Svaberget – mitt…

Ja for det var vitterlig det. Jeg hadde fått vite om dette bortgjemte stedet da jeg var ganske liten og i ungdomstiden ble det til at jeg stadig vendte tilbake til dette stedet.
Nå i voksen alder er svaberget blitt mitt rekreasjonssted og tenkested. Stedet der jeg drar for å slippe unna litt mas og kjas og hente inn krefter fra den rolige herlige naturen. Skjønt et singelt svaberg er det jo ikke. Det ligger mange små øyer utenfor min lille sørlands-by. Denne øya er en av de ytterste og har en ørliten lagune som en må vite om for å se den. Innerst i denne mini lagunen er de et glattpolert svaberg og like bortenfor en jettegryte.. En jette gryte er et hull som en rullesten har laget ved å snurre på et og samme stedet. Slik at den denne er halvannen meter dyp og det er kunne ved lavvann at kanten er over vannet. I Iagunen er det dypt ned til 3 meter der du finner den deiligste sandbunn… Mitt paradis..

Jeg hadde nesten vært her ut hver dag i hele sommer og hadde ligget naken og solet meg slik at mange timer hadde gjort meg god og brun. Denne dagen var jeg også på vei utover havgapet. Jeg nippet til en av de seks boksene med sommerpils som jeg hadde kjøpt for dagen. Resten hang bak jolla i en snor. Jeg svingte rundt mellom holmer og skjær og kom endelig til mitt svaberg. Jeg saknet farten og rundet den siste pynten før jeg gled inn i lagunen.

Men…. Jeg måtte gjøre et kjempebyks med motoren for ikke å treffe den gule jolla som allerede lå der. Deretter traff jeg fjellet på den andre siden med et smell og havnet på dørken så lang jeg var.

”Slo du deg” var det en kvinnestemme som sa inne fra svaberget.

Jeg summet meg og fikk et overblikk over situasjonen. Det var altså et kvinne menneske som hadde dratt til mitt svaberg uten lov av meg. Det var det frekkeste.
Jeg var sikkert rød som en nisselue i ansiktet da jeg kikket over ripa og opp på dette menneske. Jeg hadde de styggeste ord og tanker i hodet og forberedte bare tunga på å bruke dem – da øynene endelig klarte å fokusere på denne kvinnelig åpenbaringen der på fjellet…

Kvinnen som hadde tatt plassen min var en frodig voksen kvinne. Hun hadde stort blondt hår og bar preg av å ha solet seg mye hun også. Hun hadde et minimalt blondeundertøy på seg og holdt nettopp nå på å kneppe brysteholderen. Hun hadde nok sitter eller ligget toppløs før jeg gjorde min fartsfylte entre.

”Nei jeg slo meg ikke” mumlet jeg mens sinnet gled bort fra kroppen min. ”her er aldri noen her – slik at ….”

”Uff da” svarte kvinnen ”det var ikke meningen å trenge seg på – om du vil drar jeg et annet sted.”

Jeg burde nok ha svart litt fortere – men jeg trivdes på en måte med at ”Eva” endelig var kommet i paradiset – slik at svaret langt om lenge kom:

” E ehh … Nei for all del, jeg deler gjerne svaberget med deg, om det er i orden?”

Hun nikket og smilte og jeg følte meg rimelig royal der jeg pakket tingene mine i land og fortøyde båten…

”Det er litt av sted du har her i ute i havgapet” kom det fra henne mens hun studerte min utpakking av reisegods. ” Du har tydeligvis vært her noen gangen så brun som du er”

”Jo takk” svarte jeg og selvtilliten hadde glemt den dumme smellen i fjellet med båten.

Jeg fikk pakket i land mine få reiseeffekter og spredd mine to store bade håndklær på fjellet. Under dem var det pent dandert to strandmadrasser. Svaberget kan bli hardt i lengden.

Jeg la meg omsider på magen og vendte ansiktet med mørke solbriller mot kvinnen bare noen få meter fra meg. Hun var aldeles nydelig. Som tidligere nevnt var hun frodig med store bryster som jeg bare ikke kunne få blikket fra. De var pent dekket av en flott blonde BH som bare fremhevet og løftet brystene hennes.

Hun beklaget seg at hun satt slik i undertøyet men at hun hadde badet i bikinien og likte ikke at å ha den våt på. I tillegg sa hun leende at hun heller ikke hadde hatt overdelen på før jeg kom ramlende inn i bukta.

Jeg kunne ikke dy meg til å replisere: ”Neste gang kommer jeg rolig roende inni bukta så kanskje vår herre lar meg får en liten titt før han varsler min ankomst.”

Så var det gjort et iherdig forsøk på å bryte isen og det smilende ansiktet hennes fortalte meg fort at hun godtok spøken og syntes den var morsom.

Hun smilte sitt bredeste og etter hvert også et litt fandenivoldsk smil:

”Ja.. jeg liker da også best å sole meg toppløs så om det ikke plager deg mer en som du sier – så tar jeg den like godt av igjen.” og det gjorde hun..

Jeg takket gud for mine dyrkjøpte ray-ban briller og kunne bare ligge der urørlig å studere henne i detalj men hun sakte åpnet spennen i ryggen og lot to store flotte, og brune bryster komme ut i det fri… Hun smilte og la seg tilbake på ryggen. Jeg fikk ikke øyene fra hennes bryster der de duvet på brystet hennes. Dette lot til å kunne bli sommeren flotteste dag. Skjønt helt rolig lå jeg ikke fordi junior var begynt å prøve å skyve madrassen vekk under meg. Jeg vurderte å snu meg men denne herlige skapninger bare trakk blikket mot seg…

Slik lå vi en stund og jeg fant etter hvert min normale hjerte rytme og kjønns tilstand. Jeg var enda i båten og hentet opp to nye pils fra sjøen. Hun smilte pent da hun takket ja til kald pils. Jeg rakte henne en boks og hun måtte sette seg opp. Jeg stakk nok hånden litt for sakte fram og hun lo av meg. Hun var nok klinkende klar over effekten brystene hennes hadde på meg…

Hun ble etter hvert litt urolig på fjellet.. Hun ville bade og jeg satte meg opp for å ..
Ja .. jeg satte meg opp..

Hun reiste seg opp og klaget på vondt i ryggen. Hun hadde nok ikke ventet at den harde
steinen ville plage henne sånn etter en tid.

”Du må ha mer under når du ligger her ute” sa jeg medlidende, ” men fortvil ikke – tør du så er det plass her på madrassen hos meg.”

”Ja om du tør da” – jeg kunne ikke dy meg.

”Jo takk” det ville hun gjerne så snart hun hadde dyppet seg litt.

Hun reiste seg og trakk den yndige blondetrusen ned fra høye hofter til det varme fjellet. Med mitt stive blikk som fulgte hver bevegelse. Hun var en ekte blondine og hadde en frodig lys dusk som var sommerlig veltrimmet på kantene. Jeg ville si noe men fant ut at i sånne situasjoner sier man bare ikke noe. Man har mer en nok med å takke høyere makter.

Snart stod hun til knes nede i vann kanten før hun kastet seg ut i lagunen mellom båtene. Snart lå hun på ryggen og fløt og det var et flott sommer syn.. Da hun omsider ville opp fant hun at det ikke var så lett da svaberget var glatt og ba tynt om min hjelp. I stedet for å fortelle henne om det rette stedet å sette foten, reiste jeg meg opp for å hjelpe henne. Hun gav meg hånden og var snart på land… Deretter flyttet hun sakene sine over til meg og begynte igjen å ta av seg
Bikinien.

I stedet for å ta på seg undertøyet la hun seg på magen ved min side.

”Du tåler vel dette også” smilte hun mot meg

”Ja jøss” svarte jeg ivrig og måtte medgi at med den brune bakenden var det ikke første gangen hun solte seg helt naken.

”Si bare i fra om jeg skal smøre deg med noe” jeg var blitt ivrigere nå.

”Med noe” kom det kjapt fra henne..

”ja … solkrem eller noe”

Hun takket etterhvert ja tilbudet og fisket fram en flaske med fuktighets krem fra vesken sin.
Hun mente at etter badet kunne det være fornuftig investering.
Som et barn satte jeg meg opp, måtte vri shortsen litt i foldene fordi jeg nå var skikkelig opphisset. Hun var nok i samme situasjon som meg fordi jeg hadde så vidt lagt hånden på ryggen hennes før det unnslapp et høyt stønn fra leppene hennes. Med ivrige hender førte jeg fuktighetskremen rundt på skuldre og rygg før jeg satte kursen mot rumpe og lår.

Hånden var nettopp tilført ny krem og da jeg la den på baken hennes, spredte hun benene og det samme stønnet som tidligere gjentok seg. Jeg ble ivrigere og bøyde meg godt over henne mens jeg lot bena få krem. Nå nærmet jeg meg rumpa og bevegelsen mine ble saktere og saktere i redsel for at den himmelske forestillingen skulle ta en alt for brå slutt. Stønnene hennes var nå begynt å komme oftere og det var tydelig at hun også var kåt nå.

Hver av rumpeballene fikk nå en omhyggelig massasje. Høyre hånden min fant også veien ned mellom de nå så godt adskilte lårene, der den masserte innsiden av lårene. Den brede musebaken hennes lyste nå mot meg og jeg kunne ikke la være å røre den med de godt innsmurte fingrene. Det gav et rykk i henne og jeg tenkte at nå kommer formaningen – men den uteble og mine fingre ble ivrigere..

Jeg førte 2 fingre langs sprekken hennes , en på hver side.

”Det er sååå godt ” kom det stønnende fra munnen henne mot madrassen…

Jeg masserte slik frem og tilbake og kunne se blomsten hennes åpne seg mot fingrene mine. Kjønnsleppene svulmet opp og ble blodrøde. Godt innsmurt som fingrene mine var, ble det en myk og glatt opplevelse for både fingre og kjønn. Jeg la min flate hånd på kjønnet hennes og lot den gli rundt i små sirkler. Hun stønnet ofte nå og kroppen hennes rykket og buktet seg på madrassen min. Jeg bøyde etter hvert min langfinger og satdte kursen for åpningen hennes.
Den gled uhindret inn i hennes aller helligste og fikk henne tydeligvis enda et hakk opphisset.

”åå jeg er så kåt …. guuud hva er det solen gjør med meg” stønnet hun med vridd hode mot meg.

”Gjør jeg det riktig” måtte jeg bare spørre…
”jaaa” stønnet hun lavt.. ” og det vet du også” – ” men fortsett å fingerpul meg er du snill, jeg tror jeg kommer snart”

Med fornyet energi over hennes oppmuntring og mitt sterke ønske om å få lov å føre henne over orgasme grensen, økte jeg sakte tempoet mot kjønnet hennes. Jeg hadde byttet ut langfingeren med tommelen slik at fire fingre kunne konsentrere seg om kjønnslepper og klitoris.

”ja jaaa,,, fortsett slik – ikke stopp er du snill” nærmest ropte hun mot meg…

Jeg hadde aldeles ingen planer om å stoppe, hånden min jobbet nå frenetisk mot fitta hennes og det var tydelig å se at hun nærmet seg toppen. Smilet falt over leppen mine, men det var av glede og stolthet over å kunne bringe en så flott kvinne til topps…

Hun var blitt stille nå og jeg skjønte at hun forberedte de siste krampetrekninger. Kroppen spente seg i bue mot hånden min og deretter braket det bare løs.

” Jaa jaaa jeeeg koooommert, pul meg hardt, jaa jegg kommmer” ropte hun mot svaberget.

Jeg lot flere fingre finne veien til grotten hennes da hun raste over kanten og hun tok dem tydeligvis imot med glede.

”Ja det gooodt,, ja ta meg hardt. Åå å å å ddet er så godt ”

Kroppen hennes ristet og kastet seg frem og tilbake, før den endelig roet seg sakte ned og ble liggende som en geleklump på madrassen. Hun pustet tungt mens hun vendt tilbake til denne verden. Hun kikket opp på meg og hvisket:

”Tusen takk, det var aldeles nydelig, vet ikke helt hva som går av meg, har aldrig opplevd slikt før”

Slik lå vi en stund før hun nærmest beordret meg rundt på ryggen og forlangte shortsen min av.

”Nå er det din tur til å smøres” lo hun..

Jeg gjorde som hun sa og satt kort tid etter med pikken halvstiv i det fri og ventet på hennes hender. Jeg la meg tilbake og så henne gjøre seg klar med fuktighets kremen..

Det var som å få et elektrisk støt da fingre hennes rørte meg for første gang. De varme hendene hennes skapte gode varme ilinger gjennom hele kroppen min. Hun tok seg plagsomt lang tid og kom liksom aldrig nærmere mitt lem som nå strittet mot himmelen.. Hun tok for seg bena fra føttene og oppover. Men da jeg så engelen komme i det fjerne og hun nærmet seg pikken, hoppet hun elegant over og fortsatte på brystet. Jeg fikk den beste behandling en stakkar kan drømme om , ja, bortsett fra at pikken bare verket etter å bli tatt på.
Jeg tok meg sammen og la hodet helt tilbake og tenkte at før eller siden kommer hun da dit også.

”slapp av” sa hun plutselig jeg har da ikke lyst på fuktighetskremen i munnen..

Fuktighetskrem…. I hvafor.. no – sååå skjønte jeg det hele. Fordi hun nå la sine myke lepper rundt pikkhodet mitt. Det rykket hele kroppen og lårene gjorde små støt mot munnen hennes som jeg aldeles ikke kunne kontrollere. Jeg var i himmelen og måtte bare si det:

” skjønne deg , du suger som en engel , ikke stop, det er så godt”

Pikken struttet av glede og jeg var på god vei mot skyene da den varme munnen plutselig forsvant. Jeg åpnet øynene i forskrekkelsen og skuffelsen bare for å oppdage at munnen hennes var erstattet av to frodige bryster på hver sin side av pikken. To bryster som lot pikken min gli mellom seg opp og ned. Jeg så hodet på pikken i hver gang hun lot brystene gli helt til bunns.

Jeg ristet på hodet, det som hadde skjedd tidligere, hennes varme munn og nå dette var i meste laget for meg. Jeg klamret meg fast i skulderen hennes og lot sæden bare fosse ut over brystene og halsen hennes.

”Jeg spruter, herregud du er deilig – jeg spruter over hele deg, jeg koooomeeer”

Sæden kom i mange rykk og tok nesten ikke slutt. Men etter hvert minsket trykket og baken min kom igjen ned på madrassen. Jeg hev etter luft og kunne ikke få nok. Ristet på hodet
og strøk deg over skulderen.

”Ohh boy, det er det beste jeg har vært med på noen gang. Du er aldeles skjønn” kommer det fra munnen min etter hvert som luftbehovet gir seg.

Du smilte bare og ga den dalene pikken et siste sug for liksom å tømme den helt før du legger deg tilbake på madrassen igjen. Ettersom kreftene vender tilbake er jeg rask på bena og henter to nye pils. De store luftmengdene som har passert ganen har gjordt meg ufattelig tørr. Etter et par ølslurker kaster vi oss side om side ut i det friske salte vannet. Vi svømmer rundt og erter hverandre ved vår nakenhet og tanken på at det kan komme folk her nå midt i fellesferien er helt borte. Det blir en kort svømmetur før vi hjelper hverandre opp på svaberget igjen. Etter å ha tømt boksene og lagt oss ned side om side er det som om verdenen bare luller oss i søvn…

Jeg våkner med et rykk og tror først at dette er ennå en av mine våte drømmer, det er for godt til å være sant. Men nei denne aldeles flott skapning som vår herre har sendt ligger enda ved min side og sover. Jeg stryker henne over nakken og hun kommer sakte men sikkert tilbake til denne verden.

”d’r godt” mumler hun halvt søvne og sporer meg til ytterligere innsats…

Jeg stryker henne varsomt fra nakken og nedover mot rompa hennes. Derifra med neglene nedover lårene mot føttene. Jeg masserer musklene og gnir føttene hennes gang på gang.
Før jeg igjen fortsetter oppover kroppen hennes. De varme kroppene våre gnir seg sammen i svette uten at noen har det minste i mot det. Jeg fører en hånd rundt hennes arm og drar henne sakte rundt på ryggen. Jeg fører hendene i luften over brystene hennes. Lar henne på den måten få vite at de snart lander og vil gni vorten mellom fingrene mine.

”Ikke gjør dette mot meg er du snill, ta hendene dine ned på brystene mine” ber hun tynt.

Men mine hender er allerede på vei mot nye mål. De snor seg utover armene hennes for deretter å samle seg ved navlen for deretter å gli nedover mot skrittet. Der deler hendene seg og fjærlett glir de nedover lår, knær og legger. Du griper tak i hodet mitt og lattermildt fører du det mot brystet ditt.

”Jeg orker ikke vente lenger” sier du med en resolutt mine og min munn er på et øyeblikk fult av ditt bryst.

Jeg suger vorten din langt inn i munnen og reaksjonene uteblir ikke på kroppen din. De gode kåte rykningene er nå tilbake. Jeg småbiter, bytter bryst, gnir og klemmer. Jeg får simpelthen ikke nok av de deilige brystene hennes. Jeg må ved en kraftanstrengelse slippe dem og la tungen finne veien ned til et våt, salt og deilig kjønn.

Jeg lar tunge og hender få bearbeide begge sider av kjønnet og de ytre kronbladene av blomsten hennes. Når kroppen hennes forteller meg at hun er i ferd med å bli skikkelig opphisset konsentrer jeg tungspillet mot klitorisen hennes. Reaksjonen lar ikke vente på seg
og snart begynner ivrige hender å gripe tak i håret mitt.

”Kom opp,, jeg vil så gjerne ha deg inn i meg” sier hun med bedende stemme.

”Kan skjønne – damen skal få det” svarer jeg muntert, mens jeg sakte fører lemmet mitt
inn i henne. Vi er kåte begge to og det blir et hastig ritt… Mellom støtene ber hun om ikke hun kan få sitte øverst å ri på pikken min.

”Jeg kommer så mye lettere om jeg kan gni musa mi mot pikk-roten din” hikster hun frem mens hun nærmest løfter meg av kroppen hennes.

Jeg legger meg fort ned på ryggen og ser opp på brystene hennes menns hun senker kroppen sin ned over meg og fører lemmet opp i seg. Hun bøyer seg frem og griper tak i skuldrene mine før hun setter hoftene i gang. Hun gnir hoftene fortere og fortere frem og tilbake over lemmet og underlivet mitt. Det er tydelig at det er klitorisen hennes om ønsker den hardeste behandlingen.

” jeg klar ikke mer, jeg koooomer” sutrer hun litt – men hun øker farten enda et hakk.

Nå retter hun seg opp i ryggen og hoftene jobber frenestisk frem og tilbake. Jeg klemmer på de mørke brune vortene hennes mens brystene farer forbi ansiktet mitt. Med et stivner hun i bevegelsen et lite øyeblikk og en svak risting tar over. Hun kommer..

Ristingen har dratt meg selv også den siste biten mot toppen og jeg kan bare la meg drive med strømmen.

” ja ja ja… jeg kommer, å det er så deilig å sitte på deg” nærmest roper hun mot himmelen.

Hun ser ned på ansiktet mitt og skjønner at jeg også står klar til å stupe ut i orgasmen.

For hun gisper: ”ja… kom du også – jaaa please – sprut fitta mi full kom… kom ”

Og det er nettopp det jeg gjør, mens hun lar sin orgasme ebbe ut gjør jeg noen store byks oppover mot henne og tømmer meg dypt inne i henne.

”Jeg spruter – kjære deg jeg spruter deg full – det er så godt” er mitt bidrag til orgasmekonserten…

Når lemmet endelig har roet seg, trekker jeg kroppen hennes ned til min og sånn ligger vi en lang stund der på svaberget. Lemmet har myknet og falt ut, og flere dråper av min egen væske har rent nedover min lår. Ingenting betyr noe akkurat nå.

Sakte glir hun ned på siden av meg og ingen av oss orker tanken på å stå opp og bade.
Vi bare ligger der og henter pusten tilbake mens varme kjærtegn blir byttet oss imellom.

Med eventuell positiv respons – blir kanskje del 2 laget..
Kommentarer hadde vært hyggelig på [email protected]