Takk, Mester

Vi hadde hatt et middagsselskap. Du var lettere irritert. Jeg hadde på meg den sorte kjolen som du liker så godt, den som dekker armene mine, som rekker til midt på lårene, den som former seg mykt etter kroppen min. To minutter før det ringte på døren fortalte jeg deg at jeg ikke hadde på meg undertøy. Under middagen sendte jeg deg frekke blikk, bet meg lett i underleppen, slik jeg pleier å gjøre under sex-akten, lekte med stilken på vinglasset.

Da vi stod på kjøkkenet etter middagen fortalte jeg deg om hvor kåt jeg var blitt. Du omfavnet meg bakfra, jeg kjente hvor hard du var blitt, du ga meg et kyss i nakken, og et klaps på stumpen med et løfte om ”senere”.

Flere timer senere ble endelig de siste gjestene fulgt til døren. I det jeg hadde lukket døren ba du meg om å ta av meg kjolen og stille meg inntil veggen. Jeg måtte straffes for å ha tirret Mester. Jeg tok kjolen av, jeg kjente rutinen. Hvert slag må telles høyt, gjør jeg en feil må vi starte forfra. ”Èn, tusen takk Mester. To, tusen takk Mester…”
Jeg stod der, med håndflatene i veggen, bena spredt. Det ble tydeligvis pisken denne gangen.
Du kom tilbake, i morgenkåpen. Rolig og behersket. Fortalte at straffen ville bli tyve piskesnert for å ha vært så uskikkelig. Jeg tok lydig i mot.

Så sa du at vi var på langt nær ferdige, at denne gangen skulle jeg virkelig få for å leke med Mester. Du ba meg gå inn på soverommet. Jeg gikk lydig inn på soverommet, ba om tillatelse til å legge meg ned i sengen. Du sa at jeg kunne legge meg på ryggen.
Så festet du mansjetter rundt håndleddene mine, rundt anklene mine. Med bena mine spredt til smertepunket. Du bare stod der, så på meg, i noen lange sekunder. Før jeg så det djevelske smilet ditt ta form.
Du fant frem et sort silketørklè, som jeg skulle ha over øynene.

Jeg lå der, på ryggen, fastbundet, jeg kunne ikke se deg, men jeg følte ditt nærvær. Likevel så kom første berøringen som et sjokk. Det var den mykeste tunge som lekte rundt brystene mine. Du strøk varsomt og lett over huden min, der du kom til, alle stedene bortsett fra der jeg aller mest ville at du skulle ta på meg. Slik holdt du på lenge, du fikk meg til å tigge og be. Til å skrike etter det!

Endelig berørte du klitten min, du dro en finger langs sprekken min og lot den hvile på klitten min mens du bemerket hvor våt jeg var blitt. Jeg stønnet høyt!
Du tok frem kulene fra nattbordskuffen, spurte om jeg ville ha de i musen. –Ja Mester, gjerne.
Du puttet inn kulene, samtidig som du masserte klitten min, drev meg til bristepunktet.
Nå lå du mellom bena mine, du merket hvor nærme orgasme jeg var, du spurte om jeg ville komme. –Om det behager Mester. Du sa at jeg ikke fikk lov til å komme, at det var en del av straffen. Selv om du visste at jeg ikke kunne unngå det.
Du begynte å slikke meg, med full hensikt så tvang du meg mot orgasmen. Jeg kunne ikke annet enn å overgi meg, jeg kom voldsomt, og heftig.

Da de verste skjelvningene hadde gitt seg løsnet du mansjettene jeg hadde rundt anklene. Du løsnet bare tauet som mansjettene rundt håndleddene mine var festet i. Kommanderte meg inn på kontoret der kroken i taket var. Du festet tauet i kroken, strammet til slik at jeg måtte stå på tær. Som straff for at jeg kom uten din tillatelse måtte jeg bli tatt hardt i rumpa.
Du stilte deg bak meg, du smurte inn den lille trange åpningen min med mine egne safter. Så la du staken din mot hullet mitt, presset lett. Jeg strittet i mot, men du fortsatte å presse på. Jeg klynket lett. Du beveget deg lengre og lengre inn, jeg kjente hvordan du fortsatte å fylle meg, jeg hadde fortsatt kulene i musen. Du stønnet, men dette var ikke for nytelse, du ville straffe meg. Du klemte til rundt brystene mine, mens du økte tempoet. Du spurte om jeg angret, om jeg fremover ville adlyde Mester blindt. –Tilgi meg, Mester, for jeg har vært ulydig!
Du stønnet dypt, begynte å pumpe meg hardt i det lille rosa hullet mitt. Da du nærmet deg klimaks dro du tak i håret mitt med den ene hånden, mens den andre hånden din grep tak i hofta mi. Du dro hodet mitt bakover, til siden, ville se meg inn i øynene da du kom. Jeg gjorde som du ville, pupillene mine var blitt store. Dette drev deg over kanten.

Da du endelig løsnet tauet så ville jeg falt sammen, om det ikke hadde vært for at du holdt meg oppe. Du holdt meg i armene dine en stund, strøk meg rolig over håret. Du fortalte meg at jeg hadde vært flink. –Takk Mester…