Svigemors drøm

Ja, han er det, min datters mann. Han ser ut som en prins, oppfører seg som en gentleman og er rett og slett prototypen av min oppfatning av en svigermors drøm.

Det er nesten så man er glad for at man er enke. Men jeg vil aldri la verken min datter eller min svigersønn få vite dette. Jeg vil aldri forføre ham, eller la ham forføre meg – det ville jeg aldri drømme om… eller, det er jo akkurat det jeg drømmer om! Hete fantasier om den unge hingsten og meg – gamle røya.

Jeg hadde det godt med mannen min, men mistet ham tidlig og hadde ikke behov for en ny mann i mitt liv. Nå, etter at datteren og svigersønnen flyttet inn i underetasjen, er det som om jeg har våknet til et nytt liv. Jeg som aldri før onanerte! Jeg har til og med kjøpt meg leketøy!

Det er en loftsleilighet jeg har, og jeg er glad for at jeg insisterte på å ha badekar her oppe da vi pusset opp. Nå hender det rett som det er at jeg fyller opp karet med velduftende skum, legger meg oppi med en god bok, rolig musikk og med døra til leiligheten låst. Jeg vet at jeg får være i fred. Når varmen sprer seg innover i kroppen, er ikke lenger boka så interessant fordi varmen også har spredd seg til mine erogene soner. Boka blir lagt til side og hendene mine begynner å vandre. I tankene har min svigersønn kommet inn på badet og brettet opp ermene. Hendene har han stukket ned i vannet og han står på knær ved siden av badekaret.

Jeg lukker øynene der jeg ligger, lar meg synke hen i fantasiene mens hendene hans stryker over kroppen min, kjæler med brystene og magen, leker med kjønnshårene og får meg til å skille lårene. Det skjer som en refleks, noe kroppen finner ut av selv. Underlivet skyves fram mot hånden som legger seg over kjønnet, leppene er adskilte og jeg kjenner tydelig den annerledes konsistensen på saftene som har kommet ut. Selv om jeg ligger i vann, holder saftene seg på plass der de skal være. Inntil jeg begynner å massere meg selv.

Det er selvfølgelig hans fingre som leker med meg. Hans hender som er dyppet så dypt ned i vannet at ermene, som er brettet opp til de velbygde armmusklene på overarmene, er våte. Fingre glir inn i meg, leker med klitoris, klyper og drar i leppene. Jeg stiger innvendig og lager bølgeskvulp i badekaret mens bevegelsene blir hurtigere og mer intense. Når strålene strømmer varme gjennom underlivet og sprer seg skjelvende utover i hele kroppen, stønner jeg lavt og jamrende, vel vitende om hvor lytt det egentlig er i huset. Og da jeg endelig kan puste ut og åpne øynene igjen, har fremdeles ikke sjøen lagt seg i badekaret, om enn i kroppen min.

Inntil neste gang jeg fantaserer litt for hett om svigermors drøm.