Takk for dansen

Husker du hvordan vi gikk fra å være dansepartnere til elskere? Jeg husker….

Vi danser og er varme og svette begge to. Du med hvite khaki-shorts på deg og en hvit singlet. Jeg i dongeribukse og svart t-skjorte. Du stopper opp for å finne en ny cd. Leter etter en melodi bak på coveret. Mens jeg ser på deg. Lar blikket gli fra ansiktet ditt, til brystene, hoftene, lårene, leggene… og tilbake. Hm. Jeg har vært nær deg så ofte, kjenner kroppen din så godt, vet akkurat hvordan jeg skal føre deg i dansen. Vet hvordan kroppen din passer til min. Følelsen av baken din mot pikken min når vi gjør en ”body-roll” sammen. De myke brystene dine når vi danser tett. Likevel er det spennende å se på deg. Kle av deg med blikket. Lurer på hvordan du er naken. Om jeg noengang vil få vite det. Om jeg vil få kjenne brystvortene dine under tungen min…. stryke, kna, baken din…. forsiktig føre fingrene gjennom kjønnshårene dine og inn mellom kjønnsleppene dine…kjenne pusten din mot øret mitt når jeg glir inn i deg….

Kjenner jeg blir hard og prøver å tenke på noe annet. Går bort til deg og vi danser til en låt med rolige partier innimellom. I 2-3 sekunder ligger dine hofter tett mot mine. Og jeg synes jeg ser på blikket ditt at du stivner til et ørlite øyeblikk. Har du merket noe? Nei. Det kan ikke stemme. Men like etter virker det som du gløtter ned mellom beina mine. Som for å sjekke. Men det kan ha vært tilfeldig.

Du går ut på verandaen for å få frisk luft. Jeg går etter. Ser baken din under shortsen. Og aner g-strengen….mmm… du er deilig.

Vi prater om alt og ingenting et par minutter, sitter på muren og slapper av. Du legger det ene beinet over det andre. Jeg kan ikke dy meg for å si det første og beste som går gjennom hjernen min:
– Du har flotte, sexy bein! Særlig når du sitter sånn!

Du ser litt overrasket på meg. Tuller han, eller er han alvorlig nå, tenker du. Er ikke vant med sånne komplimanger fra meg. Vet ikke helt hva du skal svare. I et overmodig innfall går jeg bort til deg, setter meg overskrevs på fanget ditt:
–Ja, skal vi danse mer, eller?

Du vet ikke hva som skjer. Dette er over grensen av hva vi tøyser med. Dette er for nært. For tydelig. Vi kjenner varmen fra den andre. Hører pusten. Du ser på meg. leter etter svar på hva som skjer. Jeg ser tilbake. Ser øynene dine. De små svetteperlene på den brune huden din. Det lyse håret med noen ulydige hårstrå nedover pannen din. Den slanke halsen din. De myke leppene dine. Gud, jeg har lyst til å kysse deg. Her. Nå. Det blir sikkert helt feil. Men jeg må. Denne muligheten kan jeg ikke la gå fra meg. Jeg bøyer meg forsiktig frem. Du sitter som stivnet. Jeg lener meg enda lenger frem. Du ser meg spørrende inn i øynene. Hva gjør du?? Men du sier ingenting. Ikke jeg heller. Veien frem til munnen din virker uendelig lang. For sent å snu nå. Bare må vite hvordan du kysser, smaker, føles. Du legger hodet forsiktig på skakke like før mine lepper når dine. Som et svar, et bittelite: –ok, la oss prøve…vis meg hva du kan…
De er myke. Mykere enn jeg hadde trodd. Prøvende åpner jeg munnen. Du følger meg. Møter mine lepper. Helt naturlig. Helt perfekt. Helt som når vi danser. Svarer mine minste bevegelser som om vi skulle gjort dette for alltid. Jeg legger ene hånden bak nakken din. Trykker deg mot meg. Nyter. Kysser mer krevende. Tungene våre danser mot hverandre. Kjemper. Lurer hverandre. Og for hvert sekund blir vi mer vågale. Tenner hverandre. Mmm… hvorfor har jeg ikke gjort dette før…
Dette har vi bare gått og ventet på begge to, uten å vite det. Jeg bryter kysset, du ser spørrende og skuffet på meg. Men bare inntil jeg bøyer meg mot øret ditt og hvisker:
-Siri, eg har lyst på deg. Har du lyst på meg….?

Du nikker svakt og smiler. Snur hodet mot meg og kysser meg så det svimler for meg. Jeg reiser meg og drar deg inn i stua. Uten et ord tar jeg tak i toppen din og drar den over hodet på deg. Jeg tar meg ikke tid til å nyte synet, løsner kjapt bhen din og skal til å bøye meg mot puppene dine når du stopper meg. Drar av meg den klamme t-skjorta. Og kysser meg lystent. Suger deg fast. Jeg kjenner de myke brystene klemt mot brystet mitt. Deilig. Stryker den myke ryggen din, ned mot baken for aller første gang. Stryker den, klemmer. Merker på kysset at du liker det. At det tenner deg. Eller er det den harde staken
min som gjør det? Bevisst presser jeg meg mot deg så du kjenner hva du gjør med meg. Hvor kåt jeg blir av deg. Du kysser meg nedover halsen, på brystet. Jeg stryker det lange håret ditt og nyter. Du kysser deg opp igjen til munnen min og jeg kysser deg lystent, grådig. Biter i leppene dine, knar baken din samtidig.

Som på kommando begynner vi begge å kneppe opp den andres bukse. Du strever litt med beltet, så glir buksen min nedover leggene. Jeg trer ut av dem, og setter meg på kne foran deg mens jeg drar shortsen din av deg. En søt liten rød tanga er alt som dekker den fristende sprekken din. Jeg stryker lårene dine, glir opp til brystene dine. Klemmer prøvende og kysser dem for første gang. De små brystvortene har allerede knoppet seg. De strekker seg harde mot tungen min som virvler rundt dem. Kysser meg rundt, til undersiden, tilbake til brystvorten. Biter forsiktig for å pirre deg. Du stryker bakhodet mitt mens jeg står foran deg og gjør brystene dine våte. Ene hånden min har glidd opp lårene dine og lagt seg utenpå kjønnsleppene dine. Kun det tynne stoffet i trusen skiller fingrene mine fra det våte, varme….. Du beveger hoftene mot meg når jeg begynner å massere… forteller meg uten ord hvor godt det er. Hvor lysten det gjør deg. Hvor klar du er for å fortsette. Utforske kroppen min. Kjenne meg naken mot deg, kjenne meg presse meg inn i deg… Få utløp for all kåtskapen som har bygget seg opp.

Jeg har beveget hodet fra brystene dine og ser deg inn i øynene, med munnen 2 centimeter fra din. Du puster tungt, øynene dine ser på meg som de aldri har gjort før. Utfordrende. Sexy. Når jeg stikker fingene innenfor trusa og rett mot klitten din for første gang, åpner munnen din seg nesten umerkelig, øynene smalner – før du møter munnen min i et rått, grådig kyss som får tærne mine til å krølle seg. Samtidig stryker du pikken min deilig utenpå trusa – før du vipper den frem og skyver trusa mi av meg. Det er underlig å kjenne de smale fingrene dine rundt pikken for første gang. Rart, fordi jeg trodde jeg kjente hver minste millimeter av hendene dine. Fordi jeg vet hvordan det føles å føre din hånd med min egen når vi danser. Men nå er det du som styrer meg. Kontrollerer meg. Deilig stryker du nedover til forhuden sklir av hodet. Så andre vei, lar forhuden dekke hodet igjen. Jevn, rolig rytme, mens jeg skyver trusen din nedover lårene og får til min overraskelse se at du har helt svarte kjønnshår.

Jeg rekker ikke å tenke annet enn ”Pussig!” før du begynner å kysse meg nedover brystet…..over magen….til du står på kne foran meg. Med et godt grep rundt pikken min ser du opp. Jeg ser ned på deg, det lange lyse håret ditt, det søte ansiktet ditt som jeg kjenner så godt. Det er en crazy – men samtidig utrolig sexy følelse når du nå ertent ser på meg, stikker ut tungen og rolig slikker rundt pikkhodet… mmmmm… så deilig. samtidig som du runker meg rolig, kysser og slikker du hodet på pikken. Rolig, ertende. Studerer den. Runker den samtidig på en måte som får ballene mine til å stramme seg. Og når du åpner munnen, holder frem tungen og slår pikken mot tunga, klarer jeg nesten ikke å holde igjen. At du var en sånn kåt liten fristerinne hadde jeg ingen anelse om. En gledelig overraskelse, får man si.. Og det gir meg en ide.
-Hold tunga di sånn, sier jeg.

Og mens du holder tungen din frem, helt i ro, lar jeg pikkhodet skli laaaangsomt frem og tilbake på tunga di. Herregud, for et erotisk syn. Det følsomme punktet bak hodet mot den våte, myke tunga di. Og hodet som sakte sklir inn i munnen din… jeg stryker håret ditt vekk fra pannen, før jeg overtar for hånden din. Runker sakte meg selv mens pikken sklir over tungen din…
Så lar du hodet skli inn mellom leppene, tar halve lengden inn. Mmm… jeg griper hodet ditt og styrer tempoet, det er nesten for godt til å være sant. Dytter mer av pikken inn i munnen din, helt ned til roten. Ahhh….. Får lyst til å avslutte det her og nå, sprute inn i munnen din før du skjønner hva som foregår. Men jeg vil ikke avslutte dette så kjapt, nei! Og hvis du tror du får styre dette, så tar du feil… veldig feil…

Griper deg under skuldrene, løfter deg opp. Ser en stripe spytt fra hodet til leppene dine som blir stadig lenger før den brister… og jeg møter munnen din i et saftig kyss. Men jeg takker deg ikke lenge før jeg skyver deg ned på sofaen. Tillater meg å la blikket gli over kroppen din, undre meg over hvor annerledes du er når du ligger deg våt, kåt og naken, med håret utslått. Men samtidig er du fremdeles den Siri jeg kjenner så godt.

Går ned mellom beina dine. Du lar beina gli til siden når jeg bøyer meg frem. Jeg tar tak i lårene dine og drar dem langt utover. Ser deg inn i øynene. Smiler. Liker å se deg sånn. Blottlagt foran meg. Ser fitten din på nært hold. Hvordan kjønnsleppene glinser våte mot meg. Fristende. Lar en tommel skli rolig gjennom sprekken din. Rolig inn i deg. Før jeg lener meg fremover…
Du smaker – riktig. Syrlig smak av kåthet. Og når jeg slikker kommer det mer. Suger ertende i kjønnsleppene dine, opp til klitten din og hører et svakt klynk fra deg. Nyter å merke de små spenningene i lårene dine. I hoftene. Hvordan du skyver deg mot meg for å få den rette berøringen. Stikker to fingre inn i deg. Tre. Fingerpuler deg mens jeg slikker deg. Du stønner, vrir deg under meg. Da trekker jeg fingrene brått ut av deg. Lener meg over deg:
-Er du kåt, frøken??
Du puster tungt.

-Skal jeg knulle deg skikkelig, eller bare forsiktig, siden det er første gangen….?

Du ser på meg, tar tak i baken min og prøver å dytte meg ned mot fitten din…
Men jeg skyver meg opp igjen, lener meg over deg. Rister på hodet.
Samler spytt og lar det sakte renne ned mot den ene brystvorten din. Du gnir det utover brystet ditt mens jeg gjør det samme med det andre brystet ditt. Jeg ser det tenner deg. Og det tenner meg. Tar tak i det ene, slanke håndleddet ditt og holder deg fast. Griper den andre hånden og bøyer den bak hodet ditt. Nå kommer du ingen vei. Og du vet det. Bøyer meg over deg, ned til øret ditt, hvisker rolig:
-Du skal gjøre akkurat som jeg sier, og du skal komme når jeg sier det. Du skal bli knullet bedre, hardere enn du noengang har blitt, skjønner du det….?

Jeg biter i øret ditt. Slikker deg på kinnet:
-Skjønner du det?!!

Du nikker. –Uhum…

Jeg lar pikken skli inn mellom lårene dine, den legger seg mot åpningen din. Utålmodig prøver du å dytte meg inn, men jeg holder igjen. Erter deg. Lener meg mot øret ditt igjen.

”Du må spørre pent…”

”Gjør det”

”Nei, du må si det. Høyt!”

Etter noen sekunders pause kommer det: ”Gjør det….knull meg. KNULL MEG!”

Rolig lar jeg pikken skli inn i deg, helt til bunns. Og blir der. Du er så våt at jeg glir inn uten problemer. Trekker meg ut til bare hodet er innenfor – og skyver meg ….ahhhhhh…. inn igjen. For hvert støt gir jeg deg et vått kyss på de myke leppene dine. Du puster tungt når jeg sklir inn i deg. Den trange kanalen din omslutter meg, varm og uimotståelig. Du stryker meg over skuldrene, brystet, ryggen, uten å vite det. Kjener varmen fra meg. Kjenner på musklene som jobber sammen. Et tynt svettelag ligger over brystkassen min. Du bøyer deg opp og kysser, slikker fra nakken min og over brystet. Biter lett i en brystvorte. Jeg svarer med å legge større kraft bak støtene. Du må bruke hendene mot sofaryggen for å ta imot støtene. Det lyse håret ditt ligger svett rundt ansiktet ditt. Og du hvisker:
”Sånn ja. Gjør det hardt, ikke hold igjen. Hardere!”

Ser på meg med en deilig kåthet i blikket, Ikke det minste sjenert for å vise denne siden av deg. Du tar imot og finner rytmen med dine egne hofter. Jeg støter enda hardere. Det klasker for hver gang lårene mine treffer dine. Det er deilig å ta deg hardt. Vite at du er min. At du lar meg gjøre det. Og du liker det like godt som meg. Sofaen flytter seg av støtene. Nå forandrer jeg vinkelen og lener meg over deg. Men fortsetter å støte inn i deg. Bryst mot bryst. Mage mot mage. Vet at hoftene mine glir deilig over klitten din nå.
Hendene dine klorer meg på ryggen. På den hivende pusten din vet jeg at den jevne, harde rytmen fører deg mot en orgasme. Like før nå…. like før…
Så stopper jeg.
”Nei!” Du prøver, men jeg trekker meg raskt ut av deg, drar deg med meg ned trappene. til soverommet nede. Ser et sjal og binder det over øynene dine. Ber deg stille deg opp på alle fire i sengen… Du er så kåt at du ikke protesterer det minste. Stiller deg på alle fire. Beina fra hverandre. Den deilige baken din i været Brun og akkurat slik jeg elsker – fast, men myk. Smal, men med runde former. Og under den, kjønnsleppene dine. glinsende våte, oppsvulmet. Jeg tar på meg selv mens jeg ser på deg. Vet dette ikke er siste gangen jeg skal se deg slik. Vet du venter lydig på hva som skal skje. Du skvetter til når jeg brått stikker to fingre inn i den våte kanalen din. Du er dryppende våt. Jeg setter meg på kne ved siden av deg, lener meg inn mot deg. Stryker deg fra baken opp til nakken med den ene hånden. Den andre fører jeg til ansiktet ditt. Og mens jeg lar mine to fingre, våte av dine safter, skli rundt og inn i munnen din, hvisker jeg tett inntil øret ditt:
” Jeg har drømt om dette så lenge. Å se deg naken. Kåt. Å få gjøre med kroppen din akkurat hva jeg vil. Ha deg som min lille sexslave. Som vil bli brukt. Tatt hardt. Det er det du vil, ikke sant??

Du svarer med å suge fingrene mine inn i munnen din…

-Hva tror du skjer nå, hm??
Jeg reiser meg, stiller meg bak deg, og ser den fristende baken mot meg. Hm. Det ville vært utrolig fristende å gi deg et skikkelig klask…. jeg rekker å tenke: Dette skulle du aldri ha gjort, nå blir hun sikkert forbanna. Men da er det for sent.Jeg ser hånda mi som suser gjennom luften og treffer skinken din med et høyt klask.
Et overrasket klynk kommer ut av deg. Men du står lydig i ro. Jeg gjør det igjen.Og en gang til. Det smeller. Du vrikker kåt på baken. Jøss. Ikke bare liker hun det, hun viser det! Jeg smiler for meg selv. Griper pikken min og lar den skli ertende gjennom sprekken din. Frem og tilbake. lener meg frem og stryker brystene dine, klyper i brystvortene. Dasker deg på baken igjen. Hardt. Lener meg frem til ansiktet ditt:
”Er du mitt kåte lille ludder, hm….?”

Du smiler og nikker:
”Uhummmmm…..”

”Du liker det når det er litt dirty, når du ikke har kontroll, hm….?”
Reiser meg og brått skyver jeg pikken hardt til bunns i deg. Griper hoftene og knuller deg hardt. Bruker baken til å skyve meg kraftig inn, og hendene holder krampaktig på hoftene dine. Jeg rekker å tenke: ”Jeg har aldri vært så kåt før”. Og griper nakken din og presser deg ned i puta. Av stønnet ditt skjønner jeg at det tenner deg, din lille kåte katt.
Hvem skulle trodd det… Pusten din går fortere, og du støter mot meg med den fristende baken din. Jeg har sluttet å tenke, jeg bare knuller deg som en gal. Klorer deg nedover ryggen, røde merker viser seg. Men du merker det ikke. Du har lukket øynene og bare nyter å bli knullet sanseløs. Du nærmer deg orgasme igjen, er farlig nære. Jeg også. Den velkjente følelsen av en bølge som starter i nakken og ruller nedover.
Men nei, ikke ennå…. Så jeg griper det lange håret ditt som flagrer rundt hodet ditt, og stopper å bevege meg. Jeg tar et godt tak, drar håret mot meg så hodet ditt dras bakover. Bøyer meg ned og slikker deg, biter deg, først i nakken, så i øret.
”Vi er ikke ferdig enda…”

Du vrir deg utålmodig mot pikken min, prøver å dra meg ut og inn med baken din.
Jeg tar langfingeren og fører mot munnen din. Putter den inn mellom leppene. Og hvisker i øret ditt:
”Denne skal jeg føre inn i baken din. Sakte. Mens jeg knuller deg. Og du tar på deg selv”.

Du slikker fingeren min grådig. Også når jeg tar to fingre til i munnen din.

”Så, når du er kåtere enn noensinne, stikker jeg også disse to inni baken din. ”

Du snur deg mot meg og kysser meg grådig, herregud, du er bare helt fantastisk til å kysse. Og særlig når jeg har pikken i deg samtidig.
Du sier: ”Så gjør det da. Knull meg både foran og bak. Nå!”

Jeg retter meg opp og støter med lange seige tak inn i deg. Og fører langfingeren langsomt inn i deg. Det er trangt.. Begynner å fingerpule deg i takt med pikken min. Og hører på pusten din at du liker det….veldig….

”Nå skal jeg putte to fingre til i baken din,søtnos. Det blir trangt, tror du ikke?”

Du bare stønner til svar, og holder baken et øyeblikk helt i ro når jeg presser inn fingrene.
Med pikken min i fitta di og 3 fingre i baken nærmer du deg orgasmen igjen.
Du nærmer deg, nærmere… og kommer…. det strammer seg rundt pikken min og det rykker til i kroppen din.
Mens orgasmen din ebber ut drar jeg ut fingrene fra baken din – og presser inn pikken i stedet. Herregud så deilig trangt det er. Støter meg inn og ut mens jeg med hånden masserer klitten din kraftig. Jeg nærmer meg orgasmen – og du også – når jeg sier:
:”Hvor tror du jeg kommer til å sprute…?” Oppå baken din?? Inni baken din? Over brystene dine kanskje? Eller i ansiktet ditt….?

Du bare stønner til svar, for nå kommer du igjen. Jeg fortsetter å massere klitten din men drar meg ut og setter meg på kne foran ansiktet ditt. Drar av deg tørklet så det første du får se er staken min foran deg. Sekundet etter treffer den kraftige utløsningen ansiktet ditt. Den første spruten treffer kinnet ditt. Den andre pannen og håret ditt, og glir ned over ansiktet ditt. Den tredje spruten treffer rett inn i din åpne munn. Du svelger deler av satsen og suger meg tom mens orgasmen min ebber ut. Jeg bøyer meg ned og kysser leppene dine, våte av saftene mine…
Tørker deg med tørklet så du kan åpne øynene mens jeg sier:
”Ikke verst til å være første gang det, søtnos??”
Du rister på hodet: ”Endelig!!!”