingrene hardt mot punktet, flyttet dem ikke selv om hun vred seg som en orm under han, selv om hun var glatt og sleip av olje.

Og så ristet kroppen hennes. Da skled han opp til ansiktet hennes igjen, kysste henne varmt. Det var kjappisen. Snart ville den egentlige elskoven komme, hun måtte bare hvile litt først.

Hun hente vinflasken og glassene. Skjenket dem begge ett glass, hun fniste litt, kommenterte eventyrlysten hans. Imponert over shoppingen. Kanskje de kunne gå sammen en gang, å småplukke litt. Nært. Intimt. Varmt. Hun tok en god slurk vin, grep oljeflasken og helte på mer.

Legg igjen en kommentar