Stedet spiller ingen rolle

Er det noe dere menn hater, så er det vel å bli med kjæresten/samboer/kona på shopping. Eller gjør dere ikke det? Du er vel kanskje også som menn flest, tror jeg uten at jeg kan si det helt sikkert.. Ingen ting er vel verre enn å bli dratt med inn i den ene butikken etter den andre for å se på den buksa som sitter stygt over rumpa, gensere som strammer så valker syns, finns ikke et plagg som passer uansett hvor mye du forsøker å si at ”den buksa satt flott over rumpa di, den genseren fikk puppene dine virkelig til å se fine ut”. Alt er feil. Hvorfor skal det være så forbasket vanskelig for oss jenter å ta i mot komplimenter? Trodde det var derfor vi tok med oss gutten vår jeg, for å få litt hjelp. Hva er vitsen med å spørre om vi aldri tror på det han sier allikevel?
Du hadde nok dine bange anelser når jeg spurte om du kunne vise meg rundt i byen din, slik at jeg kunne handle litt.

Jeg klarte å overbevise deg til slutt og jeg tar ikke feil når jeg sier at når handlerunden vår var over, var du klar til å nyte rå og deilig sex hvor som helst. Jeg kunne knulla deg midt på hovedgaten uten at du hadde protestert så kåt var du.

Vi startet i en klesbutikk hvor jeg skulle se etter ny sommerbukse. Jeg ba deg bli med inn i prøverommet, selv om du syns det var en smule trangt der. Jeg vrikket av meg min egen bukse, og når jeg bøyde meg ned for å ta deg av meg, skjøv jeg rumpa mi bakover mot deg. Du stønnet svakt og tok hendene dine på hoftene mine og presset deg inntil meg. Jeg reiste meg og vi smeltet sammen i et deilig kyss. Tungene våre lekte mykt og pirrende med hverandre, og jeg strøk deg forsiktig over den voksende bulen i buksen sin. ”Gud du er gal, jeg vil ha deg nå, her oppetter veggen” stønnet du. Jeg ristet på hodet og skjøv deg forsiktig vekk. ”Å nei vennen min, ikke her og ikke enda”. Jeg kledde på meg og forsvant ut av prøverommet før du helt forstod hva som skjedde.

Jeg bare lo og smilte til deg når du ristende på hodet kom deg ut av butikken. Du skulte på meg og smilte forsiktig. Jeg forstod du var med på leken og likte hva som skjedde.
Vi gikk forbi en møbelbutikk og jeg drog deg med meg opp i soveromsavdelingen. Flere stilige senger stod på rekke og rad og plutselig dyttet jeg deg ned på en og satt meg skrevs over hoftene dine. Bøyde meg ned og kysse deg forsiktig mens jeg gned meg mot deg. ”kan denne knulles i da tro”? Jeg smilte til deg, du tok tak i meg og rullet meg rundt slik at jeg ble liggende under deg, hånden din forsvant under genseren og masserte brystet mitt forsiktig, vorten knoppet seg og du bet i den på utsiden av genseren. Jeg slang bena rundt deg og vi beveget oss som om vi elsket sammen. Jeg lukket øynene og kjente varmen spredde seg i kroppen, men kom fort tilbake til virkeligheten av en sur ekspeditør som lurte på hva vi drev med. Vi lo og forsvant fort ut av butikken. Slik fortsatt vi, i undertøysbutikken hvor jeg bøyde meg frem og åpnet meg for deg og du så hvor våt jeg var, på Vero Moda hvor jeg kjøpte skjørt og fortsatte handlerunden uten truse, på kafeen hvor jeg tok hånden din under bordet og og lot deg stryke meg over den glatte musa mi, og hvor jeg lot fingeren din kjenne fuktigheten min, og da du lot den våte fingeren gli sakte over leppene mine for at jeg skulle smake på meg selv, og når du i tillegg møtte meg i et mykt kyss for å smake selv, var vi sprengferdige av kåthet begge to.

Det ble ikke bedre i smuget på vei hjem til deg, hvor jeg drog deg inntil meg, og kysset deg vilt og uhemmet. Drog skjorten opp av buksen din for å kjenne den varme deilige huden din mot min. Jeg løftet bene og la det om hoften din, drog skjørtet opp rundt livet mitt og ba deg ta meg. Genseren lå i en tull rundt halsen min og brystene mine verket etter å kjenne hendene dine. Du strøk meg så deilig og sugde vortene mine som om de skulle være bringebærdrops.

Pikken din strammet mot buksen din og ville ut. Jeg gned meg mot deg og kjente det rant på innsiden av låret mitt. Jeg skjøv deg ned på kne og ba deg om å slikke meg. Blikket ditt varmet musa mi og jeg dirret av kåthet. Men rett før tungen din skulle slikke i seg våtheten min, skjøv jeg deg vekk. Du stirret på meg, øynene dine lynte både av kåthet og sinne. ”Faen ta deg jente, du ber meg om å ta deg, kom med fitta di så skal jeg slikke deg til himmels!” ”Nei” sa jeg ”nå får du ikke mer i dag”! Jeg smilte mot deg, men hadde ikke regnet med reaksjonen din. Du tok tak i armen min og drog meg etter deg, jeg strevde skikkelig med å holde følge. ”Slipp meg!” ropte jeg, men for døve ører. Aldri har du vel åpnet porten og døren til leiligheten din så fort. Jeg snublet nesten i trappene opp til deg, du rev opp døren og skjøv meg foran deg inn i gangen. ”Nå har jeg blitt ertet og pirret av den deilige kroppen din i hele forbanna dag!” Øynene dine var mørke og lynte mot mine, jeg stod med ryggen inntil veggen og du holdt hendene dine på hver side av hodet mitt. ”Jeg har kjent lukten av deg, lukten av fitta di har pirret meg i hele dag, så nå skal jeg ha deg, her og du kan bare forsøkte å nekte meg!” Jeg rakk ikke svare før munnen din lå over min, tungen din boret seg veg inn i munnen min og du kysset meg dypt. Armen din la seg om livet mitt og før jeg visste ordet av deg stod jeg med rumpa mot deg.

Du tok tak i håret mitt og drog hodet mitt bakover bøyde deg frem og hvisket i øret mitt ”slik går det med damer som erter, du skal få kjenne pikken din banke ut og inn av den kåte musa di!” Jeg stønnet høyt og kjente kroppen min spenne seg, saftene begynte å renne og jeg gjorde ikke mye motstand når du bøyde meg fremover slik at rumpa mi skjøv seg ut mot deg. Du rev skjørtet mitt av meg og førte den stive pikken din mot åpningen min. ”Ja knull fitta mi, knull meg hardt og deilig slik bare du kan”. Du kjørte kuken din hardt til bunns i meg og presset deg hardt, hardt langt inni meg, lot meg kjenne at du fylte meg opp og jeg klemte rundt pikken din. Du knullet meg hardt og deilig, holdt meg om hoftene og lot meg virkelig kjenne kuken din banke inn og ut av meg.

Så kåte vi hadde vært hele dagen ville dette ikke holde lenge. Jeg kjente det bygget seg opp inni meg og skrek at jeg kom. Du økte takten og jeg eksploderte over pikken din. Sendte deilig varm fittesaft over deg og jeg kjente kuken din spente seg før du pumpet meg full av sæden din. ”Gud så deilig fitta di er”! Stemmen din fortalte alt om hva du syns og begjæret ditt var ikke til å ta feil av. Det føltes som om du aldri ble tom og det rant ut av meg og nedover lårene mine. Du lå tungt over ryggen min og pusten din gikk i korte støt. Vi reiste oss samtidig og du gled ut av meg, jeg bøyde meg og slikket deg ren. Du smakte deilig av oss begge to.

Du drog meg opp til deg og erklærte at det var bare å si fra neste gang jeg var i byen og trengte guide til å handle litt………..

Gjett hvem jeg ringer til ?

Legg igjen en kommentar