Storegutt

Elskeren min heter Morten. Pikken hans blir mørk når den er stiv, og stor. Den største jeg har sett, eller hatt i meg. Deilig stor vil jeg kalle den. Og så har han en fin sprettrumpe som er så myk å ta på og fin å se på. Men det som er aller best, er hendene hans. De er varme og etterlater seg hetebølger på kroppen min uansett hvor de finner veien. Jeg elsker hendene hans, myke og harde på samme tid, de får kroppen min til å gløde.
Vi treffes på forskjellige steder hver gang. Hvor er egentlig uviktig og jeg husker ikke alle stedene. Noe av interiøret er likevel brent inn i hukommelsen. Som senger; dobbeltsenger, smale enkeltsenger, skjelvende køyesenger og en knakende seng med smijernsstolper. De som laget den, tenkte nok på hvor fristende stolpene var til å binde noen fast i.
Jeg husker hvordan bordkanten skar seg inn i lårene mine når jeg lente meg over et enormt mahogny-skrivebord, skrevende og han inni meg bakfra mens han knadde rumpeballene mine hardt med de myke hendene sine.
Når jeg lukker øynene, kan jeg kjenne det kalde vindusglasset mot ryggen min når jeg satt i vinduskarmen med beina rundt ham. Pikken hans, stor og hard når han tok meg sakte og rolig. Han tar seg bestandig god tid nemlig, aldri noe bang, bang og ferdig med det. Om igjen og om igjen, akkurat slik jeg liker det.
Så nå sitter jeg her, kåt med røde kinn og venter. Utålmodig, kroppen min trenger utløsning. Brystvortene mine er stive og synes gjennom genseren. Det myke stoffet kjennes klamt mot den varme huden. Ingen bh eller truse, slik som han liker det, slik som jeg liker det.
Endelig, der. Han legger den varme hånda si der hvor halsen min blir til skulder. Huden brenner. Jeg lukker øynene når han gir meg en klem, kjenner lukten av ham. Det lukter sommer og sol og sjø. Jeg løfter blikket og ser han inn i øynene. » Jeg er kåt » sier jeg med brennende røde kinn. Kanskje det er innbilning, men jeg tror jeg kjenner en dråpe renner sakte nedover sprekken min. Kroppen min er helt uberegnelig, som om jeg har mistet kontrollen. Han lener seg mot meg og sier » Det er jeg også. » Heisen er godt opplyst med speil på alle tre veggene og rekkverk av rustfritt stål til å holde seg fast i. Med hånda på rumpa mi, geleider han meg inn i den og stiller seg bak meg. Blikket vårt møtes i speilet når handa glir under skjørtet og opp baksiden av låret mitt. Jeg skiller beina litt, lar han få komme til. Blikket mitt er tungt og lyser av kåtskap. Han smiler frekt til meg. Pekefingeren sklir ned rumpesprekken og videre framover og skiller leppene mine der. Jeg rykker til når jeg kjenner en forsiktig fingertupp mot tappen fremst. Heisen stopper med ett rykk og fingeren forsvinner brått. Vi går ut og bortover korridoren. Jeg ser at noe er skjedd i buksene hans. Bulen er stor. Jeg tar fingeren hans i munnen og smaker på meg selv. Han sukker lavt og svelger. «Du er så deilig frekk.» sier han med hes stemme inn i øret mitt. Jeg kan se det tydelig på ham, han er like kåt som meg. Innenfor døra tar han av meg klærne, plagg for plagg, mens hendene hans stryker overalt. Han går en runde rundt meg . Det iler gjennom kroppen når håndflata glir fra venusberget mitt, over magen, mellom brystene og opp til skuldra. Jeg står der naken og ser på at han sakte tar av seg . Knærne mine skjelver, jeg er så kåt og klar for alt. Vil rive av han klærne og bare knulle han hardt. Men samtidig vil jeg vente også, kjenne på kåtskapen, drøye det lengst mulig. Vi har jo god tid, en hel natt. Når han kommer til bokseren, stopper jeg han. Den er min. Med fingertuppene på innsiden av strikken drar jeg den ned.
Jeg setter meg ned på huk og ser på pikken hans. Jeg blir like overrasket hver gang over hvor stor den er og hvor god den ser ut. Forsiktig drar jeg forhuden tilbake. Den vipper forsiktig opp og ned og jeg må smake. Lar tunga sirkle rundt hodet og så noen ganger opp og ned skaftet og tilbake rundt hodet igjen, før jeg tar den i munnen. Sluker den, så langt jeg klarer. Den smaker litt salt og lukter svakt av såpe. Fingrene hans begraver seg i håret mitt, styrer bevegelsene mine. Tungespissen følger undersiden av pikken hans på vei ut og føler seg fram til strengen mellom hodet og skaftet, før pikken igjen glir inn i munnen min og treffer langt bak i ganen min.
Han sklir ned etter veggen og jeg setter meg oppå han med fotsålene i gulvet. Kjenner at hver millimeter sklir inn i meg, sakte helt til bunns. Jeg kniper om den, hardt, for virkelig å kjenne at den er der, like stor som alltid. Jeg vipper litt fram og tilbake og hendene hans går oppover fra hoftene mine til de finner hver sin pupp. Tungespissen hans føles kjølig mot de harde vortene når han tar de i munnen etter tur.
Sakte løfter jeg meg opp helt til bare hodet er så vidt innenfor. Så setter jeg meg hardt nedpå. Det er så godt å kjenne hvor dypt han kommer inn i meg, hvor kåt og våt jeg er. Hvor godt vi passer sammen.
Jeg klarer ikke å vente, vil ikke holde igjen. Pulsen banker i hele meg og han stønner lavt. Den stor harde pikken inn og ut av meg, fingrene som klyper meg i brystvortene, akkurat så hardt at det nesten er vondt , men likevel så godt. Det føles som om pikken vokser enda mer inni meg.
Jeg bøyer hodet bakover og stønner høyt når det går for meg. Om igjen og om igjen trekker underlivet mitt seg sammen og orgasmen går igjennom hele meg. Han skyver pikken hardt dypt inni meg og skjelver. Pusten er tung mot brystene mine der han er begravd bak det lange håret mitt. Sæden hans kjennes varm når han spruter.
Etterpå ligger vi tett ved siden av hverandre på gulvet og ser på døra som står halvåpen. Øynene våre møtes og så ler vi høyt sammen.

-Anne J