Straff meg, ta meg

Jeg ligger naken på magen i sengen, hender og føtter er knyttet til hver sin sengestolpe i en x-form. Under hoftepartiet ligger en stor pute, slik at rumpa mi står rett til værs, og jeg er helt eksponert. Jeg kan ikke se noe, for han har knyttet et skjerf rundt hodet mitt, og en ballgag sørger for at jeg ikke kan spørre om han fortsatt er her. Jeg prøver å lytte etter han, men den eneste lyden som høres er lav musikk fra stua. Aner ikke hvor lenge jeg har ligget her slik, og håper at han snart kommer for å ta seg av meg. Litt fittesaft renner nedover låret mitt, og jeg klynker svakt mens jeg husker hva han sa før det ble helt stille.
 «Husk at det er jeg som bestemmer når du får bli kåt. Jeg vil ikke ha noe søl.»
Forgjeves prøver jeg å samle bena, tørke av meg på sofaputen, men tauene sitter for stramt. Den enkle friksjonen fra forsøket på å bevege meg gjør meg bare kåtere.  Jeg puster tyngre og stønner lavt. Forsiktig prøver jeg å gni meg mot sofaputen igjen, vet at det ikke er lov, men jeg er så kåt at jeg nesten gir blaffen. Jeg stønner enda litt høyere, og prøver å gni puppene ned i madrassen.
 «Du er en kåt liten hore du, er du ikke?» Jeg skvetter og blir liggende helt rolig. Har han været her hele tiden? Rødmen stiger i kinnene mine når jeg tenker på hvordan jeg må ha sett ut da jeg gnidde meg forgjeves mot putene. «Sølt har du også.» sier han truende, og jeg kjenner hånden hans på fitten min. Klarer ikke å holde tilbake et høyt stønn idet han drar fingrene over den lille knoppen. «Klissvåt ja, for en kåt tøs du er. Ligger her å stønner og kåter deg opp.». Han smekker meg hardt på ene rumpeballen, og jeg kommer med et halvkvalt utrop bak gagen. «Du skjønner at dette må straffes? Nikk!» han snakker høyere og mer aggressivt nå. Jeg nikker fort, samtidig som jeg stålsetter meg for nok et slag. Det kommer ikke, og det blir stille igjen. Til tross for at han er sint, klarer jeg ikke å stanse ilingene som går fra fitten og gjennom kroppen. Jeg puster fortsatt tungt, og klarer ikke å høre om han går eller ikke.
Plutselig kjenner jeg noe mykt som stryker meg nedover ryggen, og jeg skjønner at du har funnet frem piskene. Følelsene mine blander seg i et kaos mens jeg tenker på det som kommer til å skje. «Nå vil jeg ikke høre et pip fra deg, forstår du det?» sier han, mens han stryker meg forsiktig på innsiden av låret med en pisk. Jeg nyter følelsen av læret mot huden min, og mer fittesaft renner nedover låret mitt. «Forstår du det?!» sier han høyere og gir meg en svakt smekk med pisken på innsiden av låret. Igjen nikker jeg og tvinger tilbake et stønn.»Strekk rumpa opp, og hold den stillingen.» sier han, før han fortsetter å la pisken stryke langs bena mine. Lar den gli mot sentrumet for nytelse før den glir sakte ned igjen. Av og til stryker han så vidt over rumpa og fitten, og jeg kan ikke unngå at det rykker litt i kroppen når det skjer. Jeg prøver så godt jeg kan å holde rumpa høyt i været, vil ikke gi han mer grunn til å være sint på meg.
«15 slag tror jeg vi sier. Hvis jeg hører deg lage noen lyd, så begynner vi på nytt» sier han rolig, og pisken slutter å stryke meg. De første to slagene er ikke så harde, og treffer litt nede på rumpa, etter hvert blir de hardere og jeg sliter med å holde meg stille og rolig. Det tiende slaget er hardest, og det rykker i kroppen min når jeg prøver å trekke meg sammen. «Hold stillingen!» kommanderer han, og jeg strekker rumpa opp igjen, tårene brenner i øynene mine og jeg skjelver litt. Samtidig kjenner jeg at lysten stiger. Den kjølige hånden hans stryker ømt over rumpa mi. «Bare 5 igjen nå» sier han, og hånden forsvinner. De siste treffer på innsiden av låret, og jeg klarer ikke å holde tilbake et klynk når det slaget treffer.
Så er hendene hans der igjen, stryker meg ømt over rumpa og på innsiden av lårene. Han lar en finger sakte gli over den klissvåte fitta mi, og jeg strekker meg automatisk mot hånden hans. Han erter meg litt med fingrene, før jeg kjenner pusten hans mot lårene mine, jeg hikster når munnen hans tar over for fingrene. Han lar en finger gli inn i meg, og smører saftene mine rundt rumpehullet mens han fortsetter behandlingen med munnen. Jeg er ikke langt unna en orgasme, og prøver å strekke meg enda nærmere munnen og fingrene hans. «Ikke enda.» sier han strengt og slutter å slikke meg. Han presser en finger inn i rumpehullet og tar den sakte inn og ut. Jeg stønner i frustrasjon og nytelse, med den andre hånden fingerpuler han meg sakte i fitta. «Vil du ha kuk?» sier han med rusten stemme. «Er du en kåt tøs som vil ha kuk?» Han presser enda en finger inn i rumpehullet, og jeg nikker febrilsk mens jeg klynker og stønner om hverandre.
Han beholder fingrene i rumpa mi, mens han fjerner ballgagen med den andre hånda. «Si at du vil ha kuk!»  Han fortsetter å fingerpule meg. «Jeg.. vil.. ha.. kuk!» presser jeg frem og kjenner på nytt at orgasmen nærmer seg, han roer ned tempoet, jeg får ikke lov til å komme enda. «Tigg!» sier han strengt. «Vær så snill!» ber jeg, og jukker tilbake mot fingrene hans, desperat etter å få komme. «Vær så snill hva?» Han trekker ut fingrene sakte fra fitta mi og lar dem leke i området rundt klitoris. Forgjeves prøver jeg å flytte på meg så han treffer rett. «Vær så snill å… gi meg kuk!» stønner jeg. Fingrene hans forsvinner, og han trenger inn i meg i et eneste langt støt. Jeg skriker i nytelse idet han kjører den helt til bunns. Han tar meg hardt, samtidig som han tar tak i håret mitt og drar hodet bakover. «Hva er du!?» roper han. «Jeg… er… en… kåt… hore» stønner jeg og så tar orgasmen meg som en storm, jeg registrerer så vidt at han stønner høyt og kollapser over meg.