Tatoveringen

Stjernene på himmelen glitret i konkurranse med gatelyktene. Fra der jeg sto, hadde jeg nydelig utsikt til begge deler.

Kun en luftig sommerkjole hadde jeg på meg. Natten var varm og jeg var het. Den lette brisen lekte med håret mitt og svalte ansiktet. Jeg sto på balkongen i fjerde etasje på hotellet og så på byen ”by night.” I hånden holdt jeg et glass rødvin. Jeg var på helgeseminar, en slags avslutning for sesongen på jobben og etter seminaret skulle feriene begynne – og folk komme tilbake med ny giv. Firmaet var landsdekkende og det var over 20 deltagere.
”Enda en som er søvnløs?”

Jeg snudde meg ved lyden av den lett gjenkjennelige stemmen. Enda en kursdeltager som hadde uro i kroppen denne svale natten? Det var bare han og jeg som hadde rom i fjerde etasje.
”Ja, jeg trengte litt luft og rommet mitt har ikke balkong.”
”Ikke mitt heller.”

Jeg kjente at kroppen reagerte på blikket hans. Gaute het han, noen år yngre enn meg, en bajas og et muntrasjonsråd, vill etter ekstremsport og dermed for vill for meg. Jeg likte utseendet men ikke innstillingen, for jeg er den rolige typen og gjorde meg ikke flid for å bli kjent med ham. Nå sto han derimot her og trengte luft, han også. Han smilte og holdt opp en nyåpnet ølflaske.
”Skål for balkongen vår,” sa han. Jeg klinket bunnen av glasset forsiktig mot flasken.
”Skål.”
”Jøss, den var fin.” Gaute strøk pekefingeren over den høyre overarmen min, hvor jeg hadde tatovering av en hest. Jeg trakk pusten ved berøringen, overrasket over min egen reaksjon. Gåsehuden prikket og begjæret dunket brått i årene.
”Takk for det,” smilte jeg og forsøkte å høres uanfektet ut. Jeg tok en slurk rødvin i håp om å komme til hektene.
”Jeg har bare denne her…” Gaute holdt den åpne sommerskjorten til side, først nå så jeg at han bare hadde boxershorts på seg nedentil. Jeg spilte opp neseborene og kjente et sting mellom bena. Opp fra trusestrikken hans tittet det opp en svart, ren sol, som han blottet helt ved å dra strikken lenger ned. Jeg så antydning til kjønnshårene og ble ør i hodet.
”Enkel og grei,” sa jeg lavt. ”Fin, den også.”
”Har du flere?” Gaute tok en slurk øl og lot blikket gli over kroppen min, så smilte han. ”Der er en til, ja. Er jo rene skattejakten, dette!” Han strøk pekefingeren lett over g-nøkkelen og rosen på høyre side av venstre bryst, i overkant, slik at den vistes i sjenerøse utringninger. Jeg skalv. Nå måtte han da se at jeg begynte å reagere på ham. Brystvortene stivnet under den lette sommerkjolen, som var i to lag med lett, gjennomsiktig tøy og med smale stropper over skuldrene. Med to lag tøy ble den ikke gjennomsiktig lenger, men man kunne se antydninger til kroppen når jeg holdt ut skjørtet.

Jeg kjente varmen dunke mellom bena, sødmefylt og påtrengende. Så slo det meg at det ikke var noen vits i å la være å benytte denne sjansen. Om jeg ikke likte ekstremsport-delen av ham, kanskje det var andre deler jeg likte?
”Jeg har en til,” sa jeg før jeg rakk å tenke meg om. ”Større enn de to første.”
”Får jeg se?” Stemmen var myk. Øynene til Gaute glitrer, det ante ham sikkert at den befant seg på et mer intimt sted. Jeg snudde ryggen til byen ”by night” og klappet meg på venstre hofte. Gaute sank ned på knær og så opp på meg med et lite smil. Leppene var lett atskilte da jeg løftet skjørtet og blottet tatoveringen min for ham. Å se ham stå på knær ved siden av meg, nesten som om han tilba meg, fikk meg til å føle meg både dominant og sårbar. Blikket når han så opp på meg, gikk rett i hjertet. Hvorfor kjentes det da så innmari godt i magen?

Gaute så på tatoveringen og strøk varsomt hånden over, før han så opp på meg.
”Nydelig. Betyr den noe spesielt?”
”Har du hørt om symbolet ’tro, håp og kjærlighet’?” Jeg så ned på ham, holdt fremdeles i skjørtekanten og følte meg vanvittig naken. ”Der er symbolet i midten et anker eller et kors.” Gaute så på tatoveringen mens jeg fortsatte. ”Det står for tro, firkløveren for håp og hjertet for kjærlighet. Mønsteret rundt var noe jeg fant på bare for å gjøre den større – og litt norskere.”
”Hva med det symbolet du har, da?” Han strøk huden min igjen, fascinert av tegningen.
”Det er et ønskesymbol, en galder fra Island.”
”Virker det?” Han så opp på meg og smilte svakt med glitrende øyne, hånden ble liggende på hoften min. Jeg smilte svakt tilbake og kjente hjertet slå hardt.
”Kanskje.”

Det var nå jeg så at også han pustet tungt. Hånden som gled oppover låret var nølende, som om han forventet å bli stoppet. Men da jeg bare så rolig på Gaute, skjønte han. Han fuktet leppene mens han så på meg, og så strøk han den ene hånden foran på låret og den andre over den nærmeste rumpeballen min… og kysset meg midt på tatoveringen. Ømt og dvelende, lot tunga gli over huden så jeg skalv av fornemmelsen.
”Herregud,” mumlet han mot huden min da fingrene gled opp låret og møtte kjønnshår. ”Du er truseløs. Du står her og er naken under…” Jeg kjente den varme pusten mot låret mens det dunket hardere mellom bena. Både av tunga hans mot huden og fingrene mot venusberget, de kilte i kjønnshårene så nervene sitret og trakk seg sammen i kjønnet. ”Naken,” gjentok han hviskende og så opp på meg med et bedende blikk fullt av begjær. ”Får jeg lov å være god med deg? Vær så snill?”

Han var ikke mye bajas eller muntrasjonsråd nå. Han var en mann litt yngre enn meg, som ønsket å være god med meg og jeg lukket øynene da hånden gled fra baken og mellom lårene – og fant ut hvor våt jeg var. Han stønnet skjelvende med leppene mot låret mitt, lukket øynene som om oppdagelsen gjorde ham ør av kåthet. Av bulen på boxershotsen kunne jeg se at han hadde en praktfull ereksjon.

Da jeg ikke svarte, tok han det som et godt tegn. I alle fall gled begge hendene mellom bena mine og begynte forsiktig å lete seg fram i våte folder. Da jeg så på ham med tungt blikk, så han forventningsfullt på meg. Fingrene gled lett over klitoris og jeg rykket svakt i kroppen mens jeg stønnet. Han smilte svakt, nøt å se at jeg reagerte, tydeligvis. En finger gled inn bakfra og jeg jamret tynt av lyst.
”Så våt du er,” hvisket han henført. ”Så deilig, fristende våt… Får jeg smake? Kan jeg få lov til det?” Han så avventende på meg, full av forventning. Jeg strøk ham over håret.
”Ja.”

Han trakk ut fingeren og lot to trenge inn forfra mens han satte seg på knær foran, presset nesa mot venusberget og stakk tunga så langt inn i spalten som han kunne. Det dirret i kjønnet da han stønnet langtrukkent ved smaken. Jeg måtte lene meg mot gelenderet på balkongen, rødvinsglasset hadde jeg for lengst satt på det lille bordet i kroken. Hvite, sødmefylte stråler strømmet som statisk elektrisitet fra underlivet og gjorde hele kroppen mør og myk. Jeg flettet fingrene inn i håret på Gaute mens jeg holdt skjørtet opp for ham, det føltes som om kjønnet ble større, som om det svulmet opp og saftene strømmet ut, føltes ut som om det eksploderte langsomt, langsomt inntil det virkelig fyrte av en deilig salve orgasme. Men da var det også slutt på kreftene mine. Jeg sank sammen i knærne mens jeg skalv svakt i små spasmer. Fingrene til Gaute forsvant, slik tunga gjorde, men til gjengjeld satt han klar med lemmet ute. Det var bare å styre seg på plass og la seg spidde.

Jeg sank ned på ham med et jamrende, tynt stønn mens han strøk meg oppover ryggen, flettet fingrene inn i mitt lange hår og så henført på meg.
”Nydelig,” hvisket han. ”Du er nydelig, deilig, ubeskrivelig…” Varsomt strøk han skuldrene så stroppene på kjolen gled ned. Jeg førte armene rett ned, så kjolen gled av og ble liggende rundt livet. Gautes blikk gled ned til brystene, som han strøk mykt med begge hender. ”For en gave du gir meg, for en kvinne du er!”
”Det var du som ga meg en gave,” smilte jeg og klemte musklene rundt ham, så han stønnet av nytelse og lukket øynene.
”Ojj, forsiktig nå. Du må ikke bevege deg, ellers varer jeg ikke lenge.”
”Desto mer fristende å bevege seg,” sa jeg og skjøv underlivet mot ham så det strålte hett i kjønnet. Gaute stønnet igjen og la armene rundt livet mitt.
”Jeg mener det.” Han så hjelpeløst på meg. ”Musklene dine, de melker så deilig…” Jeg klemte skjedemusklene sammen noen ganger og fikk bevis for at han snakket sant. Mer skulle det nemlig ikke til før han krummet ryggen, klemte meg hardt inntil seg og skalv mens han stønnet skjelvende i orgasme. Noe som fikk meg til å føle meg som DEN elskerinna!

Jeg lo lavt da han åpnet øynene igjen og så på meg.
”Dårlig gjort,” smilte han lykkelig og kysset meg lett.
”Unnskyld.” Jeg strøk ham over kinnet.

Bajasen og muntrasjonsrådet hadde helt andre verdier enn det han først hadde gitt inntrykk av. Men som det heter; motsetninger tiltrekker hverandre. Og i vårt samliv har det fungert bra.